>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ATP Tour - Valencia, Basel 20.10-26.10.2014

Status
Zamknięty.
ziomus7355 152

ziomus7355

Użytkownik
Simon Gilles padaka z Dologpolovem który ledwo co ostatnio grał, Berdych na hali z Andujarem ???? , Lopez na hali z Carreno-Busta, Wawrinka u siebie z Kukushikinem (ale tak jest co roku w Basel jak już ktoś wspomniał), Gulbis z Corcicem.
O czym to świadczy? O końcówce sezonu, czołówka szykuje się na turniej w Paryżu, do tego na turniej WTF.
Te wszystkie mecze, które wyminiełyś powinny być wygrane przez faworytów. Jest koniec sezonu i cała ta ekipa odpuściła. Ja dałem się dziś nabrać na Gulbisa za którego słono zapłacilem ( moja głupota - kolejna nauczka) a zrobiłem w miesiąc dosyć pokazną sumkę której czesc dzisiaj straciłem. Zanim sie zorientowałem juz nie bylo co zbierac. Jedno mnie dziwi... po co oni w ogole biora udzial w turnieju? Sa takie wymogi ze musza sie stawic? Po co leciec kawal z wiedza ze i tak odpadam w 1 rundzie bo takie mam zalozenie. Moim zdaniem takie zachowania powinny byc karane. Swego czasu pan Davydenko zostal upomnoany przez sedziego, ze wykazuje zbyt malo checi do gry. Slynna sprawa z korupcja. Dla mnie zachowania dzisiejszych tenisistow w takich turniejach sa podobne. Generalnie brzydzi mnie to. Jak ktos ma nosa moze na tego typu &quot; odpuszczaniach&quot; zbic dobre pieniadze.
ps. Sorry za byki pisze z telefonu.

ahmedinho 321

ahmedinho

Użytkownik
Te wszystkie mecze, które wyminiełyś powinny być wygrane przez faworytów. Jest koniec sezonu i cała ta ekipa odpuściła. Ja dałem się dziś nabrać na Gulbisa za którego słono zapłacilem ( moja głupota - kolejna nauczka) a zrobiłem w miesiąc dosyć pokazną sumkę której czesc dzisiaj straciłem. Zanim sie zorientowałem juz nie bylo co zbierac. Jedno mnie dziwi... po co oni w ogole biora udzial w turnieju? Sa takie wymogi ze musza sie stawic? Po co leciec kawal z wiedza ze i tak odpadam w 1 rundzie bo takie mam zalozenie. Moim zdaniem takie zachowania powinny byc karane. Swego czasu pan Davydenko zostal upomnoany przez sedziego, ze wykazuje zbyt malo checi do gry. Slynna sprawa z korupcja. Dla mnie zachowania dzisiejszych tenisistow w takich turniejach sa podobne. Generalnie brzydzi mnie to. Jak ktos ma nosa moze na tego typu &quot; odpuszczaniach&quot; zbic dobre pieniadze.
chyba sobie kolego żartujesz? Co znaczy, że te mecze powinny być wygrane przez faworytów? Od kiedy w sporcie zawsze wygrywają faworyci? Z tego co ja obserwuję to często remisują lub przegrywają. Gdyby faworyci ciągle wygrywali byłoby nudno.
I do kogo masz pretensje? Grasz imprezowego Gulbisa na koniec sezonu z dużym talentem, młodym i narwanym i który chce się pokazać z dobrym serwisem po 1.40?
Czy ty na studiach, czy w pracy zawsze dajesz z siebie 100%? Proszę cię ????
A już porównywanie tych meczów dzisiaj do Davidienki to kpina i żałość bo teraz wiem, że ani Davidienki wtedy ani meczów dzisiaj nie widziałeś.
Gracz leci na turniej, dostaje startowe, ale to sport indywidualny, może wstać lewą nogą, mieć muchy w nosie, kłopoty z dziewczyną, choroba babci i już mecz w dupę, bo głowa w innym miejscu. Ale nie, czekaj on pewnie sprzedał, albo ma się przejmować, że ktoś na niego postawił swe pieniądze... LoL
pozdro i więcej dystansu

bumbatyper 204

bumbatyper

Użytkownik
Nie rozumiesz kompletnie tego co napisałem po co mam wchodzic w dyskusje z kims kto konczy ją &quot;Lol&quot;.
Ps. Nie jestem sfrustrowany bo i tak swoje zarobiłem w miesiącu i nie boli mnie to. Daje do zrozumienia ze istnieje takie cos jak odpuszczanie meczy. Jak juz zakladas ze nie chcesz grac to nie sartuj i zrob miejsce innym.
No i masz rację, istnieje odpuszczanie meczy, nie granie na 100%, ale w sporcie indywidualnym, gdzie startujesz turniej po turnieju, tydzień, w tydzień jakiś mecz można sobie odpuścić, ale takie coś zawsze było, jest i będzie. Nikogo to nie powinno dziwić. Nikt Ci w każdym meczu nie będzie grał na 100% swoich możliwości, tym bardziej w takim bądź, co bądź skomplikowanym życiu tenisisty. Na tenis trzeba spoglądać trochę szerzej, niż tylko pod kątem aktualnej formy zawodnika, czy jest doświadczony, mniej doświadczony. To są tylko jedne z wielu aspektów, które porusza się przy analizowaniu danego spotkania. Są niekiedy niespodzianki, i to takie, które naprawdę się nie powinny zdarzyć, ale niekoniecznie faworyt będzie wygrywał. Tenisiści z czołówki niewiele się między sobą różnią.

gnu_gpl 452

gnu_gpl

Użytkownik
Jak juz zakladas ze nie chcesz grac to nie sartuj i zrob miejsce innym.
Problem polega na tym, że zawodnicy MUSZĄ startować. Takie są wymogi. Nie można sobie wybrać tylko kilku turniejów w roku. Każdy ma obowiązek zagrać w iluśtam turniejach.
Dlatego jadą, a potem odpuszczają...

neuziss 766

neuziss

Użytkownik
Coric B. vs Golubev A
Typ Coric B. @2.0 bet365✅
Analiza:

Wczoraj na niego postawiłem nie pożałowałem więc i dziś to zrobię. Coric to według mnie najlepszy zawodnik młodego pokolenia. Chłopak widać ma już dość wygrywania Challengerów i chcę się pokazać na większych turniejach. Można było wczoraj zauważyć, że jest bardzo zdeterminowany, walczył o każdą piłkę. Poza tym grał bardzo dobry tenis, mocny serwis, w wymianie również był lepszy od Gulbisa. Popisał się kilkoma naprawdę ładnymi zagraniami. Natomiast Golubev to 27 letni przeciętniak, który gra w kratkę.

Dolgopolov A. vs Chardy J.
Typ: Chardy J. @2.25 bet365 ✅
Analiza:

Kurs na Ukraińca spadł ale i tak bym na niego nie zagrał. Chardy jest w dobrej dyspozycji, oglądałem jego starcie z Sockiem w Stokholmie obaj grali poprawnie, leciały asy z obu stron, aż w końcu w tiebreaku zabrakło szczęścia dla Francuza. Jeżeli return nie zawiedzie to myślę, że spokojnie poradzi sobie w dzisiejszym spotkaniu. Dodam jeszcze, że w dotychczasowych starciach obu tych zawodników jest 4:2 dla Chardego.

Otrzymane punkty reputacji: +34
macko18 12,8K

macko18

Forum VIP
tie-break 7,2K

tie-break

Użytkownik
Pospisil Vasek-Dimitrov Grigor 0:2, Bet365 2.50 (dałem Bet365 bo w typach dnia nie można podawać naziemnych)

2:6, 2:6 ✅✅✅ Napiszę w dwóch zdaniach. Ch*j w du*pę i kamieni kupę wszelakiej gibmazie :] Tłumaczyć to mogę się przed sądem albo przed Bogiem,a nie przed plebsem społecznym forum. :]

VS.

23 października 2014 roku, tego dnia okaże się czy prz*****lę X (przy czym X to sporo) wypłat statystycznego Kowalskiego i będę pośmiewiskiem całego forum albo będę naku**ał szczęściem przez pół roku. Miałem już wiele snów na tenisa oraz obstawiania, nie było ich sporo ale o kilku pisałem w dziale HP. Bzykałem się z Radwańską (niestety Agnieszką), grałem z Nadalem na moich kortach gdzie zawsze pogrywam, z Federerem biłem się w szatni, z Djokovicem piłem piwo po wygranym US OPEN czy z Sharapovą chodziłem na zakupy. Po każdym tym śnie postawiłem na sportowca który mi się przyśnił i byłem do przodu. Dzisiaj przyśnił mi się Dimitorv, że wygra w dwóch setach ponieważ byłem w jego sztabie szkoleniowym. Ale to wszystko brzmi jak herezja,że gościu stawia tak bo mu się przyśniło, po**ny jakiś!!! Teraz przedstawię argumenty takie jakie powinny być. Bułgar ciągle ma szanse aby zagrać w turnieju mistrzów w Londynie, aktualnie jest na 11 miejscu, jeśli osiągnie tutaj wiele oraz w następnym turnieju to ma jak najbardziej szanse aby tam zagrać. Ale nie jest kolorowo ponieważ przed nim są: Raonic, Ferrer którzy też gonią i grają w turniejach. Lecz nie będę skupiał się na Hiszpanie i Kanadyjczyku tylko na samym Bułgarze. Dimitrov jeśli dzisiaj wygra to w następnym meczu zmierzy się z Federererm albo Istominem i sprawą prawie jasną jest,że jak przejdzie dalej spotka się ze Szwajcarem. Grigor w tym turnieju grał trzy razy i za każdym razem osiągał ćwierćfinał. W tym roku pokonał tutaj młodego Zvereva 2:6, 6:4, 6:2 i niestety jak dla mnie stracił seta. Wiadomo,że Alexander jest utalentowanym zawodnikiem ale jak na razie bardzo rozregulowanym. Niestety nie miałem okazji oglądać tego spotkania i mam nadzieję,że nie okaże się to gwoździem do trumny. Vasek natomiast w tym turnieju grał raz i osiągnął w tamtym roku półfinał także również ma sporo punktów do obrony. Lecz nie zapominajmy,ze Pospisil ten rok ma znacznie gorszy niż 2013. W tym roku bilans meczów ma 20/22,a na halach 2/1. W Wiedniu wygrał z Brandsem ze stratą seta,a później przegrał z Murrayem 6:4, 6:4,a tutaj wygrał z Nieminenem 6:3, 6:7, 6:4. Wygrać z Nieminenem na hali to jest dobre osiągnięcie nawet jak on nie jest w dobrej formie. Jeden jak i drugi zawodnik potrafią grać na halach i mają kilka niezłych wyników. Panowie spotkali się raz na hardzie gdzie lepszym był Dimitorv 6:4, 6:7, 6:2. Stawiam tutaj na wygraną Dimitorva w dwóch setach ponieważ jest jak na razie lepszym zawodnikiem, z większymi umiejętnościami, a przede wszystkim w wymianach jest znacznie lepszy co może w tym meczu być kluczowe. Ma lepszy sezon i ciągle jest w walce o finały w Londynie. Więcej o meczu nie będę pisał ponieważ więcej nie trzeba. W STSie stałem w kolejce chyba z 30 minut ponieważ nie chcieli mi tego puścić, kolejka dziadków się ustawiła za mną którzy wk***li się niemiłosiernie. Dlaczego w nieziemnym? Ponieważ w internetowych mam limity. Dzwoniła babka w punkcie 10 tysięcy razy i się udało. OK....czas okaże.....tutaj zamieściłem link z kuponem i od razu sobie wkleiłem świeczki....bo mogę mieć żałobę....

&quot;Typy dnia&quot; Tie Breaka, październik 2014 :
1. McGee James-Smyczek Tim 0:2, Bet365 1.90. Wynik? 4:6, 4:6 ✅
2. Cilic Marin-Sousa Joao 2:0, Pinnacle Sports 1.45. Wynik? 6:3, 6:3 ✅
3. Brown Dustin-Hanescu Victor 1, Bet365 1.53. Wynik? 6:4, 2:6, 6:4 ✅
4. Mayer Leonardo-Wu Di 2 handicap +4.5 gemów, Pinnacle Sports 1.83. Wynik? 6:4, 6:1 ⛔
5. Lopez Feliciano-Nadal Rafael 1, Pinnacle Sports 3.39. Wynik? 6:3, 7:6 ✅
6. Berdych Tomas-Karlovic Ivo 2 handicap +3.0 gemów, Pinnacle Sports 1.83. Wynik? 6:3, 6:4⛔
7. Donaldson Jared-Smyczek Tim 1, Bet365 3.50. Wynik? 6:2, 6:7, 7:5 ⛔
8. Groth Samuel-Rublev Andrey 2:0, Pinnacle Sports 1.90. Wynik? 7:6, 7:5 ✅
9. Dodig Ivan-Seppi Andreas 2, Pinnacle Sports 1.94. Wynik? 5:7, 6:7 ✅
10. Gimeno-Traver Daniel-Gulbis Ernests 0:2, Unibet 1.77. Wynik? 6:3, 7:6 ✅
11. Saville Luke-O&#39;Connell Christopher 2:0, Bet365 1.80. Wynik? 3:6, 6:1, 6:2⛔
12. Berankis Ricardas-Gimeno-Traver Daniel 1, Pinnacle Sports 1.84. Wynik? 6:3, 3:6, 6:3✅
13. Bolelli Simone-Nadal Rafael 1 handicap +3.5 gemów, Pinnacle Sports 2.10 .Wynik? 2:6, 2:6 ⛔
14. Isner John-Robredo Tommy 1, Pinnacle Sports 1.83. Wynik? 6:7, 3:6 ⛔
15. Pospisil Vasek-Dimitrov Grigor 0:2, Bet365 2.50. Wynik? 2:6, 2:6 ✅

Otrzymane punkty reputacji: +118
cuadrado 296

cuadrado

Użytkownik
Grigor Dimitrov - Vasek Pospisil @ 1.74 ✅✅✅ 6:2 6:2
Byłem w trakcie pisania analizy , kiedy swój post dodał Tie Break , więc nie będę się nadmiernie produkował i poprostu podpiszę się obiema rękami pod analizą Tie Breaka , nie chcąc powtarzać jego słów.
Jedynie podpieram się czystą jedynką w stronę Bułgara , bo miewa on jakieś dziwne przestoje jak wczoraj w meczu ze Zverevem w 1 secie , gdzie grał straszny piach.

Otrzymane punkty reputacji: +11
matswilander 62

matswilander

Użytkownik
Przestrzegam wszystkich ... nie powielajcie tego bajkowego postu ... nie sugerujcie się 20k i broń boże nie grajcie tego spotkania po dużych sumach !!!

jeśli Vasek będzie serwował jak z Jarkko to wirtualne 20k jest bardzo zagrożone. Kanadyjczyk Vasek Pospisil świetnie się czuje na kortach w Szwajcarii w zeszłym roku dotarł do pół-finału, gdzie uległ dopiero Federerowi po bardzo wyrównanym spotkaniu 6-3 6-7 7-5. w 2013 roku w 4 spotkaniach 23 asy, tutaj w jednym spotkaniu 29 asów i 89% wygranych piłek przy trafionym pierwszym serwisie z finem ... w zeszłym roku grał rewelacyjne, w tym roku dokłada wielki argument dużo lepiej siedzi mu serwis.
Kto oglądał wczorajsze spotkanie Dimitrova z najlepszym juniorem świata, wie, że równie dobrze wczoraj Bułgar mógł już się pakować do domu ... po pierwszym wygranym secie przez Niemca 6:2, w drugim miał przy stanie 3:3 2 piłki na przełamanie i najprawdopodobniej było by po meczu. Jednak jeszcze młodemu graczowi brakuję w kluczowych momentach mądrej gry i Dimitrov to wykorzystał i wygrał całe spotkanie.
Jaki jest argument by grać 2;0 ?! kompletnie nie rozumiem ... nawet używając 20.000 zapałek kolegi powyżej.
Bo gdybym ja miał sugerować się snami ... ah nie kończę ;)

Wydaje mi się, że będzie to wyrównane spotkanie i najbardziej odpowiednim prognozowaniem będzie:

over 22.5 @ 1.83 pinnacle

saltan 3,9K

saltan

Użytkownik
Federer R. - Istomin D. under 20.5 gema @1.68 Unibet⛔

Dzisiaj Roger zmierzy się z Denisem Istominem. Federer w pierwszym meczu oddał zaledwie 3 gemy, zaś Denis pewnie pokonał Janowicza 6-1, 6-1. Nie wiem, czy Jerzy to odpuścił, podejrzewam, że tak. Dzisiaj zastanawiałem się jeszcze nad handi -5 gemów w stronę Federera. Zdecydowałem się na under gemowy. Dzisiaj nawet przy wyniku 6:4, 6:4 zakład zostanie wygrany. Nie powinno być żadnych problemów z wygraniem tego zakładu.

I powodzenie Tie Break, obyś wygrał. To jest szalone, oby Ci weszło ????

Graty Tie Break, Dima bez żadnych problemów wygrał ????

astorre 64

astorre

Użytkownik
Mało realne 2-0 dla Dimitrova. Oglądałem kawałek jego spotkania ze Zverevem i tylko potwierdziło ono fakt, że jest to gracz tak bardzo utalentowany i jak nieregularny.
Wdg mnie obstawianie 2-0 powinno mieć miejsce, kiedy gracz jest przedewszystkim regularny, a Dimitrov tej cechy nie ma i argument 20000 tego nie zmieni.
Pospisil gracz gorszy od Dimitrova, ale przedewszystkim : forehand, którym dziś będzie obijał backhand Dimitrova. Servis, którym zada Dimitrovovi wiele ciosów, bo return Bułgara zawsze był słabą stroną. Net, bo tu ma naturalne predyspozycje.
Kolejna sprawa, Dimitrov gra dobre crossy. Ok na Tomica, o słabym poruszaniu pomogą, ale Pospisil ? Nie lubie sugerować, że typ jest zły, ale nie jest dobry. Pospisil gra świetnie z dobiegu, zwłaszcza za strony forehandowej. Dla mnie no bet.
Edit:
Poszukaj w psychologii czym są sny. Szkoda w ten sposób grać, choć mi kiedyś też przyśnił się mecz który mnie zdziwił : Lechia - Łks - wynik, strzelec i sposób zdobycia gola - to samo.
Teraz wiem juz jednak, że za dużo o piłce myslałem, a i nie zwracałem uwagi na sny, które się nie potwierdziły. Pozdrawiam

conors 5,6K

conors

Użytkownik
Grigor Dimitrov - Vasek Pospisil
No dobra, idę zerknąć na ten mecz, ale nie chcę się za kogoś denerwować. Mam nadzieje, że Tie break sobie raja robi jako wzięty grafik komputerowy ????
Mój typ: over 22.5 @ 1.83 Pinnacle

y3ti 137

y3ti

Użytkownik
Ja uważam, że Dimitrov na pewno to wygra. Wiem, że ma przestoje ale jak trzeba to potrafi. Czy widzę szansę, że on wygra 2-0, jasne. Widzę. Wiele razy stawiam typy Tie Break bo często są one dobrym upewnieniem dla moich własnych typów. Teraz sam bym tego nie postawił ale na własną odpowiedzialność zaufałem mu i też trochę zaryzykowałem i trzymam kciuki ;).
Oczywiście wiem, że wiadomość ta będzie usunięta ;)

R 1,6K

radomiak1910

Użytkownik
Data i godzina: 24.10.2014 13:00
Turniej Tenis, ATP Walencja
Spotkanie: Murray - Anderson
Typ: 2-0
Kurs: 1.55
Buk: Bwin
Analiza:
Jutro cwiercfinały w Walencji, na rozkład biorę spotkanie Szkota, Andyego Murraya i reprezentanta Republiki Poludniowej Afryki, Kevina Andersona. Zdecydowanym faworytem pojedynku jest Murray. Szkot wciaz walczy o udzial w turnieju konczacym sezon dla 8 najlepszych zawodników. Jest na dobrej drodze aby to osiagnac, w ubieglym tygodniu wygral turniej w Wiedniu, tu tez musi wygrac impreze. Widac w grze Szkota wielka motywacje i maksymalne zaciecie. W Wiedniu stracil tylko jednego seta, w spotkaniu finalowym z Davidem Ferrerem, przez cały turniej przeszedl jak burza. Tu, jak do tej pory jest podobnie, Andy bez problemu ograł Melzera i Fogniniego. Nie powinien miec rowniez wiekszych problemow w jutrzejszym pojedynku. Anderson jest w 1/4 finału tylko dzieki walkowerowi Klizana, oczywiscie nie wiadomo czy przegrałby ze Slowakiem, jednak Kevin nie wydaje sie byc w dobrej dyspozycji. Ostatnimi czasy gra nierówno, źle, porazki z Kukushkinem, Chardym i Cilicem, to jego ostatnie rezultaty. Wobec takiej dyspozycji Kevina, Szkot, który wyraźnie gra coraz lepiej nie powinien miec jutro zadnych problemow z odniesieniem kolejnego zwyciestwa.

Otrzymane punkty reputacji: +2
tie-break 7,2K

tie-break

Użytkownik
Becker Benjamin-Karlovic Ivo 2, Pinnacle Sports 1.64

4:6, 4:6 ✅✅✅

VS.

Mój poziom uzależnienia sięgnął zenitu, osiągnąłem w hazardzie to co zawsze chciałem i skupiam się na kolejnym typie. W bezpośrednich pojedynkach prowadzi Chorwat bardzo wysoko ponieważ 6:1. Panowie grali prawie na wszystkich nawierzchniach, nie spotkali się jedynie na trawie. Niby 6:1 dla Karlovica ale sześć tych spotkań było bardzo dawno temu. Ostatni raz grali w bieżącym roku, w Cincinnati i właśnie tam wygrał Niemiec jedyny raz 7:6, 6:4. Becker w całej swojej tenisowej karierze spisuje się właśnie najlepiej pod dachem, bilans meczów widnieje 140/70,a w tym roku 9/6. Kogo pokonał pod dachem w tym roku? Chiudinelli, Huta Galung, Lacko, Souse, Hanescu, Hasse, Elias, Kukushkin czyli zawodnicy dostateczni jak nie gorzej. W tym turnieju pokonał Eliasa oraz Kukushkina właśnie po kreczu...przebieg spotkania był bardzo dziwny ponieważ Kazach prowadził w I secie 5:1,a mimo wszystko Kukushkin wygrał dopiero w tie breaku, w II secie miał 3:0 lecz przegrał w tie breaku no i w III secie przy wyniku 0:4 skreczował. Chorwat natomiast miał dwóch trudniejszych przeciwników ponieważ wygrał z Rosolem 7:6, 6:3 oraz z de Schepperem 6:7, 6:4, 6:3. Ivo również lubi grać pod dachem ponieważ jego warunki fizyczne bardzo mu to ułatwiają. Piasek po oczach nie sypie, słońce nie razi, wiaterek nie wieje, idealne warunki atmosferyczne do serwowania. Może nie ma imponującego bilansu ponieważ 77/72, lecz w tym roku 9/3, doszedł do finału w Memphis. Można rzec,że pojedynek starszych panów ponieważ Karlovic ma 35 lat,a Benjamin 33. Napiszę to co zawsze jak gra Ivo. Najważniejsze aby serwował tak jak ma serwować i zagrać fantastycznie w jednej, dwóch akcji w jednym secie i to powinno starczyć. Chociaż nie zdziwię się jak w tym meczu zobaczymy jakiś over ponieważ Niemiec mimo swojego niskiego wzrostu 177 cm przy 208 Karlovica potrafi serwować na tych nawierzchniach bardzo skutecznie. Jeśli Chorwat wygra z Niemcem (a mam taką nadzieję) to zamelduje się już w półfinale gdzie zmierzy się z Dimitorvem albo z Federerem. Także ....niech stanie się to znowu...&quot;Patrzę świnie, król parkietu, ręka jak złamana, Nak**wiam asami nana nana nana&quot;

&quot;Typy dnia&quot; Tie Breaka, październik 2014 :
1. McGee James-Smyczek Tim 0:2, Bet365 1.90. Wynik? 4:6, 4:6 ✅
2. Cilic Marin-Sousa Joao 2:0, Pinnacle Sports 1.45. Wynik? 6:3, 6:3 ✅
3. Brown Dustin-Hanescu Victor 1, Bet365 1.53. Wynik? 6:4, 2:6, 6:4 ✅
4. Mayer Leonardo-Wu Di 2 handicap +4.5 gemów, Pinnacle Sports 1.83. Wynik? 6:4, 6:1 ⛔
5. Lopez Feliciano-Nadal Rafael 1, Pinnacle Sports 3.39. Wynik? 6:3, 7:6 ✅
6. Berdych Tomas-Karlovic Ivo 2 handicap +3.0 gemów, Pinnacle Sports 1.83. Wynik? 6:3, 6:4⛔
7. Donaldson Jared-Smyczek Tim 1, Bet365 3.50. Wynik? 6:2, 6:7, 7:5 ⛔
8. Groth Samuel-Rublev Andrey 2:0, Pinnacle Sports 1.90. Wynik? 7:6, 7:5 ✅
9. Dodig Ivan-Seppi Andreas 2, Pinnacle Sports 1.94. Wynik? 5:7, 6:7 ✅
10. Gimeno-Traver Daniel-Gulbis Ernests 0:2, Unibet 1.77. Wynik? 6:3, 7:6 ✅
11. Saville Luke-O&#39;Connell Christopher 2:0, Bet365 1.80. Wynik? 3:6, 6:1, 6:2⛔
12. Berankis Ricardas-Gimeno-Traver Daniel 1, Pinnacle Sports 1.84. Wynik? 6:3, 3:6, 6:3✅
13. Bolelli Simone-Nadal Rafael 1 handicap +3.5 gemów, Pinnacle Sports 2.10 .Wynik? 2:6, 2:6 ⛔
14. Isner John-Robredo Tommy 1, Pinnacle Sports 1.83. Wynik? 6:7, 3:6 ⛔
15. Pospisil Vasek-Dimitrov Grigor 0:2, Bet365 2.50. Wynik? 2:6, 2:6 ✅
16. Becker Benjamin-Karlovic Ivo 2, Pinnacle Sports 1.64. Wynik? 4:6, 4:6 ✅

Otrzymane punkty reputacji: +15
saltan 3,9K

saltan

Użytkownik
Murray + Ferrer + Robredo @1.99 Marathon✅
Wynik: 6:7, 6:4, 6:4
Wynik: 6:1, 6:2
Wynik: 7:6, 6:4

Stawiam na ewidentnych faworytów. Murray pewnie poradzi sobie z Andersonem, który na hali gra zwyczajnie średnio. Andy jest zmotywowany, walczy o finały w Londynie i na pewno nie odpuści. David broni punktów za ubiegłoroczny finał. Bellucci jest przeciętnym zawodnikiem, wolącym grać gdzie indziej niż na hali. Robredo gra z Andujarem-Albą. Dla tego zawodnika już samo dojście do ćwierćfinału na tej nawierzchni powinno być już jakimś małym sukcesem. Tommy gra u siebie, i to on ma większe szanse na wygraną.
Goffin D. - Raonic M. over 23 games @1.83 Pinnacle✅
Wynik: 6:7, 6:3, 6:3

Goffin nieźle spisuje się w Basel. Póki co nie stracił jeszcze seta ani z Thiemem, ani z Dodigiem. Raonic od finału w Tokyo znacznie spuścił z tonu, w Szanghaju i Moskwie przegrał w 1 rundach. Tutaj póki co 2 zwycięstwa, ale w ostatnim meczu z Youngiem męczył się niemiłosiernie. Jego gra nie zachwycała, grał słabo. Można spodziewać się zaciętego meczu i wielu gemów. Mogą tutaj być nawet 3 sety. Over powinien zostać pokryty.

Otrzymane punkty reputacji: +25
konradbcn07 27

konradbcn07

Użytkownik
Ktoś wyjaśni powód dla którego tak drastycznie spadają kursy na Roanica ? Dzisiaj spore męczarnie z Youngiem. Jeśli Goffin nie odniósł żadnego urazu to wydaje mi się że co najmniej 1 set jest w jego zasiegu.

neuziss 766

neuziss

Użytkownik
Goffin D. vs Raonic M.
Typ Goffin D. @2.20 Bet365 ✅ Uprzykrzyli mu życie z tym z oświetleniem przy jego serwisie ale na szczęście w 2 pozostałych setach pokazał kto tu rządzi.
Analiza:

Niech sobie spadają kursy na Raonica ale według mnie to on dziś przegra. Goffin gra bardzo równo trzyma cały czas swój poziom i nie ma przestojów. W dodatku jest twardy psychicznie. Raonic mocny serw ale poruszanie się po korcie już nie takie dobre. Wielkoludy bardziej odczuwają ciężkie spotkania, dlatego też Raonic przegrywał ostatnio np z Nishikorim. Belg ma świetną serie zwycięstw bo aż 14 z rzędu. Panowie raz grali ze sobą Goffin wtedy skreczował ale nie sugerowałbym się tym kompletnie bo to było w 2011 roku.

Coric B. vs Nadal R.
Typ Coric B. @8.00 Bet365 ✅ A więc stało się ! Niesamowity chłopak takie umiejętności i psychika w tym wieku to skarb. Szkoda Rafy widać było, że organizm to odczuł.
Analiza:

Po takim kursie czemu nie? Wystarczy mało postawić aby wiele wygrać a jak się przegra to kwotę, której się nie będzie zbytnio żałować. To taka rada, którzy się zdecydują to grać. A teraz o zawodnikach. Nadal widać co prawda odżył dojście do ćwierćfinału zajęło mu 2h z kawałkiem ale w końcu musi się trafić słabszy dzień i ciężkie spotkanie i ten dzień może być właśnie dziś. Sam mówił wywiadzie &quot;Jestem zaskoczony tym, jak łatwo awansowałem do ćwierćfinału. Nie spodziewałem się tego przed turniejem. Wciąż jestem bardzo zmęczony w trakcie meczów. Ale fizycznie czuję się coraz lepiej. Nie zapominajmy, że Hiszpan ciągle nie poddał się operacji usunięcia wyrostka. Natomiast Coric na pewno łatwo skóry nie sprzeda, pewnie jeszcze nie dawno nawet nie marzył, żeby stanąć naprzeciwko Rafy, a teraz ma okazję sprawić niespodziankę i go pokonać. Osobiście odczuwam, że młody ugra seta i przegra ten mecz ale handicapy mnie nie interesują i gram czystą opcję.

Otrzymane punkty reputacji: +35
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom