>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ATP Tour - Rome, Italy 27.04-03.05

Status
Zamknięty.
widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Djokovic 1.70 zwyciesca tego meczu moze byc tylko jeden ???? Federer bardzo widoczne cowa sie... nie jest juz dla mnie nr 2 Muray i Djoko sa lepszymi tenisistami OBECNIE. Niedlugo Serb przegoni go w rankingu pozniej Szkot... A co do meczu- Serb w doskonalej formie daje rade nawet wywalizowc z Nadalem gdzie osotatnio wygrał z nim seta, Roger w tym turnieju niby bez wiekszych problemow ale nie mial godnych przeciwników. Djoko ostatnio duzo gra wiadomo ze nie jest typer &quot;fajtera&quot; mam nadziejem ze w tym meczu nic mu nie odj**** bo jak zagra na swoim pozionie jaki tutaj pokazuje Roger moze najwyzej powalczyc....

M 0

micklbn

Użytkownik
Djokovic - Federer
Mnie też dziwi kurs na Federera ponad 2:O przeciez jakby nie patrzeć to ciągle dobry zawodnik w Rzymie gra znakomicie bez większych wpadek. Djokovic też gra przyzwocie ale wątpie żeby pokonał feda w takiej formie i dziwi mnie opinia , ze się cofa..nigdzie się nie cofa póki co miał słabszy okres ale w tej chwili gra naprawde bardzo dobrzę. Typuję Federera bądź over 22.5 gemy przeważnie w takich spotkaniach są 3 sety.
EDIT: UP.. ja na przykład oglądam wszystkei spotkania tenisa jakie tylko są więc raczej djokovica nie przegapiłem;]nie widzę gdzie niby jest lepszy Djokovic ma prostą taktykę przebija do bólu i tyle ma niby tą swoją technike ale Federer ma o niebo lepszą. prawdę mówiąc nie lubie obu tych zawodników ale trzeba przyznac że Federer to naprawde porzadny gracz i jego forma cały czas jest wysoka.

F 0

filweb

Forum VIP
Po pierwsze - ten, kto uważa, że Djokovic tylko przebija etc. kompletnie nie ma racji. Novak jest zawodnikiem, który według mnie ma spore szanse na pokonanie jutro Nadala. Jest wszechstronnym, pomysłowym, bardzo inteligentnym zawodnikiem o wielu umiejętnościach.

Dexter i reszta - jeśli ktoś oglądał ten mecz to musi przyznać, że wkład Serba w końcowy wynik wynosił nie więcej niż 20%. Całe spotkanie i jego przebieg zależały od Szwajcara, który grając z Nadalem tak, jak grał do przerwy spowodowanej deszczem z pewnością by wygrał. Momentami to, co odstawiał Federer było niewiarygodne ( break w 3 secie i zaraz przegranie kolejnych 5 gemów). Dlatego nie podoba mi się teraz wielki tryumfalny ton ludzi, którzy stawiali na Djokovica. Zachowujecie się tak, jakby Serb po wyrównanym meczu wydarł wygraną Szwajcarowi. To, co działo się po przerwie na korcie było niedorzeczne i można to przyjąć jako coś w rodzaju kreczu Rogera na korzyść Novaka. Tyle.

pablo_aimar 38

pablo_aimar

Użytkownik
Nie ulega watpliwosci ze nadal ogladamy dobrego Federera jesli chodzi o gre na korcie, niestety kompleks Nadala calkowicie ppopsul myslenie i psychike Rogera i to nie tylko w meczach z Hiszpanem. Dzis z Djoko to samo, mial mecz w kieszeni i nagle zaciach, istny koniec gry, filweb napisal dokladnie tak jak bylo moze 20% to zbyt malo ale napewno wiecej dzis dla Djoka zrobil Roger niz on sam aby wygrac ten pojedynek. Niemniej kilka zagran Serba to istne majstersztyki, dzis ogolnie wydawalo mi sie ze Djokovic serwowal slabiej niz zwykle,ale w drugim secie wystarczylo ze doszlo do dluzszej wymiany i juz Fedex nie wytrzymywal, psul takie volleye ze glowa mala. Jutro jednak nie daje wiekszych szans Serbowi, moze na hardzie...albo na trawie...ale nie jutro, nie na clayu.

F 0

filweb

Forum VIP
Dla mnie Nadal od Barcelony jest bardzo nieprzekonujący. Szczerze mówiąc wydaje mi się, że jego czas powoli mija, tutaj oczywiście mogę się mylić. Nie ulega jednak wątpliwości, że Rafa nie prezentuje już takiej formy jak w zeszłym roku, poczynając od Roland Garros, poprzez Wimbledon, Olimpiadę. W tym sezonie zaczął świetnie, ale nigdy nie przestanę twierdzić, że finał AO Szwajcar przegrał, jedyne, za co Rafie należą się duże brawa to Indian Wells. W Miami odpadł z Del Potro, w Monte Carlo Djokovic był bliski wygrania, natomiast w Barcelonie spore kłopoty w finale sprawił będący w żenująco niskiej formie Ferrer (spore kłopoty jak na Nadala na mączce). Nie jest tajemnicą, że ostatnio serwis Hiszpana jest na bardzo niskim poziomie i jeśli Djoker wyjdzie jutro na kort skoncentrowany i będzie grał na 100%,co oznacza minimalną liczbę UE, to powinien jutro z Nadalem wygrać. Kurs i stawkę podam jutro, będzie to pewnie 1/10.

piotrekr 0

piotrekr

Użytkownik
Spotkanie: Rafael Nadal- Novak Djokovic (dokładny wynik w setach)
typ: 2-1
kurs: 4,73
buk: DOXXbet

analiza: O godzinie 16:00 rozpocznie się finałowe spotkanie turnieju ATP Master Series w Rzymie. Na przeciwko siebie staną Hiszpan Rafa Nadal oraz Serb Novak Djokovic. Skład finału nie jest zaskoczeniem gdyż na chwilę obecną włąsnie ta dwójka prezentuje się najlepiej na tej nawierzchni. Obydwaj dość łatwo przechodzili przez kolejne rundy, choć Serba jak wiemy musiał się wczoraj sporo namęczyć w meczu z Federerem- co zresztą również nie było zaskoczeniem gdyż Szwajcar pomimo słabszej od 2 sezonów formy, wciąż zalicza się do absolutnej ścisłej czołówki.
Jeśli chodzi o dzisiejszym finał to mało kto wyobraża sobie aby Hiszpan nie wygrał kolejnego turnieju. I pewnie tradycji stanie się dzisiaj zadość choć osobiście nie sądze by miała to być gładka przeprawa dla Nadala.
Serb powalczyć potrafi co udowadniał wielokrotnie- w tegorocznym finale w Monte Carlo jako jedyny w tym sezonie urwał Nadalowi seta więc nic nie stoi na przeszkodzie by i dzisiaj nie miał ugrać 1 seta. Tym bardziej że Nadal jak do tej pory nie zrobił na mnie większego wrażenia, owszem wyniki pokazują że wygrywa dośc gładko jednak w meczu z Verdasco który miałem okazję oglądac momentami wyglądał mocno nie pewnie i głównie dzięki prostym błędom swojego rywala przy breakach nie przegrał swojego podania.
Tak więc dzisiaj postawie na zwycięstwo Hiszpana w stosunku 2-1, Serb powinien poraz kolejny urwać seta jednak w ostatecznym rozrachunku o wygranej Hiszpana zdecyduje lepsze przygotowanie fizyczne.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom