Sidorenko - Lorenzi:
Mega kurs, widać buki kompletnie nie uczą się na błędach, z Ramosem dali na Francuskiego Rosjanina ponad 3, z czego skrzętnie skorzystałem. Na pierwszy rzut oka wszystko przemawia za Lorenzim : jest 35 w rankingu, za co chylę czoła - w tym wieku zawędrować na swój tenisowy Mount Everest, bez dwóch zdań robi to wrażenie. Ostatnio urwał seta Murrayowi, pokonał Simona w czasie US Open - brawo.
Nie zmienia to fakttu, że mecz ten rozgyrwany będzie w hali. Sidorenko gra u siebie i to stwierdzenie można interpretować na dwa sposoby - po pierwsze, urodził się w Sant Petersburgu gdzie turniej jest rozgrywany, po drugie zecydowaną większość sezonu spędza na hali. Lorenzi jak większość wie zazwyczaj gra na mączce, na hali w tym sezonie rozegrał jeden mecz.
Oglałem Sidorenko z Ramosem, pewny na serwisie, skuteczny na returnie i przyzoity przy siatce. Myślę, że na Lorenziego, będącego po trzysetówce ze Zverevem zdecydowanie to wystarczy, a kursy bardzo przesadzone.
Dodatkowo spoko wygląda młody Zverev z przedstawicielem gospodarzy, w pierwszy meczu nie zrobił on na mnie najlepszego wrażenia (mówię o pierwszym secie) a kurs @1,40, pewnie sobie do jakiegoś dubla dołożę.
Jeszcze jedno, zdziwił mnie wysoki gurs na GGLa w meczu z będącym w fatalnej formie Simonem, ale zwątpiłem kiedy zobaczyłem, że ten raz tutaj wygrał, dwa razy był w finale a h2h wskazuje 5-0 dla Francuza. Tak tylko ostrzegam przed hurraoptymizmem, bo kurs kusi - sam pewnie będę śledził
live i ewentualnie coś zagram. Podsumowując:
Sidorenko +1,5 seta @1,70
unibet 8/10
Sidorenko @3
unibet 5/10
Zverev @1,40 bet365 można dorzucać do jakichś dubli
Pozdrawiam.