>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ATP Tour - Metz 15-21.09.2014

Status
Zamknięty.
saltan 3,9K

saltan

Użytkownik
Sousa - Monfils DW: 0-2 @1.45 Betsafe⛔
Kto wie co by było gdyby nie kontuzja Monfilsa:;/:

Nie widzę tutaj innej możliwości. Monfils gra naprawdę dobrze. Co prawda do tej pory słabo wchodził w mecze, ale im dalej w las tym bardziej się rozkręcał. Sousa jest w półfinale jedynie dzięki Mathieu, który serwował na wygranie meczu i się połamał, a później jeszcze miał okazję przełamać Sousę przy stanie 6-5* ale nie dał rady. Monfils pewnie pokonał Przysiężnego i Janowicza, i dzisiaj znów powinien wygrać pewnie 2-0.

Goffin - Struff 1 @1.33 Bet365✅

Struff się w ostatnim meczu wiele nie nagrał. Grał z Kolbą, który skreczował już w 1 secie. W tym roku Goffin z Struffem już grali na hardzie i wtedy górą był ten pierwszy. Belg nieźle czuje się na hali, zresztą podobnie jak Niemiec. David dysponuje jednak bardzo dobrym returnem, znacznie lepszym od Struffa. I głównie w tym upatruję szansy na przełamanie Jana. Goffin przystąpi do tego meczu podbudowany zwycięstwem nad Tsongą, gdzie faworytem na pewno nie był.

Oba spotkania łączę w ako i mam piękny kurs @1.92 na 365 ????

type-man 458

type-man

Użytkownik
Sousa - Monfils DW: 0-2 @1.45 Betsafe
Nie widzę tutaj innej możliwości. Monfils gra naprawdę dobrze. Co prawda do tej pory słabo wchodził w mecze, ale im dalej w las tym bardziej się rozkręcał. Sousa jest w półfinale jedynie dzięki Mathieu, który serwował na wygranie meczu i się połamał, a później jeszcze miał okazję przełamać Sousę przy stanie 6-5* ale nie dał rady. Monfils pewnie pokonał Przysiężnego i Janowicza, i dzisiaj znów powinien wygrać pewnie 2-0.
Goffin - Struff 1 @1.33 Bet365
Struff się w ostatnim meczu wiele nie nagrał. Grał z Kolbą, który skreczował już w 1 secie. W tym roku Goffin z Struffem już grali na hardzie i wtedy górą był ten pierwszy. Belg nieźle czuje się na hali, zresztą podobnie jak Niemiec. David dysponuje jednak bardzo dobrym returnem, znacznie lepszym od Struffa. I głównie w tym upatruję szansy na przełamanie Jana. Goffin przystąpi do tego meczu podbudowany zwycięstwem nad Tsongą, gdzie faworytem na pewno nie był.
Oba spotkania łączę w ako i mam piękny kurs @1.92 na 365 ????
No rzeczywiscie piekny kurs. Ponizej 2,00 biorac pod uwage ze Monfils musi wygrac 2:0 a znany jest ze swojej zmiennosci nastrojow. Dodatkowo musi wygrac Goffin. Ale to nie wazne. Chce sie odniesc do spotkania Goffin vs Struff.
Uwazam ze kurs 1,30-1,40 na Belga jest zanizony. OK, wygral z Tsonga ale mam wrazenie ze Tsonga nie do konca powaznie potraktowal to spotkanie.
Struff gra kapitalnie na tym turnieju. Ma przestoje ale wiekszosc spotkania gra na bardzo przyzwoitym poziomie. Kolba skreczowal co nie zmienia faktu ze dal sie dwa razy przelamac. Pytanie na ile mial uraz a na ile widzac dobra dyspozycje Struffa bal sie byc moze kompromitacji i wysokiej przegranej. Piszesz o retutnie Gofina- ja napisze o serwisie Struffa. Jak trafi pierwszym to nie ma co zbierac i return schodzi na drugi plan. Porownywanie spotkan tych dwoch zawodnokow h2h jest rowniez nie na miejscu bo Niemiec przez wiekszosc sezonu byl zwyczajnie mowiac bez formy. Ogladalem jego spotkabia na tym turnieju i mam wrazenie ze forma wrocila i rosnie a kurs 3,50-4,00 pobieram z usmiechem na Twarzy... Napisalbym wiecej ale pisze na tel co troche mnie irytuje...
Struff vs Gofin Typ:Struff@4,00 bet365

saltan 3,9K

saltan

Użytkownik
No rzeczywiscie piekny kurs. Ponizej 2,00 biorac pod uwage ze Monfils musi wygrac 2:0 a znany jest ze swojej zmiennosci nastrojow.
Monfils gra ostatnio naprawdę dobrze i raczej jest nastawiony na zwycięstwo w turnieju. Nie powiesz raczej, że Sousa jest nie wiadomo jak dobry. Wątpię, by był w stanie urwać seta Monfilsowi.

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Te kursy w finale to jakiś żart, H2H 1:1, forma podobna, ranking podobny, rok temu Sousa grał świetnie na hali w tym okresie gry, do tego wygrał turniej w Kuala Lumpur, a też był spisywany na straty z Benneteau. Wszystkie typy w stronę Portugalczyka mam tu na myśli jakieś sety, handi gemowe itd. to opłacalne typy.
Brawo Goffin! ⛔

F 3

felixor

Użytkownik
Shakal ma racje ;) kurs 4.0 na Souse biorę za drobne aby się lepiej oglądało finał. A co do szans to uważam, że Sousa gra bardzo dobry turniej. Typ jak najbardziej value.

yebaka 1,4K

yebaka

Użytkownik
ATP-Metz
GOFFIN D. - Sousa J. 6-4,6-3
Goffin -4,5 gema
2,10 betsson✅✅✅

Godzina :15:00
Proponuje w tym meczu taki handicap bo uważam , że David wykona dzisiejsze zadanie nalezycie na swoją korzyść . H2H jak narazie 1-1 , ale Goffin ten sezon ma bardzo dobry , gdzie bilans z tego roku wynosi 56/19 , a w hali 7/1 .
Sousa wygrał z Davidem w 2012 r na ziemi , a w tym roku Goffin ograł dzisiejszego rywala na US Open w 3 setach gdzie oddał raptem 6 gemów .
sousa pokonał w poprzedniej rundzie Monfilsa , ale dla mnie to nie zbyt ważne bo jak wiadomo Monfils to psychol i wygrany mecz przegrywa lub też podchodzi do meczu obojetnie . Dla mnie zwyciesca tutaj jest jeden i sądze ,że Goffin zaznaczy cały ten turniej efektownym zwycięstwem .

Otrzymane punkty reputacji: +20
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom