Nishikoriego bym nie ruszałcytat z dnia 30 sierpnia 2019 12:10 przez micanMacie jakieś ciekawe propozycje na dziś ? Nishikori i Goffin nadają się na dubla? Basilaszwili tez wygląda przyzwoicie.
Dlaczego Djoko ma odpuscic?cytat z dnia 30 sierpnia 2019 15:32 przez planNa kogo trafi Djoko jakby jutro awansował? JAK TO sprawdzić? Według mnie ten mecz wygra Kudla bo gra u siebie. Jeśli już w stronę novaka to 3-2. Mogą być tutaj 2 sety ugrane dla Kudly. Wydaje mnie się ze djoko ładnie sprzeda ten mecz.
Wygrany z meczu Wawrinka-Lorenzicytat z dnia 30 sierpnia 2019 15:32 przez planNa kogo trafi Djoko jakby jutro awansował? JAK TO sprawdzić? Według mnie ten mecz wygra Kudla bo gra u siebie. Jeśli już w stronę novaka to 3-2. Mogą być tutaj 2 sety ugrane dla Kudly. Wydaje mnie się ze djoko ładnie sprzeda ten mecz.
Bo ten gość ma urojone, że Novak odpuszcza i sprzedaje. Pokazuje to w każdym ze swoich dotychczasowych postów na forumcytat z dnia 30 sierpnia 2019 15:47 przez mm25
Dlaczego Djoko ma odpuscic?
mam nadzieje ze ktos pogral wczoraj moje typy 4/4cytat z dnia 30 sierpnia 2019 13:20 przez lazan1.Te mecze na dzisiaj to jedna wielka nie wiadoma szczegolnie De Minaur i Nishi, normalnie to Nishi ,,u siebie'' wygra ten mecz, ale ciezko powiedziec o jego dyspozycji bo to bedzie taki 1-szy powazny sprawdzian.
2. Bazyl - ciezko powiedziec gra jak chce, jak zagra na tyle ile pary ile ma i bezdie mu sie chcialo to wezmie ten mecz. Ale ja mam wrazenie ze on sie bawi w tym turnieju.
3. Mimo wszystko nie wiadomo jak u Premiera i Nole z forma wiec w ich strone nie obastawialbym meczow.
4. Wawrinka dokladny wynik 3:0 kurs 1.50 - ,bardziej sie kieruje tym ze Pablo Lorenzi ma prawie 38 lat i 2 pierwsze rundy to mecze 5-cio setowe w dodatku ten wczorajszy prawie 5 h. Malo czasu na regeneracje, sowje juz osiagnal na tym turnieju.
5. Dima -1,5 seta z Polakiem kurs 1.45. Brawo dla Kamila ze doszedl tak daleko. Dzisija stanie naprawde w dobrej formie Bulgar naprzeciw (ogladalem ostatni mecz Bulgara i gral b.dobrze, wynik moze mylic ale poziom tamtego spotkania z gornej polki). Ogladalem takze mecz Polaka wczoraj no i co by powiedziec, PAblo od stanu w 4 secie z kontuzja, wiec kto wie kto by wygral mecz. Kamil nie gra zle no ale po 2-giej stronie wypoczety Dima i Kamil po dwoch 5-cio setowych meczach, nie sadze aby dzisiaj znowu gral 5 setow.
a wiec na dziisja Duble
osatni typ wszedl Fabianno po kursie 5.40 z Thiemem
ps. Stomil Olsztyn - Zaglebie Sosnowiec 02, ewentualnie czytsa 2 - kursy wyborne
cytat z dnia 31 sierpnia 2019 09:40 przez dx2Czy jest tu jakis moderator czy pojechał na wakacje?
Wchodzac tutaj to jeden przybigl z dzialu z typami na zywo, , bo widocznie kolegow zabraklo tam i pisze o sprzedanych meczach, drugi kopiuje kazdy swoj post, chcac sie dowartosciowac i oznajmic całemu swiatu, że cos trafil, trzeci zadaje pytanie kto wygra, a czwarty po drodze chwalil sie ile to milionow wygral bez podawnai typow, a piaty to juz w ogole jest z innej galaktyki i do konca zycia ma zamiar grac przeciwko Djokovicowi.
Gdyby policzyc tytpy na ostatnich 2-3 stornach to tutaj ponad polowa postow nadaje sie do wywalenia. To jest dzial z typami.
Jak ludzie maja szukac tu typow jezeli musza sie przebijac przez 5 stron, gdzie polowa to spam podobny do tego wymienionego na poczatku posta?