Rune - Sinner
Typ : Rune
Kurs : 7.00
Bukmacher:
superbet
Zastanawiałem się czy w ogóle wrzucać tutaj ten bet bo zdaję sobie sprawę, że jest szalony i raczej nic tu nie przemawia za Dunczykiem. Można by było mocno naciągnąć to w ten sposób że przed rokiem Dunczyk ogral tutaj Sinnera grając z pozycji Doga (ofc nie aż takiego jak dzisiaj) ale obaj byli w totalnie 2 różnych miejscach swojej kariery.
Po prostu widząc jak kurs rośnie w kierunku Rune (parę godzin temu było jeszcze 6.00) uważam, że za drobne dla emocji jest to warte spróbowania. Typ szalony tak jak i Rune. W starciu z Nagalem 1 set bardzo pewny, w drugim Dunczyk robił speedruna i właściwie nie wchodził w wymiany, Hindus grał bardzo pasywnie i tyle wystarczyło bo Rune do maksimum skracał wymiany i popełnił sporo ue.
Parę godzin później starcie z Dimą i z perspektywy całego meczu to jest ten Dunczyk którego znamy z poprzedniego sezonu na clayu. Gra w stylu wszytko albo nic, agresywny nie dający się zepchnąć, jak odda mu się trochę kontrolę to można się nadziać. Mecz z Bułgarem rewelacyjny młody to wziął a rywala miał z obecnie ścisłego topu.
Kolejna sprawa element zmęczenia, 6 setow od 13 do 19:30 z małą przerwa z dwoma długimi tb. I mam wrażenie ze to też bardzo mocno wpłynęło na ten kurs, bo mierzysz się z Sinnerem który mieli wszystkich jak leci i jest głównym faworytem do wzięcia tego tysiecznika a na dodatek swój mecz załatwił gładko w 2 setach ale jakby mnie spytali przed turniejem kto z trójki Tsitsipas, Rune, Ruud mógłby tu najszybciej ograc Sinnera to bym powiedział że Dunczyk właśnie za sprawą swojej eksplozywnosci, nieprzewidywalności - mam nadzieję, że regeneracja Rune przeszła sprawnie, to młody organizm, w dodatku wracający tutaj do Monte Carlo po finale sprzd roku i słabym początku sezonu, mobilizacja na pewno jest, jak głowa podaży za umiejętnościami to moze być ciekawy mecz.
Dodatkowo pogram sobie w osobnym kuponie :
Tsitsipas- Kaczanow over 19,5 gemow @1.42
Djokovic - De Minaur over 18,5 gemow @1.40
Rune - Sinner over 18,5 gemow @1,55
Humbert - Ruud over 19,5 gemow @1.50
Patrząc na ten turniej i warunki tu panujące, biorąc pod uwagę że jest już cwiercfinal i nie na graczy z przypadku to warto rzucić okiem w stronę overow gemowych. Wczoraj nawet Musetti postraszył Djokovica, 8 nazwisk gdzie żadnego bym od wejścia nie skreślił więc może być trochę walki. Linie nie za niskie nie za wysokie, ot, jak nikt tutaj koncertowo nie spierdzieli to powinno być ciekawie.