>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

ATP Tour - Szanghaj, 10-17.10.2010

Status
Zamknięty.
P 13

pipel

Użytkownik
Generalnie wg mnie granie under/over to prawie jak granie odd/even. Nie wiemy czy Monaco zagra 110% z trybem God Mode i pokryje handicapy +5,5 albo over czy może Murray sam poprzez nonszalancje odda gem/set ,a może nawet mecz ale to tylko teorie bo w praktyce Murray bije na głowe Monaco.

phillips 1,5K

phillips

Użytkownik
Federer - Djokovic @ 1,75 ✅ 7/5 6/4
W Szanghaju widzimy Fedexa takiego jak w latach największej świetności. Spokojnego, ze świetnym serwisem, niepopełniającego głupich błędów. Z drugiej strony Djoko w wielkiej jak na niego formie, ale w jego przypadku często bywa tak, że jeśli zaczyna turniej z &quot;wysokiego C&quot; to potem w decydującym momencie zawodzi. Roger to zawsze Roger. I myślę, że tym razem to on wygra.
Monaco - Murray under 20 @ 1,93 ✅ 4/6 1/6
Juan pokonał Melzera po dość słabym meczu z obu stron, tj. obaj popełnili sporo błędów, było dużo przełamań i breakpointów w ogóle, co przed meczem z dobrze dysponowanym Andym nie wróży najlepiej. Ponadto, Monaco skończył grać dość późno, a jutro zaczynają grę z samego rana, co może mieć wpływ na stan kondycji Argentyńczyka.

Fyrstenberg/Matkowski
- Nestor/Zimonjic @ 2,17 ✅ 6/4 6/3
Nasi debliści bez gry awansowali do kolejnej rundy, gdzie trafiają na dobrze znaną im parę kanadyjsko-serbską, którą niedawno ograli w dwóch setach. Chłopaki są w dobrej formie więc im zaufam.

B 33

bodziorex

Użytkownik
spotkanie:djokovic-federer
typ: djokovic przegra 1 seta i wygra mecz
kurs 10
sportingbet
analiza:
przed nami polfinal turnieju w Pekinie. naprzeciwko siebie stana- zajmujacy aktualnie 2 lokate w swiatowym rankingu serb novak djokovic oraz okupujacy 1 pozycje nizej szwajcar roger federer. obaj panwoei ida w tym turneiju jak burza. novak bez straty seta pozostawil na placu boju kolejno ljubicica , gasqueta oraz garcie-lopeza. federer z kolei upooral sie z isnerem , seppim oraz soderlingiem. Djokovic czuje sie w azji znakomicie , wygral przecie w pekinie przed tygodniem turniej w pekinie nie tracac w nim ani jednego seta. obaj panowie graja ze soba sporo, ostatni ich pojedynek to polfinal w US open wygrany przez djoko 3-2. dzis takze stawiam na niego aczkolwiek typuje 1 set na ferdka

L 58

lgaw

Użytkownik
Djokovic - Federer 2.00

Powiem b. krótko, Djoko ma patent na federera. Wie jak z nim grać. Poza tym jest w b. wysokiej formie

N 0

nielat

Użytkownik
Federer - Djokovic @ 1.68 /Betsson/ ✅ 7-5; 6-4
Federer - Djokovic : 1-szy set @ 1.72 /Betsson/ ✅ 7-5

Strasznie podoba mi się gra RF w tym turnieju. Jest &quot;szybka&quot;, zarówno pod względem i trwania całego meczu i wymian, które są naprawdę pewne. Serwis i odbiór, również stoją na wysokim poziomie (te 3 wczorajsze As-y pod rząd zadane dla RS - &lt;wow&gt;) Świetnie funkcjonuje BH u Federera, którym często przy linii po prostej kończył wymianę. Dlaczego wygra pierwszy set, wiele powodów, na ostatnie 20 spotkań tylko 2 razy stracił pierwszego seta i to w finałowych pojedynkach. RF zawsze pierwszy set gra świetnie, czasami niestety gorzej jest z następnymi i tu chyba do końca pozostanie mi w pamięci jak na USO w 2009 w pierwszym secie zrobił pośmiewisko z Del Potro, aż mi go żal było, a potem przegrał cały match :/ . Upatruję też zwycięstwa RF w tym, że Novak skrócił czas trwania swoich wymian, poprzez częste DS, a tylko długimi, pewnymi wymianami myślę, że może go pokonać. Liczę też dziś na rewanż za USO i to, że skoncentrowany i spokojny Roger pokaże dla Novaka, że jego miejsce jest za nim.

christopher48 2K

christopher48

Forum VIP
Roger Federer - Andy Murray
Typ: Roger Federer; @1,481
PinnacleSports

Federer, jeśli zagra z Murrayem, to co grał w 1/4 z Soderlingiem i w 1/2 z Djokovicem, to po prostu musi wygrać ten finał. Szczerze mówiąc, w półfinale Fed-Djoko stawiałem na Serba, ale Nole jak się okazało, nie miał szans w tym meczu. Murray też gra tutaj nieźle, ale Federer to najprawdopodobniej najbardziej utalentowany tenisista wszech czasów. Z biegiem czasu przebłyski talentu są u niego coraz rzadsze, jednak jeżeli je ma, to jest poza zasięgiem kogokolwiek (no może z wyjątkiem Nadala, ale każdy wie jak potrafią wyglądać mecze Szwajcara z Hiszpanem). Posumowując, w pojedynku Federer-Murray stawiam na Szwajcara.

vdv 66

vdv

Użytkownik
To będzie jednostronny mecz. Andy nie ma żadnych szans wygrać z będącym w takiej formie Federerem. Jest genialny. Ja tutaj liczę na szybkie 2-0, a kurs 1,50 to dla mnie super prezent i trzeba to szybko zagrać bo do jutro pewnie spadnie do marnego 1,40.
GL

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Również uważam, że kurs jutro na Ferdka to prezent. Pewnie spadnie do 1,30-1,40 więc trzeba grać póki jest 1,50. I za mniejszą stawką tak gdzieś 3/10 można pyknąć na dokładny wynik 2:0 dla Ferdka pewnie kurs w granicach 1,80 ?
Najbardziej to mnie dzisiaj negatywnie zaskoczyli bracia Bryanowie w dublu. Finaliści US Open przegrywają z Melzerem i Paesem 0:2. Już chyba więcej dubelków nie gram. Wczoraj tak samo, Melzer po singlu gra w dublu i ogrywają Bopanne i Qureshi.
Skoro Melzer i Paes ograli te dwa duble to widzę ich jako finalistów w Szanghaju.

even 2

even

Użytkownik
#Aka Shakal
Kurs na Federera -1,5 seta w Unibecie wynosi 2.32.

Odnośnie jutrzejszego finału 1.55 (również w Unibecie) to prawdziwe value i choć h2h jest 7-5 na korzyść Brytyjczyka to forma w turnieju zdecydowanie przemawia za Fedexem. Sam gram grubo ????

luckyandgrind 22

luckyandgrind

Użytkownik
Spodziewałem się kursów na Szwajcara w granicach 1.2~1.3 a tu takie miłe zaskoczenie .... Grzechem jest nie spróbować dw 2:0 dla RF ... Jak dla mnie nie ma innej opcji poza zwycięstwem Rogera ... Szkot jest za bardzo chimeryczny aby mógł coś zdziałać .... Nigdy nie będzie nr 1 z tak pasywną grą....
Dw 2:0 po 2,25 w bet365 zagrane...

krol-julian 6,2K

krol-julian

Użytkownik
Dzisiejsze mecze zgodnie z planem .
Jutro finał , na skład finału myślę nie można narzekać. Co więcej, to taki finał wręcz Wielko Szlemowy. Federer - Murray i moim zdaniem zdecydowany faworyt to Federer.
Oglądałem dzisiaj całe spotkanie Murray - Monaco i momentami Murray grał bardzo słabo. Przesypiał kilka gemów pod rząd . Największy minus który powinien mieć ogromne znaczenie w meczu z Ferdkiem , to okopanie się za końcową linią. Styl gry który teraz prezentuje Andy , daje idealną możliwość ofensywnej gry rywalowi. Monaco dzisiaj strzelał ile wlezie i gdyby nie był graczem cegły i miał trochę więcej pary to wiele winnersów byłoby w tym meczu.
Ferdek natomiast prezentuje bardzo równą formę . Pokonał dwóch niezłych graczy czyli Soderlinga ( niestety Robin nie wytrzymał presji ) no i Djoka który miótł rywali we wcześniejszych spotkaniach. Dzisiejszy ich mecz mimo wyniku nie był aż tak jednostronny. Szczególnie 1 set , gdzie 1-2 gemy ferdka były ogromną walką i były bp dla Djoka. Gdyby wtedy Serb przelamał niewiadomo co byłoby dalej , jednak właśnie ofensywa Ferdka i serwis dają mu niezwykłe zabezpieczenie na ewentualność popsutych zagrań .
Jutro uważam, że Ferdek wygra to w 2 setach nawet. Murray nie pracuje równo serwisem , często zdarza mu się przeserwować cały gem drugim podaniem. Ogólnie Andy potrafi wygrywać z Ferdkiem w tych turniejach nie Szlemowych , ale w aktualnej dyspozycji zdecydowanie Ferdek.
Jest ciekawy typ na Handi , Ferdek (-2,5 gema ) - Murray 1 kurs 1,8 . Jest to handi które powinno wejśc nawet w opcji 3 setowej . A jak nie to czysty win .

wlodar 204

wlodar

Użytkownik
Oglądałem dzisiaj całe spotkanie Murray - Monaco i momentami Murray grał bardzo słabo. Przesypiał kilka gemów pod rząd . Największy minus który powinien mieć ogromne znaczenie w meczu z Ferdkiem , to okopanie się za końcową linią. Styl gry który teraz prezentuje Andy , daje idealną możliwość ofensywnej gry rywalowi.
To akurat słaby argument, bo Fed &quot;uwielbia&quot; przegrywać z zawodnikami prezentującymi taki styl gry - stawiającymi na cierpliwą aż do bólu defensywę (Murray- Fed 7:5, Nadal-Fed 14:7, Simon-Fed 2:0, nawet Willy Canas ograł go 3x).
Tak abstra***ąc od ich obecnej formy ;)

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
M. Fyrstenberg/M. Matkowski - J. Melzer/L. Paes
Co sądzicie o tym dubelku ?Sam jestem pod wrażeniem kogo oni ograli i się dwa razy przejechałem bo traktowałem ich jako graczy na szybkie 2:0. Dziś pokonali finalistów US Open braci Brayanów, wcześniej pokonali Bopanne i Qurashiego, a wczoraj Melzer był po singlowym meczu. Kursy w tobecie są po równo 1,85 na tych i na tych. Jak dla mnie wyniki jakie zaprezentowali z finalistami US Open mówią same za siebie kto w tym meczu będzie cichym faworytem.
1:2 ✅

krol-julian 6,2K

krol-julian

Użytkownik
To akurat słaby argument, bo Fed &quot;uwielbia&quot; przegrywać z zawodnikami prezentującymi taki styl gry - stawiającymi na cierpliwą aż do bólu defensywę (Murray- Fed 7:5, Nadal-Fed 14:7, Simon-Fed 2:0, nawet Willy Canas ograł go 3x).
Tak abstra***ąc od ich obecnej formy ;)
No staty suche może coś pokazują ale np. Simon ograł Ferdka w swoim najlepszym czasie i wtedy nie grał tego co teraz gra Andy. Mecze z Nadalem to już wogóle inna pułka charakterystyczna praktycznie nie do porównania z innymi . Tutaj nie chodzi o samą grę defensywną bo Murray tak gra nie od dzisiaj ale zawsze układał sobie nią rywala aby wkońcu go skończyć. Natomiast aktualnie , te akcje nie mają w większości żadnego składu. Jak zawsze stał na linii lub metr za linią to dzisiaj stał naprawdę głęboko za nią.
Wiadomo , każdy ma swoje zdanie , i ja uważam iż jest to jeden z argumentów na plus dla Ferdka.

los.blancos 61

los.blancos

Użytkownik
Chciał bym jeszcze od siebie dodać, że w dzisiejszym meczu serwis Rogera nie był wcale na najwyższym poziomie. Wręcz powiedział bym że to taki słabe 75% możliwości i potencjału który posiada. Niby 7 asów, więc nie tak źle, ale już 3 podwójne błędy w 2 setowym pojedynku to jak na Federera całkiem sporo. Najbardziej jednak brakowało mi wygrywających serwisów albo tych odbiorów wracających wysoko za siatkę. Tak więc wydaje mi się że w tym aspekcie w jutrzejszym finale może być znacznie lepiej. :]

L 0

looko

Użytkownik
Typ dnia: Federer - Murray
Roger Federer nie powinien mieć większych problemów z pokonaniem Murraya. Według mnie przed wczesnym finałem tego turnieju był mecz pomiędzy Federerem a będącym w bardzo dobrej formie Djokovicem (także w deblu) a mimo to Roger wygrał w 2 setach pokazując przy tym na prawdę kawał dobrego tenisa. Murray natomiast awansował do finału pokonując Monaco, jednak podczas swojej gry miał przestoje, które Roger skrupulatnie wykorzysta. Kurs może nie zachwyca ale porównując formę obu panów i tak jest znacznie przeszacowany.
Polecam typ: Win Federer 1.45

pawoman 3

pawoman

Użytkownik
Czwarta rakieta swiata przecietnym zawodnikiem ? .. przecietna to on ma forme a moze mial do tej pory ostatnio ale tak sie sklada ze on tego finalu nie wygral .... tylko Roger go przegral . Ciezko pisac o tak wielkim czlowieku ale on to przegral juz w szatni co jest naprawde dziwne ... gracz z takim doswiadczeniem a gral dzis jakby mial pelne gacia .. moze mial przed oczami ostatnia porazke z Andy z Toronto albo zly bilans z tym graczem , naprawde ciezko jest cos powiedziec . Psycha dzis siadla niemilosiernie . Chodz z tego co slyszalem Roger dzieki wygranej nad Djoko awansowal na druga pozycje moze tylko o tu mu chodzilo :&gt; mam nadzieje ze Roger pokaze jeszcze kawal dobrego tenisa w tym roku

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom