>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

ATP & WTA Masters Series Miami March 21 - April 1

Status
Zamknięty.
menzel 3

menzel

Użytkownik
Radwańska - Garbin Typ: 1 @ 1.6

Agnieszka pokazała we wczorajszym meczu, że mimo młodego wieku jest już zawodniczką ogromnej klasy. We wczorajszym spotkaniu pokonała Hingis 2-1 w setach i awansowała do kolejnej rundy. Tutaj zmierzy się z Garbin, która także formą nie grzeszy, wczorajszy mecz zakończyła wynikiem 2-0, choć na przeciw niej nie stała tak klasowa rywalka. Mój typ 1.

matys_20 0

matys_20

Użytkownik
Moje dwie poprzednie analizy to całkowita porażka :zy3ou:

Na dziś wybrałem takie mecze....

[shadow=green:fc5364be31]S.Williams[/shadow:fc5364be31]-M.Sharapova 1,70 2,01 ✅

Ładny kursik na to spotkanie.... :mrgreen:

Dziś stają naprzeciw siebie nr.18 rankingu WTA Serena Williams i nr.2 Maria Sharapova.

Zaczne od ich warnunków fizycznych....Zdecydowanie lepsze warunki posiada Maria, około 190 cm wzrostu i około 60 kilogramów,szybka na korcie, umiejąca sie doskonale ustawiać,walcząca o każdą piłkę.
Amerykanka około 175 cm. wzrostu i 60 kg. mająca świetny return i doskonały według mnie serwis.
Ostani mecz tych tenisistek to łatwa wygrana Sereny w Australian Open w tym roku w stosunku 6-1 6-2.Williams od tego finału z Rosjanka nie zagrała już w żadnym turnieju więc miała czas aby spokojnie przygotować się do tej imprezy.
Amerykanaka ograła m.in.już w tym turnieju dobrze grajacą Czeszke Lucie Safarova a Rosjanka siostre Sereny, Venus ale bardzo męczyła sie w tym meczu Maria.
Młoda Rosjanka po Australian open brała udział w turnieju w Tokyo, gdzie odpadła w półfinale z Aną Ivanovic,a także w Indian Wells gdzie odpadla w 1/16 ze Zvonarevą.
Ogólnie rzecz biorąc Maria gdzieś straciła forme z poprzednich lat, gdzie wszystkich zachwycała swą walecznoscia, poświęceniem w grze i dokładnością swoich uderzeń...Gdzieś straciła troszkę formy,zapewne na wybiegach modelek i w reklamach a Serena żądna rewanzu za przegraną siostry będzie chciała się &quot;zemścić&quot; na swojej rywalce :mrgreen:
Doswiadczenie również po stronie o 6 lat starszej Sereny, uważam że w tym meczu Serena pokaże że czas po Australian Open nie był stracony i należycie przygotowała się do tego turnieju :spokodfhgfh:

[shadow=green:fc5364be31]A.Chakvetadze[/shadow:fc5364be31]-N.Li 1,80 1,88 ✅

Znów naprawde świetny kurs na moją faworytkę....

Zwyczajowo zaczne od warunków fizycznych obu tenisistek...

W sumie nie ma co porównywać...obie podobnie 170 cm. i około 60 kg.

Wyniki w ostatnich turniejach w/g mnie przemawiaja zdecydowanie na korzyść Rosjanki. Na początku roku wygrała Ona turniej w Hobart pokonując po drodze m.in. Sanie Mirze którą uważam za naprawde niezłą tenisistke, następnie dotarła do ćwierćfinału w &quot;AO&quot; gdize musiała uznac wyższośc swojej rodaczki Szarapovej, zresztą bo bardzo zaciętym meczu. Nastepnie przyszedł turniej w Paryżu gdize odpadła w ćwierćfinale z Mauresmo.
i w półfinale również z Amelie , w Indian Wells zaś odpadła z Shahar Peer...
Chinka odpadała w tym roku z turnieji przegrywając z Castano, Clijsters, Hingis, Stosur, Danilidou a ostatnio z Hantuchovą, Jedynie ostatni turniej w Indian Wells miała naprwde udany.Pokonała miedzy innym Jankovic i Zvonarevą. Chinka ograła w tym turnieju jedna z faaworytek Kim Clijsters,ale dzis odpadnie z turnieju za sprawą młodej Rosjanki która w tym turnieju też dobrze sobie radzi pokonując Golovin i Santangelo :mrgreen:

matys_20 0

matys_20

Użytkownik
Serena 60 kilo? poważnie piszesz czy sobie żartujesz?
Oczywiście że mowię poważnie...Ja jej na wage nie patrzyłem, ale korzystając z jej profilu można wyczytać takie własnie dane na temat jej warunków fizycznych.

Pozdrawiam ????

stauciak 0

stauciak

Forum VIP
Rafael Nadal (ESP) - Juan Martin Del Potro (ARG) 2 7.10
W tym turnieju numer 2 w światowym rankingu rozegrał tylko jedno spotkanie. Drugie wygrał walkowerem i tak naprawde nie wiem w jakiej jest formie i czy akurat te korty mu odpowiadają. Del Porto do tej pory wygrał z takimi znakomitościami jak Bjorkman, Baghdatis i Youzhny. Na pewno Nadal to gracz z najwyższej półki ale czemu akurat w tym spotkaniu ma wygrać wielki faworyt? Kurs dość ciekawy. Choć licze się z tym że Del Porto przegra to spotkanie 2:0. Ale czemu nie zaryzykować?

Ivan Ljubicic (CRO) - Jarkko Nieminen (FIN) 2 2.70
Fin jak dotąd radzi sobie w tym turnieju dobrze. Wygrał bez problemu dwa spotkania w singlu i na pewno nie jest powiedziane że przegra to spotkanie. Ljubicic wygrał Volandrim i Santoro jednak z tym drugim się męczył a jak wiemy Santoro to raczej deblista. W deblu na przewagi wygrał ze słabą dość parą. I niezbyt dobrze radzi sobie w tym turnieju. Nieminenowi pozostał tylko singiel i duże szansę na awans do kolejnej rundy.

Na dzis tylko dwa takie typy :mrgreen:

lordrobo 0

lordrobo

Użytkownik
Damm M./Paes L. - Clement A./Llodra M. 2 1.53

Damn/Paes są w wyśmienitej formie o czym świadczy w wczorajsza wygrana z Bjorkmanem/Mirnym (jednym z najlepszy debli).Clement/ Llodra mieli łatwiejszą drogę i jakoś się przeciskali przez następne rundy. Według mnie w tym meczu wygra 1, ale po zacięym boju 2:1. Temu typowi daje 7.5/10.

hurricanes_09 0

hurricanes_09

Użytkownik
Djokovic-Murray 1. 1.60 ✅ $$$$$
buk- STS

Wstając dzisiaj o 3 w nocy z myślami w głowie Vamos Rafa, nie spodziewałem się ze Novak tak zmiażdzy mojego ulubionego zawodnika, niesamowita moc Djokovica zniszczyła tak energicznego i żywiołowego Nadala. W tym turnieju nie dał on szans hiszpanowi, 7 asów prędkość uderzonych piłek Novaka sięgająca nawet 132 mh. Myśle że będzie to jeden z atutów w pojedynku z Murrayem. Dobra gra przy siatce i bezbłędność dała mu półfinał. Teraz on jest dla mnie faworyten do wygrania tego turnieju. Andy Murray wczoraj nie pokazał w pełni swoich możliwości ale i tak sądze po przebiegu spotkania że raczej gdyby nie kontuzja Rodicka to właśnie Amerykanin byłby w półfinale. Na tym etapie Murray zakończy przygode w Miami.

Tylko się cieszyć że dwóch młodych zawodników gra o finał.

Historia bezpośrednich pojedynków panów na korzyść Novaka, dwa zwycięstwa. Spotkali się w poprzednim turnieju w półfinale, czy historia się powtórzy i znowu będzie 2:0 ?
Myśle, że tak jak w Pacific Life Open tak i w Miami Djokovic wybije finał Murrayowi z głowy.

matys_20 0

matys_20

Użytkownik
Na dziś taki meczyk ???? :mrgreen:

[shadow=green:5151c63132]S.Williams[/shadow:5151c63132]-J.Henin WTA Miami 1 1,60 31.03.2007 19:05 ✅

Dla mnie faworytką tego meczu jest zdecydowanie Williams...
Widziałem jej mecz z Sharapovą, to co Amerykanka zrobiła z Rosjanką, to jest poprostu nokaut :mrgreen: Podanie Sereny nie było nawet przez chwile zagrożone, a Maria traicła co chwile swoje podanie ????
W drugim półfinale Henin grała Czakwetadze to nie było dla mnie nawet małym zaskoczeniem, Rosjanka powinna odpaść już w meczu z N.Li, i nie wiem jakim cudem dobrnęła aż do tej części turnieju, Czakwetadze w tym turnieju miała niesamowicie małą skuteczność własnego serwisu, Serena jeśli chodzi o warunki fizyczne jest odrobinkę wyzsza od Henin co napewno bedzie jej małym ✅
Henin w tym turnieju była juz bliska odpadniecia z Francuzką Virginie Razzano, ale jakims cudem sobie poradziła...

Kurs jest jak na to spotkanie całkiem, całkiem :mrgreen:

Pozdrawiam ????

hurricanes_09 0

hurricanes_09

Użytkownik
Canas G.-Ljubicic I. typ-2 1.90
buk STS

Analizując dzisiejsze spotkanie można dojść do wniosku, że Canas idzie jak burza i pokonuje kolejno od kwalifikacji rywali, drugi raz z rzędu odprawiając z kwitkiem Federera. Cały świat nagle przypomniał sobie o Canasie po drugim zwycięstwie nad &quot;1&quot; ATP&quot; patent na Ferdka ? chyba tak ale nic poza tym jak chodzby taki Ferrero może mu urwać seta to dlaczego Ljuba o klase lepszy od Ferrero nie mógłby mu ich urwać dwóch ???? Serwis Ljubicica jeden z najpotężniejszych (jeśli nie najpotężniejszy ) na świecie może ugasić zapał Canasa. Słyszałęm już z milion razy że Ivan drętwy i drewniany bez polotu i finezji ale co z tego jak w bezpośredniej wymianie dorównuje najlepszym z pierwszej 3 rankingu. Finał Djokovic-Ljubicic to byłoby coś. Prezent od buków po kursie 1.90 warty zagrania...

peja 1

peja

Użytkownik
A ja mam do jakiś znawców tenisa pytanko... Czy widzicie w finale w MIAMI faworyta :?:

Ja osobiście mysle nad Djokoviciem... bo to co zrobił ze Szkotem w półfinale to majsztersztyk, ale Canas też w półfinale zagrał świetnie... pokonał w końcu 7 rakietę świata... ale Canas w tym turnieju grał więcej trzy setówek... i na dodatek grał jeszcze dwa mecze kwalifikacyjne... mysle, że jutro może nie starczyć mu sił na Serba :p

stauciak 0

stauciak

Forum VIP
31/03 19:45 Damm M / Paes L vs. Bryan B / Bryan M 7-6 3-6 7-10
31/03 18:00 Williams, Serena vs. Henin, Justine 0-6 7-5 6-3
01/04 18:00 Canas, Guillermo vs. Djokovic, Novak 3-6 2-6 4-6
01/04 20:00 Raymond L / Stosur S vs. Black C / Huber L 6-4 3-6 10-2

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom