levy42
Użytkownik
Ja z meczu Federer-Nadal zagrałem over 13,5 asa i fuksem weszło bo było 11-4 dla Szwajcara. Mówię,że fuksem bo pamiętam Fedex-a który w kluczowym momentach wcześniejszych spotkań z Rafą często bronił się niesamoitym serwisem. Dziś tego zdecydowanie zabrakło,64 % pierwszego serwisu..Oczywiście popełnił mnóstwo niewymuszonych błędów i można powiedzieć że przez to przegrał,ale według mnie to właśnie ten słabszy serwis zdecydował o w sumie łatwej wygranej Hiszpana. Komentatorzy wspominali słowa Rogera,że dla niego w meczach z Nadal cała gra zaczyna się od serwisu-jeśli własnym podaniem nie ustawi sobie gry,wtedy jego szanse są znikome z "przebijaczem"Nadalem.
Jutro drugi półfinał,przyznam się że nie widziałem ani jednego meczu Murray'a bo nie lubie po prostu jego stylu gry. Po wynikach w sumie widać,że formę ma..A Joker? Niby jakieś problemy zdrowotne,niby zacięty mecz z Ferrerem,stracony set z Hewitt'em(bardziej oddany dla kibiców moim zdaniem).Ale w kluczowych momentach Novak spina się niesamowicie i wyciąga przegrane punkty i gemy. Myślę,że jedyne co może w tej sytuacji ugrać Szkot to jeden set.Kursy spadają,więc spora gotówka musiała już pójść na Serba.Ja też w niego zainwestuję @1,42 w Betsafe.Finał Nadal-Djokovic będzie świetnym pojedynkiem!
Jutro drugi półfinał,przyznam się że nie widziałem ani jednego meczu Murray'a bo nie lubie po prostu jego stylu gry. Po wynikach w sumie widać,że formę ma..A Joker? Niby jakieś problemy zdrowotne,niby zacięty mecz z Ferrerem,stracony set z Hewitt'em(bardziej oddany dla kibiców moim zdaniem).Ale w kluczowych momentach Novak spina się niesamowicie i wyciąga przegrane punkty i gemy. Myślę,że jedyne co może w tej sytuacji ugrać Szkot to jeden set.Kursy spadają,więc spora gotówka musiała już pójść na Serba.Ja też w niego zainwestuję @1,42 w Betsafe.Finał Nadal-Djokovic będzie świetnym pojedynkiem!