Do stanu 6-0, 0-6, 3-0, Monfils grał, później przyszedł uraz coś ze stopą, wzial medicala, ale widać nie pomogło, miał grymas bólu na twarzy, mógł kreczować, ale zagrał do końca, pewnie gdyby ni ten uraz to Monfils by to ogarnał na luzie.Ale ze Monfils przegral 0-7 w tie-breaku trzeciego seta z Simonem, to ja juz nic nie rozumiem, jak nie rozumiem wyniku 6-0 0-6 po dwoch setach, jakby kobiety ze soba graly i pms przyszedl w pierwszym secie jednemu a w nastepnym drugiemu. Jak mawia klasyk ze Szczecina pan szef alkoholikow przy stluczce taxi z osiedlowa fura "co sie dzieeeje?"
Ty na pewno wiesz lepiej co jest rozsadniejsze dla niego od jego sztabu, nie rozsmieszaj mnie proszę. Do każdej podanej analizy każdy powinien dołączać statystyki bo nie którzy tu typy podawaja codziennie i są beznadziejne a ludzie to grają, są też tacy co pisza raz na jakiś czas i można te typy zagrać. Oczywiście twoje typy omijam szerokim łukiem a wynik dla mnie nie byl niespodzianką tym bardziej ze stawialem bezpośrednio na wygraną w dwoch setach Niemca ????Vardasco vs Zverev Verdasco 2.2 Totomix
Zverev dobry turniej u siebie, wygrany. Jednakze dzis Verdasco, ktory jak sie zepnie potrafi zagrac dobry tenis. Kursy 1.6 na Zvereva bo widac, ze buki boja sie o wygrana niemca w tym meczu i maja racje, bo Verdasco bedzie dzis walczyl i wcale nie jest powiedziane ze ten mecz przegra. Ja tu widze sporo walki i wygrana hiszpana. Fernando u siebie sprawi niespodzianke. w h2h 1:0 dla Fernando na twardym korcie.
2:0 Zverev. Zverev nadal w formie. Ale grac turniej za turniejem to nie jest rozsadne, patrzac, ze nie tak dawno kolana mu nie wytrzymaly.. i dorwala go kontuzja.
Ostatni mecz, jaki jego oglądałem to był pojedynek z Chardym. W mojej opinii, grał słabo. Chłopak jest młody i pewnie zajdzie wysoko, ale obecnie uważam, że nie prezentuje jakoś bardzo wysokiego poziomu. Jeśli śledzisz jego poczynania bardziej dokładnie i ogólnie gra znacznie lepiej to Ci wierzę, ale gram to co ja czuję.Coric to wg.Ciebie jest drewno?
"mamy tutaj dwóch Panów, których ogólnie uważam za straszne drewno"
Chyba ani jednego spotkania nie oglądałeś Corica, że go zrównałes z Francuzem.
Popieram 100%. Z tego co widzę idzie straszna masówka na Argentyńczyka bo wygrał gładko z Ramosem, a Japończyka od 1.5 miecha, kiedy przegrał z Fogninim (pomyliło mi się, z Bellucim się zbłaźnił wcześniej), nikt nie widział. Też czuję że ostro się przygotowywał przez ten okres i wjedzie dzisiaj w mecz front kickiem. Kurna koleś jest już 8, a zaraz to i z 10 wyleci, więc motywacja jest myślę turbo.Nishikori - Schwartzman
Nishikori @1.60 Unibet
Spotkanie 1/16 turnieju ATP 1000 w Madrycie. Piękny kurs, Japończyk w 3 ostatnich sezonach dochodził tutaj do: 2016 półfinal przegrana z Djokoviciem, 2015 półfinał przegrana z Murrayem, 2014 finał przegrana po kreczu i genialnym meczu z Nadalem, sami widzimy, że Kei gra tutaj rewelacyjnie rok w rok i przegrywa tylko jak coś z największymi! Jak nie z TOP 2 w ostatnich latach to z TOP 3 na mączce na świecie Nadalem (może wyżej?) , coś pięknego kurs, Nishikori nr 8 na świecie vs 40 Schwartzman, pierwsza runda Japończyka, dochodził trzy ostatnie lata tutaj minimum półfinał czemu teraz ma się potknąć na pierwszej przeszkodzie w 1/16 ze Schwartzmanem? Kurs też baja w porównaniu do pewności typu, 1.60?! Dla porównania rok temu w ćwierćfinale tutaj z Kyrgiosem... buki wystawiały na Japończyka ok. 1.50... a teraz 1.60 z Diego... No dajcie spokój, najlepszy kurs chyba w tym miesiącu jaki widziałem we wszystkich dyscyplinach... Powo, pozdrowienia.
Wynik:
Nishikori nie grał od Miami(29.03), gdzie w gładko przegranym meczu Z Fogninim ewidentnie borykał się z problemami zdrowotnymi, więc nie wiadomo w jakiej jest formie a Diego ewidentnie na fali wznoszącejNishikori - Schwartzman
Nishikori @1.60 Unibet
Spotkanie 1/16 turnieju ATP 1000 w Madrycie. Piękny kurs, Japończyk w 3 ostatnich sezonach dochodził tutaj do: 2016 półfinal przegrana z Djokoviciem, 2015 półfinał przegrana z Murrayem, 2014 finał przegrana po kreczu i genialnym meczu z Nadalem, sami widzimy, że Kei gra tutaj rewelacyjnie rok w rok i przegrywa tylko jak coś z największymi! Jak nie z TOP 2 w ostatnich latach to z TOP 3 na mączce na świecie Nadalem (może wyżej?) , coś pięknego kurs, Nishikori nr 8 na świecie vs 40 Schwartzman, pierwsza runda Japończyka, dochodził trzy ostatnie lata tutaj minimum półfinał czemu teraz ma się potknąć na pierwszej przeszkodzie w 1/16 ze Schwartzmanem? Kurs też baja w porównaniu do pewności typu, 1.60?! Dla porównania rok temu w ćwierćfinale tutaj z Kyrgiosem... buki wystawiały na Japończyka ok. 1.50... a teraz 1.60 z Diego... No dajcie spokój, najlepszy kurs chyba w tym miesiącu jaki widziałem we wszystkich dyscyplinach... Powo, pozdrowienia.
Wynik: