Dorzucę swoje 3 grosze.
Nie jestem jakimś hejterem ale naprawdę nie wierzę w ta reprezentację. Coś tam kminie jeśli chodzi o ten sport i mam w rodzinie kogoś kto grał w swoich latach dosyć wysoko w szczeblu naszych polskich rozgrywek, i często rozmawiam z tą osobą bo kto jak nie osoba która ma styczność albo miala z piłką ma wiedzieć co jest 5 w tym sporcie. I jest to jedna z nielicznych osób która tak jak ja uważa że, ta reprezentacja to pnioki, aha i szwagier to nie Janusz jak co, mi też daleko raczej do niego. Przecież to będzie dramat jak prawie zawsze... Już jak zobaczyłem całą pake jaką Brzeczek zgarnął to juz wiedziałem co się szykuję. Przecież to stara gwardia, smietanka. Będzie cyrk.... Jędrzejczyk, Pazdan, Linetty. Dramat. Jedrzejczyk drzewo, i to okrutne. Linetty ? Brakuje jeszcze Stepinskiego, włączcie sobie jakiś jego ligowy mecz to zobaczycie... Co on robi w tej lidze? Przecież on nie ma wogole startu do piłki każde przyjęcie, piłka odskakuje jedyne co umie to faulowac. Lewym bym też sie nie jarał bo jest bez sztycha. I on jest niby top3. Hahahah, bo strzela bramki tym ogórkom? W bundeslidze? Dajcie spokój byle kogo by z ławki wsadzili na jego miejsce na szpice by tam strzelał. Szkoda że, nikt nie zauważył ile marnuje sytuacji... W ciemno wiem że, jak strzeli gola to albo karny albo z 3m. Dogrywaja mu ta piłkę i strzela z 1m taka prawda. Widzieliście kiedyś pana niby top3 jakim go nazywaja, jak sam wypracował coś, jakaś kiwka, 1,2 i strzał? Ja tak ale grał na takim poziomie w BVB i poczatek Bayernu. Teraz dramat. W meczu z Liverpoolem było wiadome że, nie strzeli gola... Pefka. Czemu? Bo pan piłkarz weźmie sprawy w swoje ręce i sam coś wykreuje.. Ale on? Milik? Facet ma więcej pudel na pustaka niż my tutaj wszyscy lat. Też bez sztycha. Czekać tylko na jego pudła i memy po meczach. Nie chcę mi sie już ich krytykować ale naprawdę nie ma co sie podniecać. Przecież drużyny ze stref spadkowych w hiszpańskiej lidze mogli by ich uczyć.. Zero jakiejś klepy, długie piłki do lewego ehhh. Tak sie nie gra. Połowa pnioki, strasznie wolno graja, rozgladaja sie, zastanawiaja sie. Tak juz sie nie gra. Antyfutbol. Trener też pniok. Tak samo jak Nawalka któremu sie udało bo jeszcze co niektórzy coś grali. Swarcilo mu się. Ale jego miejsce jest w Świt Krzeszowice, niewiem jakim cudem on sie tu znalazł. Brzeczka też wydupia, zobaczycie. Żeby mieć dobre pokolenie trzeba zacząć od samego początku ale nie będę już o tym pisał... Z tej całej kadry dla mnie tylko Zieliński to Pan piłkarz. Głowa w górze, przeglad pola, technika, zagra ci pilke do nogi, gra szybko. To jest kozak. I mamy jeszcze bramkarza, i 2 może 3 na poziomie. Ale większość bez sztycha. Generalnie jest dużo doświadczonych piłkarzy w naszej repr. Ale to jest już rutyna. Generalnie mistrza świata
F1, starym pruchnem się nie zdobędzie.
Te mecze to będzie loteria. Na papierku będziemy sie bić z Austrią o 1-2 miejece. Moim zdaniem tutaj bedzie cyrk. Pogubimy pkt. Na 100% i to z tymi drużynami które właśnie są od nas jak to co niektórzy piszą o klase gorsze. Zrozumcie że, nie jesteśmy żadną potęgą. A nie gramy wszystkich meczy z San Marino. Ze wszystkimi będziemy sie męczyć. Teorytycznie
Austria jest najsilniejszym naszym rywalem w praktyce wszyscy będą groźni. I każdy może zabierać sobie pkt. Dla mnie te kursy to żenada na wygranie przez nas grupy to samo 2 miejsce, kurs jest śmieszny. Próbuje:
Polska 3 miejsce @ 6,00
Polska 4 miejsce @ 10,00
Polska 5 miejsce @ 30,00
Totolotek
Na samym dnie mam nadzieję nie będziemy. Wszystkie zespoły z naszej grupy to żadne potęgi dlatego jakiejś olbrzymiej dysproporcji nie widzę.
Będzie kabaret....