>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Australian Open 2009 - 19.01.2009 - 1.02.2009

Status
Zamknięty.
andre-agassi 596

andre-agassi

Użytkownik
Eh rzeczywiście tragedia... Moje analizy okazuje się są czasem g... warte.
Szkoda też Radwańskiej, bo gdyby grała swoje, to można było w tym turnieju daleko zajść. WTA schodzi na psy.

biedna-perelka 0

biedna-perelka

Użytkownik
bardzo ciekawie prezentuje sie kurs na
Ile gemów zostanie rozegranych podczas meczu
wiecej niz 19,5: 1,55
serena powinna wygrac to spotkanie, ale na pewno nie bez walki safiny. 6-4, 6-4 lub 7-6, 6-1 i kupon siedzi.

shatan 0

shatan

Użytkownik
No tak, mecze przeanalizowane, oglądałem powtórki QF żeby mieć pewność co do dyspozycji a i tak o kant tyłka to potłuc;/ Nie tykałem prawie w ogóle WTA w tym turnieju i dzięki temu chyba tylko jestem na plus;) Co do finału, Williams wygra bez dwóch zdań. Skoro już chciało jej się w miarę przyzwoicie zagrać w SF, to powinna wygrać i w sobotę.
Podsumowując lekko AO 2009 w wykonaniu pań, zgadzam się z wami że schodzi totalnie na psy. Pomijając że ich tenis przypomina męską grę, to coraz częściej odnoszą wrażenie, że wałki niesamowite odchodzą. Nie mówię tego tylko z powodu zaskakującej przegranej, ale - kurde - jak to jest możliwe, że przez 5 spotkań zawodniczka nie gra nic pare razy jest bliska odpadnięcia a nagle wchodzi do finału po ograniu wydawałoby się, najstabilniejszej zawodniczki turnieju? Podczas tego turnieju zagrałem tylko 2 razy mecze damskie, oprócz dzisiejszej nocy zaufałem Dokic w QF i bylo naprawdę blisko. Tylko jeden wniosek nasuwa mi się, co do dalszej gry spotkań WTA. Nie ma sensu ryzykować kursów rzędu 1.4, 1.7 . Trzeba liczyć na niespodzianki, bo takich jest strasznie dużo. Po raz kolejny współczuję grającym w QF na Safinę za 1.2 ????

mathieudepologne 0

mathieudepologne

Użytkownik
Zwycięstwo Safiny jest dla mnie niespodziankę. Gdybym nie widział jej wcześniejszych mecz na AO 2009 pewnie postawił bym na nią... a tak... zagrałem na Verę ;|
Zwycięstwo Sereny nie zdziwiło mnie. Choć jak ktoś wyżej wspomniał, Dementiewa była najstabilniejszą zawodniczką turnieju - to fakt. Ale Serena w Australii czuje się dobrze. I mimo niezbyt imponujących meczy w poprezdnich rundach to ona była dla mnie faworytką.
Typ na finał dla mnie jest prosty - Serena Williams. Ona jak gra w finale w Melbourne to wygrywa i myślę, że Safina nie ugra nawet seta, choć jak wyżej ktoś napisał - ponad 19.5 gema bardzo możliwe ;)

F 0

filweb

Forum VIP
no zgodnie z wcześniejszym postanowieniem gram Safinę. kurs 3,170, a więc około 30% szans na to , że Serena przegra mecz ???? 30% procent szans na to, że Amerykanka zagra gorzej od Rosjanki:p
Dinara Safina - Serena Williams 1 3,170 2/10
aha, jeszcze pytanie do tych, którzy interesują się rozgrywkami deblowymi. Czy debel Hantuchova/Sugiyama ma jakieś szanse z siostrami Williams? Bo kurs mocno powyżej 5 i zastanawiam się nad 1/10.

mathieudepologne 0

mathieudepologne

Użytkownik
Ja tam deblem zbytnio się nie interesuję, choć parę Hantuchova/Sugiyama bardzo lubię, ale myślę, że jak Williams już doszły do finału to postawią kropkę nad &quot;i&quot; i wygrają cały turniej deblowy, a Serena jeszcze w singlu ;)
Choć faktycznie, za taki kurs można zaryzykować na Słowaczkę i Japonkę ;)

biedna-perelka 0

biedna-perelka

Użytkownik
wiecej niz 19,5 gema...hahahah, dobre. mogla juz lepiej safina udawac kontuzje, niz dac sie tak osmieszyc w finale AO. jakim cudem z taka gra mozna awansowac do finalu, to ja nie wiem. mam nadzieje, ze jutro bedzie na co popatrzec.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom