>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

ATP Tour - St. Petersburg, Wiedeń & Montpellier, 25-31.10.2010

Status
Zamknięty.
christopher48 2K

christopher48

Forum VIP
St. Petersburg Open

Bank Austria Tennis Trophy

Open Sud de France

gju 134

gju

Użytkownik
Fischer - Seppi 2 (1.60)✅✅✅
Seppi w bardzo przyzwoitej formie. Eliminował w ostatnim czasie Lu i Cilica w dwóch setach czy rozkręcającego się Dodiga. Przegrane nie przynoszą mu wstydu bo pokonywali go: Monfils, Fed i Wawrinka. Dobry serwis, mocna dokładna gra z głębi kortu wystarczy na Fischera, który bardzo słabo prezentuje się w ostatnich tygodniach na hardzie.
Falla - Kohlschreiber 2 (1.25)✅✅✅
Falla bez formy. w ostatnich 4 turniejach (hard) odpadał w pierwszych rundach. z Kolbą spotkał się ostatnio w Cincinatti i przegrał. co ciekawe był to ostatni dobry turniej w wykonaniu Kolumbijczyka. H2H 2-0 Kolba. Falla nie powinien mieć za dużo do powiedzenia.
Reister - Gasquet 2 (1.18 )✅✅✅
Rysiek to Rysiek. nie będzie tu niespodzianki. inna półka jakościowa. w dodatku spotkanie we Francji. od początku sierpnia bez wpadek w wykonaniu Francuza, równa dobra forma. Reister bardzo przeciętnie wypadał w challengerach w Stanach na hardzie.
Clement - Montanes 2 (2.05)✅✅✅
Niby H2H 2-0 dla Arnolda ale ostatni mecz 2007 roku panowie rozegrali ze sobą i dużo od tamtego czasu się zmieniło. Clement potrafi jeszcze czasami zaskoczyć ale ogólnie to już kiepskawo mu idzie. Jego gra zupełnie mnie nie porywa, a wyniki od czasu USO marne. Montanes jest jaki jest na twardszych nawierzchniach ale zdarzają mu się bardzo dobre mecze i Clement zupełnie do ogarnięcia jest w tym wypadku.

Otrzymane punkty reputacji: +6
R 1,6K

radomiak1910

Użytkownik
Gil-Roger Vasselin
typ; 0-2
2.45
Expekt
Analiza
Jutro pierwsze spotkania w turnieju atp w montpellier . Reprezentant gospodarzy Roger Vasselin spotka sie w pierwszej rundzie z Federico Gilem . Dla Francuza moim zdaniem bardzo dobrze ulozylo sie losowanie , przynajmniej w pierwszej rundzie . Trafil na Portugalczyka , ktory z gra na hardzie ma niewiele wspolnego . W wiekszosci grywa on na clayu . Wystapil ostatnio w Seulu , gdzie przegral juz w I meczu z zupelnie nieznanym na swiatowych arenach(przynajmniej dla mnie) Pospisilem .
Seoul, Korea, Azja
18/10-10 R32 Gil, Frederico vs. Pospisil, Vasek 1:2 67 63 36
Francuz natomiast najlepiej radzi sobie wlasnie na szybkich nawierzchniach . Preferuje ofensywny styl gry , dobrze serwuje . Gral ostatnio w challengerze w Orleans , gdzie nie zrobil furory , dotarl do drugiej rundy przegral jednak po dwoch tiebreakach .
Orlean, Francja, Europa
21/10-10 R16 Roger-Vasselin, Edouard vs. Phau, Bjorn 1:2 67 64 67
19/10-10 R32 Roger-Vasselin, Edouard vs. Sijsling, Igor 2:0 62 62
Sadze , ze jednak Edouard powinien nawet w nienajwyzszej dyspozycji ograc na hardzie Gil`a . Obaj spotkali sie dwukrotnie , z czego jedno spotkanie odbywalo sie na hardzie , ktore Francuz wygral . Mysle ,ze tym razem bedzie podobnie .

christopher48 2K

christopher48

Forum VIP
Spotkanie: Teimuraz Gabashvili - Filippo Volandri
Typ: Filippo Volandri +4,5 gemów
Kurs: 2,460
Buk: PinnacleSports

Analiza: Ja rozumiem, że w tej chwili dla Volandriego granie turnieju nie na mączce to jakiś inny świat i że Włoch w ostatnim swoim meczu (przeciwko Naso 3 tygodnie temu w challengerze w Palermo) kreczował (prawe przedramię), ale przecież nie jest on aż takim leszczem, żeby buki tak niesamowicie faworyzowały Gabashviliego. Przecież Rosjanin w ostatnim czasie doznał kilku szokujących porażek (z Andreyem Kumantsovem w challengerze w Genovie czy choćby z Zhe Li w turnieju ATP w Szanghaju). Jeszcze do tego H2H 3:0 dla Volandriego (co prawda wszystko na clayu, a więc inaczej niż tutaj w St. Petersburgu, no ale to daje przynajmniej minimalne wyobrażenie tego, że Włoch potrafi grać z Gabashvilim). Skoro buki aż tak faworyzują Gabę, to coś musi być jednak na rzeczy (może to, że Filippo już chyba nie pamięta jak wygląda inna nawierzchnia niż mączka), no ale handi jest dosyć duże i po naprawdę dobrym kursie. Liczę, że Włoch powalczy w tym meczu.

mozi 552

mozi

Użytkownik
Myślę, że przy typowaniu przydadzą się dwie informacje na temat nawierzchni na jakich rozgrywane są turnieje. W St. Petersburgu pod dachem tenisiści zagrają na Taraflexie, szybkiej nawierzchni znanej z turniejów w Moskwie i Lyonie, na podobnym typie nawierzchni (jeszcze szybszej) rozgrywany jest turniej w Zagrzebiu. Natomiast w Austrii tenisiści będą rywalizować na nawierzchni Opticourt. To specyficzny dywan i warto spojrzeć na wyniki danych tenisistów w tym turnieju w ostatnich latach. Statystycznie w szybkości odbijanej piłeczki jest podobna do Taraflexu, czyli bardzo szybka.

hellraiser 636

hellraiser

Forum VIP
Kindlmann - Martin @ 1.80 5/10 ⛔ 36 63 36
Niemiec dobry z obu skrzydeł, szczególnie dwuręczny bh potrafi trzymać dosyc długo wymianę jak i serwis ma na dobrym poziomie. Młody Słowak serwisant z mocnym fh lecz jednak jeśli mu to nie wchodzi zbytnio nowości nie tworzy i tutaj może mieć ciężko z Dieterem.
Darcis - Gicquel @ 1.70 5/10 ✅ 7/6(3) 64
Shark nie rezygnuje przy słabej formie jak w przypadku Krzysia Rochusa i nie kończy kariery. Trafił na turnieje halowe gdzie jego gra pasuję najlepiej, szybkie skończenie akcji poprzez fh, bh lub wolej dodać trzeba dobry techniczny serwis Belga i duże urazmaicenie go podczas gry. Steve bardzo szybko i dużo porusza się po korcie co do Gicquela od dłuższego okresu ten Pan mi nie imponuje po prostu jakoś nie widze go walczącego przez cały mecz jak równy z równym z Belgiem, stawka jak dla Belga duża bo powrót do turniejów głównego cyklu i walka i AO MD bez grania kwalifikacji.
RV - Gil @ 1.50 5/10 ⛔ 46 62 57
Francuz patrząc na ostatnie pare lat, bardzo poprawił grę dobry fh, dwuręczny bh najlepiej wychodzi mu to na mączce ale i na halowych kortach gra nienagannie to właśnie w hali przecież ograł Del Potro jakiś czas temu. Gil nie wyobrażam sobie go wygrywający gdzie indziej niż na mączce. Prawdziwa Hiszpańska rzeżba gra tutaj oczywiście z racji wysokiego bytu w rankingu.
Hajek - Riba @ 1.80 5/10 ✅ 60 62
Jan podobnie jak wyżej wymieniony Francuz dobrze mu wychodzi gra na mączce jak i w hali lecz jakoś ostatnio przytył no i on ma to do siebie że może za dlugo przystać w dołku podczas gry. Rok temu dobry mecz z Monfilsem i z Seppim w tym turnieju jak i ogólnie jego gra pozwala na pozytywne myslenie z Ribą który już nie jest tak nastawiony jak Gil tylko na przebijanie i jest bardziej ofensywny ale w hali dawno go nie widziałem i nie wiem jak te czynniki naniesie na ta nawierzchnie, a co do właśnie Hiszpanów czy Włochów z tym u nich ciężko w większości wypadków.

Otrzymane punkty reputacji: +1
christopher48 2K

christopher48

Forum VIP
Spotkanie: Michael Llodra - Olivier Rochus
Typ: Michael Llodra
Kurs: 1,541

Analiza: Olivier Rochus ostatnio słabiutko - same pierwsze i drugie rundy. W zeszłym tygodniu grał w Sztokholmie i przegrał z Clementem 6:0 6:4. Jeśli chodzi o Llodrę, to potrafi on grać w hali. W ostatnim tygodniu grał w challengerze w Orleans, gdzie dotarł do 1/2 finału (porażka z będącym ostatnio w świetnej dyspozycji Dimitrovem). Dla mnie faworyt tego meczu (ze względu na to, że grają na hardzie w hali) może być tylko jeden. Uważam, że Llodra wygra to spotkanie.

K 23

kajzer

Użytkownik
Blake J. (Usa) - Kubot L. (Pol)

Typ:1
Kurs:1.50

Koeljną dyscypliną za którą postanowiłem się zabrać jest tenis ziemny. Jak zawsze w poniedziałek czas na początek paru nowych turniejów tym razem zajmę się pojedynkiem pierwszej rundy turnieju ATP w Viennie( Austria) pomiędzy Jamsem Blake z Usa i naszym reprezentantem Lukaszem Kubotem. Oczywiście ze sumutkiem musze stwierdzić, że zdecydowanym faorytem tego pojedynku jest Amerykanin, który zajmuję aktualnie bardzo odległe jak na niego 125 miejsce ale spowodownae jest to głównie tym, że miał nie tak dawno kontuzję po której miał problemy z powrotem do formy ale już radzi sobie o wiele lepiej a jaki ma potencjał to wszysyc fani tenisa doskonale wiedzą. Nasz reprezentant mimo iż jest wyżej bo zajmuję 66 pozycję gra ostatnio bardzo słabo i systematycznie w tym rankingu spada. Myślę, że to Amerykanin wygra ten pojedynek ponieważ znajduję sie w troche lepszej formie i dysponują troche większym potencałem.

hellraiser 636

hellraiser

Forum VIP
Nalbandian, Tursunov &amp; PHM @ 1.95 8/10 ✅ 64 64, 36 63 62, 64 63
Argentyński Ormian tak naprawdę w tym sezonie jeszcze dobrze nie pograł w najniższym turnieju głównego cyklu bo u siebie w Buenos Aires zagrał dwa spotkania na trzecie nie wyszedł, następnie był gwiazdą DC i grał w półmastersach i na mastersach. Cel na ten sezon chyba prosty zostać w TOP32 by być rozstawionym na AO. Może we Francji Nalbandian będzie grał jak w Waszyngtonie i nikt mu nie przeszkodzi czy to tylko będzie przystanek przed Bazyleą któż to wie, ale jednak przeciwnik czyli Granollers którego dziwnie jest klasyfikować chłopak wysoki dużo gra na mączce, a widać u niego ciąg pod siatkę gdzie radzi sobie przyzwoicie ale jakoś rzadko to wykorzystuję w singlu i gra tam gdzie tego się nie gra i mu to pasuję czyli nie wykorzystuję swojego potencjału z debla. Recepta Bundiego będzie prosta czyli wyrzucić rywala serwisem i zakończyć to szybko lub zmęczyć rywala swoim dwuręcznym bh na Marcela to powinno starczyć schody może zaczną się od następnych rund.
Mecz dnia w Petersburgu czyli spotkanie Dimy z Ołówkiem, rok temu Ołówek był szóstej, siódmej setce rankingu gdzie Dmitry jakoś pod koniec pierwszej setki, teraz to Rosjanin jest w odwrocie aktualnie w trzeciej setce, chociaż nie tak dawno nie mógł nawet wpisać się w kwalifikacje do paru turniejów do cyklu głównego, a teraz z rankingiem jest już lepiej, oczywiście jak wiemy nasz Polak zamyka TOP100. Obaj potrafią grać i to na wysokim poziomie lecz jednak nasz gracz no po prostu nie może się wstrzelić i nie widzę go tutaj w spotkaniu z Tursunovem bo w każdym spotkaniu od groma UE robi Ołówek ma problemy z serwisem, a u Rosjanina jest odwrotnie coraz bardziej robi się solidniejszy sam wie że w tym sezonie dużo nie zdziała ale może chociaż powalczyć o jak najwyższe miejsce w zapisie na kwalifikacje do AO.
I ostatni mecz to też spotkanie w Rosji, @krzysiek48 pisał o Volandrim który nie pamięta już innych nawierzchni jak mączka ale przy rywalu PHM&#39;a to pikuś. Maximo Gonzalez na swoim zamrożonym rankingu wiele nie zdziałał w Europie jedynie u siebie na paru challengerach na mączce coś uciułał dodać trzeba że w dopiero poznaje klimaty na szybszych kortach nie wspominając że nigdy nie zagrał w Australian Open, a SuperPippo zaliczył tam IIr. Francuz to pussiak nad pussiaku w ciągu sezonu na turniejach cyklu głównego jedynie nabija sensownie punkty na Szlemach ale jednak przegrać z dosyć defensywnym graczem tutaj to niezbyt chlubne jedyne co dodać można to chęć Francuza jeszcze na ostatki zrobić sobie rankingiem miejsce w alternatywach do MD AO lub chociaż być rozstawionym w Melbourne.
Dodając że jeśli te typy mi nie wejdą chyba będzie trzeba odpuścić do Bercy.

gju 134

gju

Użytkownik
Dent - Jouan 1 (1.55)✅✅✅
Dent to solidny gracz na twardej nawierzchni. świetny serwis, dobre warunki do gry na hardzie. Ostatnio miał trochę problemów zdrowotnych, ale myślę, że nie powinny wpłynąć znacząco na wynik tego pojedynku. Jeśli wszystko będzie wporzo z Dentem to Jouan nie da rady.
Schwank - Darcis 1 (2.15 )⛔
ryzykowniejszy typ. Darcis bardzo fajnie sobie radzi na hardzie w ostatnich meczach. Tym razem przyszło mu się spotkać z typowym iberoamerykańskim tenisistą, którego wyniki na hardzie są rozczarowujące na pierwszy rzut oka. Często zdarza się, że już w pierwszej rundzie musiał powiedzieć pass. Ostatnio miałem okazje go widzieć w meczu z Simonem w Davisie i z GGLem w Szanghaju. w obu meczach pokazał się z bardzo dobrej strony. nie wiele brakowało a zgotował by nie lada niespodzianki. podoba mi się jego gra i liczę, że będzie trochę trudniejszym rywalem niż Gicquel czy Gremelmayr.
Nalbandian - Granollers 1 (1.20)✅✅✅
typ przeciwko Hiszpanowi. ostatnio w Sztokholmie pokazał, że to dalej nie jest gracz, który może zagrozić czołówce na hardzie. szybka przegrana z Schoorelem nie napawa optymizmem. Nalba to taki tenisista, że nawet nie będąc w formie powinien sobie poradzić z Hiszpanem. H2H 1-0 Nalba (mecz na clayu czyli ulubionej nawierzchni Grano)
Istomin - Marchenko 1 (1.45) (KRECZ)
Trochę szczęśliwie Marchenko urwał seta Istominowi ostatnio. Później Istomin włączył wyższy bieg i Marchenko miał pograne. Istomin cały czas w dobrej formie. Poradzi sobie po raz kolejny z Ukraińcem.
Kunitsyn - Tipsarevic 2 (1.63)✅✅✅
ciekawy kursik. Kunitsyn niby ostatnio zawojował, ale czy 10 przegranych gemow ze słabiutkim Andreevem to dużo, czy dużo to wygrana z Golubevem, który ma wachania formy strasznie śmierdzące? Tipsarevic ma niekorzystne H2H ale ostatni mecz był dawno temu a Janko zrobił spory skok. Jest równym tenisistą, dużo potrafiącym. wpadki z Zeballosem nie brałbym na bardzo serio.
Tursunov - Przysięzny 2:0 (1.50) (wygrana, ale ⛔)
Nie ma o czym gadać. Tursunov znowu w dużej formie. pokonał ostatnio paru świetnych tenisistów. Przysięzny dramat. Szybko dla Tursunova!

Blake ???? czerwona kartka za ten mecz. żałosne spotkanie :grin:
PHM✅✅✅
Llodra
(KRECZ) przyłączam się i popieram te typy.
dodaje:
Chela ✅✅✅
Maurer✅✅✅
Ilhan
⛔bez analizy
????

andre-agassi 596

andre-agassi

Użytkownik
Hell coś tam, możesz sobie usuwać posty, które wykazują twoją antytenisową wiedzę do woli, możesz mnie zbanować dożywotnio, bo i tak się tutaj nie udzielam, ale chciałbym zaapelować do innych modów działu Tenis - przecież ten ignorant wprowadza młodych ludzi, biorących się za tenis w błąd. I robi to w prawie każdej analizie. Dorysowuje jakieś piękne słowa do rzeczywistości, którą ma chyba tylko w swojej własnej głowie. Taki Włodar bije Cię wiedzą 200 -krotnie.
Boli? To kasuj, ale już. I dawaj bana!
Piszę, bo mam nadzieję, że zanim to ze strachu usuniesz, to przeczyta jakaś osoba odpowiedzialna za przyznawanie modów. Nie mogę czytać tych Twoiz pseudoanalitycznych analiz.
dobra nie płacz, odchodzę.

christopher48 2K

christopher48

Forum VIP
Andreas Haider-Maurer - Thomas Muster
Typ: Andreas Haider-Maurer -4,5 gemów; @1,735
PinnacleSports

Półemeryt Muster podczas swojego come backu wygrał zaledwie jeden mecz - ze słabiutkim Borutem Pucem 6:3 6:1 w challengerze w Ljubljanie. W pozostałych spotkaniach ugrał zaledwie jednego seta. Ostatni mecz to gładka porażka 3:6 0:6 z przeciętnym Gianlucą Naso w challengerze w Palermo. Warto dodać, że wszystkie mecze podczas come backu Muster grał w challengerach na mączce, a więc (jak można wnioskować z przebogatej kolekcji tytułów z właściwego etapu kariery) na swojej ulubionej nawierzchni. Teraz zagra w hali na hardzie z powiedzmy solidnym challengerowcem Haiderem-Maurerem. Myślę, że ta solidność wystarczy na to, aby Andreas wygrał spokojnie z przecież 43-letnim Musterem, który nie grał przez kilkanaście lat zawodowo w tenisa (lata 1999-2010; to znaczy był taki jeden mecz deblowy w parze z Olivierem Marachem w 2005 roku właśnie na turnieju w Wiedniu, ale nie wiem czy to nie był przypadkiem mecz w ramach podziękowania dla Mustera; nie jestem pewien, także nie chcę nikogo wprowadzać w błąd; w każdym bądź razie na stronie ITF-u ten mecz jest uwzględniony; przegrali oni wtedy z parą Almagro/Robredo). Podsumowując, uważam, że mecz Haider-Maurer - Muster to będzie krótkie spotkanie i Andreas wygra gładko. Dla tych, którzy nie mają możliwości zagrania ujemnego handi, proponuję także dokładny wynik 2:0 dla Haidera-Maurera.

krzysztof1985 68

krzysztof1985

Użytkownik
W Pinnacle jest ponad 1.7, do typu się podpinam. Idąc tropem patriotycznym również wydaje mi się, że Tursunov jutro bez większych problemów pokona kolejnego naszego rodaka.
Dawno nie śledziłem tenisa, może ktoś mi podpowiedzieć czemu kurs na Blake&#39;a jest 1,7?
Czyżbym przegapił coś na miarę cudu czyli awans Kubotnika to top 15 w ATP?
A może wypad Blake&#39;a poza pierwszą 200?
Ktoś mi może przybliżyć coś odnośnie tego betu? Rozumiem, że Kubot to patałach - ale 1.7 na wygraną Blake&#39;a (kontuzja czy co mu jest?)

prof 65K

prof

Użytkownik
Konstantin Kravchuk - Frantiesk Cermak 2-0 @ 1.72 bet365 ✅

Bardzo ciekawie dzisiaj wyglada typ na zwyciestwo Kravchuka w stosunku 2-0.Ostatnio troche obserwowalem kilka jego meczy (niestety tylko livescory) i zanotowal kilka wartosciowych wynikow.W tym roku 3 polfinaly w challengerach w Pozna , Astanie oraz w Bangoku.Powoli ten zawodnik sie zaczyna rozkrecac i nawiazuje walke z coraz lepszymi tenisistami gdzie niedawno pokonal Tursunova(wiem po kontuzji) oraz powalczyl z Dudi Sela.Z tego co zaobserwowalem posiada on dobry serwis wiec bedzie to pewnie jego glownym atutem.Frantieska Cermaka kojarze tylko z gry podwojnej gdzie w parze z Mertinakiem a dawniej z Friedlem wygral kilka turniejow(w poprzednim roku grali z Mertinakiem w ATP Masters Cup).Obydwoje przechodzili kwalifikacje.Cermak wygral 3 mecze i wszystko po 2-1 a przeciwnikow oprocz troche lepszego od poprzednikow Sergeyeva mial raczej slabiutkich.Kravchuk natomiast wygral wszystkie 3 mecze gladko po 2-0.Stawiam zdecydowanie na Rosjanina bo w przeciwienstwie do swojego rywala jest mocno ograny w grze singlowej a Czech gra co roku niewielka ilosc meczy .

James Blake - Lukasz Kubot 1 @ 1.61 Bet365 (w niektorych bukach kurs wyzszy)

Kubot mial tylko dobry poczatek sezonu a potem gdy awansowal troche w rankingu i zaczal grac z lepszymi grajkami to wszystko przegrywal gdzie odpadal w 1 lub w 2 rundach (czesciej w pierwszych) Blake po kontuzjach w ogole sobie nie radzi a zaczal tak lamic w poprzednim roku i do tej pory nie moze sie odnalesc.Ostatnie US Open i turniej w Sztokholmie troche napawaja mnie optymizmem bo w Szlemie gdyby nie silny wiatr moglby spokojnie powalczyc z Djokiem bo rozegral bardzo dobry mecz.W Szwecji natomaist osiagnal cwiercfinal gdzie zostal zniszczony przez Nieminena.Ogolnie obydwoje graja padake i popelniaja bledy na potege jednak Kubot robi to w kazdym elemencie swojej gry.Nawet gra przy siatce rzadko daje mu wymierne zyski punktowe bo czesto jego gemy sa wymeczone a jego serwis to wogole tragedia.Gdy nie wchodzi pierwsze podanie to Polak nie istnieje , w kazdym meczu notuje kilka podwojnych bledow serwisow , nie wytrzmuje dluzszych wymian a jego przeciwnicy przy siatce z latwoscia go mijaja.

Obydwoje maja ujemy bilans w tym roku jednak Blake po takim kursie ze slabiutkim Polakiem ktory jedynie cos gra w grze podwojnej to niesamowity prezent.Predzej Przysiezny (jesli jest zdrowy) wygra swoj mecz z Tursonovem kurs @ 4.00. bo on czasami potrafi rozegrac dobre mecz jednak psychika beznadziejna. Ciezko mi w to uwierzyc aby Kubot i Przysiezny znow razem odpadli w 1 rundzie i przedluzyli swoje fatalne serie porazek jednak Kubot raczej napewno przegra natomiast Olowkowi daje jakies szanse.

D 8

dyniek89

Użytkownik
Na jutro za solidną stawkę: Florian Mayer⛔ i para Butorac/Rojer. Rozpisywać się nie będę, zarówno Mayer jak i Butorac/Rojer są w wysokiej formie, a przeciwników mają przeciętnych.

kurs łączny 1,76

Za mniejsze stawki spróbuję innych Niemców: Benjamina Beckera i Mischę Zwereva.

Becker imo jest w lepszej formie niż Stakhowsky.✅✅
kurs: 2,10

Co do Zvereva to niedawno ograł Davydenkę w Szanghaju zatem po takim kursie warto spróbować.
kurs: 2,86

christopher48 2K

christopher48

Forum VIP
Jurgen Melzer - Łukasz Kubot
Typ: Jurgen Melzer -5 gemów; @1,833
PinnacleSports

Słaby Kubot wygrał wczoraj z jeszcze słabszym Blakiem. Dzisiaj jednak na przeciw Łukasza staje Jurgen Melzer, który gra w tym roku bardzo dobrze. Dodatkowo Melzer broni w Wiedniu tytułu. Kubot, który w ostatnich tygodniach gra bardzo słabo, nie powinien sprawić Austriakowi najmniejszych kłopotów. To będzie jednostronne widowisko. Melzer wygra bez problemów.

gju 134

gju

Użytkownik
Baghdatis - Berrer 1 (1.45)⛔
H2H 2-0 dla Bagiety. Oba mecze na hard. w tym jeden w tym roku.
Berrer wydaje się być w niezłej dyspozycji, ale tak naprawdę jego wyniki nie robią większego wrażenia. najbardziej spektakularna wydaje się wygrana nad Berdychem ale Berdych był w opłakanym stanie w ostatnich turniejach. Od New Heaven Niemiec tylko dwa razy przeszedł pierwszą rundę. Bagiete widziałem dzisiaj z Phau i wyglądał bardzo dobrze. szczególnie w drugim secie kiedy się rozkręcił na dobre. świetny forhend, przeraźliwie mocny, często kończący. bardzo dobra gra defensywna, kapitalnie funkcjonujący serwis. z powietrza też pewny. Wszystko to utwierdza mnie w przekonaniu, że warto zagrać na Cypryjczyka, a zazwyczaj nie przychodzi mi taka decyzja łatwo.
Kukushkin - Tipsarevic 2 (1.50)⛔
Janko już pokazał, że ostatni turniej to wypadek przy pracy. Jest mocny i ma mało słabych stron. Kukushkin poza tym, że ma patent na Chardyego nie robi piorunującego wrażenia. Oczywiście jest dobrym tenisistą na hardzie i z głębi kortu potrafi długo utrzymywać wymiany i w odpowiednim momencie przyśpieszać a i zagrania przy siatce nie są obce, ale nie sądzę by to zrobiło aż takie wrażenie na Janko żeby nie dał rady pokonać Kazacha.
Marchenko - Becker 2 (1.75)⛔
Becker już wyleczył się z słabiutkiej formy. jego gra nabrała rumieńców. Dziś pokonał pewnie cały czas groźnego Mathieu 6:4 6:2 wczoraj uporał się ze Stakhovskim. Niemiec gra dobrze i trafia na Marchenko, który miał dużo szczęścia w tym turnieju. Najpierw trafił na kontuzjowanego Istomina, później na Kravchuka. Benjamin wydaje się być bardzo trudną przeszkodą dla Ukraińca.
Monfils - Isner over... ( )✅✅✅
Panowie spotkali się 4 razy. Wszystkie na hardzie. na 3 mecze do dwóch setów wygranych w każdym były 3 sety. w jednym meczu wielkoszlemowym były 4 sety. w każdym z tych meczy był przynajmniej jeden tiebreak. Over pewnie będzie 23 gemy ale nawet to wydaje się być łakomym kąskiem w tym meczu. Myślę, że jest bardzo duże prawdopodobieństwo, że i jutro będzie wyrównanie tym bardziej, że obaj panowie w dobrej formie serwisowej.
Simon - Tsonga 2 (1.67)✅✅✅
Dzisiaj sporo zarobiłem na Gillesie, ale z Tsongą, z którym na 4 mecze na hardzie przegrał 4 razy może być ciężej niż z Nalbą. Przede wszystkim ważnym czynnikiem może okazać się serwis a ten zdecydowanie na korzyść ciemnoskórnego tenisisty. Jo pokazał w ostatnich turniejach, że co raz bliżej mu po kontuzji do odzyskania pełni formy.

christopher48 2K

christopher48

Forum VIP
Spotkanie: Marin Cilic - Andreas Haider-Maurer
Typ: Marin Cilic -4,5 gemów
Kurs: 1,813

Analiza: Dla Austriaka ćwierćfinał takiego turnieju to już jest wszpaniały wynik. Dla Cilica ten turniej ma być natomiast próbą odbudowy reputacji po słabych ostatnich tygodniach. Cilic na pewno chciałby ten turniej wygrać. Haider-Maurer po długim meczu ograł Seppiego i z pewnością kosztowało go to dużo sił. Pewnie jest bardzo podjarany awansem do 1/4 finału. Tutaj jednak przygoda się skończy. Cilic jest zawodnikiem o dwie klasy lepszym od swojego rywala i powinien bez problemów go ograć. Myślę, że Marin gładko wygra ten mecz.

P 13

pipel

Użytkownik
Ivan Ljubicic v Jarkko Nieminen 1,80 typ 2⛔
Bet365
Ivan teraz w dość dobrej formie, Jarkko pomimo małej wpadki z której się wybronił śmiało mogę stwierdzić że formą nie grzeszy. Ljubicic gra dużo pod siatką ,a passing shoty Nieminena świetnie znajdują swoje miejsce w korcie-to główny z czynników na taki typ ponieważ reszta elementów również na wysokim poziomie. Myślę że to wystarczy i spodziewam się nawet 2:0 dla Jarkko co też zagram.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom