Pod wrażeniem jestem pewności niektórych forumowiczów w kwestii finalnego zwycięstwa Novaka, tym bardziej, że bukmacherzy oferują na to zdarzenie kursy najzwyczajniej nieopłacalne - 1.6 i niżej w spotkaniu dwóch najlepszych zawodników na świecie, które powinno być klasycznym fifty-fifty ? Proszę bardzo - bierzcie
A jak czytam głupoty o odrobieniu zadania domowego oraz, że wyznacznikiem będzie tu spotkanie z Wawrinką, którego Djoko ograł na miętko, a Rafa po dwóch TB to leże i się śmieje. A może wyznacznikiem zrobimy h2h, spotkanie z Fedem lub fakt, że Rafa miał więcej czasu na odpoczynek, bądź też, że stracił w turnieju tylko 1 seta, a Novak 3, hmm ? Stan wczoraj nie wspiął się na wyżyny i nie był w stanie zagrozić co było do przewidzenia, Rafa też poradził sobie bez większych problemów z nieźle dysponowanym Fedem - grube bety to można było ładować wczoraj, bo finał Rafa - Novak był opcją BARDZO prawdopodobną, a kursy wisiały niezłe.
Dziś finał, a te rządzą się swoimi prawami. Dodatkowo kiedy na korcie pojawi się dwóch obecnie najlepszych przedstawicieli tenisa na świecie nie wyobrażam sobie, żebyśmy mieli easy win w stronę któregokolwiek z nich. Po kursach rzędu 1.5 można znaleźć zdarzenia sportowe między ekipami/zawodnikami, które dzieli przepaść, a Wy tutaj polecacie pobieranie w spotkaniu 50-50.
Ja osobiście póki co finał zostawiam, jednak widząc ruchy kursów i tendencję wielu
znaffcuf niewykluczone, że będę miał okazję pobrać Rafę po kursie blisko 3, lub +1.5 seta po blisko 1.8 - na to czekam
Propozycja Shakala na over 2.5 seta niezła, lecz kurs w tym wypadku MUSI być co najmniej 2.3, innej opcji nie widzę.
================================================
Dla mnie świetny bet mamy w finale debli. Bukmacherzy od początku turnieju jak zwykle mocną faworyzują braci, a ja ugrałem na tym troszkę monet zawsze typując co najmniej seta dla rywali po kursie ~2. Dziś nie będzie inaczej, a kursy wciąż świetne. Dominacja Bryanów jest co raz mniej widoczna, co prawda zameldowali się w finale, lecz decydowały detale, przecież w każdym ze swoich spotkań rozgrywali 3go szybkiego seta. Para hiszpańska wszystkie spotkania po 2 sety więc świeżość może być lekko po ich stronie. Presja również po stronie braci bo to oni są przecież murowanym faworytem do tytułu. Liczę dziś na równe spotkanie, długie sety ponad 10 gemowe i wtedy powinna spokojnie pojawić się szansa dla hiszpanów na ugranie seta, a może nawet końcowy win.
Marrero/Verdasco +1.5 seta 1.96
Sbobet