mirgosik
Użytkownik
Z podatkiem 1,98 więc dało radę tyle uzbierać normalnieno totalbecie jest co dziennie totalboost i tam daja takie typy, ale do postawinia bylo do godziny 17
Z podatkiem 1,98 więc dało radę tyle uzbierać normalnieno totalbecie jest co dziennie totalboost i tam daja takie typy, ale do postawinia bylo do godziny 17
O! Może to ostatnie?Jak Szwajcar mógł tak zle zagrac?? Jesli mial kontuzje czemu nie skreczowal?? Z Paire i Kyrgiosem byl nie do ruszsnia na serwisie i przez dwa dni mu sie rozregulowalo wszystko i stracil forme? Bo Millman na niego presje za dużą wywarl swoją regularnoscia?? Bal sie Djokovica??
Ja uwazam calkiem na odwrót . Isner wcale rewelacyjnie nie gra. Delpo swoimi plaskimiw bombami go wykończy. Jesli Raonic bez problemów go lamal to Delpo tym bardziej to zrobi. Sciany niby za Isnerem ale Potro jest lubiany na calym świecie więc myślę , ze bedzie tez słychać duzo okrzykow radości po jego wygranych wymianach.Juan Martin Del Potro - John Isner over 41.5 1.74 Fortuna
Tak jak Juan w 4 poprzednich rundach wygrywał 3:0 tak dzisiaj takiego wyniku nie widzę. Do tej pory nie grał jeszcze z nikim lepszym zarówno jeden jak i drugi. Oboje świetnie serwują co pewnie wszyscy wiedzą i spodziewam się tutaj co najmniej 2 tie-breaków z których 1 na pewno pójdzie na konto Johna. Isner przełamany 4 razy, DelPo 5. Amerykanin ogrywał już go w tym roku na hardzie w Miami czy w poprzednim we Francji, nie sugerowałbym się wynikiem 3:0 z FO bo wszyscy wiedzą jak słaby jest Isner na ziemi. Reasumując chyba nie trzeba się rozpisywać przy tym typie wystarczy, że obaj panowie wygrają po jednym secie i nie wierzę wtedy w nie pokrycie overa i powtórkę z Isner-Rao.
Rafa (-2.5 seta) - Dominic Thiem 1.47
Straty seta z Basilem czy Chaczanowem (a tu mógł stracić ich więcej) pokazują, że Hiszpan nie jest w najlepszej dyspozycji. Czego nie można powiedzieć o Thiemie, który jest w świetnej formie, który już zrobił tu życiówkę. Dominic to jeden z tych graczy, którzy nie boją się Rafy co pokazuje jego bilans z nim 6-3 w tym i poprzednich 2 sezonach. Hiszpan w tym roku przegrał ledwie 3 mecze z Djokerem na Wimbledonie, Ciliciem na AO (krecz) i właśnie Thiemem w Madrycie. Jak dla mnie to może być nawet jego porażka numer 4 bo nie wygląda tutaj za pewnie a kurs na zwycięstwo jednego seta przez Austriaka to dla mnie promocja.
Kubot/Melo 1.35
Jeśli chcą wrócić na szczyt takich ogórów deblowych muszą gładko pokonywać.
Raonic łamał go bez problemów? Ile razy go tak bez problemu złamał? Poza 1 setem gdzie miał 5 brejków a złamał go raz w pozostałych 4 setach miał AŻ 1 BREJKA . Mogę podać podobny argument skoro Delpo łamali po 2 razy mierni Young czy Verdasco to czemu nie Isner? I to chyba normalne że każdy chce skoczyć swój mecz jak najszybciej żeby się nie zmęczyć więc to działa w obie strony . Podczas ostatnich 2 meczy na hardzie obu panów przez łącznie 26 gemów serwisowych Isnera Del Potro nie miał żadnej szansy na przełamanie . Szans Isnera tak czy tak upatruję w tajbrekach .Ja uwazam calkiem na odwrót . Isner wcale rewelacyjnie nie gra. Delpo swoimi plaskimiw bombami go wykończy. Jesli Raonic bez problemów go lamal to Delpo tym bardziej to zrobi. Sciany niby za Isnerem ale Potro jest lubiany na calym świecie więc myślę , ze bedzie tez słychać duzo okrzykow radości po jego wygranych wymianach.
Kolejna sprawa jest taka , ze Argentyńczyk bedzie chcial jak najszybciej to skonczyc by w polfinale miec sporo siły na Nadala (ewentualnie Thiema) którzy beda dobiegac do wszystkiego.
3-0 Del Potro @2,65
Chodzilo mi o to , ze return Raonica nie ma podjazdu do Potro. Tie Break to juz jest loteria i moglbym bez końca wymieniać serwis-menow , którzy wymiekali w tej fazie seta. To cos jak rzuty karne w piłce nożnej.. w trakcie meczu latwiej wykonac jedenastke niz w serii rzutów karnych. W wymianach Del Potro nie powinien zostawic złudzeń Isnerowi . Jesli nie skończy się to w 3 setach dla Delpo to tez nie bede ubolewal bo bedzie ciekawy mecz, a szkoda bedzie mi tylko moich pieniędzy ???? . Masz racje kazdy chce skonczyc jak najszybciej, ale to Potro ma tutaj przewage prawie w kazdym aspekcie dlatego nie widze w tym meczu Big Johna , ktoremu taki maczny Jarry potrafił urwac 2 sety.Raonic łamał go bez problemów? Ile razy go tak bez problemu złamał? Poza 1 setem gdzie miał 5 brejków a złamał go raz w pozostałych 4 setach miał AŻ 1 BREJKA . Mogę podać podobny argument skoro Delpo łamali po 2 razy mierni Young czy Verdasco to czemu nie Isner? I to chyba normalne że każdy chce skoczyć swój mecz jak najszybciej żeby się nie zmęczyć więc to działa w obie strony . Podczas ostatnich 2 meczy na hardzie obu panów przez łącznie 26 gemów serwisowych Isnera Del Potro nie miał żadnej szansy na przełamanie . Szans Isnera tak czy tak upatruję w tajbrekach .
Djoko nie wygrywa szlemów dlatego bo Nadal gra w polfinale 5 setow. Pomysl co Ty w ogole napisales ????Widze ze padly tu typy na del potro ze wygra us open. Wszystko fajnie, ale w mojej opini bedzie tak jak na wimbledonie. W polfinale spotkaja sie nadal z del potro, zagraja 5 setowy wymeczajacy bój, a w finale djoker wezmie mecz z ktoryms z nich góra w 4 setach. Troche jest to denerwujace, ze chlop ma czesti farta do losowan i dzieki temu wygrywa te szlemy.
Nie no bądźmy poważni ???? .Para Krajicek/Sandgren ogory deblowe? No nie wiem, skoro wszystkie trzy rundy wygrali bez straty seta. I to nie byle z kim. Deble Mektic/Melzer czy Peralta/Zeballos to uznane firmy. A Łukasz z Marcelo dość często toczą mecze na dystansie trzech setów. Miewaja dużo przestojow. Ja myślę że minimum set dla amerykańskiego duetu jest bardzo prawdopodobny, a kurs 1,75 w stsie pobieram śmiało!!!