>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ATP Wielki Szlem: US Open - turniej główny - 31.08.2020-13.09.2020

Status
Zamknięty.
M 0

m240996

Użytkownik
Kubot/Melo win @1,41
Azarenka (+1,5) seta @1,38
Berankis - Johnson - drugi zawodnik powyżej 4,5 gema w pierwszym secie @1,39
AKO @2,70

L 1,5K

loleketikonek

Użytkownik
Fokina @4,55

Piękny kurs wystawił nam buk. Parodysta z PL pokazał z Gojowczykiem w 1 secie to znaczy gdzie przy 4:0 prawie puścił seta. Jak dla mnie pewna wygrana po miodowym kursie.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +93
dx2 267K

dx2

Użytkownik
Auger A.-A.Murray 2 @2.4
Murray +1,5 seta @1.75

Biore ten kurs na Murraya. Murray wczoraj bradzo slabo gral dwa sety z Nishioka, ba w czwartym secie Murray mogl zakocnzyc wystepy w tej edycji USO, bo musial obronic pilke meczowa, ale tu jest druga strona medalu. Od trzeciego seta to naprawde byl bardzo dobry mecz, ktory trzymal w napieciu.
Auger w pierwszej rundzie pokonal Monteiro, ale on ten mecz byl tak blisko, ze tez mogl to przegrac. Moze jak ktos popatrzy i ujrzy wynik 3-1 dla Augera to sie nie zdziwi, ale ten wynik w ogole nie oddaje przebiegu tego meczu.
Otoz pierwszy set to byl jedyny set, w ktorym Auger wygral wiecej punktow, w setach numer 2 i 3 wiecej punktow wygral Monteiro, a w ostatnim decydujacym zdobyli po rowno punktow. Auger po prostu lepiej zagral te dwa ostatnie tie-breaki, bo do tych tie-brekow to Monteiro byl blizej by cos ugrac.

Auger to w ogole ma duze problemy w szlemach. Pewnie to zaskoczy, ale do obecnej edycji USO Auger jeszcze nie wygral meczu w turnieju glownym w AO, USO i FO i jedynie Wimbeldonie dotarl do 3 rundy. W sumie tych startow bylo w szlemach tylko 5, ale jednak zawodzi na tym polu Kanadyjczyk i wczoraj tez nie zachwycil. Murray juz do swojej optymalnej gry nie wroci najprawdopdobniej, ale mentalnie jest silny i umie wciaz pokonac gracza z top 10 jak Zvereva w ubieglym tygodniu, a ze na szlamch zawsze jest wieksza mobilizacja, zawodnicy lepiej returnuja z reguly to celuje w tym pojedynku w Murraya. Nawet opcja z hc +1,5 seta na Murray mniej ryzykowan jest niezla kursowo.

Ostatnia edycja:
piotrex007 118,4K

piotrex007

Użytkownik
Fokina @4,55

Piękny kurs wystawił nam buk. Parodysta z PL pokazał z Gojowczykiem w 1 secie to znaczy gdzie przy 4:0 prawie puścił seta. Jak dla mnie pewna wygrana po miodowym kursie.
Parodysta? 🤣 Super analiza, już stawiam dom 😎🙈 Fokina za to pewna wygrana z Novakiem 3:2, gdzie w pierwszych czterech setach zaczynał od straty podania 💪

prof 62,1K

prof

Użytkownik
Stawianie na Zvereva po kursie 1.18 przeciwko tak zdolnemu Jankesowi to kompromitacja. W ogole nie zdziwi mnie porazka lub wygrana Niemca po 5 setowce jak do dzisiaj on praktycznie w kadym szlemie toczy 5 setowe boje z nizej notowanymi rywalami i zawodzi po calosci.

jozzy22 706,1K

jozzy22

Użytkownik
Fokina @4,55

Coz oglądałem mecz Hurkacza z Gojowczykiem i delikatnie mówiąc nasz rodak nie zachwycił na tle mizernego Niemca. Nie wiem jak Hiszpan ale ja tu widzę spokojnie ov 3.5 seta po 1.60 w STS-ie. Nie wierzę w gładkie zwycięstwo Huberta, a rywal napewno stawi większy opór niż Peter. Nie zdziwi mnie tutaj nawet win Alejandro po 4.39 . Myślę że za jakieś drobne również warto pograc bo kurs jednak jak dla mnie za wysoki.

Wynik: 3:1

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +165
rodzyn7 6,7K

rodzyn7

Użytkownik
Auger A.-A.Murray 2 @2.4
Murray +1,5 seta @1.75

Biore ten kurs na Murraya. Murray wczoraj bradzo slabo gral dwa sety z Nishioka, ba w czwartym secie Murray mogl zakocnzyc wystepy w tej edycji USO, bo musial obronic pilke meczowa, ale tu jest druga strona medalu. Od trzeciego seta to naprawde byl bardzo dobry mecz, ktory trzymal w napieciu.
Auger w pierwszej rundzie pokonal Monteiro, ale on ten mecz byl tak blisko, ze tez mogl to przegrac. Moze jak ktos popatrzy i ujrzy wynik 3-1 dla Augera to sie nie zdziwi, ale ten wynik w ogole nie oddaje przebiegu tego meczu.
Otoz pierwszy set to byl jedyny set, w ktorym Auger wygral wiecej punktow, w setach numer 2 i 3 wiecej punktow wygral Monteiro, a w ostatnim decydujacym zdobyli po rowno punktow. Auger po prostu lepiej zagral te dwa ostatnie tie-breaki, bo do tych tie-brekow to Monteiro byl blizej by cos ugrac.

Auger to w ogole ma duze problemy w szlemach. Pewnie to zaskoczy, ale do obecnej edycji USO Auger jeszcze nie wygral meczu w turnieju glownym w AO, USO i FO i jedynie Wimbeldonie dotarl do 3 rundy. W sumie tych startow bylo w szlemach tylko 5, ale jednak zawodzi na tym polu Kanadyjczyk i wczoraj tez nie zachwycil. Murray juz do swojej optymalnej gry nie wroci najprawdopdobniej, ale mentalnie jest silny i umie wciaz pokonac gracza z top 10 jak Zvereva w ubieglym tygodniu, a ze na szlamch zawsze jest wieksza mobilizacja, zawodnicy lepiej returnuja z reguly to celuje w tym pojedynku w Murraya. Nawet opcja z hc +1,5 seta na Murray mniej ryzykowan jest niezla kursowo.
Podbijam, naprawdę Nishioka zagrał wczoraj bardzo dobry mecz i postawił trudne warunki. Ja się tu jedynie obawiam o zdrowie Szkota, bo on już po trzecim secie wyglądał tak, jakby miał dość.

Hubert łatwo to bierze dziś, ja nie rozumiem, jak można nazywać go parodystą. Ktoś tu chyba pieniądze przegrał. ;)

piotrex007 118,4K

piotrex007

Użytkownik
Auger A.-A.Murray 2 @2.4
Murray +1,5 seta @1.75
Moim zdaniem, jeśli to Andy wygra, to nie w pięciu setach. Im mecz będzie dłużej trwał, tym mam wrażenie rosnąć będą szanse Augera. Dlatego lepiej niż czysty win pograć po prostu zwycięstwo Murray'a w handicapie setowym -1,5 po kursie ok. 3,1 🤔😉

A 40,1K

ar0nek

Użytkownik
Chyba mało spotkan Szkota w życiu ogladaliscie. Przez większą część kariery Andy słania sie na nogach. Tak naprawdę nic mu nie ma

Otrzymane punkty reputacji: +6
piatddz 65,4K

piatddz

Użytkownik
🎾 Egor Gerasimov - Jordan Thompson | Powyżej 35.5 @1,54

Unibet

🎾 Egor Gerasimov - Jordan Thompson | Powyżej 38.5 @1,80

Unibet

🎾 Egor Gerasimov - Jordan Thomson | Powyżej 3.5 seta @1,54

Unibet

Wzdychałem dzisiaj do tej oferty US Open chyba z 2h. To miałem stawiać trochę Hurkacza to trochę baby, ale zdecydowałem zupełnie inaczej. Kładę to co miałem dzisiaj rozłożyć na wszystkie mecze na jeden. Gerasimov z Thompsonem, mimo że nie są to może dla wszystkich nazwiska wywołujące gęsią skórkę, to dla mnie chyba najciekawsze spotkanie do północy. Stawiam tutaj na mocno wyrównany mecz z wieloma zwrotami akcji. Jeśli tutaj się pomylę do końca US Open chyba nie puszczę nic overowego. Gerasimov po powrocie jest dla mnie bardzo solidny, świetny serwis bardzo mocny forehand i siła i jeszcze raz siła. Po drugiej stronie siatki jeden z największych walczaków z wąsikiem. Australijski styl gry, dobry serwis, często akcja serwis volley i bieganie. No bardzo by się tutaj musiało dziwnie poukładać, żeby jeden z zawodników tutaj łatwo odpuścił ten mecz. W pierwszej rundzie Gerasimov wygrał niespodziewanie (według bukmacherów) z Serbem Lajovicem, a Thompson w takim samym stosunku poradził sobie ze Stefano Travaglia. Jeśli miałbym wróżyć kto dzisiaj będzie odrobinę lepszy to chyba dałbym coś w kierunku białorusina, ale to naprawdę może pójść w dwie strony. Rankingowo stoją podobnie 72-63 kolejno. Dla obu nawierzchnia twarda jest wiodąca, no może zapytałbym ich o trawę ale wyniki jasno mówią, dla obu jest to szlem gdzie mogą osiągnąć najwyższy wynik. Moim zdaniem świetny mecz porównujący oba style, oby był w rzeczywistości tak zacięty jak w mojej głowie.

typer86 4,3K

typer86

Użytkownik
Fokina @4,55

Dzisiaj akuratnie Hurkacz wygrywa gladko ale widać jakim jesteś amatorem dzbanie 😀 Admin dopuszcza takie posty z takimi argumentami. Pseudo typerzy tfuu...

Otrzymane punkty reputacji: +14
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom