Waszyngton
Dancevic-Paire Typ 1 2,25 Bet365
Łapać ten kurs póki nie spada, Paire beznadziejna głowa w tym seoznie prawie same porażki, nie może sie odnaleźć widać z formą, Frank po początkowym regresie formy wygrywa challengera w Koszyach przechodzi kwale na Wimbledonie gdzie pokonuje Drewniaka a następnie ulega Kukushkinowi, Frank na hardzie czuje się najlepiej widać przerwę od Wimbledonu i przygotowania na hard korty, przede wszystkim bardziej cierpliwy gracz który trzyma piłkę w korcie,myślę że Paire nie wytrzyma psychicznie i będzie wywalał proste piłki po autach, dla mnie win Kanadyjczyka
Kavcic-Becker Typ 1 2,25 Bet365
Becker wszystko na siłę a w to graj Kavcicowi który już od ponad 2 miesięcy przygotowuje się na twarde korty, Kavcic przede wszystkim cierpliwy nie popełnia dużo błędów, Becker zna te korty jednak po tym co widziałem w Atlancie to na pewno na niego nie zagram po tym co pokazał z Selą
Lacko- Peliwo Typ Peliwo wygra przynajmniej jednego seta
Lacko totalny idiot bez głowy, porażka z Gabbem w Granby, potem sprzedany mecz z Istominem, Peliwo to młody chłopak ktory uwielbia gre na twardych kortach myślę że jeśli taki Gabb potrafi wygrać z Lacko to tym bardziej bardzo zdolny Kanadyjczyk, kurs papierowy trzeba odwracać
Dudi Sela-Julien Benneteau Typ 2 1,73 Bet365
Nie lubie grac na Benetu jednak myśle że Julien poradzi sobie z Żydkiem, Dudi rozegrał kilka 3 setówek w Atlancie czuje że tutaj przyjedzie tylko po wpisowe, h2h dla Benka nic tylko grać na Francuza
Steve Johnson-James Duckworth Typ 2 2,50 Bet 365
James wygrał w cuglach challengera Lexinbgton nie dając szans w finale Wardowi, widać forme u tego gracza która nie pojawiłą się tutaj w Lexington, udany wimbledon i 5 setówka z Gasquetem, Johnsona widziałem z Querreyem i nie spodobała mi się jego gra, jeśli serwis nie funkcjonuje jest kiepsko do tego słaby defens broni się slajsem i praktycznie nie uzywa 2bh, Australijczyk potrafi przegonić rywala po korcie by w odpowiednim momencie skończyć akcje lub zagrać serv & volley, duze value w tym kursie, Johnson po wejściu na trawiaste korty jakoś zagubił forme