>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ATP Tour -Rio De Janeiro, Marseille, Delray Beach - 15.02 - 21.02.2016

Status
Zamknięty.
daavid5 671

daavid5

Użytkownik
Miejsce: RIO DE JANEIRO, BRAZIL
Data rozgrywania: 2016.02.15 - 2016.02.21
Nawierzchnia: CLAY
Kategoria: 500
Pula nagród: $1,471,315
Oficjalna strona turnieju: http://www.rioopen.com/
Lista Startowa:
Drabinka: http://www.protennislive.com/posting/2016/6932/mds.pdf
Plan gier: http://www.atpworldtour.com/en/scores/current/rio-de-janeiro/6932/daily-schedule
Zestawienie kursów: http://www.oddsportal.com/tennis/brazil/atp-rio-de-janeiro/
Miejsce: MARSEILLE, FRANCE
Nawierzchnia: HARD
Kategoria: 250
Pula nagród: €596,790
Oficjalna strona turnieju: http://www.open13.org/
Lista Startowa:
Drabinka: http://www.open13.fr/singles-results.html
Plan gier:
Zestawienie kursów:

Miejsce: DELRAY BEACH, FL, U.S.A.
Nawierzchnia: HARD
Kategoria: 250
Pula nagród: $514,065
Oficjalna strona turnieju: http://yellowtennisball.com/
Lista Startowa:
Drabinka: http://www.yellowtennisball.com/atp-world-tour-singles-main-draw/
Plan gier:
Zestawienie kursów:

Otrzymane punkty reputacji: +34
aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Tak się zastanawiam czym czasami kierują się zawodnicy przy wyborze turniejów. Spójrzmy na Marsylię, ATP 250, mocniejsza obsada i mniejsza kasa niż w takiej 500 w Rotterdamie. Wawrinka we Francji i Berdych, a w Holandii tak naprawdę nikt ze ścisłej czołówki.
Może ktoś mnie raczy oświecić jakimś fajnym info? ;) Swoją drogą to w Rio odbędą się pierwsze przymiarki przed Igrzyskami Olimpijskimi, o ile można tak to w ogóle nazwać... Aktorzy pierwszoplanowi Ci sami co w Argentynie czyli Nadal, Ferrer, Tsonga, Isner.
Z tym, że IO w Rio mają odbyć się na kortach twardych, tu mamy korty ziemne.
Tak wiem o tym, ale chodzi mi oto, że Rio to Rio ;) i tu będą grać na IO.

daavid5 671

daavid5

Użytkownik
Nie jest przypadkiem tak, że organizatorzy negocjują z zawodnikami i jeszcze im dopłacają?

pompon67 122

pompon67

Użytkownik
Swoją drogą to w Rio odbędą się pierwsze przymiarki przed Igrzyskami Olimpijskimi, o ile można tak to w ogóle nazwać... Aktorzy pierwszoplanowi Ci sami co w Argentynie czyli Nadal, Ferrer, Tsonga, Isner.
Z tym, że IO w Rio mają odbyć się na kortach twardych, tu mamy korty ziemne.

polikum 54

polikum

Użytkownik
kwalifikacje, mecz dziś o 13:00

Severino, Carlos Eduardo - Elias, Gastao
dokładny wynik 0:2 ✅ (3:6, 2:6)
kurs: 1,4 (OddsRing)

Elias po dobrym występie w Buenos Aires, gdzie pokonał zawodników dużo lepszych od dzisiejszego rywala, by ostatecznie przegrać z Thiemem w trzech setach. Oglądałem cały ten piękny(!) i wyrównany mecz. Jestem pod dużym wrażeniem gry Gastao, którego dzisiejszy rywal w ciągu ostatnich 28 miesięcy wygrał... 1 mecz (z Caio Zampierim, 318 ATP). Ponadto Severino w tym roku jak dotąd grał tylko jeden mecz: przegrał w dwóch setach z Pedro Sakamoto (452 ATP). Powinno tutaj dojść do szybkiej masakry.

Sam rok 2015 u Severino to bilans 48/22./Macko18

G 0

gem

Użytkownik
Co to za bzdury... Severino jeden wygrany mecz od 28 miesięcy? Istnieje taka strona ja ITF.com polecam się zapoznać i nie wprowadzać ludzi w błąd

polikum 54

polikum

Użytkownik
ITF.COM, serio? ???? Rzeczywiście piszę bzdury ;)
Meczów z cyklu itf nie liczyłem, bo zajrzenie w nie jedynie utwierdza w typie (porażki z zawodnikami z 6 setki rankingu), a argumentów powyżej jak dla mnie już wystarczy, aby w turnieju ATP przeciwko Eliasowi nie musieć się jeszcze wspierać porażkami w ogórkowych turniejach.

dx2 263,8K

dx2

Użytkownik
Bagnis-M.Gonzalez 1 @1.5
Facundo Bagnis mimo wszystko w lepszej formie sie wydaje byc. Bagnis wygral dwa challengery w Ameryce Poludniowej, awansowal do truneiju glwnego w Buenos Aires, takze wyglada to dobrze. Maximo Gonzaleze na pewno byl lepszym tenisista niz Bagnis, ale Maximo to raczej zawodnik, ktory gra dobrze w glownym tourze moze miesiac dwa w calym roku. Po tym wystepie Gonzleza w Buenos to raczej wydaje mi sie, ze obecnie to czegos brakuje. Bagnis mysle, ze moze grac oraz lepiej, a warto tutaj dodac ze Bagnis dwa sezony temu w Rio awansowal do turnieju, pokonal w 1 rundzie Joao Souze, i przegral w trzech dramatycznych setach z Dolgopolevem, czyli pozniejszym finalista, takze on wie jak tu grac. Bagnis wydjae mis ie w lepszej formie, a ze to najwazniejszy turniej, wiec typuje w strone mlodszego Argentynczyka.

amadeuszmozart 522

amadeuszmozart

Użytkownik
Severino to dobry grajek jest, jak przegrywał z jakimiś Bagnisami to potrafił seta ugrać chyba nie raz z Olivo też, itd.

Mecz powinien być bardziej wyrównany niż wskazują na to kursy ????

rondo 23

rondo

Użytkownik
Delray Beach
T.Paul - Y.Nishioka
Typ: Paul 2.37
Czekam jeszcze, czy nie wyskoczy jakieś info nie po myśli. Dla mnie zdecydowanym faworytem Paul. Nishioka przegrał dziś w nocy z Querreyem dość gładko. Co ważne zarówno Sam jak i Tommy mają silny right-handed backhand, a tym zabijał Nishioke Querrey. Obaj młodzi, jednak widziałem co robił z Japończykiem Amerykanin i czuje tu powtórkę z rozrywki, może trochę bardziej wyrównaną.
Proszę dodać buka./Macko18

dx2 263,8K

dx2

Użytkownik
Zverev-Khachanov 1 @1.6
Dawno dawno temu... aczkolwiek troche pozniej niz wtedy kiedy ziemie zamieszkiwaly dinozaury i kiedy jeszcze Mischa Zverev jako mlody zawodnik zaskoczyl czasem niezlym wynikiem to zdarzylo sie, ze Zverev byl w tym turnieju polfinalista i to byl jeden z jego pierwszych tak znaczacych wynikow. W ubieglym sezonie starszy z braci Zverevow znowu zaczal grac lepiej, a bardzo czesto wystepowala sytuacja, ze dolaczal przez kwalifikacje do swojego mlodszego brata, ktory rownie cesto dostawal dzikie karty do tych turniejow glownych. Tym razem sadze, ze moze byc podobnie. Mischa Zverev w Montpellier przegral na etapie kwalifikacji z Dustinem Brownem w 3 setach, chociaz dlugo prowadzil roznica seta i przelamaniem w 2-im secie i wydawalo sie, ze pewnie wygra. Tym razem sadze, ze sie uda.
Roger V.-Lamasine 1 @1.25
Calkiem niezle wyniki Rogera Vasselina w przeszlosci w Open 13. Dobra forma ostatnimi czasami w Montepellier i nawet w Rotterdam i przegral minimalnie z Gulbisem. Lamasine nie jest slaby, wygral on w ubieglym sezonie nawet challengera (chyba w finskich Helsinkach), ale gdzie mu z iloscia startow w takich turniejach. Roger Vasselin gra dobrze i bedzie sie starac pracowac nad rankingiem.
Bagnis-Montanes 1 @1.5 (3-3 live)

Otrzymane punkty reputacji: +9
R 136

rw

Użytkownik
Juan Martin Del Potro - Denis Kudla
Del Potro 1.60 Pinnek ✅✅✅
6:4 6:1
Kilka miesięcy nie podawałem typów, cóż obowiązków w teamie sporo. Teraz co jakiś czas postaram się zarzucić typem.
No wreszcie Del Potro wraca na kort. Zapowiadał to już na początku roku, hulają po necie skąpe filmiki z treningów, wygląda całkiem nieźle i widać nie śpieszno mu był z powrotem, de facto mógł wystartować już w styczniu. Widocznie nie chce popełnić błędu z poprzedniego roku. Uraz nadgarstka to w tenisie paskudna kontuzja, która wielu osobą zamknęła karierę. Poprzednio Del Potro wytrzymał 3 sezony, ile wytrzymie teraz nie wiadomo, ale wątpię aby pograł dłużej, chyba że będzie się wybitnie oszczędzał i restrykcyjnie ustali swój kalendarz.
Dobra do rzeczy, jaka to klasa, nawet nie będę się rozpisywał, gdyby nie nadgarstek dziś Djokovic nie miałby zapewne 2 razy więcej punktów nad drugim w rankingu, być może nie byłby też number 1. Nie można od niego od razu oczekiwać fajerwerków, jednak skoro wraca musi czuć gaz. Patrząc na jego poprzednie powroty wracał z co najmniej solidną grą.
Kudla? Denis to grajek dosyć równy, swą regularnością wystukał sobie obecny ranking. Na poziomie szelków to czołówka, na poziomie ATP z kim powinien to wygrywa nic ponadto, żadnych większych wyników, jak dopisuje drabinka potrafi zaliczyć coś więcej i tyle.
W normalnych warunkach Del Potro wciągnął by go nosem, jeżeli zaprezentuje Argentyńczyk połowę swoich możliwości też nie powinno być problemów.

dx2 263,8K

dx2

Użytkownik
Ilhan-Zverev 2 @1.3
Do kombinacji sadze, ze sie oplaca pobrac, chociaz liczylem na wyzszy kurs. Ilhan narazie ten sezon slabiutki. Turek to czlowiek bez mocnego uderzenia i on potrzebuje czasu, zeby zlapac forme, a tez coraz rzadziej ta forma przychodzi. O Mischy Zverevie ogolnie powyzej. Sadze, ze nastawia sie jako byly polfinalista tego turnieju na jak najlepszy wynik, a i mlodszy brat czeka w drabince turnieju glownego. Jest nawet i szansa, ze los ich skojarzy w 1 rundzie, jezeli Mischa udanie przebrnie kwalifikacje.
Zabawna ciekawostka jest na pewno fakt, ze w Marsylii w turnieju glownym zagra Hindus Ramanathan... Nie wiem jak to wytlumaczyc...Prawdopodobnie ktorys ze sponsorow ma tu jakies koneksje i stad taki wybor. Bennetaeu, Roger Vasselin, De Schepper czy nawet taki David Guez, ktory gra tu wyjatkowo dobrze od dwoch sezonow z kolei mecza kwalifikacje.
Gimeno Traver-Monaco 2 @1.36
Monaco zawsze z regyly byl liczaca sie postacia w poludniowoamerykanskim swingu. Dwa mecze Pico narazie w sezonie z Cecchinato i Nadalem. Juz sprawdzam, ze MOnaco na ostatni turniej do Sao Paolo nie jedzie, a nie widze tez zeby mial w ogole startowac w przyszlym tygodniu, wiec cala energie powinien wkladac w ten turniej. Zdecydowanie to ten najbogatszy turniej, najlepiej obsadzony, gdzie mobilizacja jest najwieksza. Mimo na pewno jakis tam niewiadomej, wypadaloby wygrac.

W Marsyli wolna hala a misza to dwustrzałowiec, po takim kursie z Ilhanem w zyciu bym nie grał. Ilhan jak sie uprze to moze przebijac w prawo i lewo w nieskończoność.
To fajnie. Nie zmienia to faktu, ze byl polfinalista tego turnieju w duzo mlodszym wieku i wtedy mu chyba to nie przeszkadzalo. Reasumujac, to fajnie, to super i to ekstra.

ted 12,8K

ted

Forum VIP
W Marsyli wolna hala a misza to dwustrzałowiec, po takim kursie z Ilhanem w zyciu bym nie grał. Ilhan jak sie uprze to moze przebijac w prawo i lewo w nieskończoność.

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Del Potro 1.60 Pinnek
Nie myślałeś o opcji w Bet365 - Del Potro przegra 1 set i wygra mecz? Po takiej długiej przerwie może mieć na początku kłopoty z wejściem w mecz, bo Kudla na pewno będzie chciał pokazać się z dobrej strony w meczu przeciwko JMDP. Do tego gra przecież u siebie.
Na Nadala 1,00-1,05 to jakiś śmiech na sali po tym co pokazał w Buenos Aires. Carreno-Busta już w tym roku urwał mu seta w Doha na hardzie.
Na wtorek/środę jest mega inna petarda w Rio, ale o tym jeszcze zdążę napisać, na razie typ na jutro.
???? Bolelli S. - Paire B.
Bolelli S. ::: 2,37 ::: 1/3 PinnacleSports ⛔
H2H 0:1 z 2011 roku podczas turnieju rangi Challenger na mączce w San Marino, padły wtedy 3 sety. Jednak to spotkanie było dobre 5 lat temu i nie ma sensu brać jego pod większą uwagę. Włoch rok temu imponował mi swoją formą, wiele razy na nim zarobiłem, ale w 2016 jak na razie bez większych rezultatów. Co prawda sezon niedawno ruszył, a on od czasu Australian Open nic nie grał, to myślę, że tutaj we Francji się dobrze przygotował i w Marsylii zagra świetny tenis bo przecież rok temu był tutaj w ćwierćfinale turnieju, a po drodze między innymi wyeliminował Raonica.
Francuz ma na pewno wielki talent, ale on nie ma głowy do regularnej gry (coś jak Klizan, Dolgopolov, Gulbis, Janowicz), wyszedł mu w tamtym roku jeden czy dwa turnieje i to wszystko, przeplatał jeszcze turnieje rangi ATP z Challengerami bo musiał odbudować swój ranking. Na większości turniejów nie wiadomo czego od niego oczekiwać. Nigdy nie wiadomo z jaką formą objawi się na korcie w danym dniu. Na pewno w 1 rundzie na niego nie opłaca się stawiać i to po jeszcze takim mizernym kursie. W tym roku zaliczył już wiele dziwnych porażek, a najbardziej sensacyjna jest chyba ta z Australian Open, gdzie przegrał 0:3 z zawodnikiem około 250 rankingu.
Wynik: 4:6 5:7
Chciałem jeszcze pogratulować Fritzowi, oby to nie był jednorazowy występek. Niech go tam Amerykanie jak najszybciej promują na swoich turniejach. Lada moment i znowu będzie miał okazję pokazać się na turnieju rangi ATP, a dokładnie to w Delray Beach.

chachi82 76

chachi82

Użytkownik
Goffin D. - Chung H. (hc -4,5) 2 kurs 1.66 Bet365
Grajac ten kurs, biore pod uwage ostatni mecz Goffin&#39;a z Bagieta.
To co zagrywal/pogrywal David wola o pomste do nieba.
Serwis w ogole mu nie siedzial, nie liczac 2 seta gdzie w miare udawalo mu sie zagrywac.
Duzo niewymuszonych bledow, po prostu masakraaaa !!!!!
Młody koreanczyk pokazuje ze jest ambitny, chce grac, widac ze chce cos osiagnac.
Patrzac i biorac pod uwage jego ostatnie pojedynki i gre, to chlopak ma szanse w tym sezonie wskoczyc do pierwszej 50 ATP (albo nawet do 40) jesli tylko utrzyma forme)
Wracajac do typu, myslalem o zagraniu dwojeczki, jednak Goffin jest nieobliczalny (jakby nie bylo), dlatego ide w strone hcp. Uwazam ze +4,5 gema w strone Chunga jest warte zagrania.
Proszę dodać bukmachera./Macko18

Otrzymane punkty reputacji: +34
saltan 3,9K

saltan

Użytkownik
Sela D. - Dimitrov G. DW: 0:2 @1,54 Unibet ::: 1/3j✅
Zdecydowałem się zagrać na 2:0 w stronę Bułgara. Można śmiało powiedzieć, że Grigor odzyskuje formę, której brakowało w 2015 roku. Póki co pokonać potrafili go Federer i Troicki, ale w każdym z tych meczów seta urywał. Z Troickim raz w tym roku wygrał, później przegrał w finale w Auckland. Ale wtedy Victor grał kapitalnie, więc porażka Grigora dziwić nie mogła. Na pewno mógł się podobać w starciach z Federerem, kiedy narzucał mu, bądź co bądź, trudne warunki. Dudi to gracz stricte challengerowy, który tam osiąga najlepsze rezultaty. W turniejach wyższej rangi z reguły odpada w pierwszych rundach. Sela to dość niski gracz, jedynie 175 cm wzrostu, ale najlepiej czuje się na hardzie. Braki w sile nadrabia wybieganiem i ambicją. Siłą rzeczy na serwisie nie sieje spustoszenia, jego serwis nie stanowi zbyt dużego zagrożenia, jest spokojnie do odebrania. Na returnie potrafi pokazać się z dobrej strony. Ostatnio z Berankisem jednak zagrał słabo - serwis nie siedział, dał aż 5 razy się połamać, na returnie również nie wyglądał najlepiej. Dimitrov to gość stojący 2 klasy wyżej niż Berankis. Liczę na jego gładką wygraną.
Knowle J./Draganja M. + Klaasen R./Ram R. @1,85 Unibet ::: 1,5/3j⛔
Co robili Klaasen z Ramem to tragedia, co przełamali to od razu oddawali. Fatalny mecz z ich strony.
Dla Knowle i Draganji to będzie drugi wspólny turniej. Poprzednio grali w Sofii, gdzie przegrali z Bozoljaciem i Troickim. Od tego czasu zapewne trenowali wspólnie i efekty powinny być dzisiaj widoczne. Ich rywalami będzie dwóch Tajwańczyków, para Cheng-Peng Hsieh/Chu-Huan Yi. Szczerze mówiąc, nie pamiętam bym o nich słyszał. Startowali razem w trzech turniejach, ale były one bardzo słabo obsadzone jeśli chodzi o grę podwójną. Są to właściwie półamatorzy, mało znani i nic nie zapowiada, by się to miało zmienić. Dla przykładu tak pisałem jakiś czas temu o Knowle i Draganji:
&quot;Draganja do niedawna pogrywał z Kontinenem. Aktualnie 48 miejsce, a był nawet 20. W 2015 roku parę dobrych wyników osiągnął - 2 wygrane 250-ki i jedna 500-ka. Partneruje mu 41-letni leworęczny Knowle. Austriak ma problemy ze znalezieniem partnera na stałe, ale kto wie, może połączy siły z Draganją? Razem mają szansę coś osiągnąć. Warto dodać, że Knowle jest choćby zwycięzcą US Open 2007 w deblu, więc nie można zaprzeczać, że umiejętności do gry podwójnej ma.&quot;
Do dubla Klaasen i Ram, czyli goście, którzy coraz odważniej poczynają sobie jako para w świecie deblowym. Rok zaczęli od półfinału w Chennai, gdzie przegrali z późniejszymi zwycięzcami. Na AO ograli m.in. Johnsona i Querreya oraz braci Bryanów. Przegrali dopiero w ćwierćfinale po 3 setach z Murrayem i Soaresem, czyli późniejszymi triumfatorami tej imprezy. Ich rywalami są Kudla i Young. Obaj w debla zbyt wiele nie grają, znamienne jest to, że Young najwyżej był na 152 miejscu rankingu a Kudla raz wyszedł wyżej niż 200 pozycja, ale tylko na 196 miejsce. Grali wspólnie ostatnio w Memphis, gdzie w pierwszym meczu zebrali oklep od pary Butorac/Lipsky. Nie powinni sprawić problemów rywalom.

amadeuszmozart 522

amadeuszmozart

Użytkownik
Sela - Dimitrov 0-2 -1,5s 1,54 + -4,5 1,72 unibet ✅
Bułgara nie trzeba nikomu przedstawiać zmierzy się dzisiaj z walecznym Żydkiem - Selą. Myślę, że jeśli Dimitrov dobrze wejdzie w mecz to powinien uporać się dość*gładko, Dudi nie ma mocnego podania, przez co będzie miał kłopoty, żeby utrzymać serwis, ale na pewno za to nie można mu odmówić waleczności i poruszania się po korcie. Jeśli jednak Dima zagra dobrze to nie widzę tutaj sensacji, żeby Sela wygrał seta.

Mannarino - Jaziri -1,5s 1,78 unibet ⛔ przespał 1 seta, żeby potem go gładko zlać..
Francuz zagra z Tunezyjczykiem, gdzie Adrian jak i przeciwnik lubią grę na kortach twardych. Jednak to Mannarino jest w lepszej dyspozycji, Jaziri mam wrażenie, że spuścił z tonu i jest to gracz na trochę wyższy ranking niż wskazuję. Ostatnio dość*łatwo przegrywa, musiałby mocno powalczyć, żeby zrobić tutaj seta, a nie widzę na to większych szans.

Lamasine - Benneteau 2 1,28 bet365 ✅
Julien po przerwie naprawdę nieźle gra, nawet wyrównany mecz z kolbą, a wczoraj ładne lanie spuścił Fabbiano. Myślę, że to zawodnik z dobrą tenisową przeszłością, który w dodatku najlepiej czuje się na hardzie, na moje oko wartość tego kurs powinna być max 1.15. Polecam na live zagrać 2-0.

Goffin - Chung -1,5s 1,80 -4,5 2,17 unibet ✅
Pewny typ na Belga, a kurs zadziwiający, a dlatego, bo przegrał z Bagietą. Jednak David nie umię grać z Cypryjczykiem i to potwierdził, ale tutaj Koreańczyk nie ma szans i dostanie lanie ładne, polecam jeszcze handicap, też bardzo niski, osobiście bym wystawił co najmniej -5,5.

Pella - Isner 2 1,4 bet365
John przegrał bardzo pechowo mecz z Lajoviciem, John pokazał ostatnio, że na mączce wbrew pozorom potrafi grać. Serwis serwisem, ale atomowe uderzenia i gra przy siatce wygląda nieźle. Myślę, że tutaj obejdzie się bez sensacji.

Gimeno Traver - Monaco 2 1,28 + DW 0-2 1,8 bet365
Po tym co widziałem jak gra Juan Monaco z Nadalem, byłem w szoku i głębokim niedowierzaniu, pewna wygrana z Cecchinato, to dzisiaj powinien również zlać Travera, któremu braknie argumentów na takiego argentyńczyka.

I parę słów jeszcze:
Mecze z kwali dzisiaj pozostałe w Marsylii są bardzo wyrównane, a już*1,25 na Zvereva gruba przesada, +1,5s czy jakiś handicap, czy może nawet Ilhana stać na wygraną. ⛔ Bolelli z Paire to mecz typowe 50/50, bo wszystko zależy od głowy/dyspozycji Francuza. Uważałbym jeszcze na Souse, bo jakoś nie jest on dla mnie pewniakiem. Dolgo po kursie 2 z Belluccim, który ma dobry początek roku, ale jak przeciwnik stara opór i walczy, to Thomaz zawsze pierdoli okropnie, jak z Estrellą, do tego dfa lubi dorzucić. Ale nie trawię gry Ukraińca i nie ogarniam jego zachowań, więc nie powierzyłbym mu swoich pieniędzy. Dodatni handicap +4,5 na Bedene wygląda ciekawie, fog zawsze może przegrać seta albo nawet go odpuścić gładko, jest nieobliczalny, ale od jakiegoś czasu trzyma lepiej nerwy na wodzy, pewnie dużo spotkań ze specjalistą zrobiło robotę. Ale Bedene serwis ma dość niezły, w dodatku na mączce grać potrafi, może powalczyć.

Otrzymane punkty reputacji: +4
adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
Pella- Isner over 10,5 gema w 1 secie @2,0 b e t 365 ✅
Isner wiadomo potężny serwis i forheand. Mimo że to mączka może byc trudno go przełamać, w meczu z Lajovicem 2 TB. Co do Argentyńczyka to dosć dobra forma na początku sezonu mimo ostatnich porażek. Przegrał po 5 setach z Lopezem na AO w których były 4 TB, później porazka z Estrella po wyrównanym meczu i następnie z Mayerem 1:2. Również Guido potrafi dobrze zaserwować a wymianach powinien miec lekka przewagę. Kurs zachęca co grania wiec można spróbować.
Lajović - Ramos 2 @1,54 b e t 365 zwrot
Tutaj stawiam na Hiszpana dla którego korty zieme sa ulubiona nawierzchnia i doświadzenie gry na mączce powinno zadecydowac o jego zwycięstwie. Lajović po zwycięstwie z Isnerem słaby mecz z Thiemem, dużo błedów i wielokrotnie łamany. Spotkali sie ostatnio w Quito gdzie lepszy był Hiszpan wygrywając po wyrównanym meczu 6:4 7:6. Dziś liczę na łatwiejszą wygrana Ramosa.
Karlović - Smith over 10,5 gema w 1 secie @2,0 b e t 365
Obaj panowie obdarzeni bardzo dobrym podaniem, oczywiście Chorwat prawdopodobnie najlepszym w tourze. Mozna sie spodziewac dużej ilości asów. Ivo początek sezonu nie najlepszy, porażka z Vaskiem i krecz na AO. Więc czas na pierwsze zwycięstwo, młody Australijczyk na pewno łatwo nie odpuści i będzie sie starał trzymac swoje podanie i doprowadzic do tb bo to jedyna szansa na ugranie czegoś w tym meczu.
Podpisuję sie pod typami na Monaco czy Del Potro. Można jeszcze spróbowac win Belluciego lub over 21,5✅.

dystans 21

dystans

Użytkownik
Bellucci T. - Dolgopolov A. Pinnacle Sports
Bellucci T. @1,87
7:6 5:7 2:6 ⛔⛔⛔

Tak samo jak stawiałem przeciw Dolgo w Buenos Aires już w 1 rundzie co sie opłaciło, tym bardziej tak samo robię i tutaj. Co prawda Alexandr wygrał już 2 krotnie z Belluccim, ale było to na twardej nawierzchni. Tutaj warunki będzie stawiał Brazylijczyk, który nie dość, ze gra u siebie, to do tego sezon ziemny zaczął finałem w Quito. Bardzo dobry serwis, który naprawdę dużo pomaga, oraz właśnie te typowe ogranie na kortach clayowych, które w moich oczach stawia Thomaza na dużego faworyta tego spotkania. Dolgo jak to Dolgo, jest mega nieprzewidywalny i niebezpieczny wszędzie jak wiedzą wszyscy. Kiedys osiągał naprawdę dobre wyniki na ziemi, ale zmieniło się to trochę od 2012r, wtedy włąśnie przerzucił się bardziej na korty twarde. Coraz rzadziej grywał na clayu, co nie zmienia faktu, że nagle &quot;oduczył&quot; się jak się na nich gra. Sam bardzo lubię oglądac jego styl, zwłaszcza na kortach trawiastych i twardych, gdzie piłkę potrafi podkręcić do warunków ekstremalnych.

Otrzymane punkty reputacji: +1
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom