Hmm...Wchodzi czlowiek z rana na forum i widzi atak na swoja osoba miedzy innymi. Jakiez to urocze ???? To doprawdy bardzo milo, ze chciales podzielic sie z nami wlasnymi uczuciami. Z pewnoscia bedziesz miec pelne pole do popisu tutaj na forum.
Nie chce sie odnosic do swojej osoby i wypowaidac za innych, wiec ogranicze sie do kilku faktow, pomijajac nicki. Generalnie zasada trafnosci w tenisa jest prosta, trzeba ogladac mecze. Jezeli tego nie robisz mozna oczywiscie typowac teoretyzowac, gdybac itd, ale efekt zawsze bedzie gorszy. Nie wiem jak Ty, ale ja jestem osoba pracujaca i czasem ogladanie meczow koliduje mi z
praca jak w tym tygodniu i efekt od razu jest slabszy. Ale w ubieglym tygodniu turnieje byly wieczorem i duza czesc meczow poznym popoludniem i trafilem bodjaze jakies 8 typow pod rzad, a dluzsze serie tez sie zdarzaly, wiec troche obiektywizmu zawsze wskazane. Aczkolwiek absolutnie nie jest to jakies usprawiedliwianie wlasnej persony. Oczywiscie to nic w porownaniui do Twojej wiedzy, bo rozumiem ze Ty pewno w nieldugim czasie zaskoczysz nas pewnie seriami okolo 20 typow z rzedu i to tylko kwestia czasu. NIe wiem jak tam wyglada Twoje zycie zawodowe, moze masz tez czas na ogladanie meczow 24 h/dobe. Wezmy takiego GemSetMecz, ktory z pewnoscia za mna nie przepada, ale od razu jak na dloni widac, ze mial czas ogladac turnieje w Cincinatti czy Montrealu i efekt byl bardzo dobry.
Z calym szacunkiem i nie chce tutaj nikogo po nickach wymieniac, ale z tych "trzymajacych" poziom to jeden nie ma zerowego pojecia co wydarzylo sie w konkretnym turnieju rok temu, drugi rozlicza typy w trakcie trwania meczu, a jeszcze inny twierdzi, ze dskwalifkacja za niepelne badania to od razu jednoznaczne z dopingiem. Nie bede wymieniac nickow, bo nie chce nikogo wytykac palcem czy obrazac. Oczywiscie jak najbardziej masz prawo jednak do wlasnej opinii. Wyjatkiem jest tutaj pczywiscie dla mnie majestro. Postac kontrowersyjna, zarozumiala, wrecz prowwokujaca. Nie zawsze ma racje, ale z pewnoscia potrafi cos wniesc do dyskusji i warto przeczytac co napisal.
Jak zawsze powtorze. Nie mam problemu wziac i porownac ostatnie 50, 60 czy 70 typow i w tego w przekoroju j zobaczymy kto jak typuje. Proste. Dyskusja zbedna, a efekt bedzie jak na dloni i tyle.
Ty jako uzytkownik zawsze mozesz wstawiac nam screena swojej historii u buka w przekroju miesiaca lub dwoch o pokazac swoja klase, jezeli tak CI zalezy na powazaniu.
Swoja droga to doprawdy ciekawe, ze przez ponad 4 miesiace udalo Ci sie na forum zapisac .... cale 3 posty. No chyba, ze obudziels sie ze snu zimowego jak niedzwiedzie. Mozna tez zakladac, ze jestes prawdopodbnie jakims "starym" uzytkowniekiem" po nowym nickiem i antypatiami pod adresem konkretnych uzytkownikow, ale to doprawdy malo kogo obchodzi i watpie, ze ktos ma w ogole ochote dochodzic kim. A jezeli nie to masz pole do popisu. Poogladamy, wezmiemy Twoje 50-60 typow i zobaczymy co prezentujesz. Mam tylko nadzieje, ze uda Ci sie napisac wiecej niz 3 posty przez pol roku i pojawia sie troche wczesniej niz w okolicy 1-2 przy paitkowej nocy, byc moze nawet w stanie upojenia alkoholowego. No chyba, ze w tym czasie nachodzi Cie najwieksza wena tworcza. Dziekuje z mojej strony.
P.S. Wiem, ze nie jest to miejsce na przepychanki slowne, ale prosilbym moderatora o pozostawienie tego posta chocby do okolic poludnia, zeby ow "nowy" uzytkownik z 3 postami na koncie, ktory postawil tak mocno po 4 miesiacach zazanczyc swoja osobe, mial okazje zaznajomic sie z ta opinia. Z pewnoscia czekamy na wieksza porcje jego typow.