>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

BaBuNia w akcji.

babunia 316

babunia

Użytkownik
#149 Camilo Andres Erazo wygra 11 gema
kurs:2,25
stawka:15/10, wyjątek od reguły
✅✅✅
wygrana do 40,
przemyślenia po kolejnej serii lecz chyba najdłuższej są takie, że seria, która się może wydarzyć to strasznie stresująca sprawa w porównaniu z pojedynczym &quot;strzałem&quot; i teraz pytanie jest czy pomimo tego dostosować (rozszerzyć przedział jednostek na pojedynczy zakład do 1/20-1/30 czy może starać się uniknąć grania serii/lub ją jakoś ograniczyć, a skupić się na graniu jednego wjazdu na gema w 1 secie.
Fakt jest taki, że grając serię 3połamania się naszego zawodnika są w stanie skasować budżet o sporą ilość jednostek.
Ktoś może jakiś pomysł? ;)

babunia 316

babunia

Użytkownik
#150 Cortiba-Vitoria azjatycki over 4 RR w 1poł
kurs:3,2
stawka:2/10
✅✅✅
6RR w 1połowie, no i pięknie się zaprezentował pierwszy z typów na RR :cool:

babunia 316

babunia

Użytkownik
#154 Johann Willems wygra17 gema
kurs:1,53
stawka:3/10
⛔⛔⛔
przełamanie do 40
kolejny raz doświadczenie, które pokazuje, że po wygranej serii 3pkt z rzędu, wygranych przez postawionego zawodnika, warto zakład kontrować (tutaj była możliwość kontry po kursie 6 przy przewadze)
co innego fakt, że gdyby nie telefon z pracy to pewnie wrzuciłbym na forum typ na przełamanie w kolejnym gemie po kursie 3,2-3,5 stawką pokrywającą wcześniejsze przegrane + zapełniającą jakiś zysk.
18 gem skończył się przełamaniem Johann Willems&#39;a do 0
dzisiaj jeszcze się to mogło wydarzyć, od jutra już gra realnym budżetem i możliwie dobra selekcja zdarzeń+ realne odzwierciedlenie gry tutaj na forum oraz sposoby gry z Blogabeta (system gry rzutów rożnych, dający radę). Praca na pełen etat do 10 października z tymi dwoma systemami gry, jeśli się okażę, że w skali miesiąca uda się wypracować +150-200j to będzie trzeba się pochylić nad tym dłużej i nie wracać pracować dla kogoś, a zacząć na siebie. Plan jest, a co z tego wyjdzie to zobaczymy.
Gdybym mógł mieć jedną małą prośbę, jeśli znalazłaby się jakaś osoba, która będzie zainteresowana tematem to +1 Repa by mi to mogło jakoś pokazać, zupełnie inaczej by mi się regularnie i starannie prowadziło temat, gdybym wiedział, że jest przynajmniej jedna osoba, która może w nim widzieć sens. Jeszcze dzisiaj pojawią się statystyki gry z typów 80-150 z tenisa, statystyki gry z Blogabeta są na poziomie +100j przy 111 typach, Yield +14
Yours truly,
Babunia

babunia 316

babunia

Użytkownik
Ostatnio trochę choruję i mam więcej wolnego niż zwykle więc może to dobry czas żeby coś powrzucać typów na forum, większość jeśli nie wszystkie to będą typy live oparte na:
-spadkach kursów
-możliwej współpracy drużyn
-podejrzanych wpłatach i ruchach na betfair
- wypracowanym własnym systemie grania RR live
Powodzenia!
1) Gaziantep BLD
typ: over 2,5 gola w meczu
kurs: 2,0
stawka: 100zł

babunia 316

babunia

Użytkownik
Ostatnio trochę choruję i mam więcej wolnego niż zwykle więc może to dobry czas żeby coś powrzucać typów na forum, większość jeśli nie wszystkie to będą typy live oparte na:
-spadkach kursów
-możliwej współpracy drużyn
-podejrzanych wpłatach i ruchach na betfair
- wypracowanym własnym systemie grania RR live

Powodzenia!

1) Gaziantep BLD
typ: over 2,5 gola w meczu
kurs: 2,0
stawka: 100zł

✅✅✅

osobiście dorzuciłem overa po kursie 5 dosłownie na 2 sec przed bramką na 0:3

babunia 316