>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Błędy ortograficzne

kuba86 2K

kuba86

Użytkownik
ale dramatyzujece, szkoda że tak zaciętych dyskusji nie ma w działach tematycznych
jeden słabo pisze, drugi robi byki a czwarty jest impotentem..takie życie
Okej, ale chyba człowiek pełnoletni, który zdał maturę(większość ludzi dorosłych ją zdaje) chyba powinien umieć poprawnie pisać nie? Stawiać znaki interpunkcyjne. Rozumiem, nie każdy wie, kiedy postawić przecinek w zdaniach złożonych, ale kropki to chyba wie gdzie postawić? Co za problem nacisnąć alt przy polskich znakach? Aż tak jesteście leniwi? Popieram Fabika i innych.

robbn 23

robbn

Użytkownik
ale dramatyzujece, szkoda że tak zaciętych dyskusji nie ma w działach tematycznych
Jak Ci przeszkadza to nie czytaj, nikt Cie tu na siłę nie zaprasza.

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
to samo mogę tobie powiedzieć odnośnie ortografii na tym forum, co z tego że ładnie piszesz jak głupio
ps: nie każdy zdał maturę, nie każdy chodził na studia, baa pewnie znajdą się i tacy po podstawówce dla wszystkich jest forum trochę dystansu

kuba86 2K

kuba86

Użytkownik
to samo mogę tobie powiedzieć odnośnie ortografii na tym forum, co z tego że ładnie piszesz jak głupio
ps: nie każdy zdał maturę, nie każdy chodził na studia, baa pewnie znajdą się i tacy po podstawówce dla wszystkich jest forum trochę dystansu
Napisałem każdy?
Widać, że Ty nie, bo na maturze jest czytanie ze zrozumieniem.
eot.

robbn 23

robbn

Użytkownik
nie każdy zdał maturę, nie każdy chodził na studia, baa pewnie znajdą się i tacy po podstawówce dla wszystkich jest forum trochę dystansu
No i co w związku z tym? Bardzo płytki tok rozumowania.
To, że zakończyli edukację wcześniej nie upoważnia ich do pisania z błędami, bez polskich znaków etc.

kuba86 2K

kuba86

Użytkownik
Brazylijczyk ciekawe merytoryczne posty ????
Uważaj, bo Tommy posądzi Cię o braki kropeczki. ????
A tak serio to naprawdę bardzo dobry temat. Mnóstwo jest tu osób, które nie przykładają większej wagi swoim wypowiedziom i ich poprawności.

nikkol 277

nikkol

Forum VIP
A tak serio to naprawdę bardzo dobry temat. Mnóstwo jest tu osób, które nie przykładają większej wagi swoim wypowiedziom i ich poprawności.
Mój temat. Ostatnio po przeniesieniu mojego tematu do VIPów brakuje mi nerwów przez te błędy :-|

olo 2,4K

olo

Użytkownik
dobra banujmy za kropki i przecinki koniec tematu

Dla autorów powyższych postów takie wycinki z regulaminu (z którym wszyscy się zapoznali, i który wszyscy zaakceptowali):

I. Regulamin Forum Bukmacherskiego

Każdy użytkownik ma obowiązek zapoznać się z regulaminem forum oraz regulaminem odpowiednich działów.

1. Użytkownicy forum powinni wypowiadać się w sposób kulturalny oraz przestrzegać podstawowych zasad pisowni języka polskiego. Nie tolerujemy żadnych bluzg i kłótni na forum, obojętnie kto jaki ma status jeżeli ktoś ma jakieś &quot;ale&quot; do innego Użytkownika od tego są wszelakie komunikatory, maile oraz PW . Prywatne pogaduszki na forum, oraz posty nie na zakładany temat będą kasowane.

5. Każdy użytkownik forum ma obowiązek zapoznać się z regulaminem.

Za niedostosowanie się do wyżej wymienionych punktów regulaminu użytkownik notyfikowany będzie OSTRZEŻENIAMI!, nadmierne nieprzestrzeganie tychże zasad grozi BANEM!, którego będziemy jednak dawać w ostateczności.

Więc właściwie możemy kartkować jak ktoś pisze totalnie olewając zasady pisowni.

A co do zasad to jest napisane podstawowych. Nikt nie mówi o jakichś wymyślnych błędach składniowych tylko o prostych błędach interpunkcyjnych i ortograficznych.

A to, czy ktoś zdał maturę czy nie, nie ma nic do rzeczy, człowiek musi myśleć w życiu i z tego nic nie zwalnia.

niesmak_1984 0

niesmak_1984

Użytkownik
podstawowych zasad pisowni języka polskiego --- Bardzo duża interpretacja .
Albo będą bany za np 3 błędy w poście a jak nie to może admin by przyklejał :&quot;karteczki:&quot; na 1 tydzień ---- np: ⛔ ORTOGRAFIA SIĘ KŁANIA ⛔;;może małe ośmieszenie by skłoniło do myślenia ?

olo 2,4K

olo

Użytkownik
Nie wolno dyskryminować człowieka tylko ze względu na błędy ortograficzne. To, że takie czyni nie oznacza, że ma mniejszy iloraz inteligencji.. Może słyszeliście o czymś takim jak dysleksja ?
Przeglądarki (nie wiem czy wszystkie) mają taką opcję, że podkreślają błędy ortograficzne, więc nie jest to jakiś ogromny problem. Wystarczy zauważać takie czerwone podkreślenia pod wyrazami.

robbn 23

robbn

Użytkownik
Nie wolno dyskryminować człowieka tylko ze względu na błędy ortograficzne. To, że takie czyni nie oznacza, że ma mniejszy iloraz inteligencji.. Może słyszeliście o czymś takim jak dysleksja ?
Najczęstsze tłumaczenie matołów, którym nie chce się zajrzeć w słownik albo popracować nad poprawą ortografii. Zwykłe lenistwo.

pasiak_forever 55

pasiak_forever

Użytkownik
Najczęstsze tłumaczenie matołów, którym nie chce się zajrzeć w słownik albo popracować nad poprawą ortografii. Zwykłe lenistwo.
No właśnie 20 lat temu nie było takiego czegoś jak dyslekcja i jakoś wszystko było dobrze, a teraz komuś się nie chce uczyć i zaraz jest dyslektykiem

Do góry Bottom