zbiku17
Użytkownik
Jeśli jesteśmy aż tak dokładni to ja dodam, że przed przecinkiem nie ma spacji hehe ????to samo zauwazylem , wszyscy nagle pieknie kleja zdania i wszystkie ogonki
Jeśli jesteśmy aż tak dokładni to ja dodam, że przed przecinkiem nie ma spacji hehe ????to samo zauwazylem , wszyscy nagle pieknie kleja zdania i wszystkie ogonki
Tutaj to akurat trudno się zgodzić z Twoim szefem, bo większość pracodawców tę zdolność szybkiego wyszukiwania i segregowania informacji traktuje jako zaletę. Ale ok, chyba chodzi o tę negatywną stronę informacji z neta, rozumiem ????jeden z szefow w mojej firmie twierdzi ze pokolenie urodzonych pod koniec lat 80 i pozniej to polinwalidzi bo nie potrafia myslec, co najwyzej guglac...
Masz rację, ale jeszcze bardziej martwi to, że Ci ludzi nic z tym nie robią ponieważ nie zauważają problemu.Tutaj to akurat trudno się zgodzić z Twoim szefem, bo większość pracodawców tę zdolność szybkiego wyszukiwania i segregowania informacji traktuje jako zaletę. Ale ok, chyba chodzi o tę negatywną stronę informacji z neta, rozumiem ????
Wracając do tematu, to czarno na białym widać, że powiększa się grono analfabetów w polskim społeczeństwie.
tak, o negatywna strone internetu, ktora jest swoiste wylaczenie myslenia, czesto ludzie nawet prostych obliczen nie robia samodzielnie tylko odpalaja kalkulator, nie mysla tylko od razu google i jest odpowiedz, umiejetnosc szybkiego wyszukania informacji jest wazna i cenna, ale nie do przesady, niektorzy zgineliby, gdyby pewnego pieknego dnia zniknal internetTutaj to akurat trudno się zgodzić z Twoim szefem, bo większość pracodawców tę zdolność szybkiego wyszukiwania i segregowania informacji traktuje jako zaletę. Ale ok, chyba chodzi o tę negatywną stronę informacji z neta, rozumiem ????
He, w Twoim tekście także nie było przecinków, ani ą ę ż ź itp.mnie tez ostatnio przerazaja te bledy w ortografi lato idzie i coraz wiecej bedzie dzieci neo ktore nie maja co robic szkole koncza nie maja co robic i sie na forum "udzielaja". STOP LUDZIOM NIEUMIEJĄCYM PISAĆ! za kazdy blad ortograficzny powinna byc czerowna kartka a za dwa bledy w jednym wyrazie ban! admin powinien powolac moda od ortografi ktory bedzie sprawdzal bledy wychwytywal je i dawal za to bany OT!
No racja dałem się wrobić, gdybyś walił jeszcze błędy typu żeka itp. to bym się domyślił. ????ludzie inteligentni powinni sie domyslec co chca im przekazac inni mimo braku w ich wiadomosci znakow interpunkcyjnych. wszystko kwestia wyksztalcenia.
pasiak fabik wzieliscie moj post na serio ehhh ...
to wszystko byla ironia ludzie czy wy wiekszych problemow w zyciu nie macie jak to ze ktos na forum INTERNETOWYM zrobil blad lub kropki nie postawil to koniec swiata tragedia dobrze ze sobie krzywdy nie chcecie robic. od paru dni zauwazam nieustanne czepianie sie o jakies kropki czasami brak przecinka w zdaniu . czy wy nie przesadzacie?
Kiepskie masz poczucie humoru ????to wszystko byla ironia ludzie czy wy wiekszych problemow w zyciu nie macie jak to ze ktos na forum INTERNETOWYM zrobil blad lub kropki nie postawil to koniec swiata tragedia dobrze ze sobie krzywdy nie chcecie robic. od paru dni zauwazam nieustanne czepianie sie o jakies kropki czasami brak przecinka w zdaniu . czy wy nie przesadzacie? [/b]
Dlaczego nie chcesz stawiać tych znaków interpunkcyjnych? Założyłeś się o limit? Ułatwi nam to zycie.dobra banujmy za kropki i przecinki koniec tematu
A dlaczego pieprzyć, jesteśmy w Polsce i tu stosuje się polskie znaki, mnie na przykład denerwuje to, że większość internautów ich nie używa - poprzez ich stałe wpisywanie ortografia bądź co bądź wchodzi w nawyk i zapamiętuje się co trudniejsze wyrazy (mówię z własnego doświadczenia).Pieprzyć polskie znaki, ale bykom stop! Zorganizowałbym przymusowe szkolenia dla analfabetów i tych, którzy popełniają takie błędy!