@Fonfe
Bana to ty powinieneś mieć na idiotyczne wpisy w cudzych tematach:
po 1) Zaśmiecasz mi temat nic nie wnoszącym komentarzem.
po 2) System gry
live jaki preferuje grając tenisa to system grania na gema, który może trwać kilka, kilkanaście minut, a czasami dużo mniej- jeśli nie nadążasz (co mnie specjalnie nie dziwi) to już inna sprawa- nigdzie nie napisałem, że będziesz nadążał.
po 3) Wrzucając na to forum typy (szczególnie takie, gdzie liczy się czas wejścia w rynek) istnieje ryzyko, że momentami pojawią się one później niż autor tematu (w tym wypadku JA) by chciał, a to choćby dlatego, że wystarczy chwila i konieczne jest ponowne logowanie się na swój profil (co wydłuża proces upubliczniania typu).
po 4) W pierwszym poście tego tematu zaznaczyłem, że prowadzę go dla siebie, że nigdy wcześniej tego nie robiłem, że jego celem jest usystematyzowanie swoich przemyśleń na temat gry
live.
po 5) Ani się ze swoimi typami nie "oferuję", nie chce ich sprzedawać (bynajmniej nie przed uzyskaniem odpowiednich i w pełni wiarygodnych statystyk-stąd konto na Blogabecie- oraz doświadczenia, które będzie konieczne, aby ewentualnie w przyszłości ryzykować pieniądze kogoś więcej niż tylko swoje.
po 6) Piszesz "BAN" pod serią typów z jednego meczu w tenisie, jak pewnie zauważyłeś w tej serii nie pominąłem żadnego gema.. Co innego jest wygrać serię 4tym zakładem po maksymalnej stawce, która mi w tej serii została, a co innego, gdybym jakiegoś gema pominął, a zakończył serię którymś kolejnym, wygranym gemem.
Tak więc jeśli mogę Cię o coś prosić to wróć do swojego tematu, graj stawkami nieosiągalnymi dla 95% tego forum i tam licz swoją $$.
Pragnę zaznaczyć również, że dzisiaj dobiega końca mój pierwszy miesiąc typów, jeszcze dzisiaj zainteresowani znajdą tutaj możliwie dokładne statystyki z ~150 typów oraz założenia i cel na następny miesiąc- od razu mogę zaznaczyć, że będzie warto odwiedzić temat, bo może być ciekawie.
Pozdroo