???? J. Janowicz (+1.5 Sets) vs R. Federer (-1.5 Sets) dla Mecz.
WYNIK ?
KURS: 2.600
Stawka: 75 |
Do wygrania: 120 PLN
PinnacleSports
A ja się nie zgodzę z Gawronixem i wg mnie Jerzyk ma jeszcze kilka innych atutów niż serwis a jak tego nie dostrzegasz to wybacz ale nie mamy o czym gadać...
Nie wiem czemu z niego niektórzy robią typowego serwismana ??? To nie Raonic ani nie Isner !! Jerzyk jest znacznie od nich dynamiczniejszy, szybszy, ba - nawet powiem że lepszy technicznie ... Jerzyk tak dla Twojej wiadomości oprócz dobrego serwisu posiada również bardzo dobre kończące uderzenie, gra jak wiemy wiele skrótów zmuszając przeciwnika (nawet mistrza Fedexa) do biegania. Wielu zawodników nie znosi jak taki młokos jak Jerzyk goni ich po korcie - ale on to robi na prawdę dobrze i skutecznie. Owszem, czasami Jerzyk gra jeszcze źle taktycznie (wg mnie to wina trenera Fina, który jak na ten poziom już nie ogarnia do końca...) co było np widać z Gasquetem, gdzie jak zagrał na backhand, czyli mocniejszą stronę Francuza, to były problemy - jak trzymał go na forhandzie to już miał przewagę w wymianach i większość takich piłek wygrał. Jak najbardziej Jerzyk ma czym straszyć i na pewno da z Siebie dziś wszystko co najlepsze...
A Federer nie miał wpadek ostatnio ??? Pewnie, że miał i do tego nie przywiązujesz uwagi... Owszem, wczoraj Fedex grał bardzo dobrze, oglądałem cały mecz i w zasadzie Simon nie miał nic do powiedzenia. No ale czym Simon miał postraszyć Fedexa?? Ciągłym przebijaniem piłki na drugą stronę ?? To na pewno za mało... Jerzyk wg mnie będzie dziś niewygodnym przeciwnikiem i jak najbardziej ma szanse na seta, bo o mecz będzie bardzo ciężko.
Ferrerowi też nie dawało się szans i co - powalczył. Berdych ograł Djoko wychodząc z przegranego właściwie meczu. Jerzyk nie może zrobić MEGA SENSACJI i urwać seta mistrzowi ??? Oj może i urwie ...
PS.
Bez żadnych pozdrowień dla "normalnych", "kumatych" czy jeszcze innych - w odpowiedzi dziwne wpisy ...