Bez przesady z ta pewna wygrana. To dalej jest Zverev ktory moze zagrac beznadziejny mecz a jak wiadomo jeszcze takiego nie zagral w tym turnieju a ciezko nie miec 1 zlego meczu w tak dlugim turnieju. Thiem jest wedlug mnie lepszy i wygra 3:1.cytat z dnia 30 stycznia 2020 12:44 przez mm25
Wg mnie Zverev jutro bierze tak samo Djoko może ogarnąć, Zverev w formie jutro pewna wygrana wg mnie, a Sledze AO
Zverev 1 serwis srednio okolo 75% mało błędów, jak pokazali w polfinałach babki faworytki, nawet jesli Thiem wygra to trudno, ale gram na Zvereva , Djokovic czuje ze nie wygra finału.cytat z dnia 30 stycznia 2020 14:01 przez robertooo123
Bez przesady z ta pewna wygrana. To dalej jest Zverev ktory moze zagrac beznadziejny mecz a jak wiadomo jeszcze takiego nie zagral w tym turnieju a ciezko nie miec 1 zlego meczu w tak dlugim turnieju. Thiem jest wedlug mnie lepszy i wygra 3:1.
Dobrze po 2 minutach mieć poparcie dla swojego typu ;-).cytat z dnia 31 stycznia 2020 17:11 przez ranczo0123
Dyscyplina: Tenis
Godzina: 09:30
Spotkanie: Thiem - Djokovic
Typ: over 3.5 setów
Kurs: 1.80
Bukmacher: Bet365
Analiza:Z Federerem sie nie udalo chociaz tak naprawde to Szwajcar powinien wygrac 1 seta. Okazji bylo sporo i przy stanie 4:1 i serwisie Djokovica mial 3 break pointy prowadzac 40:0 i majac na wyciagniecie reki stan 5:1 i swoj serwis na seta. Tak sie jednak nie stalo. Pozniej mogl to skonczyc przy swoim serwisie 5:3 na seta ale wtedy Serb go polamal i dalej juz Federer sie skonczyl i gladko przegral 3:0. Thiem powinien byc zdecydowanie trudniejszym przeciwnikiem dla Djokovica. Przede wszystkim zdecydowanie lepiej biega po korcie co w przypadku Federera na tym turnieju wygladalo fatalnie. Mecz bedzie dlugi i nie sadze zeby skonczylo sie bezproblemowa 3 setowka dla kogokolwiek. Oczywiscie bukmacherzy bardzo faworyzuja tutaj Serba ale sadze, ze Dominic sporo moze napsuc krwi Novakowi.
Ciezko cos powiedziec o tym meczu, ale ze wszystkich mozliwych typow na ten final mezczyzn tegorocznego AO ten jest najbezpieczniejszy do zagrania. Faworytem bukmacherow jest wiadomo nie kto inny tylko Novak Djokovic, tym bardziej ze po drodze "wykruszyli" sie inni faworyci z tzw. Wielkiej Trojki czyli Nadal i Federer. Presja jest na Djokoviciu, natomiast ciagle glodny sukcesow i mlodszy Dominic Thiem nic nie musi. To idealne rozwiazanie dla niego bo nie ma presji tak wielkiej. Moim zdaniem rowniez wskazanie pojedynku jest na najlepszego obecnie w defensywie Novaka Djokovicia ktory bezproblemowo "lamal" przeciwnikow w drodze do tego finalu przygotowaniem fizycznym i regularnoscia w wymianach z glebi kortu, ale Thiem po pokonaniu Nadala rowniez zlapal przyslowiowy "wiatr w zagle" i nie musi sie juz nikogo obawiac. Mysle ze na pewno "urwie" przeciwnikowi co najmniej jednego seta a kurs 1.80 nawet zacny do kuponu Polecam !cytat z dnia 31 stycznia 2020 17:11 przez ranczo0123
Dyscyplina: Tenis
Godzina: 09:30
Spotkanie: Thiem - Djokovic
Typ: over 3.5 setów
Kurs: 1.80
Bukmacher: Bet365
Analiza:Z Federerem sie nie udalo chociaz tak naprawde to Szwajcar powinien wygrac 1 seta. Okazji bylo sporo i przy stanie 4:1 i serwisie Djokovica mial 3 break pointy prowadzac 40:0 i majac na wyciagniecie reki stan 5:1 i swoj serwis na seta. Tak sie jednak nie stalo. Pozniej mogl to skonczyc przy swoim serwisie 5:3 na seta ale wtedy Serb go polamal i dalej juz Federer sie skonczyl i gladko przegral 3:0. Thiem powinien byc zdecydowanie trudniejszym przeciwnikiem dla Djokovica. Przede wszystkim zdecydowanie lepiej biega po korcie co w przypadku Federera na tym turnieju wygladalo fatalnie. Mecz bedzie dlugi i nie sadze zeby skonczylo sie bezproblemowa 3 setowka dla kogokolwiek. Oczywiscie bukmacherzy bardzo faworyzuja tutaj Serba ale sadze, ze Dominic sporo moze napsuc krwi Novakowi.
@kildan a gdzie Ty znalazłeś taki kurs? Bo sprawdzam teraz ofertę i widzę 1,45-1,48 na seta Austriaka. Tak poleciały kursy przez te kilka godzin?cytat z dnia 31 stycznia 2020 18:33 przez kildan
Mysle ze na pewno "urwie" przeciwnikowi co najmniej jednego seta a kurs 1.80 nawet zacny do kuponu Polecam !
cytat z dnia 2 lutego 2020 00:24 przez wawoDjokovic Thiem
Faworyt jest jeden. Djoko. Wg buko i większość kibiców. Ale czy aż taki jak pokazują kursy. Uwazm że Thiem może to ugrać a że ugra dwa sety to jestem prawie że pewien. W Finalsach polecial z Djokiem pierwszy raz na hardzie dzięki czemu Djoko odpadł Thiem awansował dalej az do finału z tsitsi. Tutaj znowu Austriak pokazuje świetny tenis. Super backhand, dobry serwis.
Djoko miał tu tracić sety a nawet mecz z drewnianym nadal Rao czy kulawym Fedexem Królem Fedexem. Było po 3-0. Thiem mial odpasc z Fritzem czy Monfem. A już napewno z Nadałem. Zverev to g mnie był najłatwiejszy i najpewniejszy bet.
Na finał gram +1,5 na Thiema i uważam że to wejdzie szybciej niż Djoko ugra dwa sety a wszytsko rozegra się w piątym. Może znowu supertie jak na Wimbledonje Fedem?
Co ty za bzdury piszesz jak Thiem mial odpasc z Fritzem a tym bardziej z tym fatalnym Monfilsem?
pisanie o ostatnim zwyciestwie w finals nie ma senau bo sam Djoko mowil ze dla niego licza sie tylko szlemy zreszta widac to po meczu z Federerem w finalsach gdzie niezalezalo mu wogole.
Tutaj wygrywal 7 razy juz rok temu tez nadal mial mu zagrozic a zostal eozbity i z Thiemem moze byc podobnie.
Typuje 3:1 dla Novaka.
Kolega pisze o kursie na over 3.5 seta, a nie na wygraną seta przez Thiema.cytat z dnia 2 lutego 2020 00:18 przez kamilcia21
@kildan a gdzie Ty znalazłeś taki kurs? Bo sprawdzam teraz ofertę i widzę 1,45-1,48 na seta Austriaka. Tak poleciały kursy przez te kilka godzin?
Ja się zastanawiam czy nie zagrać w ogóle na zwycięstwo Thiema. Kurs ok. 3,7 a przecież Austriak nie jest pozbawiony szans. Wiadomo, Djoko faworyt i byłaby to mega niespodzianka ale po takim kursie chyba warto zaryzykować?
Szczerze przy przelamaniach na 6-3 wydaje mi się że lepiej wybrać handicap w stronę Thiema lub obaj gracze wygrają set + wygra Djokovic . To prawie 3h gry.cytat z dnia 2 lutego 2020 07:57 przez harrowsCo sądzicie na zakład powyżej 173,5 minuty czas trwania meczu po kursie 1,90
Wydaje mi się bardzo fajna opcja przy założeniu minimum 4 setów niemal pewne a w ekstremalnych warunkach nawet 3 sety mogłyby starczyć
No tak ale przecież to jedno i to samo. Aby zagrali over 3,5 to Thiem musi wygrać seta. A chodzi o kurs na wygranie przynajmniej jednego seta, a nie na "dokładnie jednego"cytat z dnia 2 lutego 2020 06:33 przez krisoff007
Kolega pisze o kursie na over 3.5 seta, a nie na wygraną seta przez Thiema.
I tu się myliszcytat z dnia 2 lutego 2020 10:59 przez kamilcia21
No tak ale przecież to jedno i to samo. Aby zagrali over 3,5 to Thiem musi wygrać seta. A chodzi o kurs na wygranie przynajmniej jednego seta, a nie na "dokładnie jednego"
Nie ważne. Zagrałam jeszcze wczoraj na pięć setów w meczu po @3,85 ale czy to się uda to spory znak zapytania. Pierwszy set zacięty ale Thiem jakiś taki....? Może się rozgrzeje.