>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Austria 2009/2010

Status
Zamknięty.
H 0

hanss52

Użytkownik
Spotkanie: Ried - Rapid Vienna
Typ: Rapid Vienna
Kurs: 2.14
Buk: Pinnacle Sports
Analiza:
W piątek zostanie rozegrany pierwszy mecz 29. kolejki austriackiej bundesligi pomiędzy Ried a Rapidem Wiedeń. Gospodarze są obecnie na 8 pozycji (10 zespołów w lidze) lecz nie muszą się martwić o spadek gdyż mają 19 punktów przewagi nad ostatnią drużyną a spada tylko jedna. Rapid jest drugi, ma 6 pkt straty do lidera i jeśli chce jeszcze zdobyć mistrzostwo musi wygrywać spotkania, a szczególnie takie jak to, ze słabszym przeciwnikiem. Najlepszy strzelec zespołu Steffen Hofmann jest w dobrej formie strzelając bramki w dwóch ostatnich spotkaniach w lidze. Ried w swoich ostatnich 3 spotkaniach nie wygrał ani razu, raz remisując i dwukrotnie przegrywając. Goście to znana w Europie drużyna, która na pewno chce powalczyć o mistrza a także o grę w europejskich pucharach. Różnica co najmniej kilku klas między tymi zespołami, świetna forma gości i bardzo słaba dyspozycja gospodarzy skłania mnie do typu na Rapid. Wobec tak atrakcyjnego kursu nie można przejść obojętnie.
Wygra Rapid;)

M 0

mlynku

Użytkownik
spotkanie:SV Ried - Rapid Wien (-1)
typ: remis
kurs:3.85
buk: Expekt
analiza:

Zdaniem bukmacherów, druzyna gości jest głownym kandydatem do zwycięstwa. ja byłbym raaczej powściągliwy co do tego, natomiast fakt sześciu kolejnych meczy bez porażki rapidu przy 11 kolejnych spotkaniach, z których druzyna gospodaży przegrała aż 8, nakłania mnie do typowania zwycięstwa drużyny z Wiednia. Natomiast wydaje mi sie, że to zwycięstwo będzie kosztowało wiele wysiłku wiedeńczykow i zwyciężą jednobramkową różnicą. Swój typ opieram również tym faktem, iż drużyna gospodaży gdy przegrywała na swoim boisku, to najczęstszym wynikiem była różnica jednej bramki.
Jestem przekonany, że kiepska passa gospodarzy i słaba skuteczność gości zaowocuje jednobramkowym zwycięstwem wiedeńczyków

C 5

chrystian99

Użytkownik
Spotkanie: FK Austria Wien v SK Sturm Graz
Typ: 2
Kurs: 4.36
Buk: Pinnacle Sports
Analiza: -Ostatni mecz na wyjezdzie Strum Graz wygało 3-0
-Strum Graz ma ambicje grać w pucharze UEFA
-Strum Graz jest 2. w tabeli jesli chodzi o mecze wyjazdowe
-Napastnik Strum : Beichler jest w swietnej formie (11goli)
-W ostatnim meczu miedzy tymi zespolami byl remis 2-2
-W ostatnich 8 meczach Austria Wien wygrala tylko 3 razy

kawiorinho09 0

kawiorinho09

Użytkownik
Spotkanie: Austria Wiedeń - Sturm
Typ: Sturm wygra, a liczba goli wyniesie powyżej 2.5
Kurs: 6.50
Buk: Gamebookers
Analiza: Dziś o 15-30 odbędzie się pojedynek między Austrią Wiedeń, a Sturmem Graz, moim zdaniem Sturm wygra, a liczba goli wyniesie powyżej 2,5.Austria wygrała tylko 3 z 8 ostatnich meczy, dzieli ich tylko 1 miejsce w tabeli w 14 meczach w tym sezonie w meczach Sturmu padały przynajmniej 3 gole. Bardzo dobry kurs jak na to zdarzenie, wiedząc, że w świetnej formie są napastnicy Sturma, a forma Austrii Wiedeń ostatnio pozostawia wiele do życzenia.

P 0

patryk1994

Użytkownik
Spotkanie: RB Salzburg v Rapid Wien [HTFT]
Typ: X/1
Kurs: 4.40
Bukmacher: Gamebookers
Analiza:
RB Salzburg nie przegrał w lidze od 21 spotkań.
RB Salzburg ma przewagę własnego boiska.
Ostatni mecz między tymi drużynami zakończył się zwycięstwem RB Salzburg.
RB Salzburg zajmuje 1. miejsce w lidze.
Grają dwaj najlepsi napastnicy RB Salzburg strzelili w sumie 34 gole w tym sezonie.
50% meczy w tym sezonie wygrywają gospodarze, 25% goście.
Do przerwy może być remis, bo Rapid to też dobra drużyna i do przerwy może powalczyć (zajmują 2. miejsce w lidze).
Nie ma kontuzji w zespole gospodarzy.
Marc Janko (RB Salzburg) strzela gola średnio co 59 minut.
Mój typ: 2-1 (1-1)

bulaa 20

bulaa

Użytkownik
Spotkanie: Austria Wiedeń - Rapid Wiedeń
Typ:
powyżej 2,5 goli
Kurs: 1,87
Bukmacher: Expekt
Analiza:Wczorajsza przegrana Salzburga sprawiła, ze emocje w Austriackiej Bundeslidze jeszcze wzrosły.Obie drużyny z Wiednia mają jeszcze szanse na mistrzostwo i bardzo duzo zalezy od tego meczu.
W ostatnich 5 spotkaniach over padał trzykrotnie.Warto zauważyć, że przważnie są to mecze zacięte ze sporą iloscia goli.W tym sezonie obie druzyny grały ze sobą 3 razy.W meczach u siebie Rapid wygrywał, z czego raz bardzo okazale (4:1)
Myślę, że dzisiaj mozemy spodziewac się równiez zaciętego meczu ze sporą ilościa bramek ponieważ stawką jest zblizenie sie do prowadzącego Salzburga i pozostanie w batalii o mistrzostwo kraju.

gumbi82 526

gumbi82

Forum VIP
Niższa liga (III - region east)

Spotkanie: Parndorf – Admira II
Typ: 1
Kurs: 2.30
Bukmacher: BWIN
Czas: 19:00

Analiza:

Bardzo interesujące spotkanie 27 kolejki Austriackiej regionalnej ligi rozpocznie się dzisiaj o 19.00 na Heidebodenstadion gdzie miejscowy gospodarze zespół Parndorf będzie podejmował Admira II. Gospodarze tego spotkania występowali na boiskach II ligowych w sezonie 2007/2008 a w tym sezonie mają jeszcze teoretyczne szansę na powrót do wyższej klasy rozgrywkowej w Austriackiej piłce klubowej. Goście natomiast po dobrym okresie w ostatnim czasie jakby stracili formę tracą przy tym sporo bramek. Wydaje mi się, że ekipa gospodarzy poszuka jeszcze swojej szansy na awans w tym sezonie lecz żeby cel ten był realny trzeba dzisiaj zwyciężyć z jednym z kandydatów do awansu. Reasumując kurs 2.30 na 1 jaki znaleźć możemy w BWIN jest według mnie warty zaryzykowania.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom