>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ATP Tour - Monte Carlo 11.04-17.04.2016

Status
Zamknięty.
aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Jutro w wielu meczach widzę &quot;niespodzianki&quot;.
Ja to Wam radzę nawet nie zastanawiać się czy dokładać do swoich taśm kursy rzędu 1,10 kogoś kto nie grał od dobrych 2 miesięcy, leczył kontuzję. Takie zakłady moim zdaniem nie mają większej wartości.
Haase R. - Dzumhur D.
Haase R. ::: 2,85 ::: 1/3 ⛔

Dzumhur niby ma dopiero 23 lata, w tym sezonie gra całkiem nieźle, tutaj wystartował od kwalifikacji, ma na koncie już dwa zwycięstwa. Wiele wskazuje w tym meczu na niego, ale nadal mi tu czegoś brak. Brak doświadczenia? Być może. Kursy poleciały na niego niezwykle w dół, a to kończy się niezwykle różnie, chociaż do jutra jeszcze wiele się w tej kwestii może zmienić.
Haase czasami potrafi zagrać dobry mecz, ale taki naprawdę dobry gdzie walczy z kimś z czołówki rankingu. Uważam, że w tym sezonie w wielu turniejach miał pecha do losowania i trafiał szybko na kogoś dobrego, dlatego też zaliczył tak wiele porażek, a dokładnie to 8. Myślę, że w tym meczu wcale nie jest bez szans, w następnej rundzie czeka głodny sukcesu finalista z przed roku Berdych.

Wynik: 2:6 0:6

tie-break 7,2K

tie-break

Użytkownik
Karlovic Ivo - Sousa Joao
1 handicap +1.5 seta, Pinnacle Sports 1.93
3:6, 6:7 ⛔
Szkoda tych brejków w pierwszym secie...
Faworytem w tym spotkaniu jest Portugalczyk z 34 miejsca ATP. Joao w tym roku wygrał tylko 4 mecze i 10 przegrał więc jego forma jak na razie wyborna nie jest. Przegrywał z Bemelemansem, Haase, Delbonisem czy ostatnio.z Baginsem już na clayu w dwóch setach. Ci rywale byli całkowicie w jego zasięgu a mimo wszystko przegrywał. Teraz zaczynaa się jego ulubiona pora czyli gra na kortach ziemnych. Sousa potrafi grać pod dachem na szybkich kortach...czyli połączenie szybkości i dynamiki z regularnością i precyzją daje nam znakomite połączenie. Tylko w tym sezonie jakoś jedno i drugie nie funkcjonuje.
Jego rywalem będzie już 37 letni doktor Ivo Karlovic. Chorwat mimo, że tyle lat na karku to znajduje się na 30 miejscu ATP co moim zdaniem jest fenomenem. W tym roku rozegrał 4 mecze i nie wygrał ani jednego, co gorsza dwa razy kreczował. W tamtym roku Ivo na clauy wiele nie osiągnął ale dwa lata temu tak! Pokonał Carreno Bustę, Kamke, Monaco, Vesleya czy Dimitrova w trzech setach, w pierwszej rundzie French Open. Karlovic który mierzy 208 cm czy nawet więcej bez serwisu jest jak dziecko w mgle, wiele nie zdziała. Wiadomo, że nie jest dobrym defensorem, nie porusza się jak kot na korcie. Tutaj jeśli nie będzie dobrze posyłal slajsow z zamiarem biegania do siatki to rywal będzie go mijał, bo wiadomo iż na clauy ma się więcej czasu na ustawienie. Ale załóżmy, że serwis będzie mu siedział, rywal będzie wygrywał swoje gemy również i dojdziemy do tie breakow....? Moim zdaniem taki scenariusz jest bardzo prawdopodobny, że Ivi urwie seta właśnie w taju. Tym bardziej, że Panowie nigdy ze sobą nie grali i dla Portugalczyka serwis Karlovica będzie pewnie szokiem. Jeśli maszyna do serwowania jest zdrowa to powinna urwać seta i tak też stawiam. Pisane z tel, wybaczcie za błędy ;)

fredthered92 548

fredthered92

Użytkownik
Witam wszystkich ponownie! Wracam do podawania typów po dłuższej przerwie.
Gilles Simon v Grigor Dimitrov
Over 23 gemów @1.96

Mecz 50/50, w bezpośrednich meczach prowadzi Simon 4:1, ale to Dimitrov wyszedł zwycięsko z ich ostatniego starcia w Brisbane (2016). Dzisiaj grają jednak na clayu, Gilles będzie mocno wspierany przez publiczność i głodny rewanżu. Francuz poprawił ostatnio swoją grę, jednak dobry (lepszy) bilans (15/7) posiada również Dimitrov. Dwoje ambitnych zawodników, forma może nieco po stronie Bułgara, ale to Simon gra dzisiaj &quot;u siebie&quot;. Bardzo prawdopodobne 3 sety co równa się pokryciu 23 gemów.
Fabio Fognini v Paolo Lorenzi
Fognini @1.5

Wczoraj grali jako partnerzy deblowi, dzisiaj zagrają przeciwko sobie. Myślę, że nie ma tutaj dużego znaczenia, że Fabio miał dłuższą przerwę w grze. A może inaczej - dla Fogniniego to nawet lepiej bo głód gry powinien sprawić, że nie będzie pajacował. Z resztą powinien być zmotywowany by pokonać swojego rodaka i po raz kolejny mu udowodnić, że jest lepszym tenisistą (4:0 bilans). Nie lekceważę Lorenziego - gra na prawdę solidnie w tym roku, ale uważam, że Fognini jest po prostu o kilka klas lepszym zawodnikiem i to wystarczy, żeby wygrał.
Proszę dopisać bukmachera./Macko18

Otrzymane punkty reputacji: +36
wilku141 190

wilku141

Użytkownik
Vardasco-Delbonis : 2 1,70 Unibet
Dzisiaj w Monte Carlo dojdzie do ciekawego pojedynku pomiędzy sklasyfikowanym na 88 miejscu w rankingu ATP hiszpanem Vardasco, a znajdującym się na 36 miejscu argentynćzykiem Delbonisem.Główne argumenty przemawiające za Delbonisem to po pierwsze to iż Fernando za bardzo nie lubi grać na mączce.W tym roku bilans 1:2 natomiast w tamtym roku 9:9 o czymś świadczą.Delbonis w tamtym roku na mączce 33:13 a w tym roku już 8:3 i w sumie na tym mógłbym skończyć.Trzeba jeszcze wspomnieć o formie zawodników.Delbonis jest świerzo po wygraniu turnieju w Marrakeszu gdzie ograł Corica, Carreno-Bustę czy Montanesa i w całym turnieju nie stracił nawet seta!Hiszpan natomiast formą nie grzeszy...ostatnio przegrał na ziemi nawet z Bagietą, który do wirtuozów w grze na ziemi nie należy.Wszystko wskazuje na to że Delbonis to wygra i ja wchodzę w taki zakłąd śmiało ;)

Otrzymane punkty reputacji: +36
aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
David Ferrer wycofał się z Monte Carlo, zastąpi go Marcel Granollers.
Tak jak pisałem.
Zapewne Hiszpanie o tym wiedzieli i doszło do...
MacieqLeo dostajesz pstryczka w nos ;)!
Ok reasumujac.....LL zawsze losuja z najwyzej rozstawionych. Wyjatkiem jest jesli wycofa sie gracz rozstawiony , ktory ma wolny los w pierwszej rundzie , i zaczyna od drugiej....wtedy wskakuje bez losowania gracz najwyzej rozstawiony w kwalach....
Tak.....tu masz racje Granollers wiedzial , ze Ferrer sie wycofa i bedzie mial pewne miejsce w 2 rundzie
@Edit: Pogmatwane to wszystko ???? .

marylka 5,4K

marylka

Użytkownik
lionel21 191

lionel21

Użytkownik
Vardasco-Delbonis : 2 1,70 Unibet
Dzisiaj w Monte Carlo dojdzie do ciekawego pojedynku pomiędzy sklasyfikowanym na 88 miejscu w rankingu ATP hiszpanem Vardasco, a znajdującym się na 36 miejscu argentynćzykiem Delbonisem.Główne argumenty przemawiające za Delbonisem to po pierwsze to iż Fernando za bardzo nie lubi grać na mączce.W tym roku bilans 1:2 natomiast w tamtym roku 9:9 o czymś świadczą.Delbonis w tamtym roku na mączce 33:13 a w tym roku już 8:3 i w sumie na tym mógłbym skończyć.Trzeba jeszcze wspomnieć o formie zawodników.Delbonis jest świerzo po wygraniu turnieju w Marrakeszu gdzie ograł Corica, Carreno-Bustę czy Montanesa i w całym turnieju nie stracił nawet seta!Hiszpan natomiast formą nie grzeszy...ostatnio przegrał na ziemi nawet z Bagietą, który do wirtuozów w grze na ziemi nie należy.Wszystko wskazuje na to że Delbonis to wygra i ja wchodzę w taki zakłąd śmiało ;)
A ja wchodzę śmiało w Verdasco. Sorry, ale kto to jest teraz Montanes, kiedyś grał naprawdę super, ale teraz to nie odgrywa żadnej roli w tourze. Coriciowi też brakuje sporo do miana bardzo dobrego gracza na kortach ziemnych. Z pewnością Verdasco jest lepszy niż wszyscy tutaj wymienieni zawodnicy. Dodatkowo na jego korzyść działa fakt, że miał więcej czasu żeby się przygotować, gra tu debla z Nadalem, a Delbonis był jeszcze 2 dni temu w Maroko, gdzie grał finał. Nowe warunki, mało czasu na regenerację i w sumie mało sprzyjająca mu nawierzchnia (w Monte Carlo nigdy nie grał dobrze, w 2014 roku przegrał z Lu, który był sporym underdogiem - kurs ok 5). Kursy na pewno wystawione nieadekwatnie i stawiam na Verdasco, który w tym sezonie zaczął grać na swoim niezłym poziomie, 3 runda w Indian Wells i Miami, kolejny dobry wynik w Mastersie może go znacznie podbudować. A jak Delbonis przegra to nic się nie stanie, pewnie sam niewiele oczekuje po tym turnieju.
Verdasco @ 2,2

amadeuszmozart 522

amadeuszmozart

Użytkownik
A ja wchodzę śmiało w Verdasco. Sorry, ale kto to jest teraz Montanes, kiedyś grał naprawdę super, ale teraz to nie odgrywa żadnej roli w tourze. Coriciowi też brakuje sporo do miana bardzo dobrego gracza na kortach ziemnych. Z pewnością Verdasco jest lepszy niż wszyscy tutaj wymienieni zawodnicy. Dodatkowo na jego korzyść działa fakt, że miał więcej czasu żeby się przygotować, gra tu debla z Nadalem, a Delbonis był jeszcze 2 dni temu w Maroko, gdzie grał finał. Nowe warunki, mało czasu na regenerację i w sumie mało sprzyjająca mu nawierzchnia (w Monte Carlo nigdy nie grał dobrze, w 2014 roku przegrał z Lu, który był sporym underdogiem - kurs ok 5). Kursy na pewno wystawione nieadekwatnie i stawiam na Verdasco, który w tym sezonie zaczął grać na swoim niezłym poziomie, 3 runda w Indian Wells i Miami, kolejny dobry wynik w Mastersie może go znacznie podbudować. A jak Delbonis przegra to nic się nie stanie, pewnie sam niewiele oczekuje po tym turnieju.
Verdasco @ 2,2
Montanes był w gazie na tym turnieju, wygrał ze Skugorem, z Gimeno (który własnie zrobił seta z Cuevasem), rozwalił Bagnisa, nawet z Delbo powalczył. Delbonis ma bardzo nieprzyjemny tenis moim zdaniem, mocny wyrzucający serw do rogu, i ten jego forehand grany z dołu niewiadomo gdzie zagra. Po za tą wpadką*z Almagro jak w 3 secie przegrał jakoś*z 1-3 czy 1-4. To ostatnio gra mega solidnie.
Uwierz mi, że Verdasco to już tylko nazwisko. On wydaje się, że gra dobrze, że ma forme, a potem potrafi przegrać śmiesznie mecz. Patrz z Beckerem na RG. Verdasco wyrzuca na pewno więcej, on jedynie potrafi się spiąć na Nadala..
Delbonis w obecnej formie wygra.
1,61 bet365 ⛔

lionel21 191

lionel21

Użytkownik
Montanes był w gazie na tym turnieju, wygrał ze Skugorem, z Gimeno (który własnie zrobił seta z Cuevasem), rozwalił Bagnisa, nawet z Delbo powalczył. Delbonis ma bardzo nieprzyjemny tenis moim zdaniem, mocny wyrzucający serw do rogu, i ten jego forehand grany z dołu niewiadomo gdzie zagra. Po za tą wpadką*z Almagro jak w 3 secie przegrał jakoś*z 1-3 czy 1-4. To ostatnio gra mega solidnie.
Uwierz mi, że Verdasco to już tylko nazwisko. On wydaje się, że gra dobrze, że ma forme, a potem potrafi przegrać śmiesznie mecz. Patrz z Beckerem na RG. Verdasco wyrzuca na pewno więcej, on jedynie potrafi się spiąć na Nadala..
Delbonis w obecnej formie wygra.
1,61 bet365
Woow, wygrał ze 148. rakietą świata, jest forma! A Bagnis to gdzie powędrował po tej porażce? Na kwale do Monte Carlo ???? Co do Delbonisa to ja nie przeczę, że on gra bardzo dobrze, ma duży potencjał i możliwości do gry na cegle, ale nie szalejmy, kurs 1,61 po wygranym dwa dni temu turnieju? Na pewno bym nie wszedł, no ale zobaczymy. Mam nadzieję, że zeszło z niego powietrze ????

Otrzymane punkty reputacji: +2
maykixd 1,7K

maykixd

Użytkownik
Kolba @2.75 b365⛔⛔ niestety zabraklo troche jajek, ale over pokryty.
jak dla mnie value dnia, otoz jak wiemy Stan jest znakomitym tenisista, z tym, ze ma problemy z motywacja, koncentracja i wieloma innymi czynnikami poza sportowymi, jak gra z ogorkiem, ktory nie jest w stanie tego wykorzystac to wygrywa, ale tutaj nie mamy ogorka, tylko doswiadczonego wyjadacza z Niemiec, ktory jezeli Stan zacznie swirowac to wykorzysta na 100%, dla mnie mecz 50/50, wiec value ogromne, ew mozna pograc jakis over oraz dw 2:1 Kolba, zdaje sobie sprawe, ze jezeli Stasiek odpali to nie bedzie co zbierac, ale ile razy na 10 meczow on odpala? 2? 3? - i tu chyba przesadzilem, dawno go nie widzialem w porzadnej formie, natomiast Niemiec musi brac co mu w rece wpada, bo blizej niz dalej do konca jego kariery, a szkoda, bo bardzo ladny tenis gra... ;)

CO JAK CO ALE CZECH SIE POPISAL ????

ahmedinho 321

ahmedinho

Użytkownik
Czy ja wiem, czy takie value? Widziałem na jakieś stronce tenisowej wywiad ze Stasiem ostatnio i mówił między innymi, że MC to jego ulubiony masters, nie sądzę by tu odpuszczał czy zlewał. Oczywiście to zawsze Stan &quot;Pan z warzywniaka&quot; Wawrinka i jego forma jest jaka jest, a wyniki też mówiąc delikatnie nie powalają i możesz mieć rację. Jednak myślę, że Stach ogarnie Kolbę.

ale na takie turnieje jak ten mobilizacji mu nie zabraknie a wtedy o wynik można być spokojnym.
no rzeczywiście, ostatnie dwa mastersy są tego świetnym przykładem :]
zobacz kiedy odpadał, mimo, że to przecież też były mastersy i mobilizacji nie powinno mu tam brakować.

fredthered92 548

fredthered92

Użytkownik
Daniel Taro v Dominic Thiem
Thiem -1.5 seta @1.44

Kurs może niezbyt okazały, ale jak dla mnie jeden z pewniejszych typów dzisiejszego dnia. Japończyk to zupełnie nie ten poziom, nawet biorąc pod uwagę, że clay to jego ulubiona nawierzchnia. Thiem w poprzedniej rundzie walczył nie tylko ze świetnie grającym Struffem, ale też z bólem - godzinę przed meczem lekarze wycinali mu cystę pomiędzy palcami u stopy. Mając takie przeciwności losu za sobą ten piekielnie zdolny chłopak z Austrii będzie chciał jak najszybciej doprowadzić mecz z Danielem do końca. Moim zdaniem szybkie 2:0 dla Thiema.
Paolo Lorenzi v Gael Monfils
Monfils -1.5 seta @1.42

Do typu powyżej dorzucamy Monfilsa również bez straty seta w meczu z Włochem Lorenzim. Przyznam, że nie oglądałem wczorajszego kabaretu Fognini v Lorenzi, ale to musiało być widowisko godne pożałowania. Gael w ubiegły roku zagrał tu półfinał, po drodze pokonując m.in Dimitrova i samego Federera. Francuzi uwielbiają swojego Monfa i myślę, że publika poniesie go tutaj po spokojne 2:0 w setach nad przeciętnym Lorenzim.
AKO: 2.04 do grania w Pinnacle

amadeuszmozart 522

amadeuszmozart

Użytkownik
Paire - Sousa 1 1,83 bet365 ✅
Francuz wiadomo, ze psycha to jego nie najlepsza strona, ale przegral 1 seta z Cervantesem ze stanu jakos 4-1 na 4-6. Ale w 2 i 3 secie potrafil sie obudzic i wygrac spotkanie. Ogolnie ma on duzy potencjal, na pewno jest lepszym tenisista od Sousy, pytanie tylko czy glowa wytrzyma, ale mysle, ze tak. Sousa ma bardzo slaby sezon, wczoraj wygral z Ivo, ktory zagral koszmarne spotkanie, a mimo to Sousa bronil troche break pointow, w ogole mi sie gra portugalczyka nie podoba, zdziwie sie, jesli awansuje do kolejnej rundy.

P 2,4K

promark

Użytkownik
Jako że długo nic nie pisałem to postanowiłem przy okazji ciekawego turnieju skrobnąć na luźno moje przemyślenia na dziś:

1. Paire B. - Sousa J. 2 @@ 1.83 b365 ⛔
Na szybko bo mecz za 10 min. Obaj Panowie w podobnym wieku, jednak to Portugalczyk jest dużo bardziej &quot;ogarniętym&quot; zawodnikiem i nie odstawia szopek, do tego na mączce czuje się bardzo dobrze. Po drugiej strony Francuz, który już powinien być w domu gdyż wczoraj naprawdę na wielkim farcie wygrał z Cervantes I. obronił piłkę meczową a w TB po prostu sprzyjało mu szczęście. Portugalczyk jest klasę wyżej od Hiszpana i uważam, że dzisiaj do takiej sytuacji nie dopuści.

Lecimy dalej z betami na późniejsze godziny:
1. Inglot D. / Murray A. - Roger-Vasselin E. / Zimonjic N. 2 @@ 1.57 Całoroczny ⛔ Nie wiem jak ten mecz mogli przegrać ...
Fajny kursik żeby dorzucić do jakiegoś dubelka. Murray w deblu, niby dziwna sprawa, ale wiadomo, że chodzi o najbliższe IO więc Brytyjczyk chce trochę posmakować gdy z Inglot. Grają ze sobą dopiero po raz 3 więc wiadomo, że zgranie jest bardzo słabe. Co do Inglota, faktycznie typowy deblista, tylko co z tego jak w całym Tourze osiągnął kilka finałów i 4 zwycięstwa czyli bardzo przeciętnie. Po drugiej stronie Francuz z Serbem. Co do Rogera, singlista jak i deblista, wygrał w grze podwójnej French Open więc osiągnięcie już całkiem duże, dobrze gra przy siatce i to jest jego atut. Co do Serba jedna z legend, był w rankingu deblistów numerem 1, bardzo dużo wygranych turniejów (53) jak i udziałach w finałach. Para ta grała ze sobą 2 ostatnie duże turnieje gdzie w IW osiągnęli półfinał po drodze pokonują np Bryanow w Miami przegrali już swój pierwszy mecz ale uważam, że to była wpadka.

2. Lopez F. / Lopez M. - Cabal J.S. / Farah R. 2 @@ 1.72 B Całoroczny ✅
Dwóch Lopezów wróciło do wspólnej gry po ponad 4 latach przerwy, ze stukiem raz lepszym raz gorszym, wygrali jeden turniej w kolejnych bywało różnie raz finał raz druga runda. Co innego Kolumbijczycy, grają ze sobą już sporo czasu do tego mączka czyli ich królestwo, w tym roku 2 turnieje na cegle i oba wygrane, to jest po prostu ich nawierzchnia na, której czują się naprawdę bardzo dobrze, dodając do tego fakt ze Lopezy jeszcze nigdy wspólnie nie grali na mączce uważam, że to będzie w miarę łatwe spotkanie dla Farah/Cabal.

3. Cuevas P. - Raonic M. 2 @@ 1.4 Betsson ✅
Jedna z najciekawszych spotkań, które nam się dzisiaj szykują. Cuevas w tym roku bardzo dobrze gra, pokonał nawet króla mączki Nadala, ale dobrze szło mu tylko na mączce. Jego pierwszy mecz w tym turnieju z Gimeno-Traver D. to była komedia i jednocześnie dramat gdzie po 3 TB wygrał Pablo. Po drugiej strony Kanadyjczyk Milos z atomowym serwisem. Wielu kojarzy go tylko z serwisu + mocnego FH, ale pod okiem nowego trenera naprawdę Raonic zaczął grać bardzo fajny tenis, co zresztą widać w tym roku po jego wynikach półfinał wielkiego szlema gdzie po 5 setach przegrał z Murray + finał w IW. Fakt, że są to wyniki na twardej powierzchni ale Kanadyjczyk na mączce też grać potrafi. Grali ze sobą 2 lata temu i Raonic wygrał na spokojnie 2:0 (wtedy był tym jeszcze przysłowiowym drewnem z serwisem) więc myślę, że dziś gdzie zrobił naprawdę wielki progres wygra ten mecz.

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
???? Goffin D. - Verdasco F.
Verdasco F. +1,5 seta ::: 1,98 ::: 1/3 ✅
H2H 1:2 z lat 2013-2015. Ich poprzednie mecze były dość zacięte, bo w jednym spotkaniu padło 5 setów, a w dwóch pozostałych zagrali rozgrywkę tie-breakową. Goffin w tym roku jest w świetnej formie, ostatnio w Stanach Zjednoczonych zaliczył dwa półfinały z rzędu na turniejach rangi Masters i nawet miał szanse na coś więcej.
Verdasco to dość specyficzny zawodnik, miewa niekiedy genialne mecze, a niekiedy kompromitujące porażki. Wystarczy chociażby przypomnieć jego spektakularny sukces z Australian Open gdzie pokonał po 5 setach samego Rafaela Nadala by w następnej rundzie odpaść z Dudim Selą. Tutaj w Monte-Carlo jak na razie zrobił genialny wynik oddając Delbonisowi tylko 3 gemy! Z drugiej strony Goffin w przeciągu ostatnich 52 tygodni (czyli roku) ma bilans z graczami leworęcznymi 15-0.
Wynik: 7:6(2) 2:6 7:6(1)
Proszę dopisać bukmachera przy kursie./Macko18

Otrzymane punkty reputacji: +3
A 74

adrian55

Użytkownik
Może wspomnij o tym jak już piszesz, że zrobił &quot;genialny&quot; wynik, że Delbonis był świeżo po życiowym sukcesie i przyjechał do Monte Carlo ewidentnie po wpisowe. Z zaangażowaniem to miało mało wspólnego i się w sumie chłopakowi nie dziwie.
Verdasco w tym roku bardzo słabo wygląda. Goffin z kolei petarda. Najlepszy tenis w życiu. Typ mocno na siłę i ja bym odradzał osobiście. Lepiej zagrać bezpiecznie win Goffina w dublu z czymś. Pozdro

Otrzymane punkty reputacji: +12
magik90 3K

magik90

Użytkownik
Nadal vs Bedene
Bedene +5.5 |2,10| bet365
Szybko bo zaraz grają. Na prawdę grzech nie skorzystać z takiego kursu. Wiadomo nie od dziś, że czasy Rafy się skończyły i ten kurs na niego jest dziś dla mnie nie porozumieniem totalnym. Owszem, Hiszpan gra na swojej nawierzchni, ale to mnie zbytnio nie przekonuje bo jego niektórych spotkaniach w tym sezonie. Nie dawno przegrał 2:1 z Cuevasem, który nie oszukujmy się jakimś zawodnikiem z wyższej półki nie jest. Lorenzi, Almagro, Monaco, Vesley itd. pokrywali linię 5.5 spokojnie. Dziś na jego drodze Brytyjczyk, który może dziś moim zdaniem nawet powalczyć o urwanie seta. Ograł Rosola pewnie do 2 i do 3. Jego gra wygląda na prawdę fajnie i spokojnie swoje podanie kilka razy utrzyma bo jego serwis też nie należy do najgorszych. POLECAM !

U 89

user18

Użytkownik
Raonic 1,4 - przyzwoity kurs na Milosa, wiadomo, że mączka to nie do końca jego bajka, natomiast notojue na niej całkiem dobre wyniki w tych ważniejszych turniejach. Kanadyjczyk z roku na rok notuje progres swoich umiejętności, a fakt, że trenerem od jakiegoś czasu jest Moya, sprawia, że i pewnie ten mistrz gry na mączce sprzedał kilka tricków swojemu podopiecznemu, dlatego gra Milosa na mączce powinna wyglądać tylko lepiej. Cuevas wczoraj ogromne męczarnie, ponad 3 godzinne spotkanie w upalnym słońcu może dać się we znaki dziś. Mimo, że jego forma na clayu w tym sezonie jest bdb, ja jednak idę w stronę Raonica.✅

Goffin 1,3 - bdb forma w tym roku, widać, że jest w gazie, tutaj odprawił gładko zawsze groźnego Lopeza. Verdasco natomiast przeplata dobre mecze z fatalnymi, forma w kratkę. Wczorajsze zwycięstwo nad Delbonisem nie robi na mnie wrażenia, można było się spodziewać, że Federico przyleciał tutaj tylko po wpisowe. Goffin powinien dzisiaj ogarnąć temat i awansować do kolejnej rundy.✅

Zverev 1,36 - młody Niemiec również w dobrej formie, dobrze porusza się po korcie, odprawił w 1 rundzie Rubleva. Chłopak ma przed sobą świetlaną przyszłość, w takich turniejach jak ten jego talent i zaangażowanie powinny dać o sobie znać, szczególnie, że rywalem będzie Granollers, który dostał dar od losu (największy szcześliwiec tego tygodnia, po Waldku Fornaliku) w postaci drugiej rundy w tym turnieju, mimo porażki (bardzo sromotnej, 6:3 6:0) w kwalifikacjach z Gimeno-Traverem, którego notabene już w turnieju nie ma, ot taki paradoks. Czy Hiszpanem skorzysta z szansy, która się przed nim otworzyła ? Jak to zwykł mówić pewien król z Albanii - &#39;ku*wa nie sądzę&#39;.⛔

Dosyć pewny tripel na dziś w moim odczuciu, wiadomo, że w tenisie dzieją się rzeczy różne, natomiast tutaj nie spodziewałbym się niespodzianek.

B365

macko18 12,8K

macko18

Forum VIP
Marerro/Paire-Dodig/Melo 0-2
Dodig/Melo 1.43 1xbet
✅✅✅
O Marrero z Pairem pisałem już przy okazji Mastersów w USA, kiedy pierwszy raz próbowali swoich sił wspólnie w grze podwójnej. Tam udało im się po patologicznym meczu ograć Mayera i Sousę. Nie traktuję jednak tego jako jakiejś wielkiej rewelacji. Nie od dziś wiadomo, że Benoit miewa swoje fochy, tutaj w singlu zaczął od solidnej gry, ale debla praktycznie zawsze traktuje ze znacznie wielkim luzem, więc &quot;na odwal się&quot;. Jak wspomniałem, dalej gra on w singlu, więc nie zdziwi mnie, jak w głowię będzie miał już swój pojedynek w grze podwójnej i nie będzie przykładał się tutaj do gry. Jeśli chodzi o jego partnera, to w tym sezonie nieźle pokazywał się już na cegle, ale tylko w 250-tkach, a tam często trafiają się jakieś przypadkowe pary. Tutaj od razu dostaje triumfatorów zeszłorocznego RG. Ivan z Marcelo lubią grać na cegle, ale tak naprawdę potrafią zagrać na każdej nawierzchni. Ostatnio nie mieli jakiejś wielkiej formy i nie spodziewam się, że tutaj nagle wystrzelą z grą na swoim najwyższym, doskonałym poziomie, jednak uważam, że popularne Dodigi nawet w słabszej dyspozycji to dalej groźna para, która takich przeciwników powinna spokojnie ogrywać.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom