>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Fortuna bonus

ATP Tour - St. Petersburg, Wiedeń & Montpellier, 25-31.10.2010

Status
Zamknięty.
kubuevil 77

kubuevil

Użytkownik
Spotkanie: Marin Cilic - Andreas Haider-Maurer
Typ: Marin Cilic -4,5 gemów
Kurs: 1,813
Buk: PinnacleSports

Analiza: Dla Austriaka ćwierćfinał takiego turnieju to już jest wszpaniały wynik. Dla Cilica ten turniej ma być natomiast próbą odbudowy reputacji po słabych ostatnich tygodniach. Cilic na pewno chciałby ten turniej wygrać. Haider-Maurer po długim meczu ograł Seppiego i z pewnością kosztowało go to dużo sił. Pewnie jest bardzo podjarany awansem do 1/4 finału. Tutaj jednak przygoda się skończy. Cilic jest zawodnikiem o dwie klasy lepszym od swojego rywala i powinien bez problemów go ograć. Myślę, że Marin gładko wygra ten mecz.
Gładko to wygrał ale Haider-Maurer oglądałem ten i chłopak naprawde wie jak się gra w tenisa, bardzo dobry i mocny serwis. Żałuje, że zagrałem na Cilica ale nic życze temu Maurerowi jak najlepszego wyniki w tym turnieju, bo patrząć na jego gre stać go na to.

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Bopanna R./Qureshi A. - Polasek F./Zelenay I. 2,50 2:1 ⛔
Już nie raz się przejechałem na jutrzejszych faworytach czyli na Bopannie i Qureshim. Ok, może oni i są dobrzy, ale chyba nigdy nie przekroczą jakiejś magicznej granicy. Nie wiem czy im psycha siada czy brak umiejętności czy co. W tym roku apogeum sukcesu, ale takiego nie pełnego. Co turniej dochodzą do jakiś finałów, półfinałów, ćwierćfinałów, ale tym numerem jeden turnieju nie mogą zostać. Jutro nawet jak wygrają to w finale znów będę typował na ich przegraną. Do tego w tym turnieju ciągle 3 setówki.

widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Berrer M. - Haider-Maurer A.
Typ: 2 +1,5 seta
Kurs: 1,55
Jak ktoś chce może zaryzykować czystą 2, ja wolę bezpieczną opcje jak zawsze
23-letni Austryjak to prawdziwa rewelacja tego turnieju jest poza czołową 150 rankingu a tutaj pokonał takich grajków jak Seppi czy Cilic. No dobra ktoś powie, że Serb grubo pod formą no ale poniżej pewnego poziomu nie schodzi i pokonanie Cilica i to w takim stylu robi wrażenie! Gra u siebie o każdą piłkę walczy jak o życie, oby jego piękny sen nie skończył sie dzisiaj... Mysle, ze nie musi sie Berrera bać bardziej niż Seppiego czy Cilica. Niemiec w każdym meczu grał tutaj wyrównane 3 setowe spotkania, dzisiaj to może mieć znaczenie. Liczę, na kolejny dobry występ Andreasa, może to nowa nadzieja w ATP. To już zobaczymy w przyszlym sezonie, tutaj na pewno stać go na finał!

gju 134

gju

Użytkownik
Kukushkin - Marchenko 1 (1.5)✅✅✅
na 4 ostatnie mecze obu tenisistów Kukushkin wygrał 4 razy (2 ostatnie na hardzie w 2setówkach) Kazach wygląda bardzo dobrze, wygrywa z silnymi przeciwnikami i myślę, że dziś poradzi sobie z Marchenko, który ma sporo szczęścia w tym turnieju i do którego zupełnie się nie mogę przekonać.
Youzhny - Tursunov 2 (2.7) (nie wiele brakowało⛔)
Youzhny wygląda bardzo słabo w ostatnich dniach. Takich rywali jak on miał ostatnio to zazwyczaj powinien szybko w 2setowych pojedynkach odsyłać z kwitkiem do domu. nie wiem co jest nie tak, ale coś z nim nie gra. Dziś trafia na swojego rodaka Tursunova. Powrót do dużej formy Dmitrija jest już faktem. To nie przebłysk jedno-dwuturniejowy i pokazuje to teraz kiedy eliminuje Dolgo 6:4 6:2 czy Lu 6:1 6:4, który wygrał ostatnio nieźle obsadzonego challengera na hardzie. Kurs może się okazać nielada gratką ????
poza tym:
Berrer - Maurer 1 (1.48 ) ⛔bo cały czas Maurer zupełnie mnie nie przekonuje, a Berrer pokonał tu już GGL&#39;a czy Bagiete.
Montanes - Ljubicic 2 (1.45)✅✅✅ bo Montanes trafia w końcu na trudniejszego zawodnika, który nie jest z formą pod kreską.
Monfils - Tsonga 2 (1.70)⛔ bo Tsonga doszedł już chyba na stałe do swojej wysokiej formy, a z Monfilsem zawsze wysoko wygrywał na hardzie. Bardzo mi się wczoraj podobał.

gju 134

gju

Użytkownik
tutaj się podaje typy. jeżeli uważasz, że wygra Montanes to podaj taki typ i uzasadnij.
jeżeli jesteś tu po to żeby dyskutować to dysputa odbywa się w HydeParku.
oglądałem Montanesa w poprzednich meczach, oglądałem Ljube wczoraj. nie widziałem wczoraj Mikołaja ale w poprzednich meczach grał przeciętnie jak na Mikołaja albo słabo. taki jest mój typ. po prostu.

P 13

pipel

Użytkownik
Albert Montanes v Ivan Ljubicic 1 2.75⛔
Bet365Montanes w meczu z Davydenko popisał się wieloma znakomitymi zagraniami, a w decydujących momentach on zachował większe jaja i wygrał dwa tie breaki. Wygrana z Nikolayem dla wielu teraz to nic wielkiego ale ten grał naprawdę bardzo solidnie chociażby serwując 15 asów. Początkowo to Niko nadawał rytm ale to chyba jeszcze i tak za wcześnie na jakiś sukces(nawiasem mówiąc Davydenko wraca do formy więc Montanes łatwo nie miał, miał bardzo ciężko). Ljubicic to finalista z tamtego roku, forma też znakomita 24asy robią wrażenie, a żeby wygrać z Nieminenem trzeba zagrać naprawdę solidnie. W tym meczu nie powinno być dużo przełamań i wierze w to że Albert zagra 110% tego co wczoraj i upora się z Chorwatem.
Ljubicic prezentuje się mega dobrze, gratuluje wygranej ????

K 3

kamilchapula

Użytkownik
Youzhny - Tursunov (+1,5 seta) Typ:2 Kurs: 1.80

Mikhail w 8 z 9 ostatnich swoich spotkał stracił conajmniej seta chociażby wczoraj z Hanescu oraz przed dwoma dniami z Donskoyem, warto też wspomnieć że w Moskwie nie grał z powodu wirusa ,a wiadomo Tursunov prezetnuję się ostatnio bardzo przyzwoicie ;)

christopher48 2K

christopher48

Forum VIP
Spotkanie: Jurgen Melzer - Andreas Haider-Maurer
Typ: Jurgen Melzer 2:0 w setach
Kurs: 1,66
Buk: Bet365
Analiza: W normalnych okolicznościach kurs na Melzera w konfrotacji z Haiderem-Maurerem wynosiłby około 1,10-1,12. Zatem kurs na DW 2:0 byłby w granicach 1,30-1,35. Tutaj jest zdecydowanie wyższy (ponieważ Andreas osiągnął w tym turnieju wyniki zdecydowanie lepsze niż kiedykolwiek, zatem buki muszą to uwzględnić), dlatego trzeba z tego kursu skorzystać. Przy całym szacunku dla tego co tu zrobił Haider-Maurer (wygrane z Seppim, Cilicem oraz Berrerem to bardzo dobre rezultaty; pokonania półemeryta Mustera nie liczę, bo trudno było tego nie zrobić), to finał jest już zupełnie inną bajką. No i na przeciwko staje świetny w tym roku Melzer, który broni tutaj tytułu i nie stracił jeszcze seta. Jeszcze dochodzi sprawa ilości granych tutaj meczów - Haider-Maurer gra od kwalifikacji praktyczne dzień w dzień (łącznie siedem meczów, w tym cztery tzysetówki), Melzer natomiast rozegrał zaledwie dwa dwusetowe mecze (pierwsza runda wolna z racji rozstawienia, w drugiej wygrana z Kubotem, w ćwierćfinale w ogóle nie grał, bo Kohlschreiber oddał mecz walkowerem, no i w półfinale zwycięstwo z Almagro). Podsumowując, myślę, że to nie będzie długi mecz. Melzer pokona swojego przeciwnika w dwóch setach.

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Spotkanie: Jurgen Melzer - Andreas Haider-Maurer
Typ: Jurgen Melzer 2:0 w setach
Kurs: 1,66
Buk: Bet365
Może i masz rację. Ale jak dla mnie te 7:6, 7:6 z Kubotem to obraz jego formy. Później miał spacerek. Adreas w końcu pokonał nie byle kogo. Nie rozumiem czemu takim faworytem jest Melzer żeby wystawiać na niego kursy po 1,20.
D. Bracciali/P. Starace - R. Bopanna/A.-U.-H. Qureshi 2,94 2:0 ✅✅✅
Według mnie value. Ten sam powód typu co poprzednio. Bopanna i Qureshi w tym roku wygrali tylko jeden turniej w Johanesburgu o ile mnie pamięć nie myli. W finale, półfinałach grali dość często, zresztą tak jak wcześniej pisałem, tej granicy numeru jeden turnieju nie mogą przełamać. Do tego kurs kuszący, a dubelek Pakistańsko-Indyjski w tym turnieju ciągle 3 setówki. Jutro stawiam na ich porażkę ze względu, na swoją słabość w meczach z wyższą rangą.

hellraiser 636

hellraiser

Forum VIP
@AKA SHAKAL

Jeśli doszukujesz się tutaj fixa to moze i dobrze kopiesz bo w przeszlosci obaj Włosi byli za to banowani, ale nie sadze by IndoPak teraz miał to przegrać mają jeszcze jedną #250tkę do wykorzystania (raz wygrali, raz zanotowali finał w tym sezonie) więcej już ich nie bedzie wiec nie sadze by tutaj sie bawili tylko wygraja z Włochami, a takiego pewnego miejsca w Londynie jeszcze nie mają.

Ja na jutro typy już mam, lecz pod to jeszcze nie ma kursów może jutro coś napisze, a na pewno wstawie do tematu.

widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Youzhny M. - Kukushkin M
Typ: 1
Kurs: 1,50

Misha dzisiaj musi zdobyć kolejny tytuł w swojej karierze jak dla mnie nie ma innego wyjścia! Na pewno nie jest tutaj w super formie, ostatnie 3 mecze to cieżkie trzy sety, wczoraj dopiero TB wiec emocji od groma. No ale co najgorsze to Youzhny ma już za sobą wg. mnie- dzisiaj musi wyjść na kort i zagrać swoje wtedy Kukushin będzie bez wiekszych szans. Kukushkin zaliczył finał no ale kogo On pokonał w tym turnieju? Chardy,Tipsarevic... wszyscy grubo pod formą nie grali tutaj nawet na 80% swoich możliwości. Dawai Youzhny!

hellraiser 636

hellraiser

Forum VIP
Jużnyj, Melzer &amp; Nieminen @ 2.39 8/10

Finał w Petersburgu i aspirujący lecz nie myślący o Mastersie Jużnyj już miał tutaj odpadać chyba od spotkania z Hanescu kiedy pisano, mówiono po co mu ten turniej jak zaraz jest Walencja i obrona finału sprzed roku, lecz jednak Misha gra tutaj świetnie do pary z Tursunovem lecz jeden z nich musiał wczoraj odpaść i zrobił to Dima po niewykorzystaniu 4MP. Jużnyj w tym turniej chyba najlepiej w sezonie operuję swoim bh no i publika gorąco go tutaj zagrzewa w każdym spotkaniu, naprawdę świetnie widać że to wszystko komponuję się w jedną całość. Kukushkin fighter, dobra koordynacja, mocny serwis ale jednak nie ma jeszcze jakiegoś dobrego pomysłu na rywali lepszych od niego lub którzy nie są pod kreską trudno wyszukać kogoś kogo Kazach pokonał z bardziej znanych zawodników jedynie można ująć zwycięski epicki mecz z Wawrinką w DC. H2H 1-0 dla Jużnego było to rok temu w Moskwie czemu Jużnyj który walczy przynajmniej o miano pierwszego rezerwowego w Londynie ma tutaj już odpuścić.

Jak widzimy na załączony obrazku Rosjanin ma aktualnie 2805 pkt. jeśli wygra będzie posiadał coś koło 2955 więc wraz z tytułem będzie tracił do Hiszpana tylko 195 pkt przy formie Hiszpana to naprawdę liczba z którą można mierzyć się dzisiaj w Walencji jak i na koniec sezonu w Bercy.

Kolejnym argumentem mówiący za wygraną Jużnego powinien być fakt że na wjazd w Hiszpanii Rosjanin ma dosyć dobre losowanie i dostanie kogoś z kwalifikacji którzy nie są aż tak mocni jak w Bazylei i oczywiście nie zagra tego spotkania jutro lecz we Wtorek lub Środę więc nie powinien śpieszyć się z zagraniem dzisiejszego spotkania bo czas na aklimatyzację chociaż to Hiszpania, a nie Zatoka Perska na trening i na chwilę spokoju po tourne po Rosji przyjdzie czas.

Kolejne spotkanie to oczywiście Melzer to kolejna osoba która na pewno zagra w Londynie ale w deblu jedyną aktualnie przeszkodą dla Austriaka jest przeciągająca się kontuzja Petzchsnera. Jurgen zagra dzisiaj z młodą strzelbą z Austrii no nie widze tutaj też innego wyjścia jak zwycięstwa Austriaka ; ) to jest pewne na 100 % ale jednak tego bardziej doświadczonego między sobą nie grali ponieważ to dopiero w tym sezonie AHM ma świetny sezon to on wyeliminował w kwalifikacjach do USO Bolelliego, Janowicza i był bliski pokonania Soderlinga grać potrafi ale na dłuższą metę nie jest regularny chociaż jego piękny sen ciągle trwa będzie tutaj musiał z Melzerem bardzo dużo ryzykować i jednak myślę że dosyć świetny serwis nie będzie przez cały turniej ratował go w słabych momentach jak i ma przed sobą Melzera który returnować potrafi.

Jurgen jeśli wygra dodadzą mu prawdopodobnie jakieś 105 punktów, do Youzhnego będzie trochę brakować ale jeszcze przed nimi dwa najwyżej punktowane turnieje więc wszystko może się zdarzyć i przetasować. Czemu nie powalczyć o trzeci tytuł w karierze, drugi tutaj i to z rzędu?

Ostatni typ to nieszczęsny jak dla mnie Nieminen nie dość że zaliczył ćwierćfinał w Montpellier to jeszcze udało mu się wślizgnąć na kwalifikacje do Bazylei. Oczywiście jak widać zależało mu na tym bardzo wczoraj zaufałem mu z Sadeckim no i dzisiaj powinien ograć Gueza który jednak poprzez swój wiek jakieś doświadczenie ma, to jednak nie sądzę by nagle zaczynał grać o poziom wyżej niż swoje możliwości i brał czynny udział w głównych turniejach cyklu. Jedynym argumentem na NIE dla Jarka to, to że jest rozstawiony w kwalifikacjach z #1.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom