Dwa typy.
Ferrer D. - Kukuszkin M. (1.31) unibet

Pewnie ktoś napisze po co stawiać po takim kursie na starego dziada. Ale ja tutaj widzę 2:0 dla Davida. Jasne, David jest w słabej formie, ale u siebie takie spotkanie musi wygrać po prostu w Mastersie. H2H 6:0 dla Ferrera. Przebijak zamęczy Kukuszkina. Fakt, wygrał w eliminacjach z Coricem ale spójrzmy na Corica. Po wygraniu turnieju w Maroku to jest cień tamtego zawodnika, chyba lekko się zmęczył psychicznie. Kukuszkin odpadał wcześniej w 1 rundzie w Monte, Budapeszcie, Monachium. Szczególnie zapadł mi w pamięci mecz z Lorenzim gdzie robił szkolne błędy, a wiadomo że Paolo to podobny typ zawodnika do Ferrera i spodziewam się ściany ze strony Hiszpana i spokojne punktowanie.
Bellucci T. -
Cuevas P. (1.44) unibet

Ciekawe spotkanie to będzie. Bellucci nie gra źle, ale po spotkaniach na mączce w tym sezonie ide zdecydowanie w stronę Urugwajczyka. Brazylijczyk Fajnie zagrał w Houston i doszedł do finału, ale jedno ale... tam zupełnie inna nawierzchnia ziemna niż w Europie. Natomiast Cuevas elegancki turniej w Monte Carlo i Sao Paulo (gdzie wygrał i pokonał mocnym na ziemi między innymi Carreno-Buste czy Ramosa Vinolasa) i na tym popieram swój typ. Jest w formie. W Barcelonie przegrał po dwóch tajach ale to wydaję mi się był wypadek przy pracy. Troszkę odpoczął i wypoczęty rozpocznie elegancko od zwycięstwa w 1 rundzie nad Brazylijczykiem ????
Edit: dwa ciężkie mecze, ale najważniejsze że jeden i drugi na plus ????