master.
Użytkownik
Jak grać coś tutaj w tych śmiesznych turniejach to tylko na gospodarzy + Fognini ewentualnie obserwacja na żywo.
Gospodarze w Australii grają z zasady swój najlepszy tenis coś w stylu rapera Donalda z USA. Motywacja, klimat te sprawy. Nie wiem dlaczego to tak wygląda, ważne że tak wygląda.
De Minaur @ 2.21 Marathon ZWROT
Młody świetnie zaczął sezon za wynikami idzie również bardzo fajna gra. Ograł Johnsona, Raonica (totalne dno) czy już w Sydney Hiszpana Verdasco. Nie oglądałem tego meczu z Fernando... śmierdzi trochę ten wynik bo Hiszpan potrafi bardzo dobrze grać, ale jeżeli było czysto to ten mecz pokazuje potencjał Australijczyka. Dzumhur wygrał tam jakiś turniej w zeszłym sezonie i już hola hola ale grajek.
Ten sezon rozpoczął od słabego przegranego meczu z Istominem i wygrana ze Struffem, który już w meczu z Monfilsem nie był sobą...
Dla mnie wszystko wraz z kursem przemawia za młodzikiem...
Za Dzumhurem chyba jedynie doświadczenie.
Millman @ 1.81 Marathon minus
Czyżby wracał stary dobry Millman ?
Sezon zakończył fajną grą w Chell i teraz u siebie udowania, że w przerwie nie próżnował.
Specyfika...
Millman, przecież to jest ściana... może przebijać i przebijać i przebijać. Ustawi sie trzy metry za linią końcową i przebija. Tacy gracze to dla Mullera czy innych Doktorów z Chorwacji to zło wcielone...
Wiadomo jak Drwale grają na baseline, a właściwie to wgl nie grają..
Millman będzie przebijał byle jak byle tylko przebić a Muller będzie wyrzucał..
Fognini @ 2.86 Marathon plus
Too już z czystego obowiązku. Aaaale kurs..
Fognini czajnik ? ok
A Dolgo to co ? No przecież też potrafi nieźle przyświrować.
Lubię grać na Dolgo, zwłaszcza jak wracał po kontuzji na turnieje na mączce..
Obaj zawodnicy są do grania tylko w roli Outsidera.
Mecz 50/50 a kursy z kosmosu. Biorę.
@EDIT
Bolt/Thompson 2-0 @ 2.42 Marathon minus
Struff i Troicki odpadli już z singla, więc trzeba teraz troche potrenowac przed AO a nie kisić się w deblu. Struff już takie numery robił swego czasu z Brownem.
Ciśnienia na debla nie maja żadnego.
Gospodarze w Australii grają z zasady swój najlepszy tenis coś w stylu rapera Donalda z USA. Motywacja, klimat te sprawy. Nie wiem dlaczego to tak wygląda, ważne że tak wygląda.
De Minaur @ 2.21 Marathon ZWROT
Młody świetnie zaczął sezon za wynikami idzie również bardzo fajna gra. Ograł Johnsona, Raonica (totalne dno) czy już w Sydney Hiszpana Verdasco. Nie oglądałem tego meczu z Fernando... śmierdzi trochę ten wynik bo Hiszpan potrafi bardzo dobrze grać, ale jeżeli było czysto to ten mecz pokazuje potencjał Australijczyka. Dzumhur wygrał tam jakiś turniej w zeszłym sezonie i już hola hola ale grajek.
Ten sezon rozpoczął od słabego przegranego meczu z Istominem i wygrana ze Struffem, który już w meczu z Monfilsem nie był sobą...
Dla mnie wszystko wraz z kursem przemawia za młodzikiem...
Za Dzumhurem chyba jedynie doświadczenie.
Millman @ 1.81 Marathon minus
Czyżby wracał stary dobry Millman ?
Sezon zakończył fajną grą w Chell i teraz u siebie udowania, że w przerwie nie próżnował.
Specyfika...
Millman, przecież to jest ściana... może przebijać i przebijać i przebijać. Ustawi sie trzy metry za linią końcową i przebija. Tacy gracze to dla Mullera czy innych Doktorów z Chorwacji to zło wcielone...
Wiadomo jak Drwale grają na baseline, a właściwie to wgl nie grają..
Millman będzie przebijał byle jak byle tylko przebić a Muller będzie wyrzucał..
Fognini @ 2.86 Marathon plus
Too już z czystego obowiązku. Aaaale kurs..
Fognini czajnik ? ok
A Dolgo to co ? No przecież też potrafi nieźle przyświrować.
Lubię grać na Dolgo, zwłaszcza jak wracał po kontuzji na turnieje na mączce..
Obaj zawodnicy są do grania tylko w roli Outsidera.
Mecz 50/50 a kursy z kosmosu. Biorę.
@EDIT
Bolt/Thompson 2-0 @ 2.42 Marathon minus
Struff i Troicki odpadli już z singla, więc trzeba teraz troche potrenowac przed AO a nie kisić się w deblu. Struff już takie numery robił swego czasu z Brownem.
Ciśnienia na debla nie maja żadnego.