>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

ATP & WTA Masters Series Miami March 21 - April 1

Status
Zamknięty.
S 269

sztywny

Użytkownik
Prosze w tym temacie podawac swoje analizy i przemyslenia na temat turnieju Masters w Miami

ATP &amp; WTA Masters Series Miami
March 21 - April 1
http://www.SonyEricssonOpen.com
6.9 million ($3.45 million for men, $3.45 million for women)

wyniki z zeszlego roku
Men&#39;s Singles: Roger Federer def. Ivan Ljbucic, 7-6 (5), 7-6 (4), 7-6 (6)
Women&#39;s Singles: Svetlana Kuznetsova def. Maria Sharapova, 6-4, 6-3
Men&#39;s Doubles: Jonas Bjorkman/Max Mirnyi def. Bob Bryan./Mike Bryan 6-4, 6-4
Women&#39;s Doubles: Lisa Raymond/Samantha Stosur def. Martina Navratilova/Liesel Huber 6-4, 7-5

S 269

sztywny

Użytkownik
No to dzis juz zaczynamy kwalifikacje.Kursy z Gamebookers.

Pavel A. v Capdeville P. 1.90 2 ✅ ????

To bedzie bardzo wyrownany pojedynek Rumuna z Chilijczykiem.Bilans ostatnich meczow Capdevilli to 7 wygranych i 3 porazki a bilans Pavla to 5 wygranych i 5 porazek.Capdeville wygral m.in z zawsze groznym Udomchoke oraz z Francuzem Lodrom.Chiljczyk jest troche wyzszy i 9 lat!! mlodszy od Rumuna.Pavel to juz nie ten sam zawodnik co pare lat temu gdy
zawsze dochodzil do 2-3 rundy turniejow.W rankingu Race Rumun jest 89 a Chilijczyk 61.
Wg mnie wiek oraz aktualna forma pomoga Capdeville pokonac doswiadczonego przeciwnika.

Polecam rowniez takie typy:
Troicki V. v Dancevic F. 1.55 2
Zib T. v Mello R. 1.55 1 ⛔

S 0

sht71

Użytkownik
witam

Eliminacje:

KOROLEV-WARBURG 1.27 1
Dobrze mu idzie ostatnio i myślę, że passę podtrzyma

KARLOVIC-ZVEREV 1.38 1
Ivo karlovic to jeden z moich ulubionych typów w każdym turnieju jeśli chodzi o eliminacje i początkowe rundy

DUSHEVINA-SROMOVA 1.35 1
Dushevina jest rozstawiona z 1 w eliminacjach i raczej wygra ;]

tego jestem pewnien a reszta która grałem to m.in

Zib - Mello 1.7 1
Schuettler - Dorsch 1.4 1
Sprem - Hofmanova 1.37 1
k. Bondarenko Kutuzova 1.7 1
Vakulenko - Czink 2.3 2

co będzie to zobaczymy ...

A tak z innej beczki ... Czy słyszeliście o tym że ruskie sprzedaja mecze ?? (albo oddają i grają po kursach 3.00 na przeciwnika ... )
bo np. podczas indian wells Youhzny wtopił, i jak grał safin z mahut`em to stwierdziłem że safin też może popłynąć ... i jakież było moje zdziwienie ...

Safin może ostatnio nie zachwycał ale mahut`a miałem przyjemność oglądać we Wrocławiu (stąd jestem) i też jakaś rewelacja to nie była...

pzdr

S 269

sztywny

Użytkownik
Jedna sugestia tylko do typow powyzej.Chodzi o mecz Karlovica.Mial on ostatnio kontuzje w polfinale z Monfisem a jak wiemy w tenisie kontuzje lubia wracac wiec wg mnie to moze miec jakies znaczenie w ty meczu.A reszte poieram.:p

Pozdrawiam

widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Alejandro Falla (COL) - Chris Guccione (AUS) 1.80

Chris ma nieprawdopodobne warunki fizyczne, jest 15 centymetrów wyższy od swojego dzisiejszego przeciwnika! To wg, mnie bedzie elementen decydujący, myśle ze Falla zostanie zniszczony serwisem, chodz Chris zaserwował wczoraj jakies niemożliwej ilości asów, pewnie dlatego bo nie musiał ???? Dzisiejsze spotkanie na pewno bedzie wyrównane, ale Falla nie przełamie serwisu a sam jakiegos super nie ma ponieważ wczoraj w pierwszym secie strasznie sie meczył z mało znanym Young&#39;iem, któremy udało sie przełamać serwis Alejandro. Kurs naprawde super a szanse myśle 60:40 chodz mozliwe, ze Chris zmiecie z kortu przeciwnika, naprawde ciekawe spotkanie.

Robert Kendrick (USA) - Simone Bolelli (ITA) 1.40

Amerykanin wczoraj miał dużo bardziej wymagającego rywala z którym radził sobie b.dobrze oprócz drugiego seta. W pozostałych dwóch setach Robert kontrolował spotkanie i na pewno zrobi wszystko aby zaprezentować sie przed własną publika w tak dużym turnieju...

Ricardo Mello (BRA) - Ramon Delgado (PAR) 1.70

Kolejny świenty kurs1 Ramon sprawił wczoraj niespodzianke(lecz nie wg. mnie) pokonując w dwóch setach Dlouhy co swiastuje dobrą forme. Obaj panowie spotkali sie dwa razy i dwa razy wygrał... Paragwajńczyk! Ramon jest 10cm wyższy i bardziej doświadczony, kurs naprawde dokonały jak na te b. ciekawe spotkanie...

Amer Delic (USA) - Wayne Odesnik (USA) 1.40

Zdecydowanym faworytem jest dla mnie trzy lata starszy Delic, który wczotaj b. łatwo pokonał Chekhov&#39;a a Odesnik cudem wygrał z Marachem. Amer jest jest 15cm wyższy i dzięki temu ma dużżżo lepszy serwis, dzieli ich prawie 100miejsc w rankingu- zwyciesca moze byc tylko jeden!

Feliciano Lopez (ESP) - Rik De Voest (RSA) 1.35

Hiszpan wczoraj strasznie meczył sie w spotkaniu z Bogdanovic&#39;em co mnie absolutnie nie dziwi ponieważ Serb jest dużym takentem. No ale Lopez pokazał chakter no ale miał też troche szęscie, dzisiaj nie bedzie mu AŻ tak potrzebne poniewaz gra z dużo słabszym przeciwnikiem, który wczoraj w pierwszym secie NIE STRACIŁ GEMA, ale w drugim juz wygrał minimalnie 6:4....

Robin Haase (NED) - Dudi Sela (ISR) 1.67

Duzy kurs jest na Holendra, który wczoraj pokonał groznego Greka- Economidisa, w tym wyrównanym mecz poradził sobie b.dobrze. Dudi na pewno nie jest lepszym tenista od mlodego Greka. Sela który zajmuje obecnie 210 miejsce w rankingu ATP pokonał wczoraj Normana....

S 269

sztywny

Użytkownik
P.Capdeville-K.Kim 1,65 1 ⛔

Chilijczyk w poprzedniej rundzie kwalifikacji pokonal groznego Rumuna Pavla.W rankingu Race
jest 61 a Kim dopiero 119.Bilans Capdevilli to 8-2 a Amerykanina to 2-8 i wcale nie byli to jacys wymagajacy rywale.Chiliczyk jest duzo wyzszy i 4 lata mlodszy od swojego rywala.Kurs jest wysoki i wg mnie typ na mlodego i zadnego sukcesu Chilijczyka jest bardzo pewny i oplacalny.

I.Karlovic-F.Dancevic 2.20 2 ⛔

Bilans Mlodego Dancevica to 4-6 a Karlovica 6-4.Chorwat ostatnio zkreczowal w polfinale challengera i mozna sie spodziewac ze nie bedzie gral na 100% mozliwosci.Dancevic jest 5 lat mlodszy od swojego rywala i troche nizszy.Ostatni wystep Dancevica to IW wiec mial duzo czasu aby odp sie przygotowac do turnieju.Przegral tam nie z byle kim bo z Fernando Gonzalesem a Karlovi po odpadnieciu w IW wzial udzial w challengerze.
Pewnosc typu:8/10

Kursy z BetGun ⛔

S 269

sztywny

Użytkownik
Kursy z Gamebookers:

Monaco J. v Haase R. 1.67 1 2-0 2.40

Monaco to jeden z zawodnikow ktorzy zrobili w tym roku najwieksze postepy.Tym razem przyjdzie mu sie spotkac z mlodym Holendrem Haase.Robin jest mlodszy od Argentynczyka o 3 lata i troche wyzszy.Bilans Monaco to 6 wygranych i 4 porazki w tym zwyciestwo w turnieju w Buenos Aires.W ostanim czasie spotkal sie z paroma lepszymi zawodnikami ale jak przegrywal to minimalnie.Wg mnie pewna wygrana Monaco.

Hernych J. v Mello R. 1.50 1

Czech jest w formie i wg mnie powinien poradzic sobie z Brazylijczykiem ktory niespodziewanie dostal sie do turnieju glownego.W ostanim meczu tych zawodnikow gora byl Czech.

Paszek T. v Molik A. 1.80 2

Australijka jest w formie. W ostatnim turnieju polegla dopiero w spotakniu z Ivanovic wiec nie z byle kim.Pokonala Medine oraz Rezai.Paszek natomiast nie przebrnela ostatnio przez kwalifikacje i widac ze ma znizke formy.

fresnel 0

fresnel

Użytkownik
Kursy z bwin:

Ginepri - Spadea 1 kurs: 1.5 ⛔

W tym przypadku uzasadnienie jest zbędne moim zdaniem, jest to pewniak dnia i tyle.

H 0

haze

Użytkownik
Kursy z Bwin:

Ginepri - Spadea 1 kurs: 1.5

W tym przypadku uzasadnienie jest zbędne moim zdaniem, jest to pewniak dnia i tyle.
Nie byłbym tak pewny tego typu... czas pokaże ja tego nie stawiam ???? a jeśli już bym miał stawiać to na spadee :]

edit: I tak jak mi sie wydawało spadea rozniósł Ginepriego ;) (6:1, 6:3)

S 0

sht71

Użytkownik
fresnel ???? wcześniej miałeś Dulko ???? też wtopiła jędza jedna ;/ ale tu popełniliśmy (przynajmniej ja) strategiczny błąd bo jej rywalka dopiero co wygrała eliminacje ;/ i już sie ograła na miejscu ...

a teraz (zgadzać się nie musicie ale mam to na kuponie :p ) z toto-mix`a

MATHIEU-J.MELZER 1.50 1 (Francuz jest w dobrej dyspozycji co prawda Melzer już raz wygrał z Mathieu ale tym razem to on będzie górą .(oby...))

SIMON-HORNA 1.55 1 ( tj. Mathieu)

BAGHDATIS-DEL POTRO 1.35 1 Wiem że D. Potro ciśnie ostatnio jak Korolev ale Baghdatis tak szybko z turniejem sie nie pożegna.

SUGIYAMA-YAKIMOVA 1.36 1 no coment

Z racji mojej niepoczytalności proszę o nie powoływanie się na mnie ;/

pzdr

a kto mi wylaśni dlaczego na Bwin gaudio jest za 2.29 z ramirez Hidalgo ?? na wózku będzie grał ?
Copa Telmex, Buenes Aires, America
21/02/2007 Ramirez Hidalgo, Ruben vs. Gaudio, Gaston 2:0 6:1 6:1

no tak ... ale może mała niespodzianka ?

krzysztof1985 68

krzysztof1985

Użytkownik
Może to nie będzie zbyt twórczego, ale nie stawiajcie na Villiamsówkę, ona wczoraj cudem uniknęła porażki, widziałem na livescore. Z wyniku 5-1 dla Fedak Villiams wygrała seta 5-7 ale często jadąc dłuuugi czas na przewagi. 2 set to formalność bo Ukrainka opadała z sił i straciła nadzieję. Dobrze wam radzę, jak chcecie uniknąć nerwówki albo rozczaraowania grą Villiams :!: Poprostu jej nie grajcie przez kolejne 2-3 mecze

roger-morales 0

roger-morales

Użytkownik
Może to nie będzie zbyt twórczego, ale nie stawiajcie na Villiamsówkę, ona wczoraj cudem uniknęła porażki, widziałem na livescore. Z wyniku 5-1 dla Fedak Villiams wygrała seta 5-7 ale często jadąc dłuuugi czas na przewagi. 2 set to formalność bo Ukrainka opadała z sił i straciła nadzieję. Dobrze wam radzę, jak chcecie uniknąć nerwówki albo rozczaraowania grą Villiams :!: Poprostu jej nie grajcie przez kolejne 2-3 mecze
No to masz jakis lipny livescore, bo jak ja widzialem meczyk to bylo 4-0 dla Fedak, a potem wyrownala na 4-4, dalej bylo 5-4 i kolejne 3 gemy dla Amerykanki, wiec nie wiem o jakim meczu Ty mowisz ???? Dla mnie ten mecz nie jest wyznacznikiem, po prostu zlekcewazyla rywalke, ale w pore sie obudzila i pokazala ze jest 3 klasy lepsza.

menzel 3

menzel

Użytkownik
Niestety nie mam teraz czasu na analizy, ale moim zdaniem warto zagrać takie spotkania:

▶ Federer R. - Querrey S. TYP: 1
▶ Canas G. - Ferrero J.C. TYP: 2
▶ Haas T. - Falla A. TYP: 1
▶ Gasquet R. - Grosjean S. TYP: 1
▶ Ljubicic I. - Volandri F. TYP: 1
▶ Davydenko N. - Greul S. TYP: 1

krzysztof1985 68

krzysztof1985

Użytkownik
Menzel aleś dały typiory że szok, najwyższy kurs 1,15 :?:
Może ja coś zmaluję
David Nalbandian-Vincent Spadea
typ: 2
kurs: 3,25

Nalbandian jest argentyńczykiem, a jak może wiecie tam sie gra w 95% na caly-u. Nalba nie zachwyca formą ma przestoje w grze a co teraz dla niego chyba najgorsze zaczyna od bardzo niskich obrotów i potem dopiero zaczyna grać, takie jakby ma spóźniony zapłon. Z kolei Spadea wczoraj rozniósł normalnie Ginepriego (kurs na Spadee był 3,5 :! ???? ja się cykałem ale dałem skoki i było wszystko w grze bo bym zagrał za kilka złociszy na Spadeę. Ale do rzeczy, amerykanin jest wychowany na hardzie, co będzie jego atutem, serwis zaczął bardzo dobrze funkcjonować, może nie najmocniejszy ale solidny i pewny, rzadko się myli serwisem, wczoraj miał tylko 1 podwójny błąd serwisowy. A teraz najważniejsze wczoraj Vincent dochodził do 90% piłek czym wprawiał w osłupienie Ginegpiergo. Reasumując jak Nalbandian nie zacznie z najwyższych obrotów to Vincent go wypunktuje. Wg mnie wygra Vicent w setach 2-1

young_17 28

young_17

Użytkownik
Niestety nie mam teraz czasu na analizy, ale moim zdaniem warto zagrać takie spotkania:

▶ Federer R. - Querrey S. TYP: 1
▶ Canas G. - Ferrero J.C. TYP: 2 - właśnie gra i to też ciężko mu idze.
▶ Haas T. - Falla A. TYP: 1 ⛔
▶ Gasquet R. - Grosjean S. TYP: 1 ✅
▶ Ljubicic I. - Volandri F. TYP: 1 ✅
▶ Davydenko N. - Greul S. TYP: 1

Tommy Haas przegrał i to gładko. Według mnie spora sensacja. W ogóle ten turniej obfituje w wiele niespodzianek. I to najbardziej zawodzą ci najpewniejsi faworyci.

menzel 3

menzel

Użytkownik
Federer R. - Querrey S. TYP: 1 ✅
Canas G. - Ferrero J.C. TYP: 2 ⛔
Haas T. - Falla A. TYP: 1 ⛔
Gasquet R. - Grosjean S. TYP: 1 ✅
Ljubicic I. - Volandri F. TYP: 1 ✅
Davydenko N. - Greul S. TYP: 1 mecz niedokończony
Jak dla mnie porażka Haasa to jedna z wielu niespodzianek tego turnieju. Nie można jednak zapomnieć, że Tommy grał wiele turniejów z rzędu i może być nieco zmęczony. Juan Carlos Ferrero miał ciężki mecz do zagrania, mierzył się z pogromcą Federera (w ostatnim turnieju) Canasem. 1 seta ledwo wyciągnął na 7-6, następne dwa poszły gładko łupem rywala.

maximus88 1K

maximus88

Użytkownik
Haas w dwóch ostatnich turniejach odpadał w pierwszym swoim spotkaniu więc nie mam pojęcia czemu z jego porażki robicie taką sensacje , oczywiście wiem że pisze to po fakcie i nie będę ściemniał że grałem za grubą kase przeciwko niemu czy coś ale analizowałem ten mecz i raczej nie postawiłbym więcej niż 2 zł na niemca :mrgreen:

A 0

adi87zg

Użytkownik
o co chodzi w spotkaniu Nadala z Rochusem? dalem na Nadala i niewiem czy kupon mi wszedl :/ jest napisane RETURN czyli jeszcze beda grali? bo niewiem o co kaman

matys_20 0

matys_20

Użytkownik
Cos warto tutaj napisac....Bo taki &quot;Szary&quot; ten dział...

???? G.Canas-[shadow=green:6e93effc0a]R.Gasquet [/shadow:6e93effc0a]1,90 1,82 26.03 21:00 ⛔

Tutaj skłoniłbym się na postawienie [shadow=green:6e93effc0a]2[/shadow:6e93effc0a]
Otóż....Zacznę od przedstawienia ich warunków fizycznych, Canas i Gasquet są równego wzrostu, mianowicie mierzą po 185 cm.wzorstu jednak z ich profili wynika że Francuz jest około 10 kilo lżejszy a co za tym idzie bardziej zwrotny, szybszy i bardziej skłonny do biegania.
Oboje dobrze prezenutja się w tym sezonie, Argentyńczyk wygrał turniej z cyklu ATP w Costa Do Sauipe i chalegera króre jak wiadomo nie sa jednak dla tego formatu zawodnika powodem do wielkiej dumy.Rysiek zaś dotarł do półfinału w Sydney i zaliczył na swoje konto ćwiećfinały w Adelaide i Marsylii :mrgreen: Gasquet młody spragniony zwyciestw i napewo głodny gry,ponieważ młodzi zawodnicy maja to do siebie że są niesłychanie ambitni i walcza do samego końca.Doświadczenie zdecydowanie po stronie Guilermo, ale ma on juz 30 lat na karku...Troche juz w sowim zyciu pograł i nie jest napewno tak zdeterminowany jak Francuz...Oczywiście nie Wysyłam go juz na sportowa emeryturę, myslę jednak że z młodymi wilczkami takimi ja Richard bedzie mu piekelnie trudno wygrać :twisted: Plus dla Canasa również za Kwalifikacje przez które przedarł się do turnieju głownego, czyli jest juz dobrze zapoznany z nawierzchnią na której przyjdzie im grać.Pokonał już w tym turnieju Henmana...co było chyba w głównym stopniu spowodowane wspaniałą skutecznościa 1 podania na poziomie 80% Gasquet w 2 rundzie pokonał swojego rodaka Grosjeana...Kończąc swoją analizę Podam jeszcze aktualna pozycje obu graczy w rankingu ATP

Guilermo Canas:55
Richard Gasquet:16
Oby młodość górą
:mrgreen:

???? [shadow=green:6e93effc0a]S.Kuznetsova[/shadow:6e93effc0a]-S.Peer 1,62 2,13 26.03 20:00 ⛔

Tutaj na Rosjanke :mrgreen:

Hmmm...Svetlana nr.3 swiatowego tenisa...Naprawde dobra tenisistka...Bardzo silna.
Gra Peer jakos specjalnie do mnie nie przemawia...dla mnie to średnia tenisistka, zdolna tylko czasem to jakiegos jednorazowego błysku, Peer jednak juz wygrała w tym sezonie z Kuznetzovą co moim zdaniem tylko jeszcze bardziej podbuduje Roskjanke do walki w tym spotkaniu,dość wysoki kurs na nia jeszcze bardziej zachęca mnie do zagrania tego spotkania :mrgreen: Według statystyk tegorocznych Izraelka gra dobrze,jednak na mnie nie robi to wrażenia, Peer w ostatnim meczu bardzo męczyła sie z kwalifikantka Vakulenko a Rosjanka łatwo ograła Jelene Kostanic.Kuznetzova jest zdecydowanie silniejsza fizycznie od Shahar.Moim zdaniem warto tutaj zaryzykowac na Rosjanke bo Izraelka w tym turnieju zbyt dobrze sobie nie radzi...

Svetlana kuznetzova nr:3 w rankingu WTA
Shahar Peer nr:16 w rankingu WTA
Pozdrawiam i zapraszam do dyskusji na temat tych typow ????

stauciak 0

stauciak

Forum VIP
Nikolay Davydenko (RUS) - Amer Delic (USA) 2 5.94 ✅
Po grze w Prokom Open chyba nigdy Davydenko nie przekona mnie do swojej gry. Delic to być może objawienie tego turnieju, bez problemu wygrał z Benneteau i Acasuso. Teraz jednak gra z rywalem z najwyższej półki. Myślę że jest w stanie wygrać to spotkanie szczególnie że turniej rozgrywany jest w Miami. Nikolay pokazał już w tym turnieju że nie przyjechał tu szybko przegrać 6-4, 6-0 ale może akurat to spotkanie skończy się niespodzianką. :mrgreen:

Tommy Robredo (ESP) - Florian Mayer (GER) 2 2.97 ⛔
Bardzo ciekawy typ. Florian Mayer jak narazie radzi sobie w tym turnieju znakomicie. Pokonał już dwóch zawodników - Kunitsyn&#39;a i Verdasco, i szczerze powiedziawszy nie męczył się w tych spotkaniach. Robredo rozegrał tylko jedno i pokonał Kim&#39;a czyli reprezentanta gospodarzy. Stawiam jednak na Mayera który w ostanim czasie jakoś mi podpasował i odpowiada mi jego gra.

David Nalbandian (ARG) - Jarkko Nieminen (FIN) 2 2.55 ✅
David w tym roku nie zachwyca. Więcej spotkań przegrał niż wygrał. W pierwszym jego spotkaniu pokonał zawodnika gospodarzy - Spadea 6-3, 6-4 jednak nie było to zwycięstwo najwyższej klasy. Nieminen w pierwszym spotkaniu nie dał szans rosjaninowi Korolevovi i wygrał z nim 6-0, 6-0. W deblu już odpadł więc już może skupić się na singlu. Na pewno dzisiaj ciekawy typ do grania

Tomas Berdych (CZE) - Juan Ignacio Chela (ARG) 2 2.07 ✅
Stawiam na dobrze grającego argentyńczyka

Nadia Petrova (RUS) - Dinara Safina (RUS) 2 3.43 ⛔
ktoś kiedyś musi wygrać z Petrovą. Może jej rodaczka?

Svetlana Kuznetsova (RUS) - Shahar Peer (ISR) 2 2.20 ✅
Kim Clijsters (BEL) - Na Li (CHN) 2 2.93 ✅

Moje ulubienice :mrgreen: więc je gram.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom