astorre
Użytkownik
Dawno mnie nie było i z nudów zajrzałem na forum. Zmianiłem avatar, także opis wymagał korekty. Jako doświadczony gracz z perspektywy lat patrzę juz w zupełnie inny sposób na tego typu fora. Obawiam się, a może inaczej z doświadczenia wiem, że albo ma się pojęcie o jakiejs dziedzinie i wiąże się z tym jakieś nadzieje, albo można podejsć do tego jak do zabawy, wspólnego ogniska i tym są tego typu miejsca. Obecnie mam przerwę spowodowaną wyznaczaniem jasnych zasad postepowania zarowno w przewidywaniu sportu jak i w życiu. Nie zmienia to jednak faktu, że nadal żywo interesuje się tym wspaniałym sportem, który przy dużej ilości wolnego czasu, i konsekwencji może okazać się złota dziedziną na drodze do powiększania sakiewki.
Wawrinka - Dimitrov
Szwajcar jest graczem bardzo chimerycznym. Potrafi spreżyć się na graczy pierwszej trójki i zagrać piach z kimś szerzej nieznanym. Od dawna zadziwia mnie jego talent, ale co charakterystyczne Stanislas dobrze czuje się w grze pozycyjnej. Najbardziej odpowiadają mu nawierzchnię, które spowalniaja piłkę i nadają jej wysoki kozioł, powoduje to możliwość przejęcia przez niego inicjatywy i stawia go w roli faworyta. Dimitrov jest jeszcze młody, niemniej już widać duży talent i chęć odnoszenia sukcesów. U Wawrinki wystepuje ogromny problem motoryczny, przegrywa mecze w głowie, w dodatku nawierzchnia mu nie sprzyja, gra na 2-4 odbicia po niskim koźle wcale mu nie odpowiada. Po stronie Dimitrova większy zapał do gry, wdg mnie typ na spore szanse sukcesu, kursy zawyżone.
Wawrinka - Dimitrov
Szwajcar jest graczem bardzo chimerycznym. Potrafi spreżyć się na graczy pierwszej trójki i zagrać piach z kimś szerzej nieznanym. Od dawna zadziwia mnie jego talent, ale co charakterystyczne Stanislas dobrze czuje się w grze pozycyjnej. Najbardziej odpowiadają mu nawierzchnię, które spowalniaja piłkę i nadają jej wysoki kozioł, powoduje to możliwość przejęcia przez niego inicjatywy i stawia go w roli faworyta. Dimitrov jest jeszcze młody, niemniej już widać duży talent i chęć odnoszenia sukcesów. U Wawrinki wystepuje ogromny problem motoryczny, przegrywa mecze w głowie, w dodatku nawierzchnia mu nie sprzyja, gra na 2-4 odbicia po niskim koźle wcale mu nie odpowiada. Po stronie Dimitrova większy zapał do gry, wdg mnie typ na spore szanse sukcesu, kursy zawyżone.