wojcirej
Użytkownik
Nestor po zakończeniu współpracy z Nenadem skumał się z Maxem Mirnyjem, potem zaś długo się trzymał z kolejnym kolesiem po trzydziestce - Robertem Lindstedtem. Serb zaś zanim stworzył duet z Julienem, grywał z innym wiekowym Francuzem - Michaelem Llodrą. Więc tak z tymi młodszymi partnerami to nie do końca tak jak piszesz.Nie bez przyczyny zakończyli współpracę i szukali młodszych partnerów. Nestor w zeszłym roku to w ogóle się tułał jak jakaś kurtyzana, ciągle z innym. Chyba nikt nie chciał z nim nawet poważniejszego związku tworzyć i często byli to przypadkowi mężczyźni napotkani w okolicznych barach.
Poza tym sam Bopanna otwarcie przyznał, że po prostu Roger-Vasselin po prostu nie spełnia jego oczekiwań na dłuższą metę, stąd też taka moja opinia. Bo gra może wyglądać zarąbiaszczo, ale jak ktoś kiedyś wygrywał seriami tysięczniki, to będzie liczył na kolejne tytuły. A z całym szacunkiem dla umiejętności Francuzów, bo ogólnie jestem zwolennikiem Francuskiej szkoły deblistów, oni nie mają potencjału na 5-6 wygranych turniejów deblowych w sezonie, na dodatek łącząc przy tym obowiązki singlowe.
Czy Nestor wrócą z Nenadem do topu? Też nie wiem, póki co Nestor początek sezonu zaliczył niezły i już z Frytką wygrał Brisbane w niezłym stylu. Ale tak, bardzo bym chciał, bo na punkcie starych wyjadaczy mam świra. ????