Gdyby to był mój kupon to usunąłbym Bambridge/McLachlan. A tak to powinno siąść.Co myślicie? Jest tutaj jakiś znawca? Pokaż załącznik 2780
A co byś ewentualnie dodał?Gdyby to był mój kupon to usunąłbym Bambridge/McLachlan. A tak to powinno siąść.
Parodysta? Super analiza, już stawiam dom Fokina za to pewna wygrana z Novakiem 3:2, gdzie w pierwszych czterech setach zaczynał od straty podaniaFokina @4,55
Piękny kurs wystawił nam buk. Parodysta z PL pokazał z Gojowczykiem w 1 secie to znaczy gdzie przy 4:0 prawie puścił seta. Jak dla mnie pewna wygrana po miodowym kursie.
Coz oglądałem mecz Hurkacza z Gojowczykiem i delikatnie mówiąc nasz rodak nie zachwycił na tle mizernego Niemca. Nie wiem jak Hiszpan ale ja tu widzę spokojnie ov 3.5 seta po 1.60 w STS-ie. Nie wierzę w gładkie zwycięstwo Huberta, a rywal napewno stawi większy opór niż Peter. Nie zdziwi mnie tutaj nawet win Alejandro po 4.39 . Myślę że za jakieś drobne również warto pograc bo kurs jednak jak dla mnie za wysoki.Fokina @4,55
Piękny kurs wystawił nam buk. Parodysta z PL pokazał z Gojowczykiem w 1 secie to znaczy gdzie przy 4:0 prawie puścił seta. Jak dla mnie pewna wygrana po miodowym kursie.
Co innego tracic podanie a co innego dać się dogonić po podwójnym brejku z GojowczykiemParodysta? Super analiza, już stawiam dom Fokina za to pewna wygrana z Novakiem 3:2, gdzie w pierwszych czterech setach zaczynał od straty podania
Podbijam, naprawdę Nishioka zagrał wczoraj bardzo dobry mecz i postawił trudne warunki. Ja się tu jedynie obawiam o zdrowie Szkota, bo on już po trzecim secie wyglądał tak, jakby miał dość.Auger A.-A.Murray 2 @2.4
Murray +1,5 seta @1.75
Biore ten kurs na Murraya. Murray wczoraj bradzo slabo gral dwa sety z Nishioka, ba w czwartym secie Murray mogl zakocnzyc wystepy w tej edycji USO, bo musial obronic pilke meczowa, ale tu jest druga strona medalu. Od trzeciego seta to naprawde byl bardzo dobry mecz, ktory trzymal w napieciu.
Auger w pierwszej rundzie pokonal Monteiro, ale on ten mecz byl tak blisko, ze tez mogl to przegrac. Moze jak ktos popatrzy i ujrzy wynik 3-1 dla Augera to sie nie zdziwi, ale ten wynik w ogole nie oddaje przebiegu tego meczu.
Otoz pierwszy set to byl jedyny set, w ktorym Auger wygral wiecej punktow, w setach numer 2 i 3 wiecej punktow wygral Monteiro, a w ostatnim decydujacym zdobyli po rowno punktow. Auger po prostu lepiej zagral te dwa ostatnie tie-breaki, bo do tych tie-brekow to Monteiro byl blizej by cos ugrac.
Auger to w ogole ma duze problemy w szlemach. Pewnie to zaskoczy, ale do obecnej edycji USO Auger jeszcze nie wygral meczu w turnieju glownym w AO, USO i FO i jedynie Wimbeldonie dotarl do 3 rundy. W sumie tych startow bylo w szlemach tylko 5, ale jednak zawodzi na tym polu Kanadyjczyk i wczoraj tez nie zachwycil. Murray juz do swojej optymalnej gry nie wroci najprawdopdobniej, ale mentalnie jest silny i umie wciaz pokonac gracza z top 10 jak Zvereva w ubieglym tygodniu, a ze na szlamch zawsze jest wieksza mobilizacja, zawodnicy lepiej returnuja z reguly to celuje w tym pojedynku w Murraya. Nawet opcja z hc +1,5 seta na Murray mniej ryzykowan jest niezla kursowo.
Moim zdaniem, jeśli to Andy wygra, to nie w pięciu setach. Im mecz będzie dłużej trwał, tym mam wrażenie rosnąć będą szanse Augera. Dlatego lepiej niż czysty win pograć po prostu zwycięstwo Murray'a w handicapie setowym -1,5 po kursie ok. 3,1Auger A.-A.Murray 2 @2.4
Murray +1,5 seta @1.75
Dzisiaj akuratnie Hurkacz wygrywa gladko ale widać jakim jesteś amatorem dzbanie Admin dopuszcza takie posty z takimi argumentami. Pseudo typerzy tfuu...Fokina @4,55
Pogadamy po meczu.Dzisiaj akuratnie Hurkacz wygrywa gladko ale widać jakim jesteś amatorem dzbanie Admin dopuszcza takie posty z takimi argumentami. Pseudo typerzy tfuu...
Przegra Hurkacz, to śmiało - zgłoś swój post do tematu "Najlepsze analizy", w końcu nic tak nie zachęca do zagrania typu, niż nazwanie tenisisty parodystą i podanie wysokiego kursu na przeciwnika. Narazie to parodystą jesteś właśnie Ty, ekspercie od stawiania domów dla mnie EOT.Pogadamy po meczu.