Okej, ale chyba człowiek pełnoletni, który zdał maturę(większość ludzi dorosłych ją zdaje) chyba powinien umieć poprawnie pisać nie? Stawiać znaki interpunkcyjne. Rozumiem, nie każdy wie, kiedy postawić przecinek w zdaniach złożonych, ale kropki to chyba wie gdzie postawić? Co za problem nacisnąć alt przy polskich znakach? Aż tak jesteście leniwi? Popieram Fabika i innych.ale dramatyzujece, szkoda że tak zaciętych dyskusji nie ma w działach tematycznych
jeden słabo pisze, drugi robi byki a czwarty jest impotentem..takie życie
Jak Ci przeszkadza to nie czytaj, nikt Cie tu na siłę nie zaprasza.ale dramatyzujece, szkoda że tak zaciętych dyskusji nie ma w działach tematycznych
Napisałem każdy?to samo mogę tobie powiedzieć odnośnie ortografii na tym forum, co z tego że ładnie piszesz jak głupio
ps: nie każdy zdał maturę, nie każdy chodził na studia, baa pewnie znajdą się i tacy po podstawówce dla wszystkich jest forum trochę dystansu
No i co w związku z tym? Bardzo płytki tok rozumowania.nie każdy zdał maturę, nie każdy chodził na studia, baa pewnie znajdą się i tacy po podstawówce dla wszystkich jest forum trochę dystansu
Uważaj, bo Tommy posądzi Cię o braki kropeczki. ????Brazylijczyk ciekawe merytoryczne posty ????
Mój temat. Ostatnio po przeniesieniu mojego tematu do VIPów brakuje mi nerwów przez te błędy :-|A tak serio to naprawdę bardzo dobry temat. Mnóstwo jest tu osób, które nie przykładają większej wagi swoim wypowiedziom i ich poprawności.
dobra banujmy za kropki i przecinki koniec tematu
ale dramatyzujece, szkoda że tak zaciętych dyskusji nie ma w działach tematycznych
to samo mogę tobie powiedzieć odnośnie ortografii na tym forum, co z tego że ładnie piszesz jak głupio
ps: nie każdy zdał maturę, nie każdy chodził na studia, baa pewnie znajdą się i tacy po podstawówce dla wszystkich jest forum trochę dystansu
I. Regulamin Forum Bukmacherskiego
Każdy użytkownik ma obowiązek zapoznać się z regulaminem forum oraz regulaminem odpowiednich działów.
1. Użytkownicy forum powinni wypowiadać się w sposób kulturalny oraz przestrzegać podstawowych zasad pisowni języka polskiego. Nie tolerujemy żadnych bluzg i kłótni na forum, obojętnie kto jaki ma status jeżeli ktoś ma jakieś "ale" do innego Użytkownika od tego są wszelakie komunikatory, maile oraz PW . Prywatne pogaduszki na forum, oraz posty nie na zakładany temat będą kasowane.
5. Każdy użytkownik forum ma obowiązek zapoznać się z regulaminem.
Za niedostosowanie się do wyżej wymienionych punktów regulaminu użytkownik notyfikowany będzie OSTRZEŻENIAMI!, nadmierne nieprzestrzeganie tychże zasad grozi BANEM!, którego będziemy jednak dawać w ostateczności.
Przeglądarki (nie wiem czy wszystkie) mają taką opcję, że podkreślają błędy ortograficzne, więc nie jest to jakiś ogromny problem. Wystarczy zauważać takie czerwone podkreślenia pod wyrazami.Nie wolno dyskryminować człowieka tylko ze względu na błędy ortograficzne. To, że takie czyni nie oznacza, że ma mniejszy iloraz inteligencji.. Może słyszeliście o czymś takim jak dysleksja ?
Najczęstsze tłumaczenie matołów, którym nie chce się zajrzeć w słownik albo popracować nad poprawą ortografii. Zwykłe lenistwo.Nie wolno dyskryminować człowieka tylko ze względu na błędy ortograficzne. To, że takie czyni nie oznacza, że ma mniejszy iloraz inteligencji.. Może słyszeliście o czymś takim jak dysleksja ?
No właśnie 20 lat temu nie było takiego czegoś jak dyslekcja i jakoś wszystko było dobrze, a teraz komuś się nie chce uczyć i zaraz jest dyslektykiemNajczęstsze tłumaczenie matołów, którym nie chce się zajrzeć w słownik albo popracować nad poprawą ortografii. Zwykłe lenistwo.