>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ATP Tour - Montpellier, Zagrzeb & Vina del Mar, 03-09.02.2014

Status
Zamknięty.
A 93

ateo87

Użytkownik
Mannarino - Milot 1 @1.4
co tu dożo pisać Mandaryn jest pod każdym względem lepszym tenisista do tego dochodzi hala gdzie czuje sie najlepiej kurs nie powala ale do jakiegoś dubla jak znalazł

Llodra - Gicquel 1 @1.4
sytuacja jak wyżej różnica min 2 klas do tego dochodzi fakt ze Llodra broni masy punktów i fakt ze kibice zawsze go lubili dopingować w meczach bardziej niż innych Francuzów

Kenny De Schepper - Olivetti 1 @1.65
Albano psuje 2 razy więcej piłek to jego debilne bieganie co chwila do siatki nie przynosi rezultatów Kenny gra mądrzej na korcie nie popełnia aż tylu głupich błędów co jego dzisiejszy rywal możliwy tez wysoki over bo serwować obaj potrafią

widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Millot - Mannarino 1,43 Unibet✅

Zdecydowanie najlepszy bet na dzisiaj. A kurs naprawde dobry. Panów dzieli bardzo bardzo duzo. Monnarino, naprawde zrobił duże postępy i bardzo dobrze sobie radzi w turniejach ATP. Milot już zawsze zostanie zawodnikiem challanger level i od czas u do czasu u siebie zagra w gównym cyklu ATP, ale pewnie max jeden mecz w turnieju u znowu jazda w challangerach.

H2H mówi wszystko, 2:0 w ostatnich 2 latach, bo meczów z 07r nie biore pod uwage za bardzo ???? Te dwa ostatnie mecze Monnarino wygrał w sposob mega zdcydowany dzisiaj powinno być podobnie. Milot niezle sobie ostatnio radził, przedesl kwale do AO, z Andy&#39;m tez nawet momentami sie niezle pokazał, ale te 7 przgranych gemów pod rzad jak sie nie myle, chyba mowi wszystko. Dzisiaj mecz raczej do jednej bramki, Adrian melduje sie w 2r ????

Otrzymane punkty reputacji: +33
mazepa 75

mazepa

Użytkownik
I wszystko jasne. Dziękuję dobranoc ????

Pytanie do tenisowych znawców - co sądzicie o graniu dziś na Mannarino @ 1,43 , Llodrę @ 1,45 i Lajovicia @ 1,33 ? Warto coś grać w ich stronę ?
Moim zdaniem nie opłaca się grać na Lajovica po kursie 1,33, tym bardziej że gra z młodszym rodakiem, który jest po kwalifikacjach. Wygrana ze wspomnianym wyżej, w dziwnym meczu :grin: Baghdatisem, w 3 rundzie pokonał faworyzowanego Fischera (kurs na Serba w tym meczu był 3,75). Jeśli już to lepiej zagrać +1,5 seta na Krstina 1,85 Betathome, a można również cały mecz za 3,20.

blaise 2,8K

blaise

Użytkownik
W mojej opinii zdecydowanie najlepszy mecz z Francji na dziś to Herbert. Przed własną publicznością, lubi grę na hali i w takich turniejach stać go na występy na poziomie atp. Rywal to konkretny ogor. Nie patrzmy na ten wczorajszy mecz z Millotem. On kilka dni temu nie był w stanie dwukrotnie przejść 1 rundy w itfach z jakimiś lamusami i to pozostawmy jako wystarczający komentarz.
✅ 64 63

Otrzymane punkty reputacji: +5
widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Berrer - Coric +5 1,80 bet365✅

Jeszcze jeden bet mi wpadł dzisiaj w oko. Wygląda napradę dobrze. Berrer od początku roku wygląda dobrze, awans do AO porazki tylko z Lopezem i Gajowczykiem, tu również kwale przeszedł bez problemów, wiadomo rywali miał słabych, ale wyniki naprawde pewne. Niemiec ewidetnie w formie, ale buki chyba troche przesadziły. Panowie spotkali się tutaj w tamtym roku i mecz do jedej bramki 6:2 6:2, ale teraz tak na pewno nie bedzie...

Rok dla tak młodego zawodnika jak Chorwat to bardzo duzo. Wiadomo mega talent, już ma za sobą treningi z najepszymi, Nadal itp jest brany pod uwage jako ten który za kilka lat mocno namiesza w turze. Przez ten rok pokazał potecjał w futuresach, rocznik 96 i naprawde dobrze sobie poczyna, duze postepy. Wygrał juniorski US OPEN, ale i dużo zwodowych startów na poziomi futures. Na koniec sezonu wygrał nawet turnij, a ma dopiro 17 lat. To jego pierwszy start w tym sezonie wiec juz widzimy jaka motywacja,determinacja... Nie wyobrazam sobie tutaj znowu meczu do jednej bramki. Już dzisiaj młody Borna może namieszać i pokonać Niemca. Spodziewam się naprawde wyrownanego spotkania, niespodzianka bardzo mile widziana. Gdyby nie taki dobry początek sezonu Niemca grałbym tutaj naprawde odważnie... Duży sprawdzian dla młodziana, ten mecz pokaże nam jakie postepy uczynił w te 12 miesiecy, jestem pewny, że odpowiedz będzie pozytywna ????

skolsik1 1,7K

skolsik1

Użytkownik
Berrer - Coric DW 2:0 @1,50 Unibet ⛔⛔

Ja jednak stawiam na Berrera jako zdecydowanego faworyta tego pojedynku. Oglądałem jego mecze w Helibron, gdzie grał fajny tenis i dopiero Gojowczyk go pokonał. W Australii odprawił Llodre w pierwszej rundzie, a eliminacje przeszedł jak burza. Tutaj podobnie w drodze do turnieju głównego nie stracił nawet seta. Z Coricem spotkał się raz. W kwalifikacjach właśnie tutaj w Zagrzebiu i rozstrzygnął mecz szybkim 6:2 6:2. Fakt, że rok dla takiego młodego chłopaka jak Coric to dużo i z pewnością się rozwinął, ale nadal stawiam na Niemca. Nastolatek to na razie Top w turniejach rangi Futures i uważam, że główne turnieje ATP to jeszcze nie ten poziom. Kurs moim zdaniem bardzo zachęcający do grania. Pozdro

Dobry mecz,a młodemu Coricowi wróżę niezłą karierę jeśli poprawi parę elementów. Przede wszystkim brakuje uderzenia kończącego, bo czasem potrzebował dosłownie kilkunastu piłek, żeby skończyć Niemca, który z kolei pokazał nam świetny defensywny tenis. Z lepszymi przeciwnikami to jednak może nie przejść

majestro 3K

majestro

Użytkownik
Lacko L. - Struff J-L. @ 1.83 Pinnacle ✅ 6:4 6:4 Pełna kontrola nad meczem.
O Stuffie już w tym sezonie pisałem przy okazji wcześniejszych meczów. Zawodnik, który praktycznie nic nie potrafi, od paru lat stoi w miejscu albo nawet cofa się w rozwoju. Czemu w takim razie taki wysoki kurs na dużo bardziej doświadczonego i ułożonego Lacko? Jedyne wytłumaczenie to czasem marna psychika i olewcze podejście do meczów Słowaka. Ale w tym sezonie prezentuje się bardzo dobrze pod względem mentalnym, także jak nagle nie będzie jakieś wielkiej zmiany w tej sferze, to powinien to wygrać na luzie, bo jest dużo lepszym tenisistą. Lepszy serwis, lepsza gra z linii końcowej. Całkowita dominacja na korcie.
// Wpisu Widzu nawet nie komentuję bo nie wiem czy to na serio czy jakiś żart.
sam sobie przeczysz w tym zdaniu.
Nigdzie sobie nie przeczę. Jest napisane &quot;czasem z marną psychiką&quot; Jeśli dla kogoś to niedokładnie. To mogę rozwinąć do &quot;czasem pokazuje na korcie gorsze przygotowanie psychiczne z zaznaczeniem na czasem&quot;. A to nie ma nic wspólnego z tym jak ułożony jest jego tenis, bo to mam na myśli pisząc &quot;ułożony&quot; Także wszystko jest napisane z sensem i nic sobie nie zaprzecza. Także pozdrawiam.

Otrzymane punkty reputacji: +16
widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Lacko L. - Struff J-L. @ 1.83 Pinnacle
O Stuffie już w tym sezonie pisałem przy okazji wcześniejszych meczów. Zawodnik, który praktycznie nic nie potrafi, od paru lat stoi w miejscu albo nawet cofa się w rozwoju. Czemu w takim razie taki wysoki kurs na dużo bardziej doświadczonego i ułożonego Lacko? Jedyne wytłumaczenie to czasem marna psychika i olewcze podejście do meczów Słowaka. Ale w tym sezonie prezentuje się bardzo dobrze pod względem mentalnym, także jak nagle nie będzie jakieś wielkiej zmiany w tej sferze, to powinien to wygrać na luzie, bo jest dużo lepszym tenisistą. Lepszy serwis, lepsza gra z linii końcowej. Całkowita dominacja na korcie.
W szoku co ty gościu piszesz ???? Buki daja ten mecz 50 na 50 i tak jest. Ty na siłe robisz z Lacko nie wiadomo jakiego grajka itp. A chyba On sie cofa a nie Stuff. Lukas duzy potecjał, mial sobie pogrywac dobrze na poziomie ATPa a poza pojedynczymi meczami czy nawet setami nic nie gra. Na poziomie challi masa dziwnych meczy, ze słabiakami sie meczył itp. Stuff na hali mega grozny super podanie,płaska gra to na hali wielka broń i tutaj mecz pol na pol, po co na sile szukac faworyta. Spoko typuj na Lacko, ale nie rob z niego nie wiadomo jak lepszego grajka bo tak na pewno nie jest. Powodzenia,

Otrzymane punkty reputacji: +7
maite-radar 86,4K

maite-radar

Użytkownik
Davydenko/Istomin 1.4 ✅
Kontinen/Nieminen 1.36 ✅
ako 1.9 Bet365
✅✅✅
zgodnie z oczekiwaniami
Po raz drugi z mojej strony dubel na dzisiejsze batalie na kortach francuskich. Przysiężnym raczej już w pierwszej rundzie nie daję szans, Nieminena z kolegą jestem też NIEMALŻE pewnym.

naprawde uwazasz, ze to jest sensowna analiza z argumentami? - rox
Przepraszam,
ale tak krótko z prostego powodu - wychodziłem już, a mecze się zaczynały niemniej jednak chciałem zasugerować taki, bardzo pozytywny dubel który jak widać koniec końców okazał się skuteczny.

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
ułożonego Lacko? Jedyne wytłumaczenie to czasem marna psychika
Uwagi Widza potwierdzam w 100%, sam sobie przeczysz w tym zdaniu. Jest ułożony ale z marna psychiką... pięknie. Kwintesencja analiz. Akurat nie czepiam sie tu jednego typera bo kolega Majestro i tak wyroznia sie zazwyczaj na plus ale panie i panowie piszcie przynajmniej z sensem. Zaprzeczac sobie zdanie po zdaniu, niżej mamy analize do dubla 2-zdaniowa z ktorej dowiadujemy sie, że:
a/ graja we Francji
b/ &quot;Przysiężnym raczej już w pierwszej rundzie nie daję szans, Nieminena z kolegą jestem też NIEMALŻE pewnym.&quot;
Potem narzekania i lament, ze wpisy znikaja. Trudno cos takiego czytac wiec beda znikac.

applause 2,4K

applause

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis ATP Zagrzeb
Spotkanie: Brands D. - Karlovic I.
Typ: 1
Kurs: 2.00
Bukmacher: Expekt
Analiza: Kursy na Niemca lecą i lecą i to dobrze moim zdaniem, bo to on według mnie jest faworytem. Karlovic się powoli kończy, w tamtym sezonie grał słabo i w tym także, z Doha ( mimo że wygrał z Berdychem w I rundzie ) odpadł po słabym meczu z Brownem, a z AO dostał baty od rodaka Dodiga 3:0. Brandsa los nie rozpieszcza, dopiero miesiąc sezonu a już grał w Doha z Davydenko i Ferrerem, oba mecze wygrał i grał świetnie, potem odpadł z Monfilsem ale to nic dziwnego kto pamięta jaką formę miał Monfils w Doha. Z AO odpadł po fenomenalnym meczu przegranym 3:2 Simonem. Te jego spotkania uświadamiają mnie tylko że Brands jest obecnie dużo lepszy o Karlovica. Warto wspomnieć że rok temu temu Ivo przegrał w drugiej rundzie tutaj więc ściany za bardzo mu nie pomagają. I jako ciekawostkę powiem że w 2011 spotkali się tutaj w Zagrzebiu i wygrał Brands 2:1 Początek spotkania o 18.30, tak jest zaplanowany ten mecz.
⛔ To był jednak zły pomysł zaufać Niemcowi 7-6 5-7 6-7 ⛔

rogerfede93 30,1K

rogerfede93

Użytkownik
Daniel Brands vs Ivo Karlovic 1-2
Daniel Brands wygra 2-0
3,20 Bet365

Zgadzam się z poprzednikiem. Typ jednak bardziej szalony. Obaj zawodnicy lubią korty twarde-halowe. Ich styl gry idealnie pasuje do właśnie tej
nawierzchni. W moim odczuciu faworytem jest tutaj Brands. Niemiec znakomicie rozpoczął sezon w Doha. Podczas AO stoczył niezwykle wyrównany bój ze Simonem,który jednak przegrał. Karlovic rozegrał ledwie 3 spotkania w tym roku. Wygrana z
Berdychem mogła dawać nadzieję,że forma jest wysoka. Szybko jednak najpierw Brown,a potem podczas AO Dodig sprowadzili Chorwata na ziemie. Atut obu to przede wszystkim serwis. Przewagą Daniela na pewno jest poruszanie się po korcie,praca nóg i większa dynamika uderzeń. Często mało sprawny Ivo będzie spóźniony,a to od razu przełoży się na jego
grę. Więcej argumentów po stronie
Niemca,bo prócz podania,na pewno forhend i całkiem przyzwoity jedno ręczny bekhend.Gra Chorwata to tylko serwis i jeżeli się przydarzy,że będzie on słabo funkcjonował to jego gra straci bardzo wiele na wartości. Mogą się zdarzyć nawet dwa tie-breaki. Mam nadzieję,że oba sety
wygra Brands.

madman 16,1K

madman

Użytkownik
Brands - Karlovic 2.00 bet365 5/10

Kolege popiera powyżej. Dlaczego?

Brands według mnie to bardzo ciekawy tenisista, poprawiający się, nazwijmy to - rokujący. Przede wszystkim dobry serwis, fh, poruszanie się po korcie nie złe, co natomiast ma średnio wspólnego z Karloviciem. Oczywiście wszyscy znamy Iva i wiemy, że będzie walił tutaj as za asem, ale jeśli będzie wdawał się w dłuższe wymiany z Niemcem, to mogą być problemy, dlatego oczekuję, że będzie to spotkanie to przełamania, Niemiec złamie Chorwata i jakoś to pójdzie.

Nie mówię, że będzie to łatwy mecz, ale Chorwat powinien &quot;pęknąć&quot; z czasem i oddać grę Niemcowy, który bardziej mi na halę pasuję, a Ivo zawsze najlepiej czuł się na kortach twardych otwartych, niż zamkniętych na hali.

Kursy zdecydowanie w stronę Brandsa, do wzięcia.

ziarnoo 2,8K

ziarnoo

Użytkownik
Daniel - Thomaz Bellucci
1(+4gems) @ 2.29 Pinnacle Sports
1 @ 5.28 Betfair

W pierwszej rundzie tenisowego turnieju rozgrywanego na ziemnych kortach w Chile Japończyk Taro Daniel, zajmujący 226.e miejsce w rankingu ATP zmierzy się Thomazem Bellucci, który obecnie sklasyfikowany jest na 125.ej pozycji. To drugie starcie pomiędzy tymi zawodnikami, a pierwsze, które odbyło się niespełna miesiąc temu podczas Australian Open wygrał Brazylijczyk 7-5,6-2. Bardzo szybko pojawiła się doskonała okazja do rewanżu dla młodszego o prawie 7 lat tenisisty z Kraju Kwitnącej Wiśni. Bellucci po kompletnie nieudanym sezonie 2013 próbuje wrócić do optymalnej formy, jednak wyniki póki co nie powalają na kolana - ostatnio wymęczone zwycięstwo z Bagnisem obrazuje, że Thomaz nie spisuję się najlepiej. Za to Daniel pokonał w kwalifikacjach faworyzowanych rywali m.in. Melzera i Ribe obu po 2-0 i takie wyniki napawaja optymizmem przed kolejnym starciem. Sądzę, że bardzo realna jest wygrana Japończyka, a handi zagrane przeze mnie powinno zostać pokryte bez problemu.

✅ 6-3,6-3

Otrzymane punkty reputacji: +9
dx2 332,5K

dx2

Użytkownik
Kavcic-Sijsling 1 @2.5
Jutro nie bedzie wiele czasu na analizy, a jak widze ten kurs to naprawde mnie zacheca do grania. Blaz Kavcic to nie jest gracz walacy serwisem na lewo czy prawo, ale od strony technicznej bardzo dobry grajek. Sloweniec gra tutaj co roku, rok temu doszedl do 3 rundy i zagral bardzo dobry mecz z triumfujacym Cilicem. Sijsling dobry gracz halowy, tez z doswiadczeniem w tym turnieju, ale u przy silowym tenisie Holendra brakuje techniki jednak. Zreszta widze bukom tez przy tym meczu odwala. Najpierw kursy na Sijslinga w okolicach 1.4, pozniej spadki na Holendra, ze niby Sijsling wiekszym faworytem,a teraz mamy wzrosty i granice okolo 1.5. Kavcic zreszta bardzo dobrze gral w Australii w Sydney, gdzie przeszedl kwalifikacje orazosiagnal 2 runde przegrywajac w 3 setach z finalista Bernie Tomicem. Na Australian Open ogral Stepanka, ale pozniej czekal Federer wiec tutaj Kavcic wygrac nie mogl. Jeszcze Blaz pomogl Slowenii ograc Portugalie w Davis Cupie, wygrywajac debla oraz 2 mecze singlowe (w tym pieczetujaca wygrana nad Joao Sousa). Na pewno tez Kavcic bedzie sie cieszyc wiekszym wsparciem chorwackiej publicznosci. Uwazam, ze moze tu Sloweniec wygrac, wiec przy tak zachecajacym kursie stawiam na Blazeja.

applause 2,4K

applause

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis ATP Zagrzeb
Spotkanie: Kavcic B. - Sijsling I.
Typ: 1
Kurs: 2,50
Bukmacher: Expekt

Analiza: Ucieszyłem się gdy zobaczyłem taki kurs, na Kavcica. Według mnie spotkanie 50/50, a nawet z nieznaczną przewagą Kavcica. Blaz gra w tym sezonie fenomenalnie, wyjątkiem była wpadka w Heilbronn z Arnaboldim, chociaż trzeba przyznać że Włoch grał wtedy świetnie. Do rzeczy, oprócz tego meczu przegrał w tym sezonie 3 mecze, ale za to z kim: Federer, Tomic i będący ostatnio w świetnej formie Gojowczyk. To można mu wybaczyć. O Sijslingu mało co wiemy w tym sezonie, do turnieju w Heilbronn grał słabiutko, w Niemczech rozegrał 3 przyzwoite mecze, ale mimo wszystko na rozpędzonego Kavcica powinno to nie wystarczyć, a już na pewno po takim kursie wypada zagrać. Gorąco polecam!

G 2,2K

gawronix

Użytkownik
Co do meczu Brandsa to odradzam granie na niego kiedykolwiek i pograłem Karlovica, który ostatnimi czasy nawet przetrzymuje jakiekolwiek wymiany, Brands potrafi wygrać z Ferrerem i zagrać niczym amator z ITF np tak wyglądał jego mecz z Monfilsem.

Popieram typ na Kavcica,większość użytkowników fajnie opisała to spotkanie i ja się pod tym podpisuje ze swojej strony dodam że w obecnym sezonie prezentuje się bardzo dobrze, udany puchar Davisa i ten typ traktuje jako lokatę, Sijsling drewno bez techniki jak serwis nie siądzie to popełnia banalne błędy,oglądałem go w finale z Gojowczykiem i wyglądał bardzo blado, Słoweniec typ rzemieślnika ale potrafi skończyć nie zdziwię się jak wygra 2:0.

Typ Kavcic 2,50 Toto Mix⛔⛔⛔

Jan Hajek-Daniel Evans Typ 2 1,70 Toto Mix✅✅✅

Czech który najlepiej czuje się na mączce, kontra Brytyjczyk z fantazją grający bardzo technicznie preferujący szybkie nawierzchnie, serwis może nie powala ale ma na swoim rozkładzie kilku ciekawych grajków bardzo udane US OPEN, dobra gra slajsem częste wypady pod siatkę, natomiast Hajek typ rzemieślnika, perfekcjonista w swoim fachu dosyć groźnie usypia rywala i rozrzuca po korcie, moim zdaniem na tej nawierzchni będzie po prostu za szybko dla niego co Brytyjczyk z pewnością wykorzysta.

Andrey Golubev-Victor Hanescu Typ 1 1,85✅✅✅ Toto Mix

Moim zdaniem dosyć pewny typ widząc forme Kazacha bardzo dobre występy na Pucharze Davisa, jego ulubiona nawierzchnia to oczywiście hala, mocny serwis częsta gra slajsem i bardzo groźny 1bh, Victor Hanescu to typowy gracz na czerwoną mączke lecz potrafi zaskoczyć też na szybkich nawierzchniach, ostatnio nie grzeszy formą widać po wynikach przegrana z Marchenką chluby mu nie przynosi,nawierzchnia zdecydowanie na plus dla Kazacha + obecna forma, moim zdaniem będzie to gładkie zwycięstwo Golubeva.

Dudi Sela-Lukas Rosol Typ 1 2,30 Toto Mix✅✅✅

Lukas Rosol, hmmm o jego przegranych meczach które powinien wygrać powinno się napisać książkę, gracz totalnie bez psychiki, niezły serwis potrafi skończyć forhendem,obecny sezon nieudany dla obu tenisistów, na dodatek przegrana Rosola z Sijslingiem kilka dni temu mówi sama za siebie,Czech pod formą, po drugiej stronie Dudi Sela który moim zdaniem jest lepszym tenisistą niż &quot;Rosół&quot; i widzę wielkie value w tym spotkaniu, na pewno nie zagram na Czecha gdy jest faworytem dla mnie typowe 50/50 więc pobieram wyższy kurs.

mad3rs 2,6K

mad3rs

Użytkownik
Igor Silsjing wygra @ 1,53 Bet365 ✅
Pierwsza runda turnieju PGZ w Zagrzebiu. Pojedynek dwóch ogranych graczy na arenie ATP. Typuję w tym meczu wyższość Igora Sijslinga nad Blazem Kavciciem, głownie ze względu na nawierzchnię. Nie od dziś wiadomo, że Igor zdecydowanie najlepiej czuje się w hali.
Sezon 2014 lepiej zaczął chyba Kavcić, 1/8 finału w Sydney, druga runda w Melbourne, podczas Australian Open, następnie, słaby występ halowy w Heilbronn, gdzie uległ bardzo przeciętnemu Włochowi, Arnaboldiemu. Na przełomie stycznia i lutego dobry występ podczas Davis Cupu, gdzie wygrał dwa mecze z Sousą i Eliasem. Hala to nie jest miejsce gdzie lubi i potrafi grać Słoweniec. Bardzo rzadko wybiera się na turnieje halowe, czemu się nie dziwię bo styl gry zupełnie nie pasuje do nawierzchni halowych.
Igor Sijsling stworzony do gry w hali, świetny serwis, do tego bardzo często grana akcja serve &amp; volley. Bardzo dużo w jego grze zależy od &quot;dyspozycji&quot; backhandu, który albo potrafi siać spustoszenie albo jest dostarczycielem punktów dla rywala. W tym roku Holender zaliczył już jeden finał halowy, podczas Challengera w Heilbronn uległ będącemu wtedy w świetnej formie Gojowczykowi.
Bardzo dużo osób próbuje typować w tym meczu zwycięstwo Kavcicia czego osobiście nie potrafię zrozumieć. Technicznie grający Kavcić moze mieć ogromne problemy w meczu z próbującym bardzo szybko kończyć wymiany Sijslingiem. Warto grać razem z Holendrem.
Rojer / Tecau wygrają @ 1,44 Bet365 ✅
1/8 turnieju deblowego rozgrywanego w Zagrzebiu przy okazji PBZ Zagreb Indoors. Kto wygra ten mecz? Jak dla mnie sprawa wygląda bardzo jasno, Rojer z Tecau próbują wspólnej gry od tego sezonu, najpierw bardzo pechowo trafili w Brisbane na parę Federer / Mahut, w Sydney również nie mieli szczęścia, po trzech setach ulegli parze Bopanna/Quershi. Podczas Australian Open wygrali swoje pierwsze wspólne spotkanie z Gabashvillim i Kukushkinem. Dobrego byłoby na tyle bo już w drugiej rundzie ulegli parze Bhambri / Venus.
Dwa Niemcy czyli Becker i Brands to nie są nawet przeciętni debliści na poziom rozgrywkowy ATP. Grali ze sobą dwukrotnie, wygrali jeden mecz w 2009 roku i to byłoby na tyle. W pojedynkę również kiepsko, gra deblowa to nie jest zdecydowanie ich miejsce, chyba, że na poziomie Challenger co jakiś czas pojawią się z dobrym wynikiem, jednak na pewno nie jest to hala. Hala to przekleństwo ich gry deblowej, Brands całkiem nieźle w deblu radzi sobie na nawierzchni ziemnej.
Jestem pewny, że Rojer i Tecau powoli się ze sobą zgrywają, nie jest to para sklejka na turniej, dwa tylko wiążą ze sobą nadzieję na cały sezon. Becker i Brands grają tutaj tylko z jednym mottem: A nóż, widelec się uda, może trafimy na słabszą parę i wyjdzie coś z tego fajnego. Tym razem para bardzo wymagająca, kurs bardzo, bardzo przyjemny, nie pozostaje nic tylko korzystać!

Otrzymane punkty reputacji: +56
dzipkis 897

dzipkis

Użytkownik
Berrer/Haas - Stakhovsky/Youzhny
Kolejne pytanie do znawców - nie uważacie, że kurs na parę Stakhovsky/Youzhny jest dosyć kuszący ? Panowie grają ze sobą już parę ładnych lat więc o zgranie nie musimy się martwić. Jedyną kwestią pozostaje forma obu zawodników. Po drugiej stronie siatki para Berrer/Haas, którzy rozegrali ze sobą zaledwie 4 spotkania z czego ostatnie spotkanie rozegrali 2,5 roku temu. W tych 4 spotkaniach zanotowali bilans 2 zwycięstw i 2 porażek więc szału nie ma. Kurs oraz umiejętności kuszą żeby zagrać na parę Ukraińsko-Rosyjską jednak zanim to zagram prosiłbym o opinię znawców.
Stakhovsky/Youzhny @ 1,72 ✅ 7:6 6:3
bet365
EDIT : A jednak miałem rację ????

swanidius 280

swanidius

Użytkownik
Tobias Kamke - Joao Sousa​

W tej parze widze faworyta po dobrym kursie. Osobiscie przypatruje sie Niemcowi od jakiegos czasu i budzi we mnie podziw jak mimo słabych warunkow fizycznych (ATP 178cm 74kg) posiada skuteczny i wygrywający serwis na którym opiera swoją grę i myśle że w tym meczu może byc to przewaga ktora zdecyduje. Ograny w ATP czesto przechodzi pierwsze fazy turnieju jednak pozniej nie wystarcza. Widzac po drugiej stronie siatki Portugalczyka który momentem świetnie się objawił, niestety w końcowce roku słabsze wyniki, porażki w 1 rundach kolejno w Paryżu, Doha, Sydney i Australii (nie grał turniejowo od końća października do momentu powrotu do Doha. W tym samym turnieju zagral Kamke ktory po zacietym meczu i urwaniu seta przegrał z Nadalem w zwiazku z tym stawiam na lepsze przygotowanie brak przerw, ciaglosc treningow i stabilnosc po stronie Niemca który jest niewygodnym przeciwnikiem a w tym meczu stawiam ze umiejetnosci tez beda po jego stronie mimo ze przegral z nim na ziemi revenge!

Nieminen - Nedovyesov​

Tutaj stawiam na doswiadczonego lewusa. Poziom ATP to juz ma we krwi jest tak stabilny ze zawsze gra to samo rzadko kiedy wchodzi na wyzyny rzadko gra slabo co w tenisie gwarantuje odpowiednie rezultaty. Nedovyesova ogladalem w szczecinie i nie zrobil na mnie wrazenia gdzie przebijaniem mozna sie wybic, natomiast tu na hardzie warunki beda za Jarkko. Po przerwie swiatecznej jak widac nie moze wrocic do lepszej formy, wyniki sa slabsze presja wieksza i w tym meczu nie sadze aby to pomoglo. Nie widzialem jednego nazwiska ktore pokonal a cos znaczy w ATP natomiast FIN juz troche nabroił w tym tourze jest solidniejszy i powinien to ogarnac szybko, dosyc maly kurs ale do dubelka tripla w sam raz.

Gael Monfils - Łukasz Kubot​

No i nasz Łukasz po sukcesie w Australii bedzie chcial ciagnac sukces ile sie da niestety na drodze singlowej staje bardzo trudny gracz. O Ile Monfils do tej pory od lat budzi odczucie pajacowania od jakiegos czasu poprawil swoje podejscie (jescze wiecej pracy potrzeba do mistrza ale powolutku) dobrze popracowal i przygotował sie do sezonu w Australii bylo widac moc (niestety Nadal to inna karta gry w tenisa) gra u siebie, mysle ze za wszelka cene bedzie chcial ten rok zrobic swoim najlpeszym dla mnie faworyt tego turnieju (wygra on albo Janowicz ???? )

Roger Vasselin - Michal Przysiezny​

Michał forma dramat, słabe wyniki brak pewnosci cos przydarzyl sie czarny okres ale dzisiaj przeciwnik wcale nie latwy do przejscia tej zlej passy. Roger dosc rowny przechodzi pierwsze rundy dosc przewidywalny jesli chodzi o forme co innego Polak ktory jak wiemy albo i nie lubi balangowac jak malo kto i chyba zwiedzil wszystkie agentury w Warszawie ???? mysle ze malymi kroczkami bedzie schodzil z kortu bo motywacji za duzo to nie ma a to czynnik determinujacy aby radzic sobie w tourze nie mowiac co robic aby wygrywac, w tej chwili za slaby musi nad soba popracowac, Vasselin gra u siebie i stawiam na niego nie widac u niego przestojow w karierze notuje high rank nr38 ale mysle ze stac go na dostanie sie do 20...

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom