pikarafa17
Użytkownik
No i co gupio ci ?? Kyle na luzie 2:1 3.35 fortuna bym kurs złapał ale niestety byłem w pracy .. Dyspozycja dnia sie liczy , olać kto jak zagral i z kim dzien wczesniej xddddOd jakiegoś czasu śledze Twoje wpisy i po tym co teraz napisałeś to leje ze śmiechu! Może Djoko jest w słabej formie... Ale pokonanie Japońca 2:0 może oznacza tylko i wyłącznie zwyżkę formy... Zaraz mi napiszesz, że Japoniec bez fomry... Że po kontuzji... Jakoś był wstanie pokona Cilica, Aleksa Zverieva. Podniecasz się Edmundem, który w finale w finale w Maroko dostał sromotne lanie od powracającego Andujara! Ja nie wiem czy ty te posty piszesz pod wpływem przegranych kuponów, bo z całym szacunkiem dla Twoich przemyslen, ale takich farmazonów nie sposób napisa na poczekaniu...
Donskoy vs Zverev. Donskoy 7.4 fortuna. Juz chyba po 1 secie , 6:2. tu niestety kurs nie wpadł. ps. Coric w formie , trzeba uważać.
Czemu nie sprobowac, kursy po 7 wchodza bardzo rzadko ale czemu nie dzis ? ALex wygral turniej w Monachium ale wiemy , ze po ladnym turnieju kolejny gra jak amator i dziecko, DOnskoy pokonywal na twardej nawierzchni samego Federera rok temu, tutaj ziemia ale zaczal od wygranej z Cicipasem wiec dzis wygrywa z Zverevem Alexandrem. Logiczne ????