gazowana-smietana
Użytkownik
Marach/Pavic @ 2,41 Pinnacle
Ponosi tutaj kogoś zdecydowanie. Dla mnie to spotkanie 50/50 i nie rozumiem skąd te kursy na skarpetę, najwidoczniej masówka straszna idzie, ale ja to widzę wręcz przeciwnie. Austriak z Chorwatem to nie jest obecnie poziom Kubota z Melo, ponieważ obecnie Polak z Brazylijczykiem niestety odstają od Maracha z Pavicem i to widać gołym okiem. Bardzo dobre spotkanie z Francuzami, którzy mieli zaledwie dwa bp w całym spotkaniu, to tylko świadczy o tym jak wyglądali na podaniu. Oczywiście bliźniak i skarpeta grają sezon życia, ale choć by w Paryżu właśnie z Herbertem i Mahutem wyglądali na prawdę kiepsko, tylko i wyłącznie Francuzi na własne życzenie przegrali tamto spotkanie. Następnie bardzo gładko przegrali z Rojerem/Tecau. Z Kubotem i Melo nie wywarli na mnie jakiegoś wrażenia pozytywnego i moim zdaniem ich gra nie wygląda tak kolorowo jak, choć by gdy zwyciężali na USO. Mate i Olivier to świetni debliści i są w stanie spokojnie dziś ograć najlepszy debel tego sezonu. Kursy z kosmosu. Oczywiście to tylko i wyłącznie moje zdanie, lecz mimo to polecam.