Mayer-
Dimitrov @3,50 Jestem bardzo zdziwiony kursem na Grigora.Mayer jak najbardziej do ogrania.Ostatni mecz w wykonaniu Bułgara to chyba jego najlepszy mecz w tym roku.Widać że Dimitrov powraca do dobrej formy sprzed roku i bedzie chcial pokonac dzis Niemca.Serwis na korzysc Dimitrova.W meczu z Bagietą 8 asow i dobry 1 serwis.

Petschner-Starace
@1,65 Dziś jak dla mnie Filip to bet dnia.Świetna gra, dobry serwis i gra u siebie to argumenty przemawiające za Petschnerem.Starace nie ma wogóle serwisu, co bedzie ułatwieniem dla Niemca a jego gra nie zachwyca, przegrywa z niżej notowanymi zawodnikami, i myślę ze szykuje się już na Madryt.

Montanes-
Lopez@2,10Super kurs na Feliciano.Jestem pewien że wygra ten mecz.Jego gra ostatnio bardzo się poprawiła i wygrywa przez to dużo meczy.Jego ostatnie porażki to jedynie z Ferrerem, Nadalem i Dodigiem, którzy są dobrymi grajkami.Feli w tym turnieju odprawił już z kwitkiem i to bez straty seta Monaco i Ganzaleza, dziś uwazam ze bedzie tak samo i Lopez wygra 2-0 z przecietnym w tym roku Montanesem.

Volandri-Granollers
@2,87 Jeżeli wczoraj Marcel wygrał by z jakimś challengerowcem to dzisiejsze kursy były by inne, na Marcela mogło by być nawet ponad 2.To że pokonał on Troickiego który nic wczoraj nie grał i wogóle nie miał serwisu to nic nie znaczy.Jak dla mnie tutaj win Volandri który na mączce czuje sie jak ryba w wodzie i pokona dzis Hiszpana.