atpworldtourwitam, poszukuje strony zawierajaccej statystyki winerów i niewymuszonych bledów, nie moge takowej znalezc, moze ktos pomoze??
ok dzieki zapomnialem dodac ze chodzi mi głownie o wta a na stronie głownej nie ma takich statystykatpworldtour
Mówisz o możliwości francuskiej ustawki i wchodzisz w @ 1.33?Wielka wtopa tej nocy, spróbujmy ostrożniej.
Monfils vs Herbert typ 1 @ 1.33 +
Mayer vs Daniel typ 1 @ 1.49 AKO @ 1.98
Gael pokonał Isnera po zaciętym boju, bronił dużo BP, potrafił zagrać dobry tenis w ważnych momentach. Widać, że zależy mu na dobrym wyniku. Herbert lepszy deblista niż singlista, jednak w tym turnieju pokonał Simona i Mullera, którzy są nieco pod formą. Monfils w każdym elemencie jest lepszy, jak nie będzie francuskiej ustawki to o wynik jestem spokojny.
Taro Daniel pokonał beznadziejnego Novaka, a wcześniej męczył się z Norrim. Uważam, że to będzie syndrom pokonania kogoś wielkiego i wtopa w następnym meczu. Mayer zagrał bardzo dobrze przeciwko Bemelnansowi, świetnie serwował, był nie do ruszenia. Taro 2 3 setówki ciekawe jak kondycyjnie wytrzyma. Uważam że można pograć nawet 2:0 w kierunku Mayera.
Mówię, bo zawsze jest minimalna szansa, ale wierzę, że panowie zagrają uczciwie, nagrody pieniężne wysokie, grają o 1/8. Gram to w dublu, nie w singlu. Dodam jeszcze, że Herbert gra później debla z Mahutem, więc jeśli ustawka to pod Monfilsa ???? .Mówisz o możliwości francuskiej ustawki i wchodzisz w @ 1.33?
Kontuzja łokcia, drugie dziecko, krążyły plotki, że żona w depresji, zmiana Boryska i być może skończył się sok z gumijagód.Czy ktoś jest mi w stanie wytłumaczyć co się stało z Djoko, ostatnio nie śledziłem za bardzo i nie jestem w temacie. Z góry dziękuję.
Sela pogryzie Bagiete, a seta urwie napewnoW meczu Francuzów wysoko linia wystawiona, celują bukmacherzy w 3 sety. Cilica widzę 2:0, ale z Kolbą to różnie bywa, on zagra genialny mecz z Federerem, a potrafi sfrajerzyć z jakimś challengerowcem. Cilic też potrafi niekiedy wtopić po 1,20. On podobnie jak Thiem to mocne przesady w kursami czasami po 1,15-1,25 na nich. Thiem już poza turniejem.
@Edit: Spojrzałem na H2H i widzę Kolbę +1,5 seta i over gemowy.
Kusi zagrać na Ferrera seta, ale JMDP ma tutaj z Indian Wells dobre wspomnienia, pamiętam jak tu Nadala cisnął w finale bodajże 6:3 3:1 i jednak wziął Hiszpan turniej. Ciężki mecz, ale ja widzę tutaj delikatny over gemowy. Mayer (over) i Baghdatis (2:0) pewnie wygrają pewnie, Djokovic to w ogóle szkoda mi tego zawodnika. Ciekawe czy jeszcze pokaże klasę i wygra szlema. Querrey pewnie 2:0.
Value bym szukał dzisiaj w meczu Raonica. Milos nic nie gra, a Sousa już pogonił Zvereva. Naprawdę po 1,30 na Kanadyjczyka który jeszcze nic nie pokazał, na najwolniejszym hardzie w tourze? Proszę ja Was. +1,5 seta, Sousa, może over gemowy tu moim zdaniem jest najbardziej logiczny sens value.
W ogóle to aż w szoku jestem Milos 27 lat na karku, a ile się naczytaliśmy nie raz, że to będzie jakaś przyszłość ATP, że szlemy będzie zgarniał, a on nadal wielka kicha. Sousa rok starszy więc możemy zaciętego meczu się spodziewać. H2H 3:0 niestety dla Raonica, ale z dawnych lat 2011-2015.
Sock podobnie jak Raonic, kupe gra, a Lopez kto jak kto, ale on od kilku sezonów robi ten ranking wysoki na 2-3 Mastersach w sezonie. Skarpeta jeszcze nic nie pokazał, handicupę grać w Lopeza raczej.
Tak wiem kiedy jest US Open chodzi mi o to ze to nie jest czas Sama i on raczej z forma czeka na US Open czy zawsze musicie tak szukac w kazdej wypowiedzi negatywow? Kontuzje tez mozna zlapac skoro mu nie zalezy na tym turnieju a najprawdopodobniej tak jak bo wszystkie strzelby odpadaja to po co sie wysilac jest jeszcze Miami Kanada tam zagra na wiekszych obrotach. Mysle ze teraz juz zrozumiales moja mysl pozdrawiam.Amerykanin nie broni tutaj zadnych punktow w tamtym roku odpadl z Youngiem i raczej przed US Open nie bedzie sie forsowal.
Us Open jest na przełomie sierpnia i września.
Raczej na Wimbledon czeka, ale pomijając już to. Nie zależy mu na turnieju u siebie? Serio? Kasa, prestiż... Przeciwnik spokojnie do ogrania i ma odpuścić ? Sam to wygra.Tak wiem kiedy jest US Open chodzi mi o to ze to nie jest czas Sama i on raczej z forma czeka na US Open czy zawsze musicie tak szukac w kazdej wypowiedzi negatywow? Kontuzje tez mozna zlapac skoro mu nie zalezy na tym turnieju a najprawdopodobniej tak jak bo wszystkie strzelby odpadaja to po co sie wysilac jest jeszcze Miami Kanada tam zagra na wiekszych obrotach. Mysle ze teraz juz zrozumiales moja mysl pozdrawiam.