U
0
Usunięty użytkownik 153241
Gość
Sądzisz , że chce trafić na Djokovica? Meczu nie widzialem. Oszczędzać to może się Djoko bo bedzie grac dzień po dniu a Afrykaner ma dwa dni odpoczynku .Takie moje spostrzeżeniaco do meczu Federer - Anderson chodzi mi po głowie 2-1 dla Fedexa. Kurs z Etoto. 3.35 i tak też próbuję ; )
Jakoś nie widzi mi się kolejna gładka wygrana Kevina po mimo tego co prezentuje a wyglądał zdecydowanie najlepiej z pośród wszystkich w tej grupie. Myślę, że Fedex będzie chciał wskoczyć na wyższy poziom i zacząć lepiej się prezentować i grać jeśli myśli tu o finale. Poza tym liczę, że będzie chciał się zrewanżować za Wimbledon. Anderson w formie ale Federera stać na zwycięstwo które dodatkowo doda mu pewności w kolejnym meczu... typ 2-1 dla Szwajcara
oglądając spotkanie miałem wrażanie, że Afrykaner zakładał dziś porażkę i szczególnie bardzo nie zależało mu na dobrym wyniku przy zapewnionym już awansie a tym bardziej na jakieś długie i wyczerpujące widowisko. Jak dla mnie trochę się oszczędzał i zadowalał się pojedynczymi bardzo dobrymi i ładnymi zagraniami zachowując więcej sił i taką grę na kolejny mecz