>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ATP Tour - Madryt Masters Series

Status
Zamknięty.
prasa 1,3K

prasa

Forum VIP
Najpierw skomentuję post kolegi Moziego.
1. Mathieu - Grannolers lepiej nie ruszać, Francuz ostatnio skreczował z powodu bólu głowy...więc i teraz może ma pomysł na łatwą i szybką porażkę;] Marcel po kwalach, ale mimo to nie widzę dla niego wielkich szans.
2. Monfils śmierdzi jakimś kreczem w tym turnieju jak dla mnie. A jeśli nie kreczem, to wczesną porażką. Oglądałem jego półfonałowy pojedynek z Wiednia, umierał ze zmęczenia. Fognini jest za słaby, ale następnej rundy Franzuc już może nie przebrnąć.
3. Blake - Simon. W życiu nie zgodzę się z tym typem. Fakt, James lepszy w tenisowym fachu, gra szalenie efektownie i zazwyczaj skutecznie, ale kiedy on ostatnio grał? Na US Open, więc jak możesz mówić o jego wysokiej formie skoro nikt nie wie jak z nią jest oprócz jego samego i trenera? Simon, jak ROX pisała, grał dziś nieźle i na conajmniej jednego seta z Amerykaninem go stać.
4. Kohlschreiber - Moya. 1 lub no bet. Raczej to drugie.
5. Sam nie wiem.
6. Taki kurs na Dimę??!! Z wracającym do formu Hanescu? W życiu! Rumun po kwalifikacjach, co jest, wbrew temu co mówisz, wielką zaletą, pokonał GGL i Benneteau, czyli niezłych tenisistów...Dodatkowo Dima chyba miał problemy z barkiem w poprzednim tygodniu. Jak dla mnie kurs over 3.75 na Hanescu w tym meczy jak najbardziej do gry.
7. Bolelli ma tak słabą głowę, że szok. Z Darcisem 2x stracił swoje podanie w kluczowych momentach seta, po wcześniejszym przełamaniu przeciwnika. O TB w jego wykonaniu nie ma co gadać. Jedyny argument, to to że gra już 4 mecz na Madryckich kortach i doskonale zna nawierzchnię. Nie wiadomo co zagra Murray, dziś debel nie udany...DW bym nie grał.
8. Nie ma co dużo gadać. Jeśli będzie linia na over 18.5 gema, można grać. Bo Rafa lubi nie przemęczać się na starcie. Ale wygra 2:0 bez dwóch zdań.

A teraz czas na moje typki.

Robby Ginepri
- Michael Llodra 1 @ 1.76
Ginepri po kwalach, w formie niezłej, a poza tym lubi ten turniej. 2 razy przegrywał tu z Fedem, ale ograł m.in. Ancicia i Robredo. Obaj dysponują mocnym serwem, obaj lubią grać przy siatce...tyle że Llodra skupia się w Madrycie na deblu, poza tym ostatnie porażki z Middlekopem i Istominem chwały mu nie przynoszą. Kurs na Amerykanina na pewno warty grzechu.

mozi 552

mozi

Użytkownik
To tak. Przede wszstkim jeśli chodzi o Blake&#39;a nie pisałem że jest w wysokiej formie :] ale nie ważne ja uważam że spokojnie to wygra 2:0 jak będzie zobaczymy. Ogólnie na jutro te mecze wybrałem na kupon: Monfils (1,20), Blake 2:0 (2,35), Tursunov (?) (1,30), Murray 2:0 (1,40), Nadal 2:0(1,30). I jeszcze raz prosze cię Prasa o skomentowanie moich typów co o nich sądzisz?:jezora:

PS. Może do tego jeszcze Chakvetadze (kurs pewnie w granicach 1,30) I Age Radwańską z Dusheviną może nawet DW 2:0 (kurs pewnie w granicy 1,60)? Nie wiem jakie kursy bo BAH jeszcze tego nie wystawił.

A 23

adam2173

Użytkownik
J. Blake - G. Simon
Typ: 1.75
Kurs: 1
Buk: Pinnacle Sports

Bardzo ciekawy turniej w Madrycie, dzisiaj około godziny 13:00 James Blake zmierzy się z Gilles&#39;em Simon&#39;em.
Obaj tenisiści w rankingu ATP plasują się odpowiednio na 11 i 16 miejscu. Zdecydowanym faworytem tego pojedynku wydaje mi się być Amerykanin.
Podczas dwóch pojedynków obu panów w tym roku za każdym razem wygrywał mój faworyt i to bardzo gładko 2:0.
Wszystkie mecze były rozgrywane na Hardzie, a więc takiej samej jak w Madrycie.
Simon rozgrywał wczoraj bardzo ciężki mecz, jakim na pewno był męczący pojedynek z Rosjaninem Andreevem wygrany 2:1.
Obecnie w lepszej formie jest Blake, który jak na 11 tenisistę świata przystało nie powinien odpadać w pierwszych runach turniejów.
Dziś zdecydowanie polecam typ na Jamesa,
a kurs jaki oferuje bukmacher Pinnacle jest imponujący. Pozdrawiam!

szary 0

szary

Użytkownik
Blake się dzisiaj nie popisał. Pierwszy set jeszcze jako tako ale później grał totalną chałę. Drugi set przegrany 1-6. W trzecim od razu dał się przełamać i później potrafił już grac tylko przy swoim serwisie. Mam nadzieję że przynajmniej Ginepri mnie nie zawiedzie...

mozi 552

mozi

Użytkownik
No racja Blake mnie też dzisiaj zawiódł. Miało być gładkie 2:0, a skończyło się na 1:2. Pierwszy set wygrał bardzo gładko i już myślałem że sobie poradzi a tu nagle ... Już trzeba się skupić na kolejnych spotkaniach. Oglądam właśnie mecz Cilica i naprawdę gra świetnie. Co ciekawe na bet365 wystarczy się zarejestrować i oglądać mecze można bez żadnej wpłaty. Jutro masa meczy eliminacji mistrzostw świata w piłce nożnej i oczywiście turniej w Madrycie. Jeszcze ciekawsze jest to co przed chwilą zauważyłem. Jakość jest tam bardzo dobra a co najważniejsze transmisja szybsza niż chociażby na Polsacie Sport Extra (Cilic leci na PS Extra, a ja oglądam w necie) o około 2 sekundy :jezora: Może to nie dużo ale na pewno denerwujące jest gdy transmisje w internecie są opóźnione o ok. 1-3 minuty nawet, a tu szybciej niż w TV i na livescorach. Na następną rundę ciekawie zapowiada się Monfils - Gonzalez. Podejrzewam że kursy będą w granicach 1,8 na Minfilsa? Dziś zagrał bardzo dobrze no może oprócz końcówki z Włochem Fogninim. Ciekawie wygląda także Nalba - Berdych 2 - 2,10. Jeszcze pomyślę bo dzisiaj stracony dzień tylko został jeden szaleńczy kupon z 10 meczami :jezora: ale kto wie...

aimar 0

aimar

Użytkownik
a ja bym proponowal na wieczór Nadal-Gulbis over gemowy 19,5 bardzo mala linia a na milenium mozna zalapac kurs 1.80.
Jesli Łotysz ebdzie serwowal poprawnie to w kazdym z setow powinien urwac po 4 gemy co wcale nie jest tak duzo a Nadal jak wiadomo rozkreca sie z kazdym meczem,mial ost rzerwe po pucharze Davisa wiec mysle ze typ jest jak najbardziej do wejscia.
Pozdrawiam..

no i typ wszedł bez zadnych problemow tak jak myslalem dobry serwis 7-5,3-6,6-3 ✅✅✅✅✅

dexter_romanista 17

dexter_romanista

Użytkownik
Ciekawie wygląda także Nalba - Berdych 2 - 2,10.
tutaj skłonny jestem grać na 1
a jak kurs w okolicach 1,6 -1, 6 to tylko brać, Berdych w formie, ale Nalbandian chyba w lepszej, to obrońca tytuły, znakomity turniej w Stokholmie, w deblu też sobie poradził z faworyzowaną parą
tylko brać Argentyńczyka...

mozi 552

mozi

Użytkownik
tutaj skłonny jestem grać na 1
a jak kurs w okolicach 1,6 -1, 6 to tylko brać, Berdych w formie, ale Nalbandian chyba w lepszej, to obrońca tytuły, znakomity turniej w Stokholmie, w deblu też sobie poradził z faworyzowaną parą

tylko brać Argentyńczyka...
A widziałeś jak gra Berdych?? Wczoraj w świetnym stylu 2:0 z Schuettlerem i sądzę że z Nalbą też sobie poradzi. On wygrał tu w zeszłym roku ale wtedy miał cały sezon świetny, a teraz cały sezon można powiedziec porażki tylko ten jeden turniej ostatnio. Będzie ciężki mecz ale sądze że wygra Berdych.

szary 0

szary

Użytkownik
Może właśnie szlifuje formę. W Stokholmie grał naprawdę świetnie. Poza tym nie chce mi się wierzyć żeby obrońca tytułu w dodatku, czołowy tenisista, przegrał już pierwszy swój mecz. Debla miał przegrać a jednak wygrał 2-0. Gdyby jeszcze musiał grać dzisiaj swój mecz to mógłbym zaryzykować na Berdycha ale gra jutro o 11.00 więc dla mnie bita 1.

malin157 78,8K

malin157

Znawca - Sporty zimowe
Soderling R - Karlovic I.
Typ: 2:0
Kurs: 2.0
Buk: bah

h2h 1:1.
Soderling ostatnio w formie, finał w zeszłym tygodniu u siebie w Sztokholmie, tutaj w 1 rundzie pokonał kwalifikanta Serrę w 2 setach, Karlovic natomiast w Wiedniu przegrał w 1 rundzie w 2 setach z Ferrero a 2 tygodnie temu przegrał w 2 rundzie w Metz z Moyą w 2 setach, choć odpaść powinien już w 1 rundzie, uratował go krecz Baghdatisa (4:6 ret.). Wiadomo co gra Karlovic, cała gra oparta na serwisie, gdyby grał dziś z kimś innym niż Soderling pewnie zagrał bym 1, ale Szwed wydaje się być w formie i ewentualnego tie-breaka nie powinien przegrać...

oprócz tego na dzisiaj proponuję:
Bhupathi/Knowles - Moya/Nadal 1 1.6

aimar 0

aimar

Użytkownik
Bhupathi/Knowles-Moya/Nadal zgadzam sie tutaj zdecydowanie 1 Moya bez formy,natomiast Nadal stoczyl wczoraj morderczy bój z Łotyszem Gulbisem w dodatku w 3 secie potrzebowal masazu i przyjmowal jakies tabletki mysle ze nie specjalnie bedzie chcial grac na 2 frontach a z drugiej strony Bhupathi/Knowles to typowi debiliscie.Po dobrym kursie mozna zagrac na zwyciestwo.
Ja dorzucilem jeszcze na Nalbandiana 1 chociaz bedzie to trudny mecz,broni tytulu z przed roku,Berdych niby gra dobrze...h2h 3-1 dla ARgentynczyka ost mcz rok temu wlasnie w Madrycie 3 setowy,myslalem rowniez nad overem gemowym.

dexter_romanista 17

dexter_romanista

Użytkownik
Davydenko N. : Ginepri R. 2:0 - jeden set może być zacięty, w drugim Rosjanin straci dwa lub trzy gemy, ale seta wygra bez dużego nakładu siły. Ginepri to nie jakiś tam ogórek, ale w tym meczu jest bez szans

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
Teoretycznie macie racje z tym deblem ale ja mam wrazenie, ze Bhupathi juz w tenisa na calkiem serio nie gra. Jest menadzerem Mirzy, prowadzi bardzo dochodowa firme i w zasadzie nie ma duzo czasu na treningi a jesli juz to ciagle ma telefony i niewiele z tego wszystkiego wynika. Dlatego mam obawy na ile on gra serio w tenisa jeszcze ale to jest Masters to raczej by nie odpuszczal.

malin157 78,8K

malin157

Znawca - Sporty zimowe
Teoretycznie macie racje z tym deblem ale ja mam wrazenie, ze Bhupathi juz w tenisa na calkiem serio nie gra. Jest menadzerem Mirzy, prowadzi bardzo dochodowa firme i w zasadzie nie ma duzo czasu na treningi a jesli juz to ciagle ma telefony i niewiele z tego wszystkiego wynika. Dlatego mam obawy na ile on gra serio w tenisa jeszcze ale to jest Masters to raczej by nie odpuszczal.
to już jednak szukanie problemu na siłę według mnie. Para Bhupathi/Knowles nie miała ostatnio jakiś większych wpadek, odpadali w 3-4 meczach poszczególnych turniejów... Natomiast chodzi w tym typie bardziej o Hiszpanów, nie dość że grają ze sobą bardzo rzadko, do tego Moya w niezbyt dobrej dyspozycji, Nadal po ciężkim meczu wczoraj wieczorem, obaj grają debla zdecydowanie jako przystawkę, grają na nawierzchni której za bardzo nie lubią i do tego byli o krok od odpadnięcia już w 1 rundzie z parą w której gra Blake kompletnie bez formy...
także 1 wydaje się pewna, spróbowałem też po 2,55 dokładny wynik 2:0 ????

malin157 78,8K

malin157

Znawca - Sporty zimowe
Davydenko N. : Ginepri R. 2:0 - jeden set może być zacięty, w drugim Rosjanin straci dwa lub trzy gemy, ale seta wygra bez dużego nakładu siły. Ginepri to nie jakiś tam ogórek, ale w tym meczu jest bez szans
nie obstawiłem tego, ale długo też mi się wydawało że po łatwym 6:4 w 1 secie, i drugiego Davydenko rozstrzygnie na swoją korzyść, wszytko szło dobrze, przełamał w 7 gemie Ginepriego i nagle wszystko się zesrało... dziwne bo do tego momentu Amerykanin nie miał nawet jednej szansy na przełamanie, a tu nagle 2 razy z rzędu przełamał Rosjanina... :eek:

mozi 552

mozi

Użytkownik
Ja po wczorajszym meczu Nadala juz na prawdę nie wiem co myślec o tym Gulbisie. Nawet nie chodzi o to ze postawiłem na gładkie 2:0 dla Nadala bo i tak Blake nie wszedł (wszedł jedynie Gasquet). Nadal jak to on zaczął turniej słabo jak na swoje możliwości ale to można było przewidzieć. Po ostatniej formie Gulbisa sądzłem że jednak przegra z Hiszpanem gładko. Co ciekawe podejrzewam że Łotysz po tym meczu znowu zacznie grac słabo i przegrywać co drugi mecz, on się chyba tak mobilizuje tylko na Nadala bo pamiętają pewnie wszscy ich pojedynek w Wimbledonie. Wszyscy żałowali że Gulbis trafił na Nadala bodajże już w 2 rundzie ale urwał mu seta. Dziwny ten tenisista ale cóż...

mozi 552

mozi

Użytkownik
nie wiem co jutro zagra ten Nadal, może być różnie, ale kurs 5,00 na Gasqueta dla mnie wystarczy by troszke w niego zainwestować ????
:]:]:] nie przesadzajmy. Nadal gra u siebie, a jego pierwsze rundy zawsze tak wyglądają. Jestem fanem i Nadala co może bardziej oczywiste i Ryśka Gasqueta. Można zagrac over gemów bądź seta dla Francuza ale to maxxx i tak nie wiadomo czy Nadal już jutro nie zacznie grac świetnie.

PS. dexter_romanista - nie grałem Berdycha znaczy za grosze coś tam zagrałem:jezora: zobaczymy ja typuje 2:0 Berdych...

ziuta 0

ziuta

Użytkownik
Jasna, ciasna Davydenko znowu przehandlował mecz, wystarczy pooglądać jego grę w tym spotkaniu, Myślałam, że trochę pogra a on na samo wejście opchnął mecz. Powinni go zdyskwalifikować i nie zapraszać go na turnieje.

mozi 552

mozi

Użytkownik
Tak ogólnie rzecz biorąc dzisiaj mam 5 &#39;&#39;pewnikaów&#39;&#39;, a reszty nie ruszam. U mężczyzn 3 mecze z Madrytu : Kohlschreiber - przyznam szczerze że nie miałem przekonania do Niemca ale do wczoraj. Obejrzałem jego mecz z Moyą któremu kibicowałem i przecież Hiszpan nie zagrał najgorzej ale Kohli pokazał się ze świetnej strony i stąd mój typ na niego w meczu z Wawrinką który gra ostatnio bardzo przeciętnie. Kurs 1,80 na Niemca wart grania. 5/10.

Drugi mecz to Gael Monfils - Fernando Gonzalez. Wczoraj Monfils zagrał na prawdę bardzo dobrze może końcówkę trochę przespał ale to dlatego że Fognini nie grał zbyt dobrze przez cały mecz. Gonzalez ostatnio bez formy i ten mecz także wydaje mi się warty zagrania. 4/10

No i trzeci i chyba najpewniejszy mecz Murray - Cilic. Cilic we wczorajszym meczu z Verdasco zagrał ... dobrze ale nie będę na siłę szukał sensacji. Murray wczoraj wygrał seta do 0, a w drugim Bolelli skreczował ale widziałem fragmenty tylko tego meczu i nie sądzę żeby tutaj Murray stracił chociaż seta choc nie będę grał DW. 8/10

malin157 78,8K

malin157

Znawca - Sporty zimowe
No i trzeci i chyba najpewniejszy mecz Murray - Cilic. Cilic we wczorajszym meczu z Verdasco zagrał ... dobrze ale nie będę na siłę szukał sensacji. Murray wczoraj wygrał seta do 0, a w drugim Bolelli skreczował ale widziałem fragmenty tylko tego meczu i nie sądzę żeby tutaj Murray stracił chociaż seta choc nie będę grał DW. 8/10
ja tam po rozegranym jednym secie Murraya po prawie miesiącu z mega słabym Bolellim (lucky loser z kwali) za dużo wniosków bym nie wyciągał, pojedynek z Cilicem (który wygrał w 2 setach O.Rochusem i Verdasco, do tego wcześniej zwyciężył w turnieju w New Heaven a potem odpadł w US Open dopiero po 4 wyrównanych setach z Djokovicem) to będzie jego pierwszy poważny sprawdzian, Marin stylem gry pasuje do tego turnieju...

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom