gazowana-smietana
Użytkownik
Moim zdaniem najmocniejszy bet na trzeci dzień. Gruzin obecnie to nie ta półka, pamiętamy świetny występ w Szanghaju, następnie dwa razy w przeciągu kilku dni spotkanie z Andersonem, który był w wybitnej formie i oba spotkania na styku, spokojnie mógł to wygrać jeden jak i drugi, forma na pewno nadal była świetna Gruzina, pytanie było czy będzie i początkiem sezonu. Ba! Nikoloz momentami gra tak, że ręce same składają się do oklasków, jego gra wzdłuż linii, palce lizać. Ograł Ramosa i Rubleva, przegrał po na prawdę bardzo dobrym spotkaniu z jego strony z Novakiem. Ograł Eubanksa, czyli człowieka ofensywna i ofensywa, świetny Amerykanin ma forhend, to na pewno, po za tym trochę w głowie gorąco. Jeśli chodzi o Stefano to grajek jednak challengerów a i tam dość przeciętnie bo bodajże w tamtym roku ani jednego nie wygrał. Przez kwale przebrnął dość spokojnie, po za spotkaniem z Japończykiem, gdzie w końcówce było gorąco. Ograł w czterech seta słabiutkiego Anderozziego, który jest tylko i wyłącznie ziemniakiem, każdy sezon to zaledwie kilka spotkań na hardzie. Żaden opór.
Gruzin nie musi tutaj zagrać wcale jakoś znacznie lepiej niż z Amerykaninem by ograć Włocha.
Polecam zdecydowanie ten bet!
Spokojnie drugie zwycięstwo Karen widzę.
Gruzin nie musi tutaj zagrać wcale jakoś znacznie lepiej niż z Amerykaninem by ograć Włocha.
Polecam zdecydowanie ten bet!
Nishioka vs Chaczanow
Karen (-1.5s) @ 1,48 unibet
Również bardzo mocny bet, nie daję większych szans Japończykowi. Owszem, zagrał bardzo dobrze w Sydney, tutaj ograł Sandgrena w czterech setach co jednak było do przewidzenia, bo Amerykanin moim zdaniem jest bardzo przeceniany. Rosjanin zmiażdżył w Paryżu każdego, wraz z Djokovicem, który wziął rewanż nie dawno, ale to tylko i wyłącznie w towarzyskim spotkaniu. W Doha przegrał ze znakomitym Stachem, czekałem na spotkanie z Piotrkiem na to co pokaże Karen, ale jestem spokojny po tym co widziałem. Japończyk wiadomo, ściana, na pewno do defensywy głębokiej Karena sprowadzać nie będzie a dla Ruska to woda na młyn, będzie kończył mnóstwo ze znakomitego forhendu, będzie rzucany mały z tymi krosami forhendowymi niesamowicie.Karen (-1.5s) @ 1,48 unibet
Spokojnie drugie zwycięstwo Karen widzę.
Kudla vs Schwartzman
Diego (-1.5s) @ 1,55 unibet
to co zrobił Diego to się w głowie nie mieści.
jest dla mnie skreślony do cegły.
Wiadomo nie od dziś, że Argentyńczyk zdecydowanie preferuje cegłe, ale na hardzie na prawdę potrafi być groźny i niesamowicie regularny jak ma to w zwyczaju, oraz oczywiście świetny w defensywie. Mimo przegranego seta z Niemcem to bardzo łatwe spotkanie dla Diego, mimo czterech setów nie całe dwie godziny na korcie, co jest rzadko spotykane. Kudli juz tutaj tak na prawdę nie powinno być, wczoraj wrócił z dwa zero ze słabiutkim Polmansem, gdzie Marc miał 17bp! w piątym secie dwa razy pod rząd Australijczyk nie połamał z 0:40. Kudla bardzo a to bardzo przeciętne i nie sądzę, że tutaj z dnia na dzień przyjdzie jakaś znakomita forma.Diego (-1.5s) @ 1,55 unibet
to co zrobił Diego to się w głowie nie mieści.
jest dla mnie skreślony do cegły.