>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

ATP Tour Rzym, 08-15.05.2011

Status
Zamknięty.
sekular 47

sekular

Użytkownik
Mnie sie wzdaje ze wszytko zalezy od checi danego zawodnika... zobaczcie, przeciez Soda gral wczoraj dobrze... lamal Novaka i nawet mogl to uczynic kolejny raz przy stanie 3-3... Novak wychodzi calo z opresji potem dwie slabe pilki w wykonaniu Sody i koniec jego checi do gry... przeciez po przelamaniu na 4-3 Soderling zachowywal sie dla mnie conajmniej nie na poziomie zawodnika jego klasy... ma naprzyklad pilke nad sama siatka a on w pelnej furi chcac udowodnic nie wiem co i nie wiem komu zasowa 1.5 metra w aut? Nie wspomne juz o drugim secie gdzie najlepiej jakby poprostu kreczowal...
Jesli Andy wyjdzie i bedzie chcial i bedzie swiadom ze latwo nie bedzie... to kto wie? ! Wczoraj Novaka Soda zlamal na dzien dobry no ale potem nie umial utrzymac wlasnego podania...
Jak dla mnie wszystko jest kwestia walki! Widzialem juz nie taki &quot;cuda&quot; w tenisie gdzie zawodnikowi jak zalezy to i potrafi z niezlych opresji wyjsc, chociazby jak Gasquet z Fedexem... to byl mecz woli walki... Ciekawe jak wytrzyma to dzis Murray...?!

michal0707_87 5

michal0707_87

Użytkownik
Witam, szybko po spotkaniu Djokovica z Murrayem napisze kilka słów odnośnie finału, w którym znowu zobaczymy parę Nadal - Djokovic. O ile dobrze wytypowałem finał z Madrytu, to tutaj w Rzymie sprawa zwycięstwa Serba nie jest już taka pewna. Jedno, pewne co rzuca się zdecydowanie w oczy to fakt, że Djokovic zaczyna już powoli się męczyć, i było to dzisiaj już widać, Murray praktycznie mógł już ten mecz wygrać przy swoim serwisie, ale po raz kolejny Novak dał o sobie znać, jakim to on jest wojownikiem (szacunek). Zdziwiło mnie to, że Szkot tak wiele razy przełamał Serba, zresztą łamali się co chwilkę, ale dowodzi to tylko temu, że Serb jest już zmęczony. Stąd według mnie w finale większe szanse tym razem daje Hiszpanowi, myślę, że powinien wykorzystać zmęczenie, jakim był 3-godzinny mecz Djokovica z Murrayem. Każda dobra passa musi się kiedyś skończyć i myślę, żenastąpi to w finale w Rzymie. Nie ma jeszcze podanych kursów, ale tak czy inaczej jutro będę kibicować Hiszpanowi, pozdrawiam, dobranoc!

R 2

rufex1610

Użytkownik
Andy Murray vs Djokovic co za mecz... co za mecz!!! teraz już kompletnie nie mam wątpliwości kto jutro wygra finał. Nadal pokonany przez Djokovicia 3x w tym sezonie co dziwne dużo łatwiej na mączce niz na betonie. Nadal który przyznał że djokovic jest najlepszym obecnie tenisistą, bedzie chciał za wszelką cene wygrać, król ceglanej nawierzchni musi potwierdzic swój przydomek nadany przez media oraz wszelkiego rodzaju specjalistów. Ale czy rzeczywiscie ma szanse? jak dla mnie kursy są prezentem. Nadal twardziel grajacy mocno, długo ,cierpliwie i bezbłednie. Spotkał swojego pogromce, człowieka który pokazał że jest lepszy z głębi kortu, bardziej urozmaica swoją grę gra finejzyjnie:cool: kocham gre djokovicia ogladałem wszystkie mecze nadala i djokovicia w tym sezonie i wiem że jutro Djoković potwierdzi swoją wyższość nad &#39;&#39;królem mączki&#39;&#39; i wygra to spotkanie ...

Nadal R vs Djokovic N typ: 2
kurs betfair 3,15 ✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅

jak dla mnie żadna to niespodzianka : 6:4 6:4 dla lepszego zawodnika który od początku meczu stawial warunki proadzl gre i co najwazniejsze wygrywał i dociągnał to do końca bez większej historii, BRAWO NOLE!!!!

K 0

kzysiek

Użytkownik
Tutaj korty są wolniejsze to po pierwsze. Djoko po takim maratonie zabraknie sił, cudem wygrał dzisiejsze spotkanie, jutro sił mu wystarczy maksymalnie na urwanie seta.
Jutro wielki powrót Nadala mam nadzieję ale jeśli wygra Novak no to będzie masakra i RG też wygra.

win1988 164

win1988

Użytkownik
W pierwszym secie dominacja Serba, w drugim Murray się obudził i zaskoczył Djokovica, ale trzeci set to prawdziwy majstersztyk. Najlepsza parta w tym roku jaką widziałem. Szkot może sobie pluć w brodę, bo takiej szansy na pokonanie Nole nie miał jeszcze nikt w tym sezonie. Prowadząc 5-4 30-15 i na dodatek mieć swój serwis to po prostu trzeba skończyć. Tym bardziej, że Djoko był przez moment w rozsypce. Tie-break udowodnił kto na dzień dzisiejszy jest najlepszym tenisistą na świecie, ale mnie osobiście chwile, w których Serb co nóż grymasił z bólu nieco zmartwiły. Po dłuższych zagraniach słaniał się już na nogach, myślałem, że lada chwila padnie na zawał. Tak się nie stało, Djoko przetrzymał kryzys i dosłownie uciekł spod topora. Zaskoczył Andy, i za to należą się dla niego wielkie brawa. Wspaniałe widowisko, którego raczej większość się nie spodziewała. A jutro ? Mimo wszystko liczę na Rafę. Naprawdę niepokojące były te chwilowe problemy Novaka. 3h ciężkiego i wyczerpującego spotkania musi zostać w nogach. Nadal świeższy powinien w końcu zakończyć tę piękną przygodę Djokovica. Dla mnie wciąż królem mączki jest Hiszpan i mam nadzieję, że w końcu przełamię złą passę spotkań z Nole.

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Mecz na prawdę ciekawy. Co prawda nie oglądałem 1 seta, ale patrząc na wynik to był pogrom Murraya. W 2 secie chyba przy stanie 3:2 dla Murraya i serwie Djokovica. Serb robi 4 razy błąd przy serwisie. Później Szkot grał dobre spotkanie. W 3 secie było już 4:3 dla Murraya oczywiście z brejkiem i wyspiarz miał serwować, ale znowu nie utrzymał serwisu. Po chwili robi się 5:4 dla Andiego z brejkiem oczywiście i już myślę sobie no to papa DJ. Ale ten nie utrzymał znowu własnego serwisu i robi się 5:5. No to teraz już sobie myślę, to po Andym skoro nie wykorzystał takiej sytuacji.
Później już wiele się nie działo, oprócz jakiś kapitalnych zagrań z lobami itp.
Szkot przegrał kilka kluczowych piłek, a mógł spokojnie wygrać ten mecz.
Po meczu widać było jak bardzo podbudowało Serba to spotkanie, jak bardzo się cieszył z tej wygranej, jakby wygrał turniej. Pojedynek na pewno był dla niego bardzo wyczerpujący.
O mączce w Madrycie już wcześniej niektórzy pisali, że to taka pseudo mączka. Tu w Rzymie jest zupełnie inna. Jutro passa Serba powinna się skończyć. Chociaż chciałbym żeby wygrał ???? .

gystlik 14,5K

gystlik

Użytkownik
Unibet wystawia na Nadale całe 1,6. Do rana wszędzie będzie max. 1,4 na Hiszpana. Masówka. Nadal po spacerku z Gasquetem a mecz Nole trwał 3:01. Hiszpan wygra wreszcie z Serbem i znacznie podbuduje się przed zbliżającym się RolandGarros.

mpoooo 12

mpoooo

Użytkownik
ładne jaja kto to widział grać mecz o 23:30 chodzi mi od debel Bol/Fog-Isner/Quer obrazony jestem na organizatorów niesamowicie mialem kupon wgrze do wziecie 1600zł i ostatnie spotkanie na duet włochów przegrali pierwszego set 6:3 potem niby mecz miał byc przełożony z powodu ciemniości ale potem znów grali dalej i drugiego też w plecy dostali nie mówie że to jakoś usprawiedliwia kiepsciutka gre Włochów na ktorych ostatni raz w zyciu postawilem ale ten cyrk ja na turniej z cyklu ATP to żenada :/

john90 115

john90

Użytkownik
Powiem tak : półfinałów i finałów nie ma co stawiać dla kasy ;) chyba, że dla emocji ;) Djokovic dzisiaj wiadomo bardzo trudne spotkanie z Murrayem, 3 godzinny bój, do tego jakiś uraz, który powodował częsty grymas bólu na twarzy Serba, jak również to że grał znacznie później niż Rafa i znacznie więcej wysiłku wymagało od niego to spotkanie. To jednak jak już niektórzy pisali duża szansa, że w końcu wygra Rafa w tym sezonie ... Powiem tyle, że jestem fanem Rafy od lat i wiem, że stać go na zwycięstwo, jednak Novak jak już wcześniej inni napisali jest typowym wojownikiem i jak widać dzisiaj mimo kontuzji i naprawdę dobrej gry Andy&#39;iego był w stanie wygrać. Jutro hmmm ... radziłbym się wstrzymać ???? Można jutro zagrać na Rafę, nawet może z małym handi, ale mimo dzisiaj ciężkiego meczu i nieco słabszej dyspozycji Novak jutro na pewno będzie chciał stanąć na rzęsach i wygrać ... myślę, że jedynie zdrowie może mu w tym przeszkodzić dlatego minimalnie (55%/45%) bym stawiał na Hiszpana. Bo jak widać, w tym sezonie Serb znalazł jakąś recepturę na Rafę ;)
Moim zdaniem no bet ... a moje ciekawe propozycje zakładów zamieszczę w najbliższym czasie ;)

john90 115

john90

Użytkownik
Z resztą patrząc dzisiaj na kursy na finał (Expekt); 1.45 / 2.65 to hmm ... Kurs na Rafę nie jest wart takiego ryzyka. Jeśli chodzi o handi to prawdopodobnie będzie typ -3.5 przy 1.85 co bym odradzał. Novak mimo wszystko jest w stanie jutro powalczyć o zwycięstwo. Mimo, tego że miał ciężki mecz, kontuzję i grał późno. Ostatnio wszyscy doszukiwali się porażki Rafy z powodu gorączki a jednak pokazał na co go stać. Nie róbmy z nich na siłę &quot;sierot&quot;, które przy każdej okazji od razu przegrywają albo kreczują spotkania ... to są WOJOWNICY. I właśnie to jutro potwierdzi kort moim zdaniem. Zastanowię się jeszcze do południa nad typem, ale dla oszczędności pieniędzy i zdrowia związanego z emocjami radziłbym się jutro wstrzymać ;)
Pozdrawiam John, Dobranoc ????

damianho91 82

damianho91

Użytkownik
chyba wszyscy zapomnieli ze Rafa w slabej formie, meczyl te swoje mecze, smecze w kort nie wchodzily, ogolnie sporo bledow. Djoko zyciowka, w Madrycie tez męki w sf i qf zeby w finale nie dac sobie urwac nawet seta. Ale wiadomo juz sie przyzwyczailiscie do wygrywania na clayu Rafy... Forma sie nie liczy - liczy sie nazwisko. Przypominam tez ze kondycyjnie w tym roku Djoko lepiej od Rafy, na zmeczenie nie macie co liczyc. Dzis Murray mial przeswietny difens, Rafa sie chowa. Zreszta ja przed meczem twierdzilem ze mecz z Andym bedzie ciezszy niz z Nadalem i tego sie trzymam.

Moj typ: Djokovic

suti 16

suti

Użytkownik
No tak jest, Ale Novak również jest, Tylko myślę że więcej sił na finał zachował Hiszpan i to on wygra, Poszukam jakiegoś w miarę mało ryzykownego typu, zagram i postaram się tutaj opisać. Jak na razie dla mnie 2:0 Nadal ????

cobynie 277

cobynie

Użytkownik
Rafa jest w bardzo dobrej formie
Z tą bardzo dobrą formą to się zagalopowałeś ;) Przegrany set z Lorenzim :wowsdf: Wczoraj też gdyby Gasquet miał chłodniejszą głowę to pierwszego seta by wygrał, bo była ku temu duża szansa.
Wczorajszego meczu Djokovicia nie widziałem, trochę martwią mnie wasze opisy, że grymasił z bólu. Jakby nie było na Nadala na pewno nie zagram :razz:

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
Rafa jest w bardzo dobrej formie
Genialnej, mistrzowskiej. Ten final z Nole w Madrycie cudo. A mecz z Lorenzim to poezja tenisa, przeciez Wloch to mega talent i przyszly wielki gracz. Forma Nadala najlepsza od kiedy gra w tenisa...

Otrzymane punkty reputacji: +5
D 21

duza-stawka

Użytkownik
Wiecie jak dzisiaj prawdopodobnie będzie : 1 set Djokovic wygrana Nadal nie wiem jaki kurs ale coś mi się wydaję że Nadal wkońcu przełamie serba teraz o formie: Nadal gra powiem szczerze średnio nie jest w szczytowej formie wczoraj zmęczony francuz nie miał sił walczyć w 2 secie psychicznie i fizycznie siadł można było zauważyć też słabszy serwis Gasqueta który był o wiele słabszy niż w meczu z berdychem natomiast serb też już widać po nim zmęczenie oczywiście jest zawodowcem i 3 sety to na porządku dziennym a na french open nawet 5 setówki mogą się zdarzyć ale koniec meczu po 23 początek po 16 mecz 3 h w którym dużo biegał odbiję się to wszystko w tym meczu.Nadal z francuzem w 1 secie grał średnio a serb zacznie z wysokiego C lecz później skutki wczorajszej batali będą widocznę i Nadal swoją szansę wykorzysta.

super_pit3r 16

super_pit3r

Użytkownik
Genialnej, mistrzowskiej. Ten final z Nole w Madrycie cudo. A mecz z Lorenzim to poezja tenisa, przeciez Wloch to mega talent i przyszly wielki gracz. Forma Nadala najlepsza od kiedy gra w tenisa...
warto dodac mlody

uzytkownik-15140 306

uzytkownik-15140

Użytkownik
Tak jest w bardzo dobrej formie, podaj mi przykład tenisisty, który jest w tej chwili w lepszej formie, poza Djokiem ? Jak można takie bzdury wypisywać o kimś kto jest w tej chwili numerem jeden w ATP, no tak pewnie tyle Finałów z rzędu to oznaka słabej formy, co z tego że stracił seta z Loreznim ? Rozumiem ze uważasz że Nadal powinien wszystkie mecze wygrywac 6-1 6-1. To jest turniej i każdemu przytrafiają się lepsze gorsze mecze, ale przegrywa tylko z Djokiem i taki jest fakt, więc pisaniu takich bzdur jak piszę Roxanne jest po prostu kompromitacją i tyle w temacie.

Otrzymane punkty reputacji: +6
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom