>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

@Audi - Zbieram na Audi A6

wawo 15,1K

wawo

Użytkownik
Spoko.
Al jaish juz przegralo I seta i jest po 1.28 czyli o pol.wiecej niz caly ten kupon. Dlatego nie warto grac czegos takiego

P 26

przemo_1990

Użytkownik
Dokładnie. Nie wiem w ogóle jak można grać takie taśmy z takimi kursami, zamiast sobie 1 rozsądny mecz wybrać @1.30-2. No ale nie moje pieniądze, nie mój biznes... Powodzenia

B 1

bos1991

Użytkownik
Po mojemu to nie opłaca sie granie za tyle pieniedzy dla takiego marnego zyzku :/

Otrzymane punkty reputacji: +1
8 5

8matti

Użytkownik
Dla &quot;zyzku&quot; to faktycznie się nie opłaca...
Ale co racja to racja @audi.... Te taśmy były straszne. Aż się prosiło żeby coś poszło nie tak (jak wtedy ten kosz z Ukrainy). Może lepiej faktycznie pograć single 1,3-1,4 z Twoimi stawkami?

duzy-kermit 35

duzy-kermit

Użytkownik
Witam,nie obraź sie ale jak widzę 4 mecze które dają łączny kurs np 1,19 to nie traktuje tego poważnie.Siedzę prawie 10 lat w tym w widzę że podejście podobne do Twojego kończysię źle ( nie znaczy że inne są dobre czy coś w tym stylu).Sam ciągle szukam i przegrywając uczę sie na błędach aby być lepszym ;)

@ 64

@audi

Użytkownik
Widzę, że w temacie wrze ...

Trabzonspor lub X v Akhisar Belediye
Maritimo v Belenenses Poniżej 5,5 goli

Kurs: 1,22
Stawka: 1000 zł

⛔ 1000 zł

wawo 15,1K

wawo

Użytkownik
I kolejny kafel w plecy bo sie gra lige sprzedawców i przekrętów, w szczególności puchar ????

@ 64

@audi

Użytkownik
Sevilla lub X v Celta Vigo
Lřrenskog v Kongsvinger
(Zakład na zwycięstwo)
Lukko v Kalpa Poniżej 8,5
(Alternatywna suma)

Kurs: 1,24
Stawka: 1000 zł

✅ 240 zł

@ 64

@audi

Użytkownik
Sevilla lub X v Celta Vigo @1,14 LIVE

Stawka: 2000 zł

Dorzucam bo to kwestia czasu kiedy Sevilla wyjdzie na prowadzenie

✅ 280 zł

E 1

ew93

Użytkownik
Granie kursów poniżej 1.6 to zabójstwo, zacząłem śledzić ten temat i myślałem sobie: jak to możliwe, że póki co nie wtapia? I tak długo dawałeś radę jak na typy, które grałes

Do góry Bottom