Kontinen / Peers (vs. Nestor/Shapovalov) @1.55 betsson
Szczerze mówiąc, jestem zdziwiony tak wysokim kursem na tę parę. Ok, Nestor utytułowany deblista, ale nigdy wcześniej nie grał z Shapovalovem - to raz. Kontinenty ostatnio ćwierćfinał Rolanda, a patrząc bardziej pod nawierzchnie - rok temu półfinał Wimbledonu i dwa lata temu ćwierćfinał. Trawa ogarnięta.
Khachanov vs. M. Zverev - over 2.5 seta @2.23 fortuna
Over 22.5 gema @1.62 Fortuna
Karen bardzo rzadko mnie zawodzi, jak już podkreślałem przy typie na niego na French Open - to mój taki wzór solidności w tourze, mimo młodego wieku na karku. Potrafi wybitnie trzymać serwis, a to cenne jak cholera w przypadku trawy, bo tam jedno przełamanie decyduje zazwyczaj o losie seta/meczu. Stawiałbym go tu w roli faworyta, aczkolwiek... Misza. Rozegrany w tym roku już na grassie, w Stuttgarcie urwał seta Rogerowi, a to znaczy naprawde wiele, dzisiaj w deblu z bratem udanie awansowali do następnej rundy po ciężkim meczu, a do tego gra u siebie więc motywacja będzie. Nie widzę tego meczu rozstrzygniętego w 2 setach.
Typ na gemy wchodzi nawet przy 7-6 6-4 dla któregoś z panów więc bezpieczniej i pewniej.
A. Zverev + Gasquet + Anderson + Raonic + Federer + Sevastova set @3.26 fortuna
Dziś taka bogata oferta, że jednak nie mogłem się powstrzymać, żeby nie dodać jakiejś małej taśmy.
Sascha uwielbia ten turniej, dwa poprzednie starty to dwa finały, w 2016 pokonany nawet Roger. Coric bardzo solidny w defensywie i idzie do góry, ale to będzie za mało na młodego w Halle.
Gasquet - jeśli kogoś wyrzucić z tej taśmy to właśnie jego, bo fakt dobrychs startów Mayera wydaje mi się trochę niebezpieczny. Bądź co bądź, kapitan koks uwielbia trawę i wygrał dopiero co Hertogenbosch.
Mówiłem.
Anderson i Raonic - dwóch typowych, regularnych serwismenów, a takich trawa lubi najbardziej. Nie ma co analizować.
Roger - 9 pucharów za zwycięstwo w Halle.
Sevastova - rok temu zwycięstwo na Majorce, dwa lata temu finał. Są turnieje, w których zawsze będziesz grać dobrze i to jest jej czas.