Sela - Dimitrov 0-2 -1,5s 1,54 + -4,5 1,72
unibet
Bułgara nie trzeba nikomu przedstawiać zmierzy się dzisiaj z walecznym Żydkiem - Selą. Myślę, że jeśli Dimitrov dobrze wejdzie w mecz to powinien uporać się dość*gładko, Dudi nie ma mocnego podania, przez co będzie miał kłopoty, żeby utrzymać serwis, ale na pewno za to nie można mu odmówić waleczności i poruszania się po korcie. Jeśli jednak Dima zagra dobrze to nie widzę tutaj sensacji, żeby Sela wygrał seta.
Mannarino - Jaziri -1,5s 1,78
unibet przespał 1 seta, żeby potem go gładko zlać..
Francuz zagra z Tunezyjczykiem, gdzie Adrian jak i przeciwnik lubią grę na kortach twardych. Jednak to Mannarino jest w lepszej dyspozycji, Jaziri mam wrażenie, że spuścił z tonu i jest to gracz na trochę wyższy ranking niż wskazuję. Ostatnio dość*łatwo przegrywa, musiałby mocno powalczyć, żeby zrobić tutaj seta, a nie widzę na to większych szans.
Lamasine - Benneteau 2 1,28 bet365
Julien po przerwie naprawdę nieźle gra, nawet wyrównany mecz z kolbą, a wczoraj ładne lanie spuścił Fabbiano. Myślę, że to zawodnik z dobrą tenisową przeszłością, który w dodatku najlepiej czuje się na hardzie, na moje oko wartość tego kurs powinna być max 1.15. Polecam na
live zagrać 2-0.
Goffin - Chung -1,5s 1,80 -4,5 2,17
unibet
Pewny typ na Belga, a kurs zadziwiający, a dlatego, bo przegrał z Bagietą. Jednak David nie umię grać z Cypryjczykiem i to potwierdził, ale tutaj Koreańczyk nie ma szans i dostanie lanie ładne, polecam jeszcze handicap, też bardzo niski, osobiście bym wystawił co najmniej -5,5.
Pella - Isner 2 1,4 bet365
John przegrał bardzo pechowo mecz z Lajoviciem, John pokazał ostatnio, że na mączce wbrew pozorom potrafi grać. Serwis serwisem, ale atomowe uderzenia i gra przy siatce wygląda nieźle. Myślę, że tutaj obejdzie się bez sensacji.
Gimeno Traver - Monaco 2 1,28 + DW 0-2 1,8 bet365
Po tym co widziałem jak gra Juan Monaco z Nadalem, byłem w szoku i głębokim niedowierzaniu, pewna wygrana z Cecchinato, to dzisiaj powinien również zlać Travera, któremu braknie argumentów na takiego argentyńczyka.
I parę słów jeszcze:
Mecze z kwali dzisiaj pozostałe w Marsylii są bardzo wyrównane, a już*1,25 na Zvereva gruba przesada, +1,5s czy jakiś handicap, czy może nawet Ilhana stać na wygraną.
Bolelli z Paire to mecz typowe 50/50, bo wszystko zależy od głowy/dyspozycji Francuza. Uważałbym jeszcze na Souse, bo jakoś nie jest on dla mnie pewniakiem. Dolgo po kursie 2 z Belluccim, który ma dobry początek roku, ale jak przeciwnik stara opór i walczy, to Thomaz zawsze pierdoli okropnie, jak z Estrellą, do tego dfa lubi dorzucić. Ale nie trawię gry Ukraińca i nie ogarniam jego zachowań, więc nie powierzyłbym mu swoich pieniędzy. Dodatni handicap +4,5 na Bedene wygląda ciekawie, fog zawsze może przegrać seta albo nawet go odpuścić gładko, jest nieobliczalny, ale od jakiegoś czasu trzyma lepiej nerwy na wodzy, pewnie dużo spotkań ze specjalistą zrobiło robotę. Ale Bedene serwis ma dość niezły, w dodatku na mączce grać potrafi, może powalczyć.