>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

ATP Tour - Paris 8.11-15.11.

Status
Zamknięty.
kiepski_typer 0

kiepski_typer

Użytkownik
ja myślę, że wygra Djoko i Monfils, czyli tak jak wytypowali bukmacherzy - oba mecze równe, ale minimalnie zwyciąży Serb i Francuz, jednak w tych fazach nie stawiam już nic - bo wszystko jest możliwe. kto miał odpaść - odpadł - ja co miałem zarobić, zarobiłem, a teraz to już można co najwyżej typować liczbę gemów w setach (overovo) i oglądać tenis dla przyjemności ;P

snoopdogg 369

snoopdogg

Forum VIP
Każdy się zachwyca Novakiem, że wygrał ostatni turniej w Szwajcarii i pokonał wielkiego Federera ale prawda jest taka, że Ferdek sam się pokonał. Bez formy jest dlatego Djokovic miał z nim tak łatwo. Ja lubię grę i samego zawodnika Djokovica ale myślę, że Nadal w końcu zaczyna grać to co przed kontuzją. Myślę jednak, że mecz będzie zacięty ale na korzyść Nadala który wygra ten pojedynek. Skusiłem się bo kurs 2 dawno na Hiszpana nie był.

hellraiser 636

hellraiser

Forum VIP
Stepanek - Monfils 4/6 7/5 4/6
Stepanek @ 2.20
2j
Seksowny jak narazie poczyna sobie tak naprawdę najlepiej z wszystkich bo najbardziej nie powinno mu zależeć, a jednak jest w półfinale gdzie każdy pretendent do czołowej ósemki Masters poległ szybciej niż się spodziewano i dzięki temu Radek ma teraz dużą szansę na bycie pierwszym rezerwowym w Londynie jest tylko jeden warunek musi zostać królem Paryża czyli wygrać tysięcznik na kortach Bercy. Radek pokonał tutaj już Troickiego którego odprawił na rowerze w ostatnim secie, następnie Murraya który był niewyspany po meczu z Blake&#39;iem i Czech to wykorzystał, następnie ograł, tzw chciał ograć ale DP sam zrezygnował z gry i teraz jest w półfinale nikt już mu nie przeszkadza z rywali którzy mieli szansę na Mastersa jedynie teraz są inni przeciwnicy jak Monfils który w tym turnieju pokonał Gueza, Benneteau i wczoraj Cilića Francuz jest teraz jedyną nadzieją Francuzów by poskromić Tsongę i wygrać tytuł. H2H 2-1 dla Francuza lecz jednak większą chęć gry jak dla mnie okazuję Radek który od turnieju w Wiedniu trzyma bardzo dobrą formę i jednak chyba mu zależy żeby zakończyć sezon jak najwyżej, a Monfils jak zawsze jak ma bardzo łatwo to się męczy, a jak ma trudno to wychodzi jeszcze gorzej ale ze szczęśliwym skutkiem nie sądzę by nastąpiło to dzisiaj.

C 748

crystiano07

Użytkownik
Gael Monfils - Novak Djoković @ 1:2 @ 4.10 @ Unibet
Już jutro o godzinie 15:00 w Paryżu rozpocznie się wielki finał tenisowego turnieju BNP Paribas Masters, w którym zmierzą się rozstawiony z numerem 15 Gael Monfils i rozstawiony z 3 Novak Djoković. Wielkim faworytem bukmacherów i fanów tenisa jest Serb Novak Djoković, który jest ostatnio w wybornej formie, a tydzień temu wygrał turniej w Bazylei, w którym rozprawił się z Rogerem Federerem. Ja wierzę jednak w Gaela Monfilsa, który jest nadzieją kibiców francuskich na tryumf. Kurs 1.25 na Novaka mnie jednak odstrasza i moim zdaniem najlepszym typem w tym meczu będzie postawienie dokładnego wyniku, stawiam na 2:1 dla Serba. Gael gra w Paryżu naprawdę świetnie w dwóch pierwszych rundach pokonał bez straty seta Davida Gueza i swojego rodaka Juliena Benneteau. W ćwierćfinale Monfils wygrał 2:1 z niezwykle trudnym przeciwnikiem Mario Ciliciem. W dzisiejszym półfinale Gael wygrał z Czechem Radkiem Stepankiem. Djoko w całym turnieju stracił zaledwie jednego seta. Najpierw wygrał 2:0 z Juanem Monaco, a następnie również bez straty seta pokonał Arnauda Clementa. W 1/4 finału wygrał 2:1 ze Szwedem Robinem Soderlingiem, a w półfinale wygrał z Rafaelem Nadalem. Moim zdaniem finał wygra doskonale ostatnio grający Novak Djoković, ale będący w wysokiej formie w Paryżu Gael Monfils ugra jednego seta i dobrze zaprezentuje się przed swoją gorącą francuską publicznością.

K 0

k00ky

Użytkownik
Nie wiem czy swoj typ opierasz na suchych wynikach czy tez ogladales mecze obydwu zawodnikow w tym turnieju.

Ja komplentnie nie zgadzam sie z tym co napisales. Monfils gral w sumie niezle ale jego przeciwnicy byli naprawde slabi. Stepanek mogl spokojnie wygrac to spotkanie i chyba sam 1 wie dlaczego tego nie zrobil. Gral ciagle pod siatka, mimo to Geal nie potrafil zrobic nic aby zdobyc ptk - albo uderzal prosto w niego albo w siatke lub outy. Slabiutki backhand. Ratowaly go wymiany, w ktorych byl troszke lepszy, ale pomimo tego i tak jego gra wydawala sie slaba. Serwis tez nie funkcjonuje najlepiej. Stepanek mial 0 problemow z jego odbiorem, natomiast Geal mial czesto spore z odbiorem serwisu przeciwnika. Dodatkwo brak decydujacego uderzenia. Dodac nalezy ze w 2 secie prowadzil *5-4 a ostatecznie przegral 7-5 - nie potrafil sie supic w decydujacych momentach, wiele UE z jego strony.

Z drugiej strony Djoko, ktorego gra jest fenomenalna. Idealny serwis, idealne precyzyjne uderzenia. Nadal nawet nie ruszal do 50% pilek (zagrywanych forehandem), bo byly zagrywane tak mocno i precyzyjnie w okolicach lini, ze nie bylo szans na ich odbior.

Wg mnie dzis motywacja bedzie po obu stronach wiec nie ma co pisac, ze ktos bedzie bardziej zmotywowany. Zadecyduja tu umiejetnosci.

Ja widze w tym meczu gladkie 2-0 dla djoko, dla mnie TB bedzie zaskoczeniem

1.79 pin 10/10

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom