>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ATP Tour - Monachium, Belgrad & Estoril, 24.04-01.05.2011

Status
Zamknięty.
robel 153

robel

Użytkownik
Kończąc temat Roanica to rzeczywiście na clayu prezentuje sie dotychczas przeciętnie(średnio), lecz nie stwierdził bym, ze słabo. Wiadomo twarde nawierzchnie bardziej preferuje i jest na nich lepszy.

Czy słabiutki(rzekomo) gracz może być w poprzednim turnieju w 1/8, a w Estoril już w 1/4?

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
Raonic gra coraz lepiej i powoli będzie się poprawiał. Trenera ma odpowiedniego i solidnie trenuje nad tymi elementami, które mają poprawić jego grę na wolniejszych kortach. Lepiej jeszcze nie skreślać Kanadyjczyka bo on dopiero wchodzi do wielkiego tenisa. Ale jest nadzieja dla Milosa.
Zagrają pierwszy lub drugi mecz na korcie centralnym, więc mączka powinno być ciut szybsza
A przy okazji nie dajcie się na to nabrać. W drugim tygodniu RG to faktycznie bywa szybciej na głównym ale to zupełnie inna bajka. Zagrają może pierwszy mecz więc mączna ciut szybka, fajnie dzięki za oświecenie.

D 25,5K

dzidzok

Użytkownik
Marchenko-Volandri 1 2,62
Marcel Granollers v Viktor Troicki 2 1,33 ⛔
Guillermo Garcia-Lopez v Somdev Devvarman 2 3,25 ✅
Roanic-Sousa ⛔

Handicap conajmniej+5,5 na Sousa biore w ciemno.
Jedynie Somdev nie zawiódł.Marchenko ładnie dał ciała z Volandrim,który grał słabo.Troicki wtf?Sousa gema zabrakło...

salata-henryk 2,4K

salata-henryk

Użytkownik
Marach O./Peya A. - Lu Y.H./Zverev M.
Zarówno Lu jak i Zverev odpadli już z singla gdzie zostali wdeptani w kort przez swoich przeciwników, a więc widać, że z formą coś jest nie tak. Przeciwników w deblu też mają niezłych i raczej sobie nie pograją, bo Marach to przecież czołowy deblista świata, Peya też coś tam potrafi. Pozatym nie sądzę aby specjalnie na debla chciało im się siedzieć w Belgradzie. Dla mnie pewne zwycięstwo Maracha I Peyi.
Marach O./Peya A. @1.48 8/10 Betgun ✅

W 54

wesoly1991-69239

Użytkownik
Mayer-Dimitrov @3,50 Jestem bardzo zdziwiony kursem na Grigora.Mayer jak najbardziej do ogrania.Ostatni mecz w wykonaniu Bułgara to chyba jego najlepszy mecz w tym roku.Widać że Dimitrov powraca do dobrej formy sprzed roku i bedzie chcial pokonac dzis Niemca.Serwis na korzysc Dimitrova.W meczu z Bagietą 8 asow i dobry 1 serwis.⛔⛔⛔

Petschner-Starace@1,65 Dziś jak dla mnie Filip to bet dnia.Świetna gra, dobry serwis i gra u siebie to argumenty przemawiające za Petschnerem.Starace nie ma wogóle serwisu, co bedzie ułatwieniem dla Niemca a jego gra nie zachwyca, przegrywa z niżej notowanymi zawodnikami, i myślę ze szykuje się już na Madryt.✅✅✅

Montanes-Lopez@2,10Super kurs na Feliciano.Jestem pewien że wygra ten mecz.Jego gra ostatnio bardzo się poprawiła i wygrywa przez to dużo meczy.Jego ostatnie porażki to jedynie z Ferrerem, Nadalem i Dodigiem, którzy są dobrymi grajkami.Feli w tym turnieju odprawił już z kwitkiem i to bez straty seta Monaco i Ganzaleza, dziś uwazam ze bedzie tak samo i Lopez wygra 2-0 z przecietnym w tym roku Montanesem.✅✅✅

Volandri-Granollers@2,87 Jeżeli wczoraj Marcel wygrał by z jakimś challengerowcem to dzisiejsze kursy były by inne, na Marcela mogło by być nawet ponad 2.To że pokonał on Troickiego który nic wczoraj nie grał i wogóle nie miał serwisu to nic nie znaczy.Jak dla mnie tutaj win Volandri który na mączce czuje sie jak ryba w wodzie i pokona dzis Hiszpana.✅✅✅

Otrzymane punkty reputacji: +1
roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
Mayer-Dimitrov @3,50 Jestem bardzo zdziwiony kursem na Grigora.Mayer jak najbardziej do ogrania.Ostatni mecz w wykonaniu Bułgara to chyba jego najlepszy mecz w tym roku.Widać że Dimitrov powraca do dobrej formy sprzed roku i bedzie chcial pokonac dzis Niemca.Serwis na korzysc Dimitrova.W meczu z Bagietą 8 asow i dobry 1 serwis.
Każdy rywal regularny na piasku to będzie zagrożenie dla chaotycznego tenis Bułgara. Bardzo słaby return, każdy gra mu ciągle na bh a on robi duzo błedow. Mayer moze wykorzystac slabosci rywala więc tu akurat kurs oszacowany prawidlowo, to nie znaczy ze na pewno Dimitrov przegra ale bedzie ciezko a nie ma bledow w kursach wiec ja odpuszczam.

Jeśli gdzies niespodzianka to właśnie Starace z Petzem, który na clayu nie zachwyca.

W 54

wesoly1991-69239

Użytkownik
Petschner jak już wspminałem to dla mnie bet dnia, wszystko przemawia za Niemcem, a Patito gra ostatnio mało skuteczny tenis wiec nie dojdzie tutaj do niespodzianki i kazdemu polecam grac Filipa

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
Petschner jak już wspminałem to dla mnie bet dnia, wszystko przemawia za Niemcem, a Patito gra ostatnio mało skuteczny tenis wiec nie dojdzie tutaj do niespodzianki i kazdemu polecam grac Filipa
Świadczy o tym dojście do finału w Casablance oraz pokonanie w Monachium Hajka i Stakhovskiego? Wcześniej wpadka po finale i krecz więc nie widze gdzie argumentu.

M 16

misia.marcysia

Użytkownik
ciekawe jak zachowaja sie zawodnicy majacy jutro zaczac kwale w Madrycie jak top seed kwali Starace (gra dzisiaj pierwszy mecz w Munich, chociaz kto wie czy nie odpocznie przed Rzymem), Dev Varman czy Cuevas, zwlaszcze ten ostatni to odpuszczacz i fixer, wczoraj Hanescu zupelnie odpuscil mecz z Andersonem, pozniej Hanescu/Cuevas odpuscili debla :]

mozi 552

mozi

Użytkownik
Milos Raonic - Gilles Simon 2 @ 1.50
Bet of the day! Wywody na temat Raonica i jego gry na cegle możecie znaleźć na poprzednich stronach. Simon tego meczu nie przegra, jest w dobre formie, wczoraj zagrał bardzo dobre spotkanie z dobrze dysponowanym Berlocqu. Nigdy ze sobą nie grali, Simon regularniejszy, Simon lepiej kontrujący. Czas na pożegnanie Kanadyjczyka z turniejem w Estoril ;)
Z innych typów dobrze wygląda Kohlschreiber, który powinien ograć słabiutkiego ostatnio Stepanka, który wczoraj męczył się niemiłosiernie z Brownem :-| Davydenko kompletnie w rozsypce i bez formy, nawet Cilic powinien sobie z nim na lajcie poradzić, a kurs także w okolicy 1.7, wygląda całkiem ciekawie ;)

N 0

nexilus

Użytkownik
Milos Raonic - Gilles Simon 2 @ 1.50
Bet of the day! Wywody na temat Raonica i jego gry na cegle możecie znaleźć na poprzednich stronach. Simon tego meczu nie przegra, jest w dobre formie, wczoraj zagrał bardzo dobre spotkanie z dobrze dysponowanym Berlocqu. Nigdy ze sobą nie grali, Simon regularniejszy, Simon lepiej kontrujący. Czas na pożegnanie Kanadyjczyka z turniejem w Estoril ;)
Zgadzam się z typem. Gilles Simon pokazał, że po kontuzji nie ma śladu. Kontrolował cały mecz i spokojnie wygrał. 1,5 kurs jest moim zdaniem bardzo przyzwoity.

M 28

mitch

Użytkownik
Ja się zgadzam z większością typów Moziego. Bałbym sie jedynie grać Cilic&#39;a.
Jest faworytem, bowiem Davydenko nic nie gra od początku sezonu. Z drugiej strony Cilic równiez nic nie pokazuje. Davydenko mieszka na co dzień w Niemczech, także myślę, że jest zmobilizowany, a we wczorjszym meczu, poza 1 setem pokazał, że jednak potrafi lepiej zagrać.
Dla mnie No bet. Ale gdybym miał pistolet przy skroni i musiałbym wybierać, wybrałbym Nikolay&#39;a.

N 0

nexilus

Użytkownik
Ciekawym typem jest zagranie Sody w tej chwili, kurs w okolicach 2.2 przy stanie 4:6, 4:1. boje się jednak, że Soda zgubi rytm i łatwo da się przełamać. Del Potro obronił wszystkie break pointy w 1 secie i w głównej mierze to przyczyniło się do przegranej 1 seta przez Sode. W statach Robin wygrał 54% piłek, wypada lepiej także w 1st &amp; 2nd point serv 76-71 i 69-48 %

bonk87 15

bonk87

Użytkownik
Ciekawym typem jest zagranie Sody w tej chwili, kurs w okolicach 2.2 przy stanie 4:6, 4:1. boje się jednak, że Soda zgubi rytm i łatwo da się przełamać. Del Potro obronił wszystkie break pointy w 1 secie i w głównej mierze to przyczyniło się do przegranej 1 seta przez Sode. W statach Robin wygrał 54% piłek, wypada lepiej także w 1st &amp; 2nd point serv 76-71 i 69-48 %
W tym meczu wszystko się może zdarzyć, decydują pojedyncze piłki, więc odradzam stawianie na któregokolwiek z zawodników, zwłaszcza nie wiedząc jak wejdą w mecz po przerwie. Burza szaleje na całego i nie wiadomo, czy jeszcze dzisiaj wrócą na kort, więc nie widzę sensu w mrożeniu kasy.

brooklynbounce 888

brooklynbounce

Użytkownik
O której teraz w Portugalii się robi ciemno??około 22 prawda??Bo ciekawi mnie,czy jeśli wznowią mecz Sody,to czy później na kort zdąży wyjść i rozegrać swój mecz Anderson:?Macie jakieś info,do której tam można miotać rakietami?? ???? Widzę dzisiaj Value w kursie na Kevina,wczoraj Gil podarował spotkanie Dasco,bo może i Hiszpan miał kilka kończących piłek,ale to co zrobił w tamtym meczu Portugalczyk,nie wymaga komentarza;)

luckyandgrind 22

luckyandgrind

Użytkownik
Przestalo tam padac? bo nie mam nigdzie podglądu.
Kort dla Roanica i Simona jest własnie przygotowywany, także Soda z JMDP też powini dzisiaj jeszcze zagrać... Pytanie tylko w jakim stanie jest kort i ile potrwa doprowadzenie go do przyzwoitego stanu ...

E: Jednak wchodzi Verda ...
E2: Bonk87 na bet365 jest stream, Verda własnie sie rozgrzewa...

prof 83,8K

prof

Użytkownik
Novak Djokovic - Blaz Kavcic(+7.5g) @ 1.75 Pinnacle ✅✅✅ 63 62

Podobnie jak ostatnio znow gram dodatni handicap na nie faworyta.
W pierwszym meczu Ungur idealnie na styku ugral 5 gemow aby typ wszedl a wydaje mi sie ze gdyby nie serwis Adriana ktory wtedy slabo funkcjonowal ze 2 gemy wiecej mogl spokojnie ugrac (Rumun ma niezly backhand ???? ). Rozumiem ze Djokovic od dluzszego czasu jest w kosmicznej formie i niszczy swoich rywali a na hardzie robil to w piekny sposob ale poraz kolejny mysle ze rywal osiagnie wymagana ilosc gemow. tym razem ten typ jest faworyzowany przez bukow a nie jak ostatnio to -7.5g bylo faworytem. Kavcic wydaje sie byc w dobrej formie ogral tutaj Kamke i Mello dodatkowo koles robi postepy przez co staje sie coraz lepszym tenisista wiec powalczyc z Nole jak najbardziej moze.

damianho91 82

damianho91

Użytkownik
Robin Soderling and Juan Martin del Potro will resume their match on Court Central at 6:45 pm. At the same time, on Centralito will start the match between Fernando Verdasco and Kevin Anderson, with Court 1 hosting the match between Gilles Simon and Milos Raonic at 7 pm.

bonk87 15

bonk87

Użytkownik
Ależ mieliśmy koncert w wykonaniu Del Potro po powrocie na kort, zmiażdżył Soderlinga w ostatnim fragmencie gry. Świetnie funkcjonował serwis, return - 2 przełamania na 3 gemy serwisowe, o forehandzie wspominać nie trzeba, bo to u niego standard. Zamiatał aż miło było popatrzeć, murowany faworyt do wygrania tego turnieju. Wraca wielka forma wielkimi krokami.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom