Mezamorto35
Użytkownik
Dyscyplina : ATP Tenis Miami
Godzina 19:00
Spotkanie : Bautista Agut R. - Sinner J.
Typ :Tiebreak w spotkaniu-TAK
Kurs : 2.15
Bukmacher :fortuna
Analiza: Chyba najbardziej mozliwa i prawdopodobna opcja w tym spotkaniu.Kursy wystawione i bardzo zblizone bo obaj maja ten sam potencjal i oboje moga te spotkanie wygrac.Troche dziwi mnie wysoki kyurs na Sinnera tym bardziej ze juz 2 razy ogral Hiszpana a przeciez Sinner jest jeszcze mlodziutki.Nie typuje na zwyciesce tego spotkania chociaz blizej mi do Wlocha.Tie break bardzo mozliwy bo oboje nie sa az takimi ryzykantami.3 setowy pojedynek tez jest kuszacy ale ten typ podoba mi sie najbradziej.
Opcjonalnie:
Gemy handicap 2(+2,5)-1.73 Fortuna
Rublev-Hurkacz:
Dokladny wynik 2-0 1.81 Fortuna
Niestety mysle ze styl gry Rubleva sprawi ze Polak nie ugra nawet seta
i kompletnie z innej bajki:
ITF Vill Maria
Lama-Rodriguez
Dokladny wynik 2-0 1.56 Fortuna
Przewaga umiejetnosci jest miazdzaca
Godzina 19:00
Spotkanie : Bautista Agut R. - Sinner J.
Typ :Tiebreak w spotkaniu-TAK
Kurs : 2.15
Bukmacher :fortuna
Analiza: Chyba najbardziej mozliwa i prawdopodobna opcja w tym spotkaniu.Kursy wystawione i bardzo zblizone bo obaj maja ten sam potencjal i oboje moga te spotkanie wygrac.Troche dziwi mnie wysoki kyurs na Sinnera tym bardziej ze juz 2 razy ogral Hiszpana a przeciez Sinner jest jeszcze mlodziutki.Nie typuje na zwyciesce tego spotkania chociaz blizej mi do Wlocha.Tie break bardzo mozliwy bo oboje nie sa az takimi ryzykantami.3 setowy pojedynek tez jest kuszacy ale ten typ podoba mi sie najbradziej.
Opcjonalnie:
Gemy handicap 2(+2,5)-1.73 Fortuna
Rublev-Hurkacz:
Dokladny wynik 2-0 1.81 Fortuna
Niestety mysle ze styl gry Rubleva sprawi ze Polak nie ugra nawet seta
i kompletnie z innej bajki:
ITF Vill Maria
Lama-Rodriguez
Dokladny wynik 2-0 1.56 Fortuna
Przewaga umiejetnosci jest miazdzaca
Ostatnia edycja: