>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Australian Darts Masters 2025 (8-9 lipca 2025)

little-dj 286,3K

little-dj

Użytkownik
Darts - PDC, Australian Darts Masters
Chris Dobey 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 - 🇦🇺 Tim Pusey
Tim Pusey poniżej 1,5 180ek @ 1.50, Betfan

Mecz do czterech wygranych legów, więc powinien się szybko skończyć. Dobey to siódemka rankingu PDC, a Pusey to jakiś lokalny gracz z dziką kartą przez wzgląd na miejsce turnieju. Anglik ostatnio nie osiągał jakichś spektakularnych wyników, ale choćby półfinał w Baltics Darts Masters zrobił, gdzie odpadł dopiero z Pricem, który był w megaformie. W World Matchplay dostał Price w drugiej rundzie i tak samo szybko poległ. Tutaj jednak inna sprawa, bo przeciwko niemu gość, który nie brał udziału w turniejach PDC od sześciu lat (wtedy też lokalny turniej PDC) i na co dzień nie jest profesjonalistą. Gość gra tylko na lokalnych australijskich turniejach w Adelaide i w ostatnich dziesięciu meczach miał tylko dwa, gdzie dobił średnią powyżej 90 punktów (zazwyczaj rzucał poniżej 80 albo w okolicach). Biorąc pod uwagę, że to jego pierwszy występ na tak dużym turnieju, z takim przeciwnikiem, spodziewam się stresiku. Walnięcie jednej 180ki to będzie coś, a co dopiero dwóch. Nie zdziwiłoby mnie jednak szybkie 4:0 i w zasadzie taką linię bukmacherzy wystawili w ogóle na ten mecz.

Ostatnia edycja:
N 268

nocnyadi

Użytkownik
Hmm....mecze są best of11 czyli do 6 wygranych lęgów z tego co wiem, choć typu nie neguję. Pozdrawiam 😉

Otrzymane punkty reputacji: +201
hiro 112,1K

hiro

Użytkownik
Krótko, bo start o 11:30

Price - Comito 6-3
-3,5 hc @ 1,50
-4,5 hc @ 2,20
DW 6-0 @ 5,80 iforbet
(w etoto jest kurs 5,60 ale można sobie wyklikać w Misje za wirtualne punkty grę bez podatku po 5/10/20 zł i ja tak zagram)

Mecze Comito na scenie PDC (średnia):
2022 Michael Smith 6-0 (75)
2023 Damon Heta 6-0 (73)
2024 Luke Humphries 6-1 (70)
2024 Thibault Tricole 3-1 sety MŚ (81)

Price zawsze podchodzi profesjonalnie do meczów, nie ma znaczenia czy World Series czy European Tour. Gra przeciwko tarczy. Zdarzało mu się wygrywać do zera, nie miał z tym żadnych oporów. Rywal wyraźnie słaby. Lekko warto dać 6-0, -4,5 na singla a -3,5 do dubelka.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +196
Do góry Bottom