grzecho2020
Użytkownik
Pany co sądzicie o pograniu Kohlschreibera że wygra seta po kursie 2.05 ? Nie oglądałem wczoraj Delpo z Mayerem, ale jeśli Mayer zdołał urwać mu seta to czemu nie Filip, który chyba wraca do formy ?
Nie oceniaj dnia przed zachodem słońca.Kuźwa miałem przeczucie że ten Coric wejdzie, ale zabrakło jaj żeby postawić przeciwko królowi ????
Przypiął mu łatkę przebijacza i pisze głupoty ???? . Coric jest takim przebijaczem, który nie przebija byle przebić, a robi to w taki sposób, że potrafi właśnie płynnie przyjść z defensywy do ofensywy, grając dodatkowo trudne piłki. Piszesz też, że Delpo ma chęć wygrania trunieju ( Federer pewnie doszedł do finału przypadkiem, po drodze chciał na pewno przeygrywać spotkania XDD) i serwis (no bo u Federa to w ogóle serwis nie siedzi).Del Potro vs Federer. Delpo 3.3 fortuna
Kurs ciekawy. Delpo w wywiadach mowil ze jest w stanie wygrac ten turniej i czuje sie swietnie mentalnie i fizycznie. Roger z przebijaczem Coricem traci seta, choc musze przyznac, ze Bornie wyszedl ten turniej i wygladal calkiem dobrze. Dla mnie mecz 50 na 50 a ze Delpo potrafil ogrywac Rogera to wiemy, dlatego sensacja zadna nie bedzie jak ogra Federera. Ide w Juana bo serwis+jego chec wygrania tego turnieju moze przechylic szale zwyciestwa na jego strone.