Muller @2.10 BET365 // na styku ale prawidlowo ????
Panowie co taka cisza na jutro jest z czego wybierac ...jak dla mnie mecz Muller - Shapovalov . Ja osobiscie bym szedl w strone Luksemburczyka @2.10 . Poprzedni sezon genialny na trawie , tutaj polfinal , na Wimbledonie cwiercfinal oba mecze 1:2 i epickie 2:3 z Cilliciem .W Holandii wygrana , na rozkladzie Zverev , Tsonga , Queerey , Nadal ! . Mysle ze Hertogenbosch sobie odpuscil w tym sezonie , tutaj mam nadzieje zaprezentuje sie lepiej . Kanadyjczyk , mlody talent agresywna gra , ale czesto sie gotuje , w zeszlym roku osobiscie stawialem na niego , ale brutalnie go zweryfikowal nasz Jerzyk , do tego przegrana z jakims anonimowym Hindusem ? , pewnie rowniez przez odpusczenie , jak dla mnie na trawie lepszym zawodnikiem jest Gilles i mam nadzieje ze to wykorzysta jutro .
Co mi sie jeszcze nasunelo ogladajac mecz ze Zverevem . Bardzo mi sie podobal jak Muller ruszal sie na korcie , bardzo przemyslane uderzenia , stara szkola agresywne dojscie do siatki , Sasha musial sie nabiegac , a i na returnie Gilles tez nie byl az tak drewniany . ????
Krotkie poboczne przemyslenia
Marterer @ 1.53 Bet365 ( ogladalem sugite z copilem i nie postawilbym na niego zlamanego grosza po tym ,zero serwisu , jak dla mnie nie ma argumentow na trawe
// pierwszy i ostatni raz zagralem , gosciu nie ma nic do zaoferowania , zupelnie nic .
Juzny set @1.95 Totolotek ( Jak mu sie bedzie chcialo to technicznie jest w stanie ugrac seta , Thiem wraca po ciezkim RG a wiadomo Dominic niby uniwersalny ale w mojej opini najslabszy na trawie .
Cillic 2:0 @ 1.75 Unibet ( Marin wiadomo solidny na trawie , ubiegloroczny finalista , Fernando stracil w moich oczach po meczu z Tomiciem , gdzie mial go juz w kieszeni , tutaj nie bedzie zmiluj sie przy bp dla Chorwata , Cilic po prostu wezmie swoje .