Thiem-Djokovic 2 @1.66
Dobra to ja postawie na tego Djokovica. Nie wiem czy dobrze robie, bo malo meczow widzialem, ale jak czytam jak to Thiem zagral "och i ach" wczoraj to krew mnie zalewa.
Tak patrze w ten wpis wyzej i czytam:
a troche nizej:
Wedlug mnie, jedno przeczy drugiemu, bo jak mozna zagrac super hiper genialny mecz, gdy rywal gra slabo?
W drugim secie jak pokazali statystyke i procent wygranych pilke po piewrszym podaniu to Nadal mial cos ledwo powyzej 60% i nie wiem czy Nadalowi w tym roku sie cos takiego zdarzylo (no moze poza meczem w Indian Wells z Federerem).Sam te nfakt pokazuej, jak Nadal byl wczoraj w zlej dyspozycji. Sorry, ale Nadal zagral wczoraj slabo i juz mial tyle meczow w nogach, ze po meczu nawet nie sprawial wrazenie jakos wielce rozczarowanego. Djokovic na razie bardzo dobrze prezentowal sie w meczach z Thiem i ma bardzo dobry bezposredni bilans. Dzis akurat u Serba bylo widac bardzo duza determinacje w meczu z del Potro. Serb moze nie blysnal w Monet Carlo czy Madrycie, ale dla porownania taka Muguruza tez grala beznadziejnie, a w Rzymie zaskoczyla jak zupeknie inna zawodniczka. Djokovic na pewno nie jest w tak dobrej formie jak chocby rok temu, ale Serb tez na pewno liczy na duzo lepszy wystep tutaj niz w Madrycie, wiec na zlosc forum postawie na Serba, zeby pokazac iz Nadal zagral wczoraj slabo.